- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Daha ne olsun ruhunu bedenden ayırıyor :) Çok değişik ve ürkütücü bu yolla farklı bir boyutta arkadas olanlar bile varmış.Başta saçma geliyordu ama yapanları okuyunca inanmaya başladım.Ben açıklayayım o zaman. Astral seyahat değil o çocuğun yaptığı. Bir nevi astral boyut değiştirmedir. ikisi farklı.
Astral seyahat yaptığınız zaman enerjinizle etrafınızdaki cisimleri ölçebilir ve kafanızda bir şekle sokabilirsiniz.Tekrarladıkça renklere, cisimlere aşina olur ve doğru bir ütopya oluşturabilirsiniz.
Astral seyahati evet bir çok kişi yapabilir.Ancak eline hiç bi halt geçmez : )
Daha ne olsun ruhunu bedenden ayırıyor :) Çok değişik ve ürkütücü bu yolla farklı bir boyutta arkadas olanlar bile varmış.Başta saçma geliyordu ama yapanları okuyunca inanmaya başladım.
Genelde yapmaya çalışıp bir nebze başarılı olanlar kendini görüyormuş ruh bedenden çıkınca.Tabii fazlaca uzağa gidince arafta kalma durumu da oluyormuş.Sence sadece zihni boyutla olur mu bunlar?Bu nedenle dedim ikisi farklıdır diye. Astral seyahat yaptığınız zaman bir anda başka bir yerde uyanıp orada gezmeye başlamazsınız.Ya da karşınıza farklı boyuttan varklıklar çıkmaz.Astral seyahatin ruhani boyutu az, zihni boyutu fazladır.
Rüyada da bir çok kez astral boyuta geçeriz zaten.
Var tabii ben de inanmiyordum ama araştırdım ve bizzat yaptim diyenler de oldu.gerçekten var mı böyle bişey
bende araştırmıştım da bir türlü inanamamıştım böyle bişey yaptıklarına korkunç geliyorVar tabii ben de inanmiyordum ama araştırdım ve bizzat yaptim diyenler de oldu.
Senin bahsettigin lucid rüya.Yani rüyani yönlendirme,rüyada rüya olduğunu bilme.Çoğu zaman ben de yönlendiriyordum.Astral seyahatin bir alt aşaması bu.Özellikle bumu yapan da çok :)Ben de istiyorum işte bananeee....
Ben de rüyada olduğumu, birazdan uyanağımı biliyorum genelde rüya görürken.
O sırada rüyamı yönetmeye çalışsam yapabilir miyim acaba??
O çok düşük biri ihtimal.Ruh arafta kalıyormuş yapan duydum ama arafta kalani duymadim.Ama oyle bir ihtimal var tabii.Bende bir ara araştırıyordum, tehlikeli olabileceğini sanıyorum. Ruh bedenden ayrılınca, tekrar girmeyi başaramaz ve uyanamazsan gibi.... korkunç geliyor...
İnsani ürkütüyor doğru:)bende araştırmıştım da bir türlü inanamamıştım böyle bişey yaptıklarına korkunç geliyor
Genelde yapmaya çalışıp bir nebze başarılı olanlar kendini görüyormuş ruh bedenden çıkınca.Tabii fazlaca uzağa gidince arafta kalma durumu da oluyormuş.Sence sadece zihni boyutla olur mu bunlar?
Şeytanlar tarafindan alikonulma durumu gercek astral seyahatte yok ama baska varliklarla karsilasma ihtimalin varmış başka bir boyuta geçtiğin için ama bir zararlari olmuyormuş.Bende çok merak ediorm yaaaa filminide izlemstm cocuk sürekli astral seyahate ckio ve bigun orda kalıyor ruhu bedene dönemiyor seytnlar tarafından alikonuluyor. Güzel filmdi
Bazen rüyamda bir yerde yürürken çok değerli bir şey buluyorum altın, elmas gibi...Senin bahsettigin lucid rüya.Yani rüyani yönlendirme,rüyada rüya olduğunu bilme.Çoğu zaman ben de yönlendiriyordum.Astral seyahatin bir alt aşaması bu.Özellikle bumu yapan da çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?