- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
sırrın neEşim ben ne dersem o olacak,sen kim köpeksin de bana hesap soruyorsun demeye getirdi en başında evliliğin.
Şimdi ise hayatım şöyle yapsak olur mu ne dersin diye devam ediyor evliliğimiz.
Can cikar huy cikmaz..Aterkil kafa yapisinda ve ileri goruslu kafa yapisinda olan kadin erkek iliskileri evlilikleri yürürmü? Siz hangi gruba ait sevgiliniz ve esiniz hangisine ait?
Veya aterkil kafa yapisinda, ailesinden oyle gormus oyle yetistirilmis olan erkeği düzeltme sansi varmi sizce? Sizin kendi tecrubeleriniz nedir? İlla bu durumdan gecmis olanlar vardir aramizda..
Ben liberalim asla ataerkil bir erkekten hoşlanmadım. Bu da ayı çıktı diyip geçiyorum.
Başlığı görür görmez aman Allah korusun dedim!!Aterkil kafa yapisinda ve ileri goruslu kafa yapisinda olan kadin erkek iliskileri evlilikleri yürürmü? Siz hangi gruba ait sevgiliniz ve esiniz hangisine ait?
Veya aterkil kafa yapisinda, ailesinden oyle gormus oyle yetistirilmis olan erkeği düzeltme sansi varmi sizce? Sizin kendi tecrubeleriniz nedir? İlla bu durumdan gecmis olanlar vardir aramizda..
yurumez bence..Aterkil kafa yapisinda ve ileri goruslu kafa yapisinda olan kadin erkek iliskileri evlilikleri yürürmü? Siz hangi gruba ait sevgiliniz ve esiniz hangisine ait?
hccc ugrasma yol ver gitsinAterkil kafa yapisinda ve ileri goruslu kafa yapisinda olan kadin erkek iliskileri evlilikleri yürürmü? Siz hangi gruba ait sevgiliniz ve esiniz hangisine ait?
Ayy evet benimki de başlarda erkek konuşur kadın susar , erkek ister kadın yapar havalarındaydı ,şimdi benim isteklerime saygı duymayı öğrendi ama ara sıra canlanıyor içindeki şeytan ,bende hemen geri bastırıyorum :)Eşim ben ne dersem o olacak,sen kim köpeksin de bana hesap soruyorsun demeye getirdi en başında evliliğin.
Şimdi ise hayatım şöyle yapsak olur mu ne dersin diye devam ediyor evliliğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?