- Konu Sahibi mavikelime
- #1.041
kızma asya kızma asya. okumaboyle seylerı. tansıyonun yukselecek sekerın dusecek bak. sakın asya![]()
asya sen bizi bu topicten süreceğe benziyosun gibi geliyo soldan yannı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızma asya kızma asya. okumaboyle seylerı. tansıyonun yukselecek sekerın dusecek bak. sakın asya![]()
asya sen bizi bu topicten süreceğe benziyosun gibi geliyo soldan yannı![]()
kovmam kız babamın topiği değilyakovmam canım da siz kaçarsanız bilmem.
tamam ben susuyorum. yemekler fora yıyın için heyooooooooooooooyemek serbest burda geeeeeeeeeeeeelllll
![]()
özleeeemm,asyanın şekeri düşecek 1 dilim pasta verde düzelsin kııızz yeme hepsini![]()
![]()
günaydınnn
500 gr daha vermişim hıh
sabahta lor, haslanmıs yumurta ve maydanoz yedım.
aslında onlar benı yedı. çiğne çiğne yutamadım yaaa. yemekten tıksınmeyemı basladım ne:18::18:
offfpasta yedim
( akşam yemeğimle finalim çok güzeldi oysa, zilin çalmasıyla karşımda doğum günü pastamı gördüm arkadaşım sürpriz yapmış yemek zorunda kaldım tabi ve yemek için güzel sebebim de vardı eski sevgilim 2 yıl önce evlenmesine rağmen sanki herşey mükemmelmiş gibi varlığımın iyikilerini anlattı
![]()
yeşilçayı hiç sevmiyorum zoraki içiyorum işe yarıyor mu onuda bilmiyorum![]()
ay keşke ya. bu sabah yururken nerdeyse ağlayacağım hiç istemiyorum sevmiyorum tek başına yurumeyi. ama mecburumyaz gelirken koca koca popoyla dolaşmak boyle evlenmek boyle balayına gitmek istemiyorum
![]()
slm arkadaşlar çok kilolu degilim aslında yani çevremdekiler abartma iyisin diyolar ama 2 sene öncesine kadar 50 kilo olan biri olarak 60 kilo olmak üzüyo. spora başladım haftıanın 3 günü gidiyorum. 1 ay oldu tartıldıgmda 60.2 çıktım . şimdiki kilom 58..az gbi geldi verdigim kilo. eylül ayında dügünüm var. . zayıflamam lazım en azından 55.. yardım edin birlikte zayıflayalım
slm arkadaşlar çok kilolu degilim aslında yani çevremdekiler abartma iyisin diyolar ama 2 sene öncesine kadar 50 kilo olan biri olarak 60 kilo olmak üzüyo. spora başladım haftıanın 3 günü gidiyorum. 1 ay oldu tartıldıgmda 60.2 çıktım . şimdiki kilom 58..az gbi geldi verdigim kilo. eylül ayında dügünüm var. . zayıflamam lazım en azından 55.. yardım edin birlikte zayıflayalım