• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ama şey ben başka hic yemiorm zaten annem kızıo bana o zmn :17: :17: burda et balık yeme sansımız yok cıkmıo yurtta napim ben simdi yemeym mi hic =(

ya bende öğrenci oldum 4 yıl yurtta kaldım. biliyorum yurtta bısey cıkmıyor ama ekmeksız yapamıyormusun dısardan al tam tahıllı bı hafta ye. boyle normal ekmekle olmazkı..:47: ton balıgı al koy dolabına bozulmazda. domates salatagına eklersın yersın. hep bahane hep bahane..

ara öğünüm bir bardak süt:16::16: acıkmadım ama ara öğün şart. öğlen çok yememi engelliyor.

ya bende öğrenci oldum 4 yıl yurtta kaldım. biliyorum yurtta bısey cıkmıyor ama ekmeksız yapamıyormusun dısardan al tam tahıllı bı hafta ye. boyle normal ekmekle olmazkı..:47: ton balıgı al koy dolabına bozulmazda. domates salatagına eklersın yersın. hep bahane hep bahane..

bugünde yedik azarıı :17: tamam peki alalm bakalm valla korkuorm sendennn ama ii oluo :1:

budan sonra teleafi edersen sevinirim. motiveye çok ihtiyacımız var.

tartılmadım desem yalan olur. dunden bugune 2 kg fark gordum ama ben ınanamadıgım yanı hiç hissetmediğim için yazmayacaktım sen sorunca yazdım :51:

sana ceza vermemiz gerekiyor. börekleri löp löp götürdüğün için sana bugun ekstradan 2 saat yuruyus verıyorum.:27: cezanı yerıne getırdıgınde yaz
:37:

saat mi:ssz: insaf bekliyorum sabah akşam 40 dakika yuruyorum nefes nefese kalıyorum:44:

Kıızzlar geldim bundan sonra telafi ediyorum dediğim gibiii :)) ben geç uyanıyorum uyanır uyanmazda bişi yiyemiyorum anca 1 saat sonra 12de uyandım şimdi 3 tane yumurta beyazı ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum zaten 2 haftadır hep böyle yapıyorum. Yumurtanın çok faydası var beni çok tutuyor. Belki kızıcaksınız ama ben 2 öğün yiyorum..ama cidden bana yetiyor çünkü protein değeri yüksek ve doyurucu şeyler yiyorum akşam 6dada balık yicem.. 2de de yürüyüşe çıkıcam anca akşam 6 gibi dönerim youm uzun:) şöyle diyiim.. Trenle 8 duraklık yere gidip gelicem :) yürümeye kendimi o kadar alıştırdım ki vız geliyor bana.. 5 6 km mesafedeyse gidiceğim yer bi saat önceden çıkıp yürüyerek gidiyorum mesela :) benden şimdilik bööylee:)

:14::14::14::14::14: kimse yok ama ben yinede yazayım. :56: öğlen 1 bardak su ,tavuk ve yoğurt yedim. bide yürüdüm geldim.

:1: sorma ya ne zaman kendimi motive etsem evde kurabiye, börek buluyorum sonrada dayanamıyorum:43: annemde duruyor duruyor ben ne zaman rejime girsem yapıyo zayıflamama karşı desem o da değil zayıfla demesini biliyor ama:26:

Kıızzlar geldim bundan sonra telafi ediyorum dediğim gibiii :)) ben geç uyanıyorum uyanır uyanmazda bişi yiyemiyorum anca 1 saat sonra 12de uyandım şimdi 3 tane yumurta beyazı ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum zaten 2 haftadır hep böyle yapıyorum. Yumurtanın çok faydası var beni çok tutuyor. Belki kızıcaksınız ama ben 2 öğün yiyorum..ama cidden bana yetiyor çünkü protein değeri yüksek ve doyurucu şeyler yiyorum akşam 6dada balık yicem.. 2de de yürüyüşe çıkıcam anca akşam 6 gibi dönerim youm uzun:) şöyle diyiim.. Trenle 8 duraklık yere gidip gelicem :) yürümeye kendimi o kadar alıştırdım ki vız geliyor bana.. 5 6 km mesafedeyse gidiceğim yer bi saat önceden çıkıp yürüyerek gidiyorum mesela :) benden şimdilik bööylee:)

bende senın gıbı yurusem yuzde yuz zayıflarım ama benımde okadar zamanım yokkı. işten eve zor dusuyorum bırde evde bebegım benı beklıyo kuzum benım. bide gidip onu bırakıpta nasıl yuruyeyım ya

:43::14:

Canım görücen inşallahh:) 6 gündür diyettesin kilonda bir değişiklik var mı ?

2 kılo vermısım ama ben vucudumda hıcbı degısıklık hıssetmıyorum:37:

içtiği suyu bile yazms yarasın yağlarını yaksın inş. cnm bnm :16: bnde bi kase ezogelin corbası içtim EKMEKSİZZZ :1:

hah şöyle yanında salatada yıyebılırdın bence :1:

:1: sorma ya ne zaman kendimi motive etsem evde kurabiye, börek buluyorum sonrada dayanamıyorum:43: annemde duruyor duruyor ben ne zaman rejime girsem yapıyo zayıflamama karşı desem o da değil zayıfla demesini biliyor ama:26:

benım annemde oyle ya. rejıme baslardım kızım ye kızım ye demeye baslardı. e dun rejım yap dıyodun noldu dıyorum. tamam yap ama bundan bıse olmazkı dıyor. hep o bişey olmazlar benı bu hale getırdı zaten. şimdide annemin görevini eşim devraldı.:47:

O bişiy olmazlar mafetti bizi zaten. yaza düğünüm var şişman gelin olmak istemiyorum:25:

O bişiy olmazlar mafetti bizi zaten. yaza düğünüm var şişman gelin olmak istemiyorum:25:

ay canım öylede dusunme ya. tamam zayıfla ama şişman gelin falan dıye dusunme. bende 95 kıloyla gelın oldum birçok zayıf gelınden daha guzeldım. :23:

canım bende guzelliğime çok guvenirim zaten nerde kilolu insan var yüzleri çok guzeldir.
ama işte sorun şu ki bu kilolarla balayına gitmek istemiyorum ya zayıflamam lazım:ssz:

canım bende guzelliğime çok guvenirim zaten nerde kilolu insan var yüzleri çok guzeldir.
ama işte sorun şu ki bu kilolarla balayına gitmek istemiyorum ya zayıflamam lazım:ssz:

vericez merak etme. kaç kilosun boyun ka. birde yaşın.uyguladıgın rejım var mı? daha oncede sormus olabılırım :16:

1 bardak sutumude içtim :15:

kimse neden ilgilenmiyor benimle yaaaa...

Back
X