Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

mavikelime

annesinin kuzusu...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
3.569
1.214
373
arkadaşlar ben ne desem nasıl desem.. obez biri olarak zayıflamak istiyorum ama basaramıyorum. zayıflamam için hep birlikte beni motive edin lütfennnnn
zayıflatın benideeeeeeeeee....

Ben sana yardımcı olmaya varımm diiyorum:) benimki obezlik derecesinde değil azcık fazla kilo ama olsun beraber zayıflayabiliriz..:)

canım ya valla süper olur. benimde zayıf olma hakkım var dimi ama. hiç olmadım ki

Tamamm başlıyalım o zaman , diyet koçunum senin , bana hesap vericeksinnn:) (tatlı hesap tabikiii :) kilo boy? bende bir haftadır diyetteyim ve iyi gidiyor püf noktalarımı seninle paylaşıırım beraber başarırız ama eeen önemlisi senin karar vermen. Bak şöyle diyim günde bir kavanoz nutella bitiren gecenin 3ünde 4ünde börekler tatlılar yiyen bir insandım bir haftadır ağzıma tatlı sürmemeyi başardım ve bu hiç zor olmadı :)

5-6 kıloyu rahat verırsın benım 35 hatta 45 vermem lazım

ben hesap vermeye razıyım canım tatsızınada razıyım .. tatlıya duskunlugum yok. benım doyma hıssım yok.yedıkce yıyesım gelıyor çatlasamda yemek ıstıyorum.. tahlıllerımde hepsı temız. şeker kolestrol hormaon bozuklugu troıd hıcbırsey cıkmadı. boyum 1,75 kılom 107 belımden rahatsızım onun ıcın sporda yapamıyorum

4. günüm benim kendimce burdan okuduklarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum ama olcak mı bilmiyorum

Şiiimdii senin kilon çok olduğu için normalden daha fazla kilo vereceğin kesin.. bence önce ufak ufak hedeflerle başlıyalım.. 10 veya 20..
Benimde bazen öyle oluyor boşluktan yedikçe yiyorum ne bulsam götürüyorum.. Madem bütün tahlillerin temiz , bu sorunu tamamen kendin psikolojik olarak halledebilirsin.. Zayıflıyacağını düşün yemek mi önemli güzel bir görünüm mü ? Ama bence püf nokta 6dan sonra yemek yememek.. Kaç gibi uyanıyorsun iş , okul . Yani yemek düzenin nasıl ona bir ayarlama yapalım :)

sabah 7 gıbı uyanıyorum. aksamda 7 den once evde olamıyorum maalesf işş.. evde kahvaltı yapmıyorum.poaça falan yıyorum genelde. 3 öğün ama bol aburcubur tuketıyorum. suyu 2 lıtre ıcerım genelde.. haraket sıfır..

boyum 1.64 kilom da 56-57 civarı. 50 olsam tamamdır benim için. kilodan çok bu yanlardan çıkan basenler beni deli ediyor dediğin gibi kilosu fazla olduğu için biraz hareket braz da yediklerine dikkat gözle görülür bi fark yaratcaktır :)

Buarada kızlar size bir püf noktamı daha yazıyorum : Yine burda okuduğum bir karışım
3 elma , 1 limon , 3 lt su , 7-8 top karabiber , 7-8 karanfil , 1 çubuk tarzın. bunu bi güzel kaynatıyoruz ben 7 dk kaynatıyorum. Ve her yemekten sonra 2 bardak içiyoruz bittikçe yenisini yapıyoruz zaten 2-3 gün gidiyor. Ben geç uyandığım için 2 öğün yiyebiliyorum ama protein değeri yüksek şeyler olduğu için kesinlikle sağlıksız değil ve aç kalmıyorum. Öğlen 2 -3 yumurta beyazı yiyorum . Onu bi güzel tatlandırıyorum naneydi karabiberdi pul biberdi azcık zeytinyağ limon 1-2 dilim ekmek . veya ton balığı. akşamda (en geç 6) tavuk , balık veya kırmıızı et yiyorum . Yanında bol sivri biberli , zeytinyağlı salalatamı yapıyorum. Her gün yürüyüş yapmam mümkün olmuyor malum havalar ama yinede her gün 1 saat yürüyüş şart bugün yürüyemedim ama dün 10 km yürüdüm.. falan filan işte :)

potein agırlıklı beslenmek banada ıyı gelıyor. daha once denemıstım. hatta hamılelıgımde doktorum ozellıkle ıstemıstı ve ben hamılelıkte cok az kılo aldım ve oda dogumla bırlıkte gıttı..

Sana yanlar için çok iyi bir hareket söylüyorum bak bi kaç günde bende 4 cm incelme oldu belimde .. ayakta duruyoruz ellerimiz vücüdümuza yapışık bi sağa bi sola öyle yere deydirmeyede gerek yok. yapabildiğin kadar yap ama birden yükseltme ısınmadığı için vücüt ağrır. 100le başla .. bende 200-300 yapıyorum 500e çıkarmaya çalışcam beli baya inceltiyor :))

canım anlamadım ya açarmısın bende dertliyim de:26:

bence sabah bi güzek kepekli ekmeğine light kaşarla tost yap çok büyük olmasın tabi yanında bi güzel domates salatalık söğüş ye öğlene yanına sandwiç hazırla ton balığı olur peynir olur ne seviyorsan işte :) tabi benimle paylaş.. akşamda gel balık yap tavuk yap et yap :) amaaa mutlaka akşam yemeğinden sonra vakit ayırıp yürüyüş yapmalısın...

benim okula falan var ya dikkat etmeye çalışıyorum ama okulda öğlenleri mesela mecburen bi şeyler yemem gerekiyor. bu karışımı ben de gördüm. bi de elma sirkesi olan var onu da sabah ve akşam içiyorum tadını da seviyorum. sabah kahvaltıyı normalden daha az yapmaya çalışıyorum. (ki kahvaltıyı çok severim) bu arada kepekli ekmekle yapıyorum kahvaltıyı. zaten diğer öğünlerde ekmek hiç yemiyorum. okulda da mecburen simit ve ayran. akşam da geç gelirsem eğer eve yoğurt ya da çorbayla geçiştiriyorum

canım anlamadım ya açarmısın bende dertliyim de:26:

Canım şimdi ayaktasın dik duruyorsun ayaklar omuz hizası açıklığında avuçlarını bedenine doğru kapa. şey gibi düşün kendini bi sağ sağ elinle taraftan elini yere değdirmeye çalışıyorsun bi sol taraftan sol elinle. bunu anlaman için söyledim o kadar yere değdirmene gerek yok bu hareket düzenli yapıldığında başlı başına yetiyor sırf bele :) umarım anladın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…