Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Peki esin senden önce kadınla konuşmayacağı ne malum. Benim aklıma ilk bu geldi. Kusura bakmayın amacım üzmek değil ama belki de sizden önce kadınla konuşacak kadın da sizinle tedbirli konuşacak

Eşimde bugün senden korkmaya başladım dedi bir an kendimi o kızın yerine koyuyorum mesaj atacak yüzü bulamazdim
Haya ve edebi olan insanlar mesaj atamaz ki mesaj atmayı bırakın çekinerek selam verirler Rabbim öyle insanlardan korusun cümlemizi

"Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım"

Şu mesaj çok açık, eşin senin yaninda şov yapmiş ben evli adamim yazma vs diyerek. İşyerindeyken sohbetleri farkli olmuş demek ki kiz yüz bulup mesaj atmiş ve terslemesine de şasirmiş üstelik. Boşuna milleti asıp kesme sorun yanindaki adam, sen saniyorsun ki kiz durduk yere asiliyor kocan sütten cikma...
Kabul etmesi zor.

1. Eşim sabahtan beri yanimda mesajlaşma veya konusma gibi bisey hiç olmadı ve telfonu sürekli bendeydi
2. Eşim benden daha çok sinirlendi
3. Yarin iş yerine gelmemi istedi
4. Işten çıkaracağını da söyledi
Bunlara rağmen ben kalkıp milletin seviyesiz insanları için eşimle arama soğukluk koyamam çok güzel bir evliliğimiz var. Düşüncelerim bu yönde ama yarın daha net herşey çıkacak ve umarım herşey düşündüğüm gibi olur. Ve kız işten ayrıldıktan sonra eşime uzun bir takibe alacam arkadaşların da dediği gibi insanoğlu sonuçta

Peki esin senden önce kadınla konuşmayacağı ne malum. Benim aklıma ilk bu geldi. Kusura bakmayın amacım üzmek değil ama belki de sizden önce kadınla konuşacak kadın da sizinle tedbirli konuşacak
Kadınla konuşmayacam direk eşimden odaya cağırıp kovmasini isteyecem. Aksi birşey olursa gerekeni yapacam zaten. Kızla hiç muhattap olmamayı düşünüyorum

Diyelim ki sizin yanında olduğunu anladı, yine de eşin yanında o yüzden böyle yazıyorsun yazar mı bir insan?
Efendi gibi özür dilerim iyi geceler diyip kapatırdı konuyu.

Son düzenleme:

Aldatma veya aralarinda uzun soluklu birseyler geçmiş degildir zaten işe gireli daha 4 gun olmuş ama kadin esinizin yazişma veya konuşma tarizini biliyor ki terslenince "eşin yaziyor" diyor ki yanlis tahmin degil mesajlari siz yazmasanizda okuyordunuz. :) Bu ilk kez reddedilme şaşkinligi filan degil net.

Bence aralarindaki sohbet daha once pekte resmi degilmiş, erkenden uyandiginiz iyi olmuş. Tabi ki şu olayin ustune iş yerine gel, işten cikaracagim diyecek ne diyecek baska? Alenen aldatanlar bile yakalaninca tanimiyormuş gibi davranislara girebiliyor, 4 gunluk kiz için "naayyir işten atmam" diyecek degil

Esinin masum oldugunu düşünmüyorum ama yinede kiz adamin evli oldugunu biliyor bu yuzden ben olsam kizin sacini basini once bir yolardim sonra isten attirirdim ailesine falan rezil ederdim sonra sira esime gelirdi tabi illaki kiz biseyler soyler yani biz konustuk oda bana yakinlik gosterdi falan diye.

Bence esinizide sorgulayin başka bir şey var bu işte .kız çok kendinden emin cvp vermiş esin yazıyor bilmem ne .iş yerinde bir samimiyet durumu var bence

Hanimefendi esinizde de bence sorun var. Ona bu yüzü o vermiş ne cesaret bunları eşine yaziyor diyor yahu?

Son düzenleme:
Bildiğin fingirdiyor değil mi. Geçen sefer eşimle tartistigim için bu sefer hiç yorum yapmadım bu konu hakkında. Milletin kızı için eşimle aramı açmak istemedim
Saf mısın acaba sen? Öteki konunu okumadım dimdirek bu konuya göre yazacağım..
Satıraralarını okudun mu acaba?
“Minnoşum sen normalde bana böyle değilsin,seninle muhabbetmiz var istediğim saatte sana mesaj atma yüz ünü bana verdin o yüzden bunları karın yazdırıyor” diyor.
Kadın aşağılık bir yaratık değilse durduk yete bunları yapmaz değil mi?kocamla aramı açamam deme komik oluyor adam masum mu sence?

Simdi oteki konusunu okudum, hanimefendi o konuda ruzgardan nem kapmis bu kizi isten at demis şimdi de, bu mesajı anlamlandiramayacak kadar saf !!!!!
Hanimefendi eger o konunun ozruyse bu konu cokta sey degil ama gercek bi konuysa bu kizla senin kocanin bi munasebeti var çok açık!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…