Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

kızın mesajını çözemeyecek bir şey yok bence. siz neden eşinize bu kadar güveniyorsunuz anlamadım. eşinizle kızın arasında bir şey var ve eşiniz siz onun yanında olduğunuz için kızı tersler cevaplar yazmış. zaten o sebeple kız bence bunları eşin yazıyor demiş. yani bazen fazla mı pollyannacılık oynuyoruz acaba diyorum : (

4 ten önce beraber değildiniz ama değil mi?
Saat 2de hastaneye gittik 3e yakın işimiz bitti iş yerine gitti 4te tekrar görüştük. Ve sabanca 11de çıkmıştı o aralarda da oğlum rahatsız olduğu için ateşlemiyordu sürekli arayip soruyordu yani 20 dk bir yarim saate bir. Yani ben sabahtan beri konuşuyorlar lafına pek takılmıyorum

Aralarında bisey olsa eşim onu tersledin de pardon kusura bakmayın deyip konuyu kapatırdı bence
Peki sana ne kadar mantikli geliyor 4 gunluk calisanin isverenine sahura kalktin mi diye sormasi? Cidden bu mesaj sizce sadece kadinin kotu niyeti mi? Ya da bence msjlari karin yaziyor demek mesela? Sen diyor adama. Isverenine sen diye hitap eden gayet lacka konusan gecenin bir yarisi msj atabilen bir calisan. Sence gercekten esin masum mu?

Yok ben yanlış anlamadım cevap hosuma gittiği için sordum zaten siz yanlış anladınız sanırım beni. Bende hiç sevmem öyle düello olaylarini lakin kendimi tutamayabilirim. Art niyet yok msjimda yani

Yerinizde olsam eşime ses kaydı göndermesini söylerdim. Yazistigi kişinin eşin olduğunu anlayınca bakalim ne diyecekti? Değiştin vs derse iş yaş. Ama eşinin suçu yoksa haddini bilip cekilirdi böylece.

Yarın öğrenicem inşallah düşündüğümüz gibi şeyler çıkmaz çok moralim bozuldu

Kendimden çok güvendiğim eşime karşı şüpheye sokmaya çalıştılar şuan acaba mi diyorum
Çünkü burdaki kadınlar manyak. Araya nifak ve düşmanlık sokmaya çalışıyorlar. Çünkü eşinizle olan mutluluğunuzu kıskanıyorlar. Sizin mutsuzluğunuzu istiyorlar..

Sevgili konu sahibi arkadaşım. Yukarıda yazdıklarım senin de kulağına sacma gelmedi mi?

Burdaki kadınlar sizi tanımıyor. Neden çok güvenilir eşinize çamur atsınlar? Ne çıkarları olabilir?

Belki de gerçekten esinize sonsuz güven duymaktan vazgeçmelisinizdir.

Ben şahsen kendime bile sonsuz güvenmem. cunku "çok emin" olduklarimdan yanıldiğim oldu.

Allah hiçbirimizi nefsi ile başbaşa bırakmasın.

Yok ben yanlış anlamadım cevap hosuma gittiği için sordum zaten siz yanlış anladınız sanırım beni. Bende hiç sevmem öyle düello olaylarini lakin kendimi tutamayabilirim. Art niyet yok msjimda yani
Art niyetli olduğunuzu düşünmemiştim ki zaten. Konuşup anlaşıyoruz işte. =)

Konuyu açarken ,herkes kıza hakaret etsin ,evet git as yetmez aslanlara at parcalasin filan mı dememizi beklediniz ki acaba ?çünkü %90 cevaplar bu samimiyetin karşılıklı olabilecegi yönünde ama bunu da kabul etmiyosunuz ...İnşallah biz art niyetkiyizdir kızda ruh hastasıdır ,arsız dir ne diyeyim bunu beğenirsiniz belki

Yarın öğrenicem inşallah düşündüğümüz gibi şeyler çıkmaz çok moralim bozuldu
Ama sen zaten dusunmuyorsun. Bu ihtimali hep biz yazanlar dusunuyoruz. Sen hep esim yapmaz, yapsa bilirim, kiz esime asildi dedin.Bana bir tuhaf geldi bu kadar guvenebilmen gercekten.
Yarin neyle karsilasirsin bilemem ama boyle senin yasadigin olaylari ust uste ben yasasam kizin da esimin de dedigi seylere pek ikna olmazdim.
Ben de calisan bir kadinim. Bekarken de calisiyordum. Hicbir mudurume ya da is arkadaslarima daha ilk haftadan sen demedim yani. Mutlaka bir isik gormustur ki o rahatligi bulmustur o kiz.

Ay valla bence esiniz de siz de acimayın . Önceki dediğinizi, yazılanları boşverin. Eşinize de aksine soyleyin bence .acıyorsun ama bak bu daha kötü şeylere cesaret bulursa?Buna cesaret eden iftira bile atar deyin .o zaman ikna olur bence . İkna olsun diye söyleyin demiyorum . Gerçekten iftira atabilir . mesajlarını da sakin silmeyin kızın.

Ne garip bir durum. Ben olsam ben de çıldırırım. Ama herkesin bahsettiği gibi bir durum olmama ihtimali de var. Her iki seçeneğe uygun hareket etmelisin ki kız haddini bilmeyen bir kız olduğu belli, değil 4 gün tanıştığı gibi sen li ben li konuşan insanlar var ki nefret ederim. Ondan yana şüphem olmadı açıkçası. Sabahtandır demesi belki de mecazi anlamdadır yani konuşmanın en başından beri demek için kullanmıştır ki bence öyle çünkü seni göremedim bişey mi oldu demezdi sabahtan beri konuşsa ne olduğunu zaten bilirdi. Seni şüpheye düşürmek ve aranızı bozmak için esin yazıyor kısmına girmiş olması da muhtemel ki bu durum zaten kızın tehlikesini gözler önüne seriyor. Eğer böyleyse ve eşine güvenmiyor gibi hareket edersen eşinle aran bozulur net. Haaa yok arkadaşların dediği gibi de olabilir. Bu durumu da göz ardı etmeden takipte olmak gerek. Ki zaten işten çıkarılacak belli ve sen de gidecekmişsin sen konus demiş eşin kızla ayrı bir yerde tek başına konuş bakalım ne diyecek. Sakin kalmaya çalış eşine bu kadar güveniyorsun madem gerisi de hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…