Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

öğle yemeğim 1 kase kırmızı mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote 1 dilim kızartılmş kepekli ekmek,1 bardak ayran :1:

Merhaba kızlar :)

Eve döndüm hemen yediklerimi sıralıyorum :)

Öğlen

Bir parça ızgara tavuk
İki dilim ekmek
1 bardak diyet kola

Akşam

Beyaz peynirli tost
1 bardak diyet kola
1 salatalık turşusu

Dün akşam açlıktan ölüyodum, bugün dışardayken bir sürü light atıştırmalık aldım, bu akşamı rahat atlatırım inşallah :39:

Merhaba kızlar :)

Eve döndüm hemen yediklerimi sıralıyorum :)

Öğlen

Bir parça ızgara tavuk
İki dilim ekmek
1 bardak diyet kola

Akşam

Beyaz peynirli tost
1 bardak diyet kola
1 salatalık turşusu

Dün akşam açlıktan ölüyodum, bugün dışardayken bir sürü light atıştırmalık aldım, bu akşamı rahat atlatırım inşallah :39:

ooh afiyet olsun yarasın inşalaahh:1::1:

hahahah yaramasın yaramasın, dün ben de sana yanlışlıkla yarasın demiştim ama yaramasın, hatta yedikçe eriyelim, önceden yarayanlar da yok olsun inşallahhhh :9:

bende dünün rövanşını aldım şekerim :27: yaramasın tabiii geldiği gibi gitsinleer :1: bende bugün saçlarımı boyadım acayip moral depoladımm yarında sevglim geliyoo haftaya motiveli başlıyorumm :16::16:

bende dünün rövanşını aldım şekerim :27: yaramasın tabiii geldiği gibi gitsinleer :1: bende bugün saçlarımı boyadım acayip moral depoladımm yarında sevglim geliyoo haftaya motiveli başlıyorumm :16::16:

ohh ne güzel :34: haftanın geri kalanı da böyle güzel geçer inşallah :34: gerçi benim bu hafta her gün vizelerim var :37: sen benim yerime de eğlenirsin moral toplarsın :42:

ohh ne güzel :34: haftanın geri kalanı da böyle güzel geçer inşallah :34: gerçi benim bu hafta her gün vizelerim var :37: sen benim yerime de eğlenirsin moral toplarsın :42:

aay canım eğlenir toplarım moralleri:51::51:benimde haftaya başlıyo vizelerim biyandan proje ödevleri sıkıldım artıkk bi bitsede kurtuluversek artıkım :52:

offf yaaa bu hafta sonu diyetten bişe anlamadım, dersane bahar temizliği günde 2 öğün yemek regl öncesi huzursuzluk falan çok karıştı kilo almadım ama vermedim de 65-66 arası gidip geliyorum bu hafta hızlandırmam lazım özellikle perşembe günü şu 5 günlük diyete başlamayı düşünmüyor değilim:(

offf yaaa bu hafta sonu diyetten bişe anlamadım, dersane bahar temizliği günde 2 öğün yemek regl öncesi huzursuzluk falan çok karıştı kilo almadım ama vermedim de 65-66 arası gidip geliyorum bu hafta hızlandırmam lazım özellikle perşembe günü şu 5 günlük diyete başlamayı düşünmüyor değilim:(

5 günlük diyetler bana saçma geliyor eğer 5 günde 5 kilo olan diyetten bahsediyosan. o şekilde verilen kilolar geri alınır diye düşünüyorum ayrıca hiç sağlıklı değil sarkma olabilir bnce. yürüyüşler yaparak , yediklerine dikkat ederek vermek gerek bu kiloları. daha uzun süre daha etkili sonuç :)

kızlar hepinize gunaydın . naısl gidiyo bakalım. malum haftasonu giremiyorum ben pek. gelelim bugunneeeee. malum tartı gunumdu ve sonuç 2 kilo vermişim kızlar:17: ya aslında sevindim desem değil üzüldüm desem değil. 3 kilo vermiş olsaydım sevincektim malum 2 hafta oldu. ama arada o kadar kaçamak yaptım ki bukadarına şükür napalım. bu arada ben kilo çizelgesini nasıl değiştireceğim bilen var mı?

Gunaydın bol eksili haftalar.

Bende bı degısıklık yok. Gr bıle oynamadım :( sizler verin bakalım güzel haberlerinizi

Sabah kahvaltıda 1 adet haslanmıs yumurta biraz lor peyniri , maydanoz ve incecik bir ekmek edim.

kızlar hepinize gunaydın . naısl gidiyo bakalım. malum haftasonu giremiyorum ben pek. gelelim bugunneeeee. malum tartı gunumdu ve sonuç 2 kilo vermişim kızlar:17: ya aslında sevindim desem değil üzüldüm desem değil. 3 kilo vermiş olsaydım sevincektim malum 2 hafta oldu. ama arada o kadar kaçamak yaptım ki bukadarına şükür napalım. bu arada ben kilo çizelgesini nasıl değiştireceğim bilen var mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan çizelgeni değiştirebilirisin canım.

tebrikler bu arada. demekki dikkat etseydin yada etmedın etmedın barı cezalarını yerıne getırseydın 3 kg vermıs olacaktın. hakkettin yapacak bişey yok:9::9:

ne kötüyüm yaaa.:27::27::27:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan çizelgeni değiştirebilirisin canım.

tebrikler bu arada. demekki dikkat etseydin yada etmedın etmedın barı cezalarını yerıne getırseydın 3 kg vermıs olacaktın. hakkettin yapacak bişey yok:9::9:

ne kötüyüm yaaa.:27::27::27:

haklısın canım keşke daha dikkat etseydim. bu arada beceremedim ya ben çizelgeyi yaptığım sayfaya tıkladığımda başa dönüyo tekrar yeni açıyomuşum gibi. nereye tıklamam lazım ki benim:44:

haklısın canım keşke daha dikkat etseydim. bu arada beceremedim ya ben çizelgeyi yaptığım sayfaya tıkladığımda başa dönüyo tekrar yeni açıyomuşum gibi. nereye tıklamam lazım ki benim:44:

baslangıc tarıhı boyunu yaz ben yapayım sana

günaydıııınn güne çok dinamik başladım:) kahvaltım tost ardından yanlış arabaya binip yanlış yerde inmekten ve başka binecek araç bulamamaktan ötürü 45 dakika hızlı tempoda yürüyüş:D

Son düzenleme:
Back
X