- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Evet ruh tam anlamiyla kopmazmis zaten ölüm soz konusu değil ama arastirisdigimda arafta kalma durumundan bahsediliyordu.Hayır bunlar doğru değil. Arafta kalma söz konusu olmaz. Herhangi bir duygu değişiminde uyanırsınız.Ve uzaya da gitseniz kendinizden kaçamazsınız :) Zaten ruh bedenden kopup gitmiyor.Öyle olsa güzel bir intihar yöntemi olurdu :)
Astral seyahat bilinçli olarak yapılan beden dışı deneyim kalıbıyla anlatıldı sürekli ancak bu kalıp anlamı tam olarak ifade edemiyor.Astral seyahatte görsel hafıza ve bilinçaltı max seviyede mantık min seviyede. Zaman ve mekanın ilerlediği bir rüya olarak düşünebilirsiniz.Öyle şu anki gibi görme, ses, algılama vs yoktur. Daha çok kurgusaldır.
Astral olarak boyut değiştirme ise genellikle varlıklardan yardım alınarak yapılır.Zaten yardım almadan yapıyorsanız keşiş falan olmalısınız.Ya da zihin engelli.İnsan mantığından kopamaz hiç bir şekilde.
Yemisim sevgilisini kpss sorularinin hazırlandığı yere giderdimEminim çoğu kişi ya sevgilisi yada eski sevgilisinin yanına gitmek ister @Gizyy
Ben de Oyle diyordum başta.Bu ne saçma bişey ya.Bir insan bunları nasıl yapabilsin. Anca filmlerde olur böle şeyler
Bu ne saçma bişey ya.Bir insan bunları nasıl yapabilsin. Anca filmlerde olur böle şeyler
İmkansız.Evet ruh tam anlamiyla kopmazmis zaten ölüm soz konusu değil ama arastirisdigimda arafta kalma durumundan bahsediliyordu.
Ne oluyo o zaman? Beden burada cansiz mi yatiyo. Ölüsün gibi mi oluyor? Ya gelip seni gomerlerse? Biraz mantik disi.Evet ruh tam anlamiyla kopmazmis zaten ölüm soz konusu değil ama arastirisdigimda arafta kalma durumundan bahsediliyordu.
Oh be sonunda anlayan çıktı.İki saattir bilimsel olarak anlatmaya çalışıyorum amaa
İmkansız.
Bilimsel olarak ne anlattınız ki? Bilim ruhun bile varlığını kabul etmiyor, burada ise ruhun bedenininden ayrı seyahata çıkmasını konuşuyorsunuz.
Bilimsel olarak ne anlattınız ki? Bilim ruhun bile varlığını kabul etmiyor, burada ise ruhun bedenininden ayrı seyahata çıkmasını konuşuyorsunuz.
Bunun benzeri spesifik detayları olan rüyamda gördüğüm anların gerçekleştiğini anladığımda, rüyamda yaptığım şeylerin sonucunu gördüğüm için eğer çok geç değilse sonucunu düzelttiğim oldu. Bu 2 kere başıma geldi. Bu olaylarla ilgili mi bilmiyorum.Ben astral seyahatten falan anlamam,gerçek mi değil mi bilemem,ancak şöyle bişey oluyor bnde,rüyamda hiç görmediğim biryere gidiyorum,ve zaman sonra gerçek hayatta da gidiyorum.Yani bilinçli olarak gitmiyorum aslında ama,yabancı bir şehir veya yabancı bir semte gittiğim zaman,rüyamda orayı gördüğümü ve şeklini şemalini hatırlıyorum.
Enson,geçen yıl kışın bu zmanlar küçük bir tatile çıkmıştık,orada gezerken bi konağa girdik,balkonunu,ahşap kapıları yanındaki ormanlık alanı adım gibi biliyordum ama,daha önce, gerçekte değil rüyamda gördüğüm için.
Genelde yapmaya çalışıp bir nebze başarılı olanlar kendini görüyormuş ruh bedenden çıkınca.Tabii fazlaca uzağa gidince arafta kalma durumu da oluyormuş.Sence sadece zihni boyutla olur mu bunlar?
Astral seyahat de lucid rüya da var bende.Senin bahsettigin lucid rüya.Yani rüyani yönlendirme,rüyada rüya olduğunu bilme.Çoğu zaman ben de yönlendiriyordum.Astral seyahatin bir alt aşaması bu.Özellikle bumu yapan da çok :)
Bilinc kapaniyor ve bitkisel hayata giriliyormus ben arastirdigimi soyluyorum bizzat denemedim:)Ne oluyo o zaman? Beden burada cansiz mi yatiyo. Ölüsün gibi mi oluyor? Ya gelip seni gomerlerse? Biraz mantik disi.
