Astral Seyahat

Hoşuna gitmediyse yorum bile yazmazsin hayirdir?Burada bilimsel araştırılmış bir konuyu konusuyoruz fal bakmiyoruz.
Bu konu diğer formlarda çok yazılmış yeri bir derdim var değil ama yasak da değil diye biliyorum
Zaten fal topicleri de var karşılıklı fal bakıyorlardı ne kadar boşsunuz sözü hoşuna gitmedi

Hoşuna gitmediyse yorum bile yazmazsin hayirdir?Burada bilimsel araştırılmış bir konuyu konusuyoruz fal bakmiyoruz.

Tabi tabi internette okudugunuz her bilgide dogru zaten. Nasil bir bilimsel sonuca ulasilmis bu arastirmayi hangi universite hangi akademisyenler yapmis aydinlatin bizi o zaman.

Burasi bdv bu arada ve kurallari var akliniza gelen her seyi konu olarak acamazsiniz.

Buna ilgililer karar verir gerek görürlerse taşırlar gerekirse kapatırlar gerekirse banlarlar ilgili şikayetinizi yaptınız değerli vaktinizi almayalım çok önemli işlerinizden olmayın

Bende de bi kac kere oldu bu ama cok korkutucuydu.
Ruyalarim da cok gercekcidir zaten ama ruyada oldugumu bilirim.

Ben bu konu hakkinda baya okumustum zamaninda Insidious filmini izledikten sonra. Youtube da hatta cesitli muzikler var bunlari yapanlar icin. Ben eskiden ruyalarimi yonetebiliyordum ve gayette başarılıydım. Bir keresinde bir kac eli silahli adam beni kovaliyordu ve 5. kattaydik. Asagiya baktim bu nasilsa bir ruya deyip hop asagiya atladim. Atladigim an karnim hakikaten de mideme gecmis gibi hissettim. Yere ayak bastim yukari baktim guldum ve koşmaya devam ettim :))
Bir kere de ruyamda hep beraber aiilecek tatildeyiz , kizkardesim kosarak geliyor hadi gidiyoruz herkes seni bekliyor, babam cok kizdi diyor. Ben de kizsa ne olur bu benim ruyam, istemezsem milim gitmez o araba dedim Kizkardesim bana bakakalmisti.

Oyle ruyamin sonunu begenmeyip degistirdigim, istedigim kisileri, unluleri rüyama cagirdigim cok oldu. Fakat bu olay beyni cok fena yoruyor. Oyle ki uyandigimda ustumden tir gecmis gibi bir hisle uyaniyordum. Daha ilerisini araştırmaktan vazgectim sonra. Belki o zaman denesem birseyler olurdu. Tabi gerçekten de olur muydu bilmem.

Seni bukadar rahatsiz eden ne? gerekli kişiler yanlış bulursa düzeltilir zaten kendini hirpalama

birgaripyazar , lise yıllarım da fazlaca araştırıp vakit harcadım astral seyahate. Yapmaya falan da çalıştım,

Bende bir arkadaşımdan duymuştum ilk, o da yapmaya çalışıyordu, o da öğretmeninden duymuştu ve öğretmeni yaptığını anlatıyormuş.

Bildiğim kadarıyla çevrende ki tüm etkenler sıfır olmalı, hatta üstünde hiç birşey olmadan yada bol kıyafetlerle , çünkü temas görsellik işitme sıfır olmalı çevrende.

Ben hayalle başladım mesela önce diyelim ayak ucum Batı'ya bakıyor ya, ben kafa tarafım batı da gibi vücudumu kandırmaya yönlendirmeye çalıştım. Ve Bi an da kulağımın yanından bir ses geldi , bende ayak ucuma doğru baktım, yani vücudumu sanki başım o yönde gibi hayal etmiştim, bunlar alıştırma idi. Bundan ötesine de geçemedim zaten.

Sonra gençlik hevesi işte, geçti , gitti.

Canim eskiden ben de ruyami cok yonlendirirdim ama artik cok nadir oluyor.Sadece bunun için bile ugrasanlar var.Luric rüya diye birsey bu astral seyahatin bir alt fonksiyonu

Bir hocamın şizofreni hastası bir danışanı astral seyahat yaptığını, sabah sevgilisinin yanında uyandığını iddia ederdi. Yapan ya da yaptığını iddia eden herkese şizofreni dediğim yok tabi ancak bazen zihin yanıltması olabilir diye de düşünüyorum.

Şunu da ekleyeyim, tanımlamam yanlış olabilir belki ama hani modern adı astral seyahat olabilir ama , bence hani dini terim olan rabıta yapmak varya bence ikisi aynı. Yani yapılabilir birşey , ama yapan kişinin maddi ve manevi boyutu bu olabiliteyi etkiler mi, onu bilmiyorum.

Canim eskiden ben de ruyami cok yonlendirirdim ama artik cok nadir oluyor.Sadece bunun için bile ugrasanlar var.Luric rüya diye birsey bu astral seyahatin bir alt fonksiyonu

Bu rüyayı yönetme olayını bende yapıyorum, belki de önceden astral seyahat denemeleri yaptığım için gelişmiş olabilir.

Seni bukadar rahatsiz eden ne? gerekli kişiler yanlış bulursa düzeltilir zaten kendini hirpalama

Rahatsiz felan olmadim. Konu acarken her turlu yoruma hazirlikli olmaniz lazim. Boyle konulara inanmadigimi belirttim. Sizin isteginiz dogrultusunda yorum yapmak zorunda miyim?

Neyse size iyi forumlar.

Şizofreni ler peygamber kral olduklarını da iddaa ediyorlar
Onlar yapıyor diye böyle birşey uydurma diyemeyiz bilimsel kanıtı da Yok sanıyorum gerçekte diyemeyiz
Varsayım diyelim şizofreni akıl oyunu değilde daha şık oldu şizofreni Allah korusun değilim Emin'im yani

Bir dönem çok ilgimi çekmişti astral seyahatla ilgili ne kadar kaynak varsa incelemiştim ara sayfaları okumadım muhtemelen yazan olmuştur bilimsel olarak da Stanford üni. de star gate projesiyle incelendi nihayetinde başarısız olduğuna karar verildi

kıxlar ben yaşadım böyle birşey bikaç yıl önce. uyuyordum ya da yarı uyur vaziyetteydim bilemiyorum. yattığım yerden kalktım kapıya doğru gittim. arkama baktım kendi bedenimi uyurken gördüm , sonra korkarak yatağa doğru koştum ve gözlerimi aniden açtım ki aynı kendimi gördüğüm pozisyonda yatıyorum. baya etkilenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…