- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Abisine desin ki sen bu peyniri bana getirdin acindirdin karima laf ediyor gece yarisi msj atıyor birdaha bana kimseyi getirme. Esinize hiiiic anlam veremedimAbisi ise alınmasını ve çok ihtiyaçları olduğunu söylemiş abisi kızı bi nevi ise aldırmış zor durumda olduğu için oda diyo abime soylicem başka iş bulsun bilemedim suan
Ayy valla kollamayin o kızı artık uzak durun ondan . İlla baginizi koparmamis olursunuz . Esinizle aranızi kötü etmeyin diyordum ama Allah aşkına esiniz ne yapmaya çalışıyor . Desenize biri bana asilsa ve ben hala onun rizkini düşünsem nasıl hissesersin diye
Hayır yani sonda ki cümleyle eşimi yatakta karı kızla basmışım da hala eşimi savunuyor musun gibi konuşmuşsunuz. Yarın zaten gerekn yapılmazsa ben fazlasıyla yapacağımAbisine desin ki sen bu peyniri bana getirdin acindirdin karima laf ediyor gece yarisi msj atıyor birdaha bana kimseyi getirme. Esinize hiiiic anlam veremedim
Suan çok sinir oldum size allah sabir versin peygamber sabri varmis zaten.
Umarım öyledir ya. Onu tanıdığımdan beri daha önce hiç böyle üçüncü şahıs muhabbetleri olmamıştı tamam kıskanırım ama eşime mesaj atan yada arayan ne bilim olmadı böyle takacagimiz biri. Ben mi çok safim yoksa konduramıyor muyum bilmiyorumUmarım eşiniz masumdur bunu kalpten diliyorum. Ama okuyunca bir kadının yüz bulmadan bu kadar rahat mesaj atabilecgine inanamıyor insan.
Yok kondrmayin. Ferah tutun gönlünüzu eşinize karşı ama o da bir kendine gelsin . Olay tam tersi olsa nasıl hissederdi diye düşüncesini sağlayacak sağduyulu sakin bir iki cümle kurun . Fazla bunaltmadanAbisi ise aldırmış zor durumdalar demiş oda abisine başka bi iş bulmasını söyleyecekbilmiyorum ki ben mi çok iyi niyetliyim yada saf miyim yada konduramıyor muyum
Hanimefendi ne ilgisi var şimdi ben size eşinizi savunuyorsunuz muhabbeti mi yaptım sabrinizi tebrik ettim. Allah allah size iyi geceler diliyorumHayır yani sonda ki cümleyle eşimi yatakta karı kızla basmışım da hala eşimi savunuyor musun gibi konuşmuşsunuz. Yarın zaten gerekn yapılmazsa ben fazlasıyla yapacağım
Kusura bakmayın kötü halde oldugumu anlamışsınızdır o yüzden asabi davranıyorum sanırım. Tekrar kusura bakmayın iyi gecelerHanimefendi ne ilgisi var şimdi ben size eşinizi savunuyorsunuz muhabbeti mi yaptım sabrinizi tebrik ettim. Allah allah size iyi geceler diliyorum
Tabiki de işten çıkartın ilerde pişman olmamak için hiç düşünme kesin net!Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Eşim yarın çıkaracağını söyledi umarım herşey düşündüğüm gibidirTabiki de işten çıkartın ilerde pişman olmamak için hiç düşünme kesin net!
Umarım öyledir ya. Onu tanıdığımdan beri daha önce hiç böyle üçüncü şahıs muhabbetleri olmamıştı tamam kıskanırım ama eşime mesaj atan yada arayan ne bilim olmadı böyle takacagimiz biri. Ben mi çok safim yoksa konduramıyor muyum bilmiyorum
Öyle yapicam bakalım sabahtan oldu yatamadım saatler geçmez artık uykusuz ve ac kaldım oğlumda her an uyanabilir ne kötü birgünYarın olabildiği kadar cool olmaya çalışın ben sizin yerinizde olsam "yarın işte görüşürüz tatlım" diye bir mesaj atardım
Bırakın yapması gerekeni eşiniz yapsın eğer ki ailesinin durumu kötü görmezden gelelim falan derse o zaman cıngar çıkartın..Ailesinin geçim derdinde olan kız 4.günde patronuna asılmaz sakın taviz vermeyin kıskanıyor gibi görünmeyin güçlü durun karşısında o daha çok ezilir eminim ki..
Sorun değil anlayabiliyorum. Siz esinize karşı gerçekten sabırlı tutum gostermissiniz. Ama dedigim şey şu bu kadar kollamasi yanlış geliyor bana abileri iş bulsun muhabbeti yani. Ve bence abisi is bulursa çok uzaklasmis olmaz sizden. Yani bak çıkardı ne oldu yine onlar is buldu bende gözü olmasa buldurur mu demez miKusura bakmayın kötü halde oldugumu anlamışsınızdır o yüzden asabi davranıyorum sanırım. Tekrar kusura bakmayın iyi geceler
Haklısınız valla tamamen çıksın hayatımızdan tartışmadan güzel bir dille eşime anlaticam yarinSorun değil anlayabiliyorum. Siz esinize karşı gerçekten sabırlı tutum gostermissiniz. Ama dedigim şey şu bu kadar kollamasi yanlış geliyor bana abileri iş bulsun muhabbeti yani. Ve bence abisi is bulursa çok uzaklasmis olmaz sizden. Yani bak çıkardı ne oldu yine onlar is buldu bende gözü olmasa buldurur mu demez mibilemiyorum ya inşallah sonuç güzel olur
Öyle yapicam bakalım sabahtan oldu yatamadım saatler geçmez artık uykusuz ve ac kaldım oğlumda her an uyanabilir ne kötü birgün
Teşekkür ederimStres yapmayın gündüz daha kötü olursunuz şimdi güzelce uyuyup uykunuzu alın kendinizi hazırlayın düşünüp kendinizi daha kötü yapmayın
Öyle yapıcaz bakalım yarın neler olucakBu kadınlar evli erkeklerden ne istiyor gerçekten anlamıyorum başımıza taş yağacak valla atın işten kendi rızkını kendisi kesmiş böyle insanlardan çok korkulur çok
Kendinizi suçlamayin artık kesinlikle sizin olaydan sonra inanıyorum biz kadınların böyle konularda 6.hissi çığır açtıÖyle yapıcaz bakalım yarın neler olucak
Eşimde bugün senden korkmaya başladım dediKendinizi suçlamayin artık kesinlikle sizin olaydan sonra inanıyorum biz kadınların böyle konularda 6.hissi çığır açtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?