atanamadığım için mutsuzum :(

korelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
191
90
48
merhaba kızlar uzun süredir takıp ediyordum kulübü. bana kısmette bu zamanaymıs. kızlar yardımınıza ihtiyacım var . ben baskalarının dertlerıne karsı olumlu düşünür onlara yardım ederken kendime yardım edemıyrm. kızlar benım 1.5 yıldır devam eden bır ılişkim var. kısmet olursa yazın sözümüz olacak. ama ben cok istedıgım hayalını kudugum seyı evlenmeyı ıstemıyrm. sebepse benım atanamamam. sevgılım atandı işe basladı ama ben okudugum bolumden dolayı atanamıyrm. sevgılımn ailesi çalışan bır eş istıyor. sevgılım benım için farketmez desede bana sureklı ders çalışmam konusunda baskı yapıyor. ben bır eğitimci olmama ragmen böyle bir baskı olması moralimi bozuyor. kendısıne atanmasamda baska bır ıste calısırım dedığımde onu işten saymıyorlar. bazen bu yuzdende kavga ettıgımızde oldu. ve ben böyle olunca benı sevmedıgını dusunuyorum. hersey atanmak mı. napacagımı bılmıyrm. hep alttan almaktan yoruldum. onu sevıyrm ama bu yaşananlarsa sevgımı yıpratıyor kendımı kotu hıssedıyrm böyle düşündüğum için. kızıyorum kendime sevmıyormuyum dıye. ama bana bazen öyle davranıyorkı kendımı zavallı gibi hissedıyrm. örnek verecek olursam ben bır gün matematık calısşmadım dıye kendısının benım için yaptıgı seylri yüzüme vuruyor. ve bana bu yuzden kızdıgı cocuk gıbı azarladıgıda oluyordu. bende karsılıgını terbıyemı bozmadan verıyrm ama onun için benım dusuncelerım önemlı degıl. bende üzülüyorum evlenecegım eşımın böyle düşünmesı canımı sıkıyor. ben aılemde böyle birsey görmedım. onun yaptıkları normal mı kızlar lutfen yardım edın .evlenecegımız eş nasıl olmalı.bırde kızlar sevgılım evlılıge erken dıyen bır kışiydi. benım yasım 25 kendısiyle aynı yaştayız. acaba bu yuzden dolayı sınavı bahane mı edıyor.

Valla bacım ÇAlışmasanda olur diyen adam bunları yapıyorsa evlenirsen şayet ailesi ile senin durumunu düşünmek bile ürkütücü.Anlayışlısı böyleyse anlayışsızı nasıldır kim bilir.

ailesine ne oluyormuş yahu

sevgiliniz çalışmasan da olur diyorsa ama yanında bunları da yapıyorsa tamamen aile baskısı
bu erkek anaları da iyi alıştı çalışan gelin muhabberine
oh ne alaaa yap borçlu düğünü gelin çalışıyor nasılsa öder

Ben hep hayirlisini istedim . kaç kere ayrilmak istedim ayrildimda beni ikna etti baristik. Kendi ailemde annemde calismiyor ama babam bi kere olsun anneme birşey dediğini görmedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne demek başka işleri, işten saymıyorlar. onca insan ne ile geçiniyor acaba.
tabiki sende istersin atanmak. fakat atanamadın diye dünyanın sonu mu? belki başka sektördeki işlere girip kendini geliştirebilirsin

Arkadaşım elinden geleni yap, atanmaya bak. Ama bunