- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Aynen cok sinirim bozuk şuan sürekli eşimin basında dir dır etmekte istemiyorum çünkü kendisi bi kere dedi gerekeni yapmam lazım diye
Saat 2de hastaneye gittik 3e yakın işimiz bitti iş yerine gitti 4te tekrar görüştük. Ve sabanca 11de çıkmıştı o aralarda da oğlum rahatsız olduğu için ateşlemiyordu sürekli arayip soruyordu yani 20 dk bir yarim saate bir. Yani ben sabahtan beri konuşuyorlar lafına pek takılmıyorum4 ten önce beraber değildiniz ama değil mi?
Peki sana ne kadar mantikli geliyor 4 gunluk calisanin isverenine sahura kalktin mi diye sormasi? Cidden bu mesaj sizce sadece kadinin kotu niyeti mi? Ya da bence msjlari karin yaziyor demek mesela? Sen diyor adama. Isverenine sen diye hitap eden gayet lacka konusan gecenin bir yarisi msj atabilen bir calisan. Sence gercekten esin masum mu?Aralarında bisey olsa eşim onu tersledin de pardon kusura bakmayın deyip konuyu kapatırdı bence
Yok ben yanlış anlamadım cevap hosuma gittiği için sordum zatenBana öyle geliyor ki aralarında haddini aşan bir samimiyet olmuş. Bu samimiyetin b.ka sarmaya başladığını eşiniz görmüş, paniklemiş. Samimiyetten kastım, sadece muhabbet bu arada.
Ve kimseye kendinizden çok güvenmeyin. Eşimi 10 yıldır tanıyorum, dünyada en çok güvendiğim insandır ama neticede insandır deyip, bir yanılma payı bırakıyorum kendime. Bu sürekli acaba bana bir yanlış yapar mı paranoyalarıyla yaşıyorum demek değil. Ama mantığıma ters gelen durumları da sırf ona güveniyorum diye sorgusuz sualsiz kabullenmem.
Siz beni çooook feci yanlış anlamışsınız. Eşime sarkan kızın haddini bildirmek bana düşüyorsa, ne yapayım öyle eşi? Bana ters bu işler. Gururuma yediremem elalemin ahlaksızıyla düelloya girmeyi. Eşim olacak insana diğer insanlarla nasıl ilişkiler kurduğuna göre de saygı, sevgi duyuyorum çünkü. O ilişkilerin ayarını tutturamıyorsa, kendisini kıskanmama sebebiyet verecek davranışlarda bulunuyorsa, o eşi yolar, kapının önüne koyarım. Çok net bir insanım bu konularda.
Soru işareti atmis ama cevap vermedim yarın kendisiyle yüz yüze konuşacağımMesajda ne yazdınız acaba cevap gelmedi mi?
Yarın öğrenicem inşallah düşündüğümüz gibi şeyler çıkmaz çok moralim bozulduPeki sana ne kadar mantikli geliyor 4 gunluk calisanin isverenine sahura kalktin mi diye sormasi? Cidden bu mesaj sizce sadece kadinin kotu niyeti mi? Ya da bence msjlari karin yaziyor demek mesela? Sen diyor adama. Isverenine sen diye hitap eden gayet lacka konusan gecenin bir yarisi msj atabilen bir calisan. Sence gercekten esin masum mu?
Çünkü burdaki kadınlar manyak. Araya nifak ve düşmanlık sokmaya çalışıyorlar. Çünkü eşinizle olan mutluluğunuzu kıskanıyorlar. Sizin mutsuzluğunuzu istiyorlar..Kendimden çok güvendiğim eşime karşı şüpheye sokmaya çalıştılar şuan acaba mi diyorum
Art niyetli olduğunuzu düşünmemiştim ki zaten. Konuşup anlaşıyoruz işte. =)Yok ben yanlış anlamadım cevap hosuma gittiği için sordum zatensiz yanlış anladınız sanırım beni. Bende hiç sevmem öyle düello olaylarini lakin kendimi tutamayabilirim. Art niyet yok msjimda yani
Ama sen zaten dusunmuyorsun. Bu ihtimali hep biz yazanlar dusunuyoruz. Sen hep esim yapmaz, yapsa bilirim, kiz esime asildi dedin.Bana bir tuhaf geldi bu kadar guvenebilmen gercekten.Yarın öğrenicem inşallah düşündüğümüz gibi şeyler çıkmaz çok moralim bozuldu
Sen gene iyi. Ben kendime bile güvenemiyorum.Allahım ben niye kendimden başkasına güvenemiyorum
Nefis var nefis. Valla bir anlik seytan durtmesi bu. Nasil guvenilsin demi ama ?Sen gene iyi. Ben kendime bile güvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?