Ataerkil erkek ileri görüşlü kadin

Eşim ben ne dersem o olacak,sen kim köpeksin de bana hesap soruyorsun demeye getirdi en başında evliliğin.
Şimdi ise hayatım şöyle yapsak olur mu ne dersin diye devam ediyor evliliğimiz.
Nasillll yaptın bunu bizede öğretsen ya bacım biz cahilizzz

ataerkilliği değiştiremezsin ama ileri görüşlülüğü bir takım hurafelerle ve kişinin o dönemki kararsızlığından faydalanarak aşağılara çekebilirsin yani ataerkilleştirebilirsin. bence yani..
ataerkil zihniyetten uzak durun

Asla asla asla Şansın varken kaçarak uzaklaş flört döneminde kendini değişmiş gibi gösterir ama ASLA DEGISMEZ O HER KİMSE KOSARAK UZAKLAS ...

Canım hangi sure o .bende eşime okuyayım

Ben de artik daha dikkatli olup eliyorum ataerkil erkekleri.Yokken daha bir yok oluyor...

Eşim ben ne dersem o olacak,sen kim köpeksin de bana hesap soruyorsun demeye getirdi en başında evliliğin.
Şimdi ise hayatım şöyle yapsak olur mu ne dersin diye devam ediyor evliliğimiz.
Nasıl başardın bunh

Hangi sure

Birinin değişeceğini beklemekle ,
yanlış durakta beklemek arasında hiç bi fark göremiyorum

Ataerkil bir erkek demek ne olursa olsun kendi üstünlüğünü hissettirmeye çalışan bir erkek demek, bunu yaparken de -en iyi ihtimalle- değişik enstrümanlar kullanarak karşıdakini baskılaması, strese sokması ve psikolojik olarak yıpratması gerekebilir. Bence karşısındakine değer veren bir eş böyle bir insan olamaz zaten. Bana bu cinsiyete dayalı üstünlük çabası her zaman hastalıklı ve işkenceye yakın bir davranışlar bütünü olarak görünmüştür. Özgür düşünceli bir kadın ataerkil bir arkadaşa bile dayanamazken nasıl olur da duygusal anlamda yapabilir miyim diye düşünebilir? Demek ki o da ataerkil bir insan. Türkiye'de her aile ataerkil değil, her ailenin oğlu bu şekilde düşünmüyor. Eşitliğe inanan, birey olmayı başarabilmiş, kalıplardan sıyrılabilmiş dolu insan var. Sırf cinsiyeti yüzünden daha fazla değeri hakettiğine inanan biri ilkeldir. İnsan kendi için sineye çekse bile ilerde kız evladı için üzülmez mi?

Ataerkil-anaerkil kaliplarina sokmadim evliligimi,
Esimden korkmam mesela obu kirmaktan korkarim.
Flort doneminde ( bir insani tanimaya bir omur kafi gelmese de) olabildigince esimi taniyip cozmeye calismistim.Bu da guclu bir iletisim gerektirir.
Sonuc :cok sukur ikimiz de esit derecede soz sahibiyiz.

Aterkil kafa yapisinda ve ileri goruslu kafa yapisinda olan kadin erkek iliskileri evlilikleri yürürmü?

Yurumez... Yuruse de huzursuz bir evlilik olur.

Siz hangi gruba ait sevgiliniz ve esiniz hangisine ait?

Ben de esim de ayni goruse sahibiz...

Veya aterkil kafa yapisinda, ailesinden oyle gormus oyle yetistirilmis olan erkeği düzeltme sansi varmi sizce?

Imkansiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…