Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Art niyetli olduğunuzu düşünmemiştim ki zaten. Konuşup anlaşıyoruz işte. =)
Bende yanlış anladiniz beni deyince heralde dedim kötü anladı
Ben önce eşimin ifadesini alırdım baktım sucsuz kızin karsisina gecip kovarken hadi bakayım yandan yandan derdim ya heralde o kadar uzak duramam

Bende yanlış anladiniz beni deyince heralde dedim kötü anladı
Ben önce eşimin ifadesini alırdım baktım sucsuz kızin karsisina gecip kovarken hadi bakayım yandan yandan derdim ya heralde o kadar uzak duramam
Yarın öyle yapicam zaten ama önce öğrenmem lazım. Belki gerçekten daha önce konuşmuşlar eşim silmiştir kızın mesajları açmasını isteyecem

Konu sahibesi umarım sonuç güzel olur ve sadece kızın peynir cesitliligindendir benimde dusuncem bu yönde. Lakin eşiniz ailevi problemleri var cikartmasam olayını bu gece de soyledimi size bu olaydan sonra onu merak ettim??

Eşimi böyle bir hafta 10 gün kadar yakın takibe almayı düşünüyorum

bunun uzun soluklu bi araştırma olması lazım. bence içeri ajan yerleştirin, çalışanlardan biriyle konuşun. ve kızı işten çıkartmayın. hatta eşinizden de özür dileyin ona haksızlık ettiğinizi düşündüğünüzü söyleyip. yavaş yavaş

Bence gönlünüzu eşinize karşı bulandirmayin. İşten atmazsa suphelenirsiniz tamam derim. o kızın işten yarın kovulmasi lazım ki sizin aranızda bozulmasin. Değmez bile .

Gorumcem de eşimin yanında çalışıyor bekar oda. Daha önce de bi işçileri eşime musallat olmuştu gorumcem ahileriyle falan babasiyla konuşup kızı işten çıkarmıştılar. Bu sefer de bisey görseydi bana söylerdi yani gorumcemle çok yakınız samimiyiz

Kızın ailesinin durumu iyi değilmiş ama aklı aşna fişne oynaşmada eşinize baskı yapın biran evvel kurtulsun ondan bi zamanlar bi kadında kocama kafa takmıştı takıntılı belliki yüzsüs belki de eşinizle arasında bişey var Eşiniz o tarz msj atarak sizi üzerine sıçratmak istemiyordur..töbe töbe bitmediler biii bunlar bırakın evli adamların yakasını sizin yerinizde olsam o msjları saklardım o kızıda yolar videoya çeker nette etiket yapar dağıtırdım iş ahlakı denen bişey var hem iş ahlakı yok hem eşinize karşı kaşınıyor siz kaşıyın..haddini bildirin..

Konu sahibesi umarım sonuç güzel olur ve sadece kızın peynir cesitliligindendir benimde dusuncem bu yönde. Lakin eşiniz ailevi problemleri var cikartmasam olayını bu gece de soyledimi size bu olaydan sonra onu merak ettim??
Hayır bu gece işten çıkaracağını söyledi ama günahına da girmek istemiyorum abilerim başka yerde iş ayarlasın ona dedi

Bu arsızlıktaki kız da aaa tamam, deyip açıp gösterecek mi? Üstünüze eşime güvenmiyorum, yazılı bir tişört giyip gezseniz daha iyi. Siz uyuyun nolur cidden akıllı mantıklı biri gibi duruyorsunuz ama kıza mesaj atmanız mesajları göster demeniz falan çok saçma. Bunlar sizi düşürür yapmayın böyle şeyler.

Eşim zaten işten cikaraacgini söyledi ama ne bilim ıste aklım bulandı braz
bekleyin bekleyin . Gonlü olsa işten cikarmazdi herhalde . Savunurdu bir şekilde . İşten çıkınca da gözünüz üstünde olur esinizin . Ama caktirmazsiniZ. Erkeğe takip edildiği veya kıskanildigi ne kadar hissettirlirse o kadar aklına sokmuş olunur. Bir de o kızı cidden bekletmemek lazım . Geçen bir konu açılmıştı . Evliyken başkasına aşık olmak diye .. Allah ıslah etsin adam önce terslemis mesajda ama sonra o da Cevapsız birakmamis ilgisini kadının. Aman diyeyim

Hayır bu gece işten çıkaracağını söyledi ama günahına da girmek istemiyorum abilerim başka yerde iş ayarlasın ona dedi
Günahına mi girmek istemiyor
Eşiniz durumu kavramamis sanırım ya da size kendini acindiriyor böyle de dusunceli adamim diye. İnsan hata yapar ve ceza çeker kiza bu kiymet vermek neden? Siz ne dediniz öyle deyince kopsun kiyamet aniymis

Ayy Allah korusun yaa. Bugüne kadar çok şükür eşimle hiç bir sorunumuz olmadı ciddi bir şekilde mutluyuz huzurluyuz ama bu mesela canımı çok sıkıyor

Abisi ise alınmasını ve çok ihtiyaçları olduğunu söylemiş abisi kızı bi nevi ise aldırmış zor durumda olduğu için oda diyo abime soylicem başka iş bulsun bilemedim suan

Ayy valla kollamayin o kızı artık uzak durun ondan . İlla baginizi koparmamis olursunuz . Esinizle aranızi kötü etmeyin diyordum ama Allah aşkına esiniz ne yapmaya çalışıyor . Desenize biri bana asilsa ve ben hala onun rizkini düşünsem nasıl hissesersin diye

Abisi ise aldırmış zor durumdalar demiş oda abisine başka bi iş bulmasını söyleyecek bilmiyorum ki ben mi çok iyi niyetliyim yada saf miyim yada konduramıyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…