Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kaldırırım o sorun degıl. ben kendımı bılıyorum sonucta. ama tartılıpta 1 gr oynasam daha cok ıstek gelıyor bana. bu tartılmamam işi ters tepmesin :)

Bilmiyorum canım sende nasıl tepki verir ama benn daha önce çokm diyet bozdum sırf tartıda bi değişiklik görmeynce morelim bozuldugundan şimdi 9 gündür diyetteyim herşey iyi gidiyor bende..:)

Bilmiyorum canım sende nasıl tepki verir ama benn daha önce çokm diyet bozdum sırf tartıda bi değişiklik görmeynce morelim bozuldugundan şimdi 9 gündür diyetteyim herşey iyi gidiyor bende..:)

Bende cok dıyet yaptım. 2-3 ay yapıyorum kılo verıyorum sonra vermem duruyor ve bendekı butun ıstek tıssssssssss bir anda sonuyor ve ye yedıgın kadar oluyorum ..

aynı dertten benden şikayetciyim arkdşlarım bende aşırı fazla kilom var ve 2 haftadır diyetteyım 2.5 kg verdim..sürekli tartılıyorum akşam yatmadan önce sabah kalkar kalkmaz ve bazen çok acıkmış oluyorum o halde tartılıyorum yemek sonrasında tartılıyorum acayip etkisini görüyorum çünkü kilonuzu heran takip edebiliyorsunuz yani önünüzü görebiliyosunuz ve ona göre yemek dozunuzu ayarlıyorsunuz.ama dışardaki insanlardan motiveler çok çok önemli ve benimde buna ihtiyacım var banada destek olun hep beraber zayıflayalım:)

slm giremedim dunden berı. dun aksam ne yedıgımı de yazamadım. dun aksam salata ve köfte yedım.

bugunde sabah haslanmıs yumurta peynır domates salatalık 1 dılımde ekmek yedım. öyle fazla fazla degıl azar azar yedım.

aksamda 2 kese corba , haslama ve salata yedım. ıkı dılımde ekmek. dısardaydım 2 ogune kalınca aksam fazla yedım bılıyorum...

hosgeldın canım. destek ve motıve ıcın burdayız senınde gelmen guzel oldu. agır sözlere hazırlıklı ol ama :)))

gercı oda dogruya.

senın durumunda benımkı kadar vahım mı. kaç kılosun boyun kaç.

aayy sorma:))boyum 1.68 ve kilomu şöyle diyim 100 e merdiven dayadım hayatımda hiç kabullenmedim kilo aldığımı çokta mutluydum ama baktım aldı başını gidyo kilolar barışıktım kendimle çokta iyi dalga geçerimde:))ama iş kıyafete istedeğini bulamama bulsan yakıştıramamaya gelince ve hareketlerim kısıtlandıkça çok mutsuz oldum ve kendime çok büyük saygısızlık ettiğimi farkettim ve biran önce çok daha geç olmadan yola koyuldum:))

farkımız yok desene. yasın kac? benımde vucudumu bacaklarım artık tasımıyor. hıc kıyafet bulamıyorum. bulsamda kendım degılde baskasıymısım gıbı hıssedıyorum. sonuc olarak ben mutlu degılım kılomdan dolayı.. en guzel en mutlu oldugum anlarda bıle kılom benım moralımı bozup mutsuz yapabılıyor.

henüz 22 yaşındayım..spora yazıldım ancak şuanda sadece tempolu yürüyebiliyorum 5i bir yerde çaylardan aldım falan baya hazırlık yaptım kendime:) ve bide mezuniyetim var bu sene biran önce ne kadar sağlıkla verebilirsem o kadar iyi benim için:))bi tv programı yayınlanıcak ya star tv de belki rastgelmişsinizdir..orda adamın biri toplum içinde görünmez olmak istiyorum diye bi laf etti ve inan bana nasıl bir anımdı bilmiyorum ama içime işledi o söz ve ondan sonra kesin karar aldım ben bitiricem bu işi:))biz bitiricez yani:)

ıkımızde aynıyız bırbırımıze destek olalım. uyguladıgın bellı bır dıyet var mı? sende her yedıgını yaz buraya daha ıyı olur yazarsak.. hep bırbırımızı takıp etmıs oluruz hem de motıve etmız oluruz.

kaç kilosunuz bilmiyorum ama beyzacım sana sunu soyleyebilirim 22 yaşındayken 3 gunde 3 kilo verdiğimi hatırlıyorum. ama insanlar 30 yaşını gecince farklı oluyor. şimdi 32 yaşındayım 3 ayda 5 kilo verebildim. o yuzden bu yaşlarda zayıflamak cok önemlş biraz yemeyi kesersen miden kuculecek emin ol. en başta spor 2 katı zayıflama yardımcı.bende spora gttim doğum kilolarım yapışmıştı. haftanın 3 4 gunu 2 saatimi gecirdim. hemde normal yememden fazla kesmeden 1 ayda 6 kilo verdim. o yuzden sen daha fazla verirsin

belli bi uyguladığım diyet yok çünkü önceden çok denedim onları ve inan bana önüne geçemiyosun çünkü insan uyamıyor bi müddet sonra bırakıyor..ben diyete girmeden önce kendimle konuştum:) önceden yaptığım hataları yapmıycağıma karar kıldım..mesela bi kereden bişey olmaz sözüne asla inanmıycaksın o anda anlıycaksınız ki sonrasında pişman olcaksın dedim ve yapıyorumda....dönercilerin önünden geçerken nefesimi tutuyorum sırf o kokuyu almamk için:):):)çok mücadele verdiğime inanıyorum..
yemek konusuna gelince o gün evde ne varsa kendime göre pişiriyorum ve yemekte yağ ölçüm 1 tatlı kaşığı benim.aa çok az oldu birazcık daha koyuyum demiyorum ve asla o 1.5 tatlı kaşığı olmuyor...ve benim hayatımda en önemli şey lahana salatası.mutlaka bir öğünümde var ama ben çoğunlukla akşam öğünlerimde yer veriyorum:)

beyza bu yaşta verirsen kazanırsın 30 ları gecince metabolizma yavaşlıyo. ornek ben 20 li yaşlarda 3 gunde 3 kllo verirdim şimdi 32 oldum 3 ayda 5 kilo verdim

ben su hazır corbalarla yaptım mesela bi donem kalorisi coık az bi dilim ekmek bide yanında beyaz peyn,r halada acıkınca yerimm yani hayatım diyetle geciyo

bu yaz zor bela 5 6 k,lo verdim tam verdim 2. ye hamile kaldım artık napalıum hayatımız diyetle gecicek

biliyorum canım çok zorlanıldığını..bende elimden geleni yapmaya çalışcağım çünkü bunun bi sonu yok her insan oturduğu yerden ben zayıf oluyum diyince olunmuyor öncesinde çok güzel kilo verdiklerim oldu üzerine aldıkça katladı ben hiç bu kadar kilolu olmamıştım en büyük kendime saygısızlığım..aslında dışardan bakılınca çok kilon yok ki işte bi 10 kg versen yeter diyorlar ancak yetmiyor.ben kendimi biliyorum ve bu yolda ben kendime dürüst olmadıkça başaramıycağımda apaçık ortada ve durup düşündüğümde iyiki bunların bilincindeyimde pembe gözlüklerim yok diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…