- Konu Sahibi mavikelime
-
benim okula falan var ya dikkat etmeye çalışıyorum ama okulda öğlenleri mesela mecburen bi şeyler yemem gerekiyor. bu karışımı ben de gördüm. bi de elma sirkesi olan var onu da sabah ve akşam içiyorum tadını da seviyorum. sabah kahvaltıyı normalden daha az yapmaya çalışıyorum. (ki kahvaltıyı çok severim) bu arada kepekli ekmekle yapıyorum kahvaltıyı. zaten diğer öğünlerde ekmek hiç yemiyorum. okulda da mecburen simit ve ayran. akşam da geç gelirsem eğer eve yoğurt ya da çorbayla geçiştiriyorum
bence sabah bi güzek kepekli ekmeğine light kaşarla tost yap çok büyük olmasın tabi yanında bi güzel domates salatalık söğüş ye öğlene yanına sandwiç hazırla ton balığı olur peynir olur ne seviyorsan işte :) tabi benimle paylaş.. akşamda gel balık yap tavuk yap et yap :) amaaa mutlaka akşam yemeğinden sonra vakit ayırıp yürüyüş yapmalısın...
Canım şimdi ayaktasın dik duruyorsun ayaklar omuz hizası açıklığında avuçlarını bedenine doğru kapa. şey gibi düşün kendini bi sağ sağ elinle taraftan elini yere değdirmeye çalışıyorsun bi sol taraftan sol elinle. bunu anlaman için söyledim o kadar yere değdirmene gerek yok bu hareket düzenli yapıldığında başlı başına yetiyor sırf bele :) umarım anladın..
Sana yanlar için çok iyi bir hareket söylüyorum bak bi kaç günde bende 4 cm incelme oldu belimde .. ayakta duruyoruz ellerimiz vücüdümuza yapışık bi sağa bi sola öyle yere deydirmeyede gerek yok. yapabildiğin kadar yap ama birden yükseltme ısınmadığı için vücüt ağrır. 100le başla .. bende 200-300 yapıyorum 500e çıkarmaya çalışcam beli baya inceltiyor :))
hadi hayırlısı. yarın sana yedıklerımı anında yazarım. sabah haslanmıs yumurta dusunuyoırudum . hatta yumurtamı sımdıden dolaptan dısarı cıkardım. 7 de evdeyım. gel hazırla ye olacak 8. bende 8 den sonra bısey yemem artık napayım. yapabılecegım bu.
şimdi bebeğim mızmızlanıyo cıkmam gerek. yarın sabah ılk fırsatta yazarım. yanımda oldugunuz ıcın tesekkur ederım . size çooooooooooookkkkkkkkk ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr..iyi geceler.
Aa bak madem erken kalkıyorsun , kahvaltıyıda seviyorsun en çok ona dikkat et . azcık peynir ye dediğimm gibi söğüş salatalık domates ye azcık zeytin ye . kepekli tost falanda yiyebilirsin. dediğim karışımı yapıp pet şişeye koyup okulda içebilirsin.. öğlen sende sandwiçlerini hazırlıyabilirsin.. evet akşam geç gelirsen dediklerin uygun ama kızlar 7yi geçmesin.. o en önemli kural
dikkat edicez artık madem bi karar verdik :) o karışım yerine elma sirkeli olan da olur sanırım. onu ha yaptım ha yapıcam derken kalır o kesinmümkün oldukça gelip burdan yazarım ben de. iyi geceler şimdilik :) konu sahibi arkadaşa da teşekkürler :)
Canım bu dediğim 3 gün falan gidiyor bence denemelisin tadıda gayet güzel ben sirke içemiyorum tiksiniyorum..
bayanlar basen hareketlerinden birisi bu, isterseniz elinize ağırlık alarak da yapabilirsiniz
amaç; ne kadar aşağı inersek o kadar kar :)
Eki Görüntüle 368805
bayanlar basen hareketlerinden birisi bu, isterseniz elinize ağırlık alarak da yapabilirsiniz
amaç; ne kadar aşağı inersek o kadar kar :)
Eki Görüntüle 368805
kimse bana destek vermiycek mi?
geldimm geldimm burdayım canımmm :) kahvaltı ve öğlen yemeği süper :) meyve falan gibi atıştırmalık şeyler yemelisin bence bu ara saatte..
ayça kayanın diyetini yap bence ayda 8 kilo veridriyormuş ama bence diyetisyene git çünkü sanırım fazla kilo vermek istiyorsun o yüzden diyetisyen senin kan şekerini vs de ölçüyor ona göre diyet veriyor kulaktan dolma bilgileri uygulama 3-4 kilo vermek istesen ok da yani büyük kilolar için diyetisyene gitmek doğru bence.
diyetisyenede gıttım ama devam ettıremedım.. sorun bende. motive olamıyorum. biranda bütün kılolarım gıtsın dıye beklentı olusuyor bende dıyete baslayınca. tabıkı bılıyorum bu mumkun degıl ama bu psikolojidende kurtulamıyorum.
Canım madem öyle ben zaten konu açmıştım tartısız diyetime hoşgeldiniz diye. Sana 2 haftadan önce tartııı yook :) Tamam mı? bu çok önemli.. evde birinde saklat tartıyı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?