Ataerkil=Erkek Eğemen bunu biliyorsunuz zaten çok birşey söylemeye gerek yok. Ülkenin haline ve ülke kadınlarının haline şöyle bir bakmanız yeterli. Kadın cinayetlerinin hangi zihniyetin ürünü olduğuna şöyle bir bakmanız yeterli. Ayrıca birşeyi değiştirip dönüştürmek istiyorsanız orada gerçek sevgi olduğuna inanmıyorum.Aterkil kafa yapisinda ve ileri goruslu kafa yapisinda olan kadin erkek iliskileri evlilikleri yürürmü? Siz hangi gruba ait sevgiliniz ve esiniz hangisine ait?
Veya aterkil kafa yapisinda, ailesinden oyle gormus oyle yetistirilmis olan erkeği düzeltme sansi varmi sizce? Sizin kendi tecrubeleriniz nedir? İlla bu durumdan gecmis olanlar vardir aramizda..
al benden de o kadarEşim ben ne dersem o olacak,sen kim köpeksin de bana hesap soruyorsun demeye getirdi en başında evliliğin.
Şimdi ise hayatım şöyle yapsak olur mu ne dersin diye devam ediyor evliliğimiz.
Benim eşimde ataerkil aslında benim ailemde öyle ilk evlendiğimiz yıl yani 2 sene önce çok ciddi çatışmalar oldu o daha beylik yapıda olmak istedi ben ise daha relax rahat olmak istedim sonuç ise çok kırdık birbirimizi çok kavga ettik şimdi daha iyi sayılırız hatta iyiyiz de diyebilirim bu uyum süreci biraz uzun sürüyor ama ataerkil erkek çok katiysa maalesef bunu kırmak deveye hendek atlatmaktan daha zordurAterkil kafa yapisinda ve ileri goruslu kafa yapisinda olan kadin erkek iliskileri evlilikleri yürürmü? Siz hangi gruba ait sevgiliniz ve esiniz hangisine ait?
Veya aterkil kafa yapisinda, ailesinden oyle gormus oyle yetistirilmis olan erkeği düzeltme sansi varmi sizce? Sizin kendi tecrubeleriniz nedir? İlla bu durumdan gecmis olanlar vardir aramizda..
İyi cesaret. . Demekki siz iyi bir marangozsunuz..Eşim ben ne dersem o olacak,sen kim köpeksin de bana hesap soruyorsun demeye getirdi en başında evliliğin.
Şimdi ise hayatım şöyle yapsak olur mu ne dersin diye devam ediyor evliliğimiz.
Senin eşine mi?? Biri böyle mi söylemiş? ?Benim eşimde ataerkil aslında benim ailemde öyle ilk evlendiğimiz yıl yani 2 sene önce çok ciddi çatışmalar oldu o daha beylik yapıda olmak istedi ben ise daha relax rahat olmak istedim sonuç ise çok kırdık birbirimizi çok kavga ettik şimdi daha iyi sayılırız hatta iyiyiz de diyebilirim bu uyum süreci biraz uzun sürüyor ama ataerkil erkek çok katiysa maalesef bunu kırmak deveye hendek atlatmaktan daha zordureşimle severek evlendik biz ama içimde kaldı şuraya yazayım eşine çok yüz verme tepene çıkar diyen hangi adi pislik se o kişiye hakkımı helal etmiyorum göz yaşlarımda boğulsun inşaAllah
Keşke bu fikri gençken vereydin ya,turizmci yerine marangoz olurdumİyi cesaret. . Demekki siz iyi bir marangozsunuz..
Canim hangi sure merak ettim bende benimkine okutayim belki ise yararBen ileri görüşlüyüm, nişanlım önceden çok ataerkildi. "erkek yapar ama kadın yapamaz" kafasındaydı. çok kavga ettik bu sebeplerden. cinselliği bile erkek yaşayabilir, kadın yaşayamaz diyordu. bir gün ona sadece ve sadece 1 surenin türkçe mealini okuttum, o gün bugündür ağzından "erkek yapar" lafının çıktığını görmedim.
düzelir düzelmesine ama çok uğraş lazım.
senin söylediklerinin ona mantıklı gelmesi lazım, senin cümlelerinin boş olmadığını, bilgi birikiminin olduğunu görmesi lazım.
ama hala var biraz aterkillik, eskisi kadar değil ama, tahammül edemeyeceğim boyutlarda değil.
önceden "erkek asla ev işi yapmaz, sen yapacaksın, yardım etmem, bana yaptıramazsın." diyen insan, bugün dizilen evimize bi kaç iş için gittiğimizde benle yatak örtülerini serdi, yerleri süpürdü, ben de arkasından sildim.
ama bunları yaparken çenesi hiç durmuyo o ayrı"anamın evinde böyle miydi ah ah" diyor. "şşşt" dedim, "burası artık ananın evi değil"
Aynen canım biri biz evlenmeden 1 kaç gün önce eşime öyle söylemiş ben bunu 1.5 yil önce öğrendimSenin eşine mi?? Biri böyle mi söylemiş? ?
Ondan sonra mı aklı başına geldi??Keşke bu fikri gençken vereydin ya,turizmci yerine marangoz olurdum
Öyleymişim şükür.
Her adımda Allah yanımdaydı,çok çaresiz hissettiğim de oldu,intihar etmek için davrandığım da.
O intihar etmeyi düşündüğüm an eşim uyuyordu.Elektrikler kesikti,buzdolabını sessizce açtım ,ilaçları alıyordum ki,eşim uyanmış,rüyasında beni görmüş ,yatağın başına gidip kalk iyi değilim demişim.
Kalkıp beni yakalamasaydı belki de şu an ya ölü ya sakat ya da başka bir şey olabilirdim.
O cinnet anını da yaşattı bana,çok zorladı beni.
Hala tüylerim diken diken oluyor o an aklıma geldikçe.
Yani tepesine çıksan nolur?? Erkekler şunu anlamıyor karıları mutlu olursa kendileri de mutlu olucak.. Ayrıca aklı veren tamam haksız ama öküz eşin neden dinlemiş ki onu?? Her verilen akıl dinlenir mi kendi aklı yok muymuş?? Bi daha konusu geçerse senin aklın yok muydu ki dinledin onu diye hesap sormalısın.. ayy çok sinirlendim yaaAynen canım biri biz evlenmeden 1 kaç gün önce eşime öyle söylemiş ben bunu 1.5 yil önce öğrendimeşim ağzından kacirdi kavga ederken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?