Tebrik ederim sizi.Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine ulaşır.Bunları gerçekten ihtiyacı olup alamayanlara gondermek istiyorum . lütfen alabilecek gücü olanlar istemesin .
İnşallah doğru yerlere ulasirlar . .
3 - 6 ay hırka
3 - 6 ay önünde leke var ama ben organik deterjanla yikadigim için çıkmadı . normal deterjan ile yikandigin da muhtemelen leke geçecektir .
68 cm 4-6 ay. Bunun önünde de leke var ama buda yikansa çıkar diye düşünüyorum .
Merhabalar..
Benim kizim 3.5 aylik. Montumuz da astronotumuz da yok. Bir tane vardi cok kuculdu. Giyemiyoruz.. Yenilerin fiyatlari da cok pahali geldi. Ucretsiz istemem ama bunlardan olacak olursa belirli bir uctet karsiliginda almak istiyorum.. Ikinci el ariyordum ben de..
Tebrik ederim sizi.Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine ulaşır.
Allah razi olsun.. Cok memnun oldum :)Ben ücret istemiyorum . söyle bir şey yapalım . ben size ücretsiz gondereyim sizde elinizdeki montu ücretsiz olarak alamayan birine verin .
Allah razi olsun.. Cok memnun oldum :)
Tabiki veririm.. Kiyafett konularim mevcut. Buraya fotosunu yukler gonderirim..
Tamamdir.. Istediginiz birini gonderebilirsiniz.. Hangisi buyukse o olsun. 4 gun sonra 4 aylik olacak kizim..Tamam gri tüylü olan sizin bebeginize olur muhtemelen . onu gönderebilirim size .
Tamamdir.. Istediginiz birini gonderebilirsiniz.. Hangisi buyukse o olsun. 4 gun sonra 4 aylik olacak kizim..
Merhaba sevgili chiLL , gercekten ihtiyaci olan bir akrabam var. Elinizde kalani da biz alabilir miyiz?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. biz hataydayiz onlar antepte. haftasonu antebe gidecegiz. Bizim adresi vereyim size olur mu? özelden yaziyorum adresi
Eki Görüntüle 1919026
Bunun bedeninde 3/6 ay yaziyor. Fakat kalibi cok genis. 1/2 yas olur. Olcu verebilirim alacak olan kisiye. Arka kisminda hafif bi lekesi var..
Merhaba.. Ben anlayamadim. 14 aylik bir kiziniz mi var yoksa Iki kiziniz var biri bir yasinda biri iki aylik mi? :)Merhaba kızım ıcınde varmıdır acaba bır yas ıkı aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?