- Konu Sahibi mavikelime
-
kaldırırım o sorun degıl. ben kendımı bılıyorum sonucta. ama tartılıpta 1 gr oynasam daha cok ıstek gelıyor bana. bu tartılmamam işi ters tepmesin :)
Bilmiyorum canım sende nasıl tepki verir ama benn daha önce çokm diyet bozdum sırf tartıda bi değişiklik görmeynce morelim bozuldugundan şimdi 9 gündür diyetteyim herşey iyi gidiyor bende..:)
aynı dertten benden şikayetciyim arkdşlarım bende aşırı fazla kilom var ve 2 haftadır diyetteyım 2.5 kg verdim..sürekli tartılıyorum akşam yatmadan önce sabah kalkar kalkmaz ve bazen çok acıkmış oluyorum o halde tartılıyorum yemek sonrasında tartılıyorum acayip etkisini görüyorum çünkü kilonuzu heran takip edebiliyorsunuz yani önünüzü görebiliyosunuz ve ona göre yemek dozunuzu ayarlıyorsunuz.ama dışardaki insanlardan motiveler çok çok önemli ve benimde buna ihtiyacım var banada destek olun hep beraber zayıflayalım:)
hosgeldın canım. destek ve motıve ıcın burdayız senınde gelmen guzel oldu. agır sözlere hazırlıklı ol ama :)))
:))hoşbulduk cannım:)) ağır sözlere bünyem alıştı artık pek tesir ettiğini söyleyemem:))))
gercı oda dogruya.
senın durumunda benımkı kadar vahım mı. kaç kılosun boyun kaç.
aayy sorma:))boyum 1.68 ve kilomu şöyle diyim 100 e merdiven dayadımhayatımda hiç kabullenmedim kilo aldığımı çokta mutluydum ama baktım aldı başını gidyo kilolar barışıktım kendimle çokta iyi dalga geçerimde:))ama iş kıyafete istedeğini bulamama bulsan yakıştıramamaya gelince ve hareketlerim kısıtlandıkça çok mutsuz oldum ve kendime çok büyük saygısızlık ettiğimi farkettim ve biran önce çok daha geç olmadan yola koyuldum:))
farkımız yok desene. yasın kac? benımde vucudumu bacaklarım artık tasımıyor. hıc kıyafet bulamıyorum. bulsamda kendım degılde baskasıymısım gıbı hıssedıyorum. sonuc olarak ben mutlu degılım kılomdan dolayı.. en guzel en mutlu oldugum anlarda bıle kılom benım moralımı bozup mutsuz yapabılıyor.
henüz 22 yaşındayım..spora yazıldım ancak şuanda sadece tempolu yürüyebiliyorum 5i bir yerde çaylardan aldım falan baya hazırlık yaptım kendime:) ve bide mezuniyetim var bu sene biran önce ne kadar sağlıkla verebilirsem o kadar iyi benim için:))bi tv programı yayınlanıcak ya star tv de belki rastgelmişsinizdir..orda adamın biri toplum içinde görünmez olmak istiyorum diye bi laf etti ve inan bana nasıl bir anımdı bilmiyorum ama içime işledi o söz ve ondan sonra kesin karar aldım ben bitiricem bu işi:))biz bitiricez yani:)
henüz 22 yaşındayım..spora yazıldım ancak şuanda sadece tempolu yürüyebiliyorum 5i bir yerde çaylardan aldım falan baya hazırlık yaptım kendime:) ve bide mezuniyetim var bu sene biran önce ne kadar sağlıkla verebilirsem o kadar iyi benim için:))bi tv programı yayınlanıcak ya star tv de belki rastgelmişsinizdir..orda adamın biri toplum içinde görünmez olmak istiyorum diye bi laf etti ve inan bana nasıl bir anımdı bilmiyorum ama içime işledi o söz ve ondan sonra kesin karar aldım ben bitiricem bu işi:))biz bitiricez yani:)
ıkımızde aynıyız bırbırımıze destek olalım. uyguladıgın bellı bır dıyet var mı? sende her yedıgını yaz buraya daha ıyı olur yazarsak.. hep bırbırımızı takıp etmıs oluruz hem de motıve etmız oluruz.
kaç kilosunuz bilmiyorum ama beyzacım sana sunu soyleyebilirim 22 yaşındayken 3 gunde 3 kilo verdiğimi hatırlıyorum. ama insanlar 30 yaşını gecince farklı oluyor. şimdi 32 yaşındayım 3 ayda 5 kilo verebildim. o yuzden bu yaşlarda zayıflamak cok önemlş biraz yemeyi kesersen miden kuculecek emin ol. en başta spor 2 katı zayıflama yardımcı.bende spora gttim doğum kilolarım yapışmıştı. haftanın 3 4 gunu 2 saatimi gecirdim. hemde normal yememden fazla kesmeden 1 ayda 6 kilo verdim. o yuzden sen daha fazla verirsin
bu yaz zor bela 5 6 k,lo verdim tam verdim 2. ye hamile kaldım artık napalıum hayatımız diyetle gecicek
bu yaz zor bela 5 6 k,lo verdim tam verdim 2. ye hamile kaldım artık napalıum hayatımız diyetle gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?