Ataerkil erkek ileri görüşlü kadin

Benim zavallı eşim ailesinden bişey görmemiş anca hır gür ezilen bir anne ipsiz sapsız bir baba

Evlendiğimizde ne yapacağini nasil davranacağını bilmiyordu istedigi tek şey huzurdu buda hakkıydı bende huzur dolu bir ailede yetişmenin verdiģi şansla ona yardımcı oldum 12 senedir çok şükür devam ediyoruz

Bizde erkek ne derse o olur durumu yok ne olması gerekiyorsa o olur

Can cikar huy cikmaz..

Canım bak şimdi .. öncelikle bi insan î değiştirmek çok zor hatta imkansız ... ben yeni evliyim evlenmeden önce gayet rahat bir ortamda büyüdüm ve kimse bana karışmadı ... eşim ise tam tersi ... doğuda ki kuralları bilirsin töre bilmem ne ... yani şöyle .. biz birbirimizi çok sevdiğimiz için sorun olmuyor .. ama ailesiyle.Su an konuşmuyoruz ... Sen anla artik

Bu da bir Abuzittin Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisinin ödevi mi? BDV'yle alakası olmayan kel alaka bir konu yani. İleri görüşlü kadından kasıt zannediyorum kadın erkek eşitliğini savunan biri. Ataerkil de adı üstünde "Ben herifim en doğrusunu bilirim"ci. Sence anlaşabilirler mi, iki zıtlar zıtı görüş. Birinden biri düşüncesinden taviz verirse anlaşırlar, o zaman da görüş farklılığı ortadan kalkmış olur.

Bi kere en baştan herşeyine he demeyeceksin,
Tavrını baştan koyacaksın,
O evde seninde sözünün geçecegini bilecek
Falan filan..
İster ataerkil olsun ister anaerkil sen onu hanımerkil yap
Ben baştan herşeye he dedim...
Hala ugraşıyorum şimdi

Başlığı görür görmez aman Allah korusun dedim!!
Kanser olur kadın böyle bir ilişkide. ömrünü adamı değiştirmek yolunda çürütür ya da kendi değişmek zorunda kalıp sürekli mutsuz olur. her türlü sonu mutsuzluk. sakın sakın sakın

Benim esim ortaya karısık. Annesı alman baba turk ıkı kultur arasında sıkısmıs. Ama anaerkil tarafı daha fazla.

Eşim anaerkil varsa yoksa anası gözü ne eşini nede kızını görür kendi evindede ataerkil bir görüş ister ....genel olarak ataerkil bir toplumdan geliyoruz bunu degistirmek zor

Basliga istinaden muhteşem bir uyum diye düşundum.Evliligin ilk 3 yili katlanilabilinirse zehir olur sonrasi malum üstün gelen sırtlanir işi tabi o vakite kadar boşanilmazsa.....

yurumez bence..

eğer iki kişinin kafa yapısı ve hayata bakış açıları birbirine uymuyorsa anlaşabilmeleri çok zor... bir kişinin sonradan bütünüyle değişmesi de aynı şekilde çok zor

Arkana bakmadan kaç ataerkil adamla asla olmaz asla asla asla yarin obur gun neden erkek cocuk doguramadin diyebilir en basiti bu yasayacaklarinizin. Eşim kadina deger veren onemseyen biri olmasaydi asla evlenmezdim. Ataerkil birini duzeltip yola getirecem diye de kendimi hic yoramam valla canım kiymetli. Herkes yerini kim oldugunu bilsin. Kimse kimseyi egitmek zorunda degil.

Biz boyleyiz ilk yillarda sorf bu konudan deli gibi kavga ederdik.
Simdi cocuklardi suydu buydu derken bu konuya sira gelmiyo. Ya da biz biraz kaniksadik karsilikli.
Tavsiye etmem bu iliski tipini

hccc ugrasma yol ver gitsin

Eşim ben ne dersem o olacak,sen kim köpeksin de bana hesap soruyorsun demeye getirdi en başında evliliğin.
Şimdi ise hayatım şöyle yapsak olur mu ne dersin diye devam ediyor evliliğimiz.
Ayy evet benimki de başlarda erkek konuşur kadın susar , erkek ister kadın yapar havalarındaydı ,şimdi benim isteklerime saygı duymayı öğrendi ama ara sıra canlanıyor içindeki şeytan ,bende hemen geri bastırıyorum :)

Evlilikte saygı çok önemli .. saygı olduktan sonra herşey çözülür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…