- Konu Sahibi mavikelime
öğle yemeğim 1 kase kırmızı mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote 1 dilim kızartılmş kepekli ekmek,1 bardak ayran 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar :)
Eve döndüm hemen yediklerimi sıralıyorum :)
Öğlen
Bir parça ızgara tavuk
İki dilim ekmek
1 bardak diyet kola
Akşam
Beyaz peynirli tost
1 bardak diyet kola
1 salatalık turşusu
Dün akşam açlıktan ölüyodum, bugün dışardayken bir sürü light atıştırmalık aldım, bu akşamı rahat atlatırım inşallah![]()
ooh afiyet olsun yarasın inşalaahh![]()
hahahah yaramasın yaramasın, dün ben de sana yanlışlıkla yarasın demiştim ama yaramasın, hatta yedikçe eriyelim, önceden yarayanlar da yok olsun inşallahhhh![]()
bende dünün rövanşını aldım şekerimyaramasın tabiii geldiği gibi gitsinleer
bende bugün saçlarımı boyadım acayip moral depoladımm yarında sevglim geliyoo haftaya motiveli başlıyorumm
![]()
ohh ne güzelhaftanın geri kalanı da böyle güzel geçer inşallah
gerçi benim bu hafta her gün vizelerim var
sen benim yerime de eğlenirsin moral toplarsın
![]()
sütlü kahvemide içtim akşam yemeği yemedim öğln yediklerim yeter diye düşündümm![]()
offf yaaa bu hafta sonu diyetten bişe anlamadım, dersane bahar temizliği günde 2 öğün yemek regl öncesi huzursuzluk falan çok karıştı kilo almadım ama vermedim de 65-66 arası gidip geliyorum bu hafta hızlandırmam lazım özellikle perşembe günü şu 5 günlük diyete başlamayı düşünmüyor değilim![]()
kızlar hepinize gunaydın . naısl gidiyo bakalım. malum haftasonu giremiyorum ben pek. gelelim bugunneeeee. malum tartı gunumdu ve sonuç 2 kilo vermişim kızlarya aslında sevindim desem değil üzüldüm desem değil. 3 kilo vermiş olsaydım sevincektim malum 2 hafta oldu. ama arada o kadar kaçamak yaptım ki bukadarına şükür napalım. bu arada ben kilo çizelgesini nasıl değiştireceğim bilen var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan çizelgeni değiştirebilirisin canım.
tebrikler bu arada. demekki dikkat etseydin yada etmedın etmedın barı cezalarını yerıne getırseydın 3 kg vermıs olacaktın. hakkettin yapacak bişey yok
ne kötüyüm yaaa.![]()
haklısın canım keşke daha dikkat etseydim. bu arada beceremedim ya ben çizelgeyi yaptığım sayfaya tıkladığımda başa dönüyo tekrar yeni açıyomuşum gibi. nereye tıklamam lazım ki benim:44:
boyum da gerekiyorsa 1.72 cnm