• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ben geldiimm :) dün giremedim arkadaştaydım bozmadım da evdeki kadar dikkat de edemedim ama.. bugün de öğlen kahvaltılık şeyler yedim akşam da patlıcan yemeği ve 3 bardak yeşil çay.. şimdi de 2-3 bardak yeşil çay içicem.. calistaa nasıl başladın vermeye ya ben neden aynı duruyorum :53: :53:

gunaydın

bugun -200 gıttı. gecen haftalardakı kadar cok veremedım ama verdım. oh be rahatladım azcık..

sabah 1 bardak ayran, haslanmıs yumurta ve dukan ekmegımı yedım.

hadi bakalım nice -200 lere hatta -2000 lere:34:
bana gelince dün akşam yağmur ve fırtına vardı yürüyemedim akşamda evde kızartma vardı ve 1 tabak yedim:53: çok pişmanım ama iş işten geçti:44:

hadi bakalım nice -200 lere hatta -2000 lere:34:
bana gelince dün akşam yağmur ve fırtına vardı yürüyemedim akşamda evde kızartma vardı ve 1 tabak yedim:53: çok pişmanım ama iş işten geçti:44:

kızartma mıııı:53::53::53: ne çok tuketıyorsun. diyettesinnnnnn:20:

sorma ya annem önceki gun yemedim diye kalktı onume koydu. yabanamı gitsin dedi bide çorba yapmış yanına. tabi ben çorbanın yuzune bakmadım:ssz: 1 dilim ekmek yedim ama pişmanım çok ya

keşke corbayı yeseydınde kızartmanın yuzune bakmasaydın :20::20::20:

bu arada kızlar artık basenlerimide ölçmeye başladım. 2 hafta önce olçmuştum hay ölçmez olaydım ya neyse.:50:. pazartesi bakacağım incelme var mı. sanki hep üstumden gidiyo gibi geliyo ya:43:

kızlar ben bılerek ve ısteyerek kacamak yaptım. çunku uzun sure yıyemeyecegım bırseydı.:17::17::17: annem su boregı acmıstı. bende aksam ve bu sabah 1 dılım yedım annem gıdecek kımbılır bıdaha nezaman yerımannemın boregını:26::26::26:

bugunleridemi görecektik asya deniz..sen kaçamak yapmışsın:53: eh artık bilmem kaç saat fazla yurumem lazım ....kendi cezanı kendin ver:27: yoksa dilimden bi kaza çıkacak:kkk:

:9::9:
bugunleridemi görecektik asya deniz..sen kaçamak yapmışsın:53: eh artık bilmem kaç saat fazla yurumem lazım ....kendi cezanı kendin ver:27: yoksa dilimden bi kaza çıkacak:kkk:

artık ceza vermıyoruzkı.:9: vermıs olsaydık senın burdan oraya yurumen gerekırdı.:27::27: kızartmaları hatırlatırım..

:1::1::1: kızartmalar:26: neyse ben bu ceza konusunda zararlı çıkacağım galiba en iyisi bu konuu kapatayım:1:
artık telafi edersin bi şekilde bi kerecikten bişey olmaz:56:

hadi ben regl öncesi bi depresyon süreci geçirdim eee peki herkes nerde:( 15 gün sonunda şükür regl oldum dün çok mutluyum:D bugün onca şişliğe rağmen tartıda 65tim umarım hafta içinde 64 e düşerim ayrıca bugün kyafet bakarken m beden elbise ve bluzların olduğunu gördüm şok oldum ben bu gazla s ye de girerim:D:D

hadi ben regl öncesi bi depresyon süreci geçirdim eee peki herkes nerde:( 15 gün sonunda şükür regl oldum dün çok mutluyum:D bugün onca şişliğe rağmen tartıda 65tim umarım hafta içinde 64 e düşerim ayrıca bugün kyafet bakarken m beden elbise ve bluzların olduğunu gördüm şok oldum ben bu gazla s ye de girerim:D:D

hadi bakalım maşalllah maşallah gitsin kilolar inş:1: ben dışarda yedim yemek bugun ve malesef götürdüm dönerleri:ssz: bende bi insen 64-65 lere ah ah

merhaba bende size katılabilir miyim. çok istiyorum aa bi türlü kilo vereiyorum. doğum yapalı 7 ay oldu 20 kilo fazla var.
ne yapıyorsunuz nasıl zayıflıyorsunuz banada yardımcı olun lüüütfeeen. kızım eşi sıfır beden ben yüz beden:14::14:

canım hoşgeldin aramıza. oncelikle yediklerini kısarak ve hareket ederek başlayacaksın diyete. ben geçen sene 7-8 kilo kadar verdim. bu senede bir ayda 4 kilo verdim hala devam ediyorum. aç kalmadan zayıflıyorum inan onemli olan hareket. ben sabah ve akşam 35 er dakikadan toplam 70 dskika yuruyorum. sende başaabilirsin inan

Back
X