Bence ruya gormenin bir tik ilerisi ama daha fazlasi degil. Cunku ruya gordugunde de mesela terlemis yada kalp carpintisiyla uyaniyosun yani onu gercekten yasiyorsun. Ayni o durum bence.
Cok fazla anlam yuklemeye gerek yok.
Çok degisikmis sizinki ya ilk kez duyuyorum bunuBen astral seyahatten falan anlamam,gerçek mi değil mi bilemem,ancak şöyle bişey oluyor bnde,rüyamda hiç görmediğim biryere gidiyorum,ve zaman sonra gerçek hayatta da gidiyorum.Yani bilinçli olarak gitmiyorum aslında ama,yabancı bir şehir veya yabancı bir semte gittiğim zaman,rüyamda orayı gördüğümü ve şeklini şemalini hatırlıyorum.
Enson,geçen yıl kışın bu zmanlar küçük bir tatile çıkmıştık,orada gezerken bi konağa girdik,balkonunu,ahşap kapıları yanındaki ormanlık alanı adım gibi biliyordum ama,daha önce, gerçekte değil rüyamda gördüğüm için.
Rüyada mi oluyor bunlar?Ayy çok ürkütücü . Beni daha böyle bir şeyin olabilme ihtimali urkuturken yapabilenler mı var yani
Ben de mesela şey oluyor. Biri tarafından haksızlığa ugradiysam, o kişinin yakın çevresinden birini rüyamda görüp ona tüm olan biteni anlatmak istiyorum. Zaman yok,mekan benim kurgum. Soyleyeceklerim zihnimde kurgulanmış,ancak tam konuşacağım kişinin karşısına gectigimde uyanıyorum. Dizinin en heyecanlı yerinde bitmesi gibiciddiyim oluyor bu bu nedir acaba ki
O bende de oluyordu.Mesela çatidayim bazen rüya olduğunu ayirt edemiyorum.Acaba rüyaysa surdan atlasam ama degilse ölürüm vs diye :) bazen rüya olduğunu anlıyorum istedigim zihnimde canlandirdigim seyler oluyor olaylar vsAstral seyahat de lucid rüya da var bende.
Bazen rüyamda kötü bir şey oluyor, "amaan rüyadayım nasılsa boşver" deyip takılıyorum
Bir çift yürek adlı kitapta Aborijin Kabil'e reisleri yapıyordu bunu. Çocuk sayılırdım ilk okuduğumda. Ben değil ama yapan bir arkadaşım var. Her zaman yapamıyor. Ama bazen yapabiliyor diye biliyorum.Kizlar bu konuyu cok merak ediyorum.Aklima takildi.Benim yakin bir arkadasim internetten biriyke tanismisti ve daha yüz yüze gorusmemislerdi.Bu oğlan astral seyahatle çok uğraşıyormuş.Ve bu arkadasin odasindaki herseyi yerlerine ve renklerine kadar bildi.Ve arkadas o şekilde fotoğraf falan da atmamisti.Bir gun dersaneye giderken otobuste yaninda oturan adamin sac renginden elindeki semsiyesine kadar bilmiş.Sonra ayrildilar baska sebeplerden.
Birkac grupta soran olmuş ve gerçekten tam anlamiyla olmasa da bunu yapan cokmus.Ve ben merak ediyorum sizin aranizda da yapan var mi?
saçma sapan şeylerle uğraşmayın yaKizlar bu konuyu cok merak ediyorum.Aklima takildi.Benim yakin bir arkadasim internetten biriyke tanismisti ve daha yüz yüze gorusmemislerdi.Bu oğlan astral seyahatle çok uğraşıyormuş.Ve bu arkadasin odasindaki herseyi yerlerine ve renklerine kadar bildi.Ve arkadas o şekilde fotoğraf falan da atmamisti.Bir gun dersaneye giderken otobuste yaninda oturan adamin sac renginden elindeki semsiyesine kadar bilmiş.Sonra ayrildilar baska sebeplerden.
Birkac grupta soran olmuş ve gerçekten tam anlamiyla olmasa da bunu yapan cokmus.Ve ben merak ediyorum sizin aranizda da yapan var mi?
Evet canım rüyamda , çoğu şey kurguma uygun. Bazen mekan farklı oluyor,mesela konuşmak istediğim kişiyi bilmediğim bir yerde yakaliyorum. Geciyorum karşısına tam konuşmaya başlayacakken uyanıyorum. Gerildigimle kalıyorum.Rüyada mi oluyor bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?