- 15 Şubat 2019
- 513
- 715
- 103
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Haya ve edebi olan insanlar mesaj atamaz ki mesaj atmayı bırakın çekinerek selam verirler Rabbim öyle insanlardan korusun cümlemiziEşimde bugün senden korkmaya başladım dedibir an kendimi o kızın yerine koyuyorum mesaj atacak yüzü bulamazdim
Al benden de o kadar...Bence kendini haklı çıkarmak için biraz senaryo gibi geliyo ama neyse. Demiyorum
1. Eşim sabahtan beri yanimda mesajlaşma veya konusma gibi bisey hiç olmadı ve telfonu sürekli bendeydi"Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım"
Şu mesaj çok açık, eşin senin yaninda şov yapmiş ben evli adamim yazma vs diyerek. İşyerindeyken sohbetleri farkli olmuş demek ki kiz yüz bulup mesaj atmiş ve terslemesine de şasirmiş üstelik. Boşuna milleti asıp kesme sorun yanindaki adam, sen saniyorsun ki kiz durduk yere asiliyor kocan sütten cikma...
Kabul etmesi zor.
Kadınla konuşmayacam direk eşimden odaya cağırıp kovmasini isteyecem. Aksi birşey olursa gerekeni yapacam zaten. Kızla hiç muhattap olmamayı düşünüyorumPeki esin senden önce kadınla konuşmayacağı ne malum. Benim aklıma ilk bu geldi. Kusura bakmayın amacım üzmek değil ama belki de sizden önce kadınla konuşacak kadın da sizinle tedbirli konuşacak
1. Eşim sabahtan beri yanimda mesajlaşma veya konusma gibi bisey hiç olmadı ve telfonu sürekli bendeydi
2. Eşim benden daha çok sinirlendi
3. Yarin iş yerine gelmemi istedi
4. Işten çıkaracağını da söyledi
Bunlara rağmen ben kalkıp milletin seviyesiz insanları için eşimle arama soğukluk koyamam çok güzel bir evliliğimiz var. Düşüncelerim bu yönde ama yarın daha net herşey çıkacak ve umarım herşey düşündüğüm gibi olur. Ve kız işten ayrıldıktan sonra eşime uzun bir takibe alacam arkadaşların da dediği gibi insanoğlu sonuçta
eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış
Saf mısın acaba sen? Öteki konunu okumadım dimdirek bu konuya göre yazacağım..Bildiğin fingirdiyor değil mi. Geçen sefer eşimle tartistigim için bu sefer hiç yorum yapmadım bu konu hakkında. Milletin kızı için eşimle aramı açmak istemedim
Çok masumsun cnm............
[/QU
Aa yok ayol , canım kendim , bitaneyim ben oh mis gibi kadınSen gene iyi. Ben kendime bile güvenemiyorum.
Simdi oteki konusunu okudum, hanimefendi o konuda ruzgardan nem kapmis bu kizi isten at demis şimdi de, bu mesajı anlamlandiramayacak kadar saf !!!!!Saf mısın acaba sen? Öteki konunu okumadım dimdirek bu konuya göre yazacağım..
Satıraralarını okudun mu acaba?
“Minnoşum sen normalde bana böyle değilsin,seninle muhabbetmiz var istediğim saatte sana mesaj atma yüz ünü bana verdin o yüzden bunları karın yazdırıyor” diyor.
Kadın aşağılık bir yaratık değilse durduk yete bunları yapmaz değil mi?kocamla aramı açamam deme komik oluyor adam masum mu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?