Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Abisi ise alınmasını ve çok ihtiyaçları olduğunu söylemiş abisi kızı bi nevi ise aldırmış zor durumda olduğu için oda diyo abime soylicem başka iş bulsun bilemedim suan
Abisine desin ki sen bu peyniri bana getirdin acindirdin karima laf ediyor gece yarisi msj atıyor birdaha bana kimseyi getirme. Esinize hiiiic anlam veremedim
Suan çok sinir oldum size allah sabir versin peygamber sabri varmis zaten.

Umarım eşiniz masumdur bunu kalpten diliyorum. Ama okuyunca bir kadının yüz bulmadan bu kadar rahat mesaj atabilecgine inanamıyor insan.

Abisine desin ki sen bu peyniri bana getirdin acindirdin karima laf ediyor gece yarisi msj atıyor birdaha bana kimseyi getirme. Esinize hiiiic anlam veremedim
Suan çok sinir oldum size allah sabir versin peygamber sabri varmis zaten.
Hayır yani sonda ki cümleyle eşimi yatakta karı kızla basmışım da hala eşimi savunuyor musun gibi konuşmuşsunuz. Yarın zaten gerekn yapılmazsa ben fazlasıyla yapacağım

Umarım eşiniz masumdur bunu kalpten diliyorum. Ama okuyunca bir kadının yüz bulmadan bu kadar rahat mesaj atabilecgine inanamıyor insan.
Umarım öyledir ya. Onu tanıdığımdan beri daha önce hiç böyle üçüncü şahıs muhabbetleri olmamıştı tamam kıskanırım ama eşime mesaj atan yada arayan ne bilim olmadı böyle takacagimiz biri. Ben mi çok safim yoksa konduramıyor muyum bilmiyorum

Abisi ise aldırmış zor durumdalar demiş oda abisine başka bi iş bulmasını söyleyecek bilmiyorum ki ben mi çok iyi niyetliyim yada saf miyim yada konduramıyor muyum
Yok kondrmayin. Ferah tutun gönlünüzu eşinize karşı ama o da bir kendine gelsin . Olay tam tersi olsa nasıl hissederdi diye düşüncesini sağlayacak sağduyulu sakin bir iki cümle kurun . Fazla bunaltmadan

Hayır yani sonda ki cümleyle eşimi yatakta karı kızla basmışım da hala eşimi savunuyor musun gibi konuşmuşsunuz. Yarın zaten gerekn yapılmazsa ben fazlasıyla yapacağım
Hanimefendi ne ilgisi var şimdi ben size eşinizi savunuyorsunuz muhabbeti mi yaptım sabrinizi tebrik ettim. Allah allah size iyi geceler diliyorum

Tabiki de işten çıkartın ilerde pişman olmamak için hiç düşünme kesin net!

Yarın olabildiği kadar cool olmaya çalışın ben sizin yerinizde olsam "yarın işte görüşürüz tatlım " diye bir mesaj atardım
Bırakın yapması gerekeni eşiniz yapsın eğer ki ailesinin durumu kötü görmezden gelelim falan derse o zaman cıngar çıkartın..Ailesinin geçim derdinde olan kız 4.günde patronuna asılmaz sakın taviz vermeyin kıskanıyor gibi görünmeyin güçlü durun karşısında o daha çok ezilir eminim ki..

Öyle yapicam bakalım sabahtan oldu yatamadım saatler geçmez artık uykusuz ve ac kaldım oğlumda her an uyanabilir ne kötü birgün

Kusura bakmayın kötü halde oldugumu anlamışsınızdır o yüzden asabi davranıyorum sanırım. Tekrar kusura bakmayın iyi geceler
Sorun değil anlayabiliyorum. Siz esinize karşı gerçekten sabırlı tutum gostermissiniz. Ama dedigim şey şu bu kadar kollamasi yanlış geliyor bana abileri iş bulsun muhabbeti yani. Ve bence abisi is bulursa çok uzaklasmis olmaz sizden. Yani bak çıkardı ne oldu yine onlar is buldu bende gözü olmasa buldurur mu demez mi bilemiyorum ya inşallah sonuç güzel olur

Haklısınız valla tamamen çıksın hayatımızdan tartışmadan güzel bir dille eşime anlaticam yarin

Öyle yapicam bakalım sabahtan oldu yatamadım saatler geçmez artık uykusuz ve ac kaldım oğlumda her an uyanabilir ne kötü birgün

Stres yapmayın gündüz daha kötü olursunuz şimdi güzelce uyuyup uykunuzu alın kendinizi hazırlayın düşünüp kendinizi daha kötü yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…