Ataerkil erkek ileri görüşlü kadin

Kendinden ödün verirsen gecinip gidersiniz.

Baslik bizi ablatiyor.
Ben fazla acik gorusluyum.
Esim ise guneydogulu ataerkil bir ailede yetismis.
Biz birbirimize uyum saglamaya calistik degistirmeye degil.
O nedenle buyuk sorunlar yasamadik.
Tabi bu karakterle de alakali. Bu kadar sansli olmayabilirsiniz.

Msj tekrari

Msj tekrari

İleri görüşlü kadın grubuna giriyorum ve bugüne kadar değil ataerkil erkek, ataerkil görüşlü hiç kimseden hazzetmedim, hoşlanmadım. ben geri kafalı, erkeğin üstünlüğünü savunan tiplerle aynı ortama bile girmiyorum, onlarla sohbet etmeye bile tahammülüm yok, öyle bir erkekten nasıl hoşlanabilirim? siz böyle adamların nesinden hoşlanıyorsunuz çok merak ediyorum yani. bir insan hoşlandığı kişinin kafa yapısını sevmiyorsa ne anlamı var? benim eski erkek arkadaşım Avusturyalıydı mesela, tabi onun gibi bir erkeği zaten Türkiye'de bulamazdım ama adamın zihniyetine aşıktım. yani adam kadına, erkeğe, insana, eşcinsele, hayvanlara bilmem neye vs. o kadar hoş ve hoşgörülü bir açından yaklaşıyordu ki o hiç susmasın istiyordum. o hep konuşsun, hep anlatsın, ilişkileri anlatsın, düşüncelerini anlatsın vs. yani onun umursadığı şeyler, umursamadığı şeyler, hayran oldukları, nefret ettikleri vs. o kadar başkaydı ki bir daha öyle bir erkek bulamam herhalde ben. ileri görüşlü dediğin kadın böyle adama aşık olur işte, ayılara değil. yani herif sırf erkek olduğu için üstün görecek, pardon ben onun nesini seveyim?

Sizi ve adami tanimiyiruz ama kafanda canlanan su: bizim bir tanidigimiz var adam bildigin maco geri kafali, kiz modern istanbul kizi, adam kendini yontulmus gosterdi kendini yamadi , evlendikten sonra ayiya donustu kizin hic bir istedigi olmiyor onceden oyle degildi diyor ama biz goruyorduk o asikti goremiyordu dua edin hayirlisi olsun

Esinize bir sure ya da kurandan bi duanib anlaminu okutmusunuz:) degismesi icin. Surekli erkek ya da kkca herseydir kadinin soz hakki yoktir dusunlerini degistirmek icin
Nur suresinde ozellikle namustan dem vuranlar icin sey yazıyor "zina eden kadina da şu kadar kirbac vurulmali erkege de" diyor. "Zina eden bi erkek temiz bi kadinla evlenemez, zina eden erkekler zina eden kadınlara, temiz erkekler temiz kadinlara yaraşır" diyor. Yani "erkektir yapar" diye bisey islamda yok

Sagol caniim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…