Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....


Aa bak madem erken kalkıyorsun , kahvaltıyıda seviyorsun en çok ona dikkat et . azcık peynir ye dediğimm gibi söğüş salatalık domates ye azcık zeytin ye . kepekli tost falanda yiyebilirsin. dediğim karışımı yapıp pet şişeye koyup okulda içebilirsin.. öğlen sende sandwiçlerini hazırlıyabilirsin.. evet akşam geç gelirsen dediklerin uygun ama kızlar 7yi geçmesin.. o en önemli kural
 

hadi hayırlısı. yarın sana yedıklerımı anında yazarım. sabah haslanmıs yumurta dusunuyoırudum . hatta yumurtamı sımdıden dolaptan dısarı cıkardım. 7 de evdeyım. gel hazırla ye olacak 8. bende 8 den sonra bısey yemem artık napayım. yapabılecegım bu.

şimdi bebeğim mızmızlanıyo cıkmam gerek. yarın sabah ılk fırsatta yazarım. yanımda oldugunuz ıcın tesekkur ederım . size çooooooooooookkkkkkkkk ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr.. iyi geceler.
 

anladım canım çok saol haraketlerime ekliyim yarından itibaren belim ince ama balkonlarım var inşallah iyi gelir onnlara da:26:
 

anladım canım denicem bakalım
 

İyii geceler iyi uykular canım allah rahatlık versinn bebişinede sanada :)
 

dikkat edicez artık madem bi karar verdik :) o karışım yerine elma sirkeli olan da olur sanırım. onu ha yaptım ha yapıcam derken kalır o kesin mümkün oldukça gelip burdan yazarım ben de. iyi geceler şimdilik :) konu sahibi arkadaşa da teşekkürler :)
 

Canım bu dediğim 3 gün falan gidiyor bence denemelisin tadıda gayet güzel ben sirke içemiyorum tiksiniyorum..
 
Canım bu dediğim 3 gün falan gidiyor bence denemelisin tadıda gayet güzel ben sirke içemiyorum tiksiniyorum..

genelde sevilmiyor sirke evet :) bunu sabah ılık suya bi kaşık sirke bi çay kaşığı da bal koyarak yapıyorum daha kolay geliyor. senin anlattığın karışıma çok benzeyen bi karışımın çayını yapıyor annem. baktım olmuyor senin dediğini de yaparım :)
 
Günaydııınnnn

Evet bugun tam anlamıyla basladım. Sabah 1 adet haslanmıs yumurta ve çok azda peynır yedım. Sabahları çok yıyesım olmuyor zaten. Öğle yemeğine kadar acıkacagım işte ozaman ne yıyecegım bılmıyorum. Şimdi 1 litrelik şişemi su doldurdum. Öğlene kadar içerim öğleden sonra da 1 litre içerim. Ooooooooohhh. Missss..
 
Öğlen yemeğimi 2 saat once yedım. Menüm el büyüklüğünde ızgara tavuk göğsü ve ufak bir kase yoğurttan ibaretti. Acıktım mı? Evet şuan çok açııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm...
 
ayça kayanın diyetini yap bence ayda 8 kilo veridriyormuş ama bence diyetisyene git çünkü sanırım fazla kilo vermek istiyorsun o yüzden diyetisyen senin kan şekerini vs de ölçüyor ona göre diyet veriyor kulaktan dolma bilgileri uygulama 3-4 kilo vermek istesen ok da yani büyük kilolar için diyetisyene gitmek doğru bence.
 
bayanlar basen hareketlerinden birisi bu, isterseniz elinize ağırlık alarak da yapabilirsiniz
amaç; ne kadar aşağı inersek o kadar kar :)
Eki Görüntüle 368805

Canımm çok sağol ama ben bu hareketi belim için yapıyorum tek farkı o kadar aşağlara indirmeye çalışmıyorum ve belde mükemmel işe yarıyor şöyle diyim 9 günde 6 cm belim inceldi nett :))
 
geldimm geldimm burdayım canımmm :) kahvaltı ve öğlen yemeği süper :) meyve falan gibi atıştırmalık şeyler yemelisin bence bu ara saatte..

hoşgeldinn canımmm... şuan itibariyle bir kase yoğurt yedım.
 

diyetisyenede gıttım ama devam ettıremedım.. sorun bende. motive olamıyorum. biranda bütün kılolarım gıtsın dıye beklentı olusuyor bende dıyete baslayınca. tabıkı bılıyorum bu mumkun degıl ama bu psikolojidende kurtulamıyorum.
 

Canım madem öyle ben zaten konu açmıştım tartısız diyetime hoşgeldiniz diye. Sana 2 haftadan önce tartııı yook :) Tamam mı? bu çok önemli.. evde birinde saklat tartıyı :)
 
Canım madem öyle ben zaten konu açmıştım tartısız diyetime hoşgeldiniz diye. Sana 2 haftadan önce tartııı yook :) Tamam mı? bu çok önemli.. evde birinde saklat tartıyı :)

kaldırırım o sorun degıl. ben kendımı bılıyorum sonucta. ama tartılıpta 1 gr oynasam daha cok ıstek gelıyor bana. bu tartılmamam işi ters tepmesin :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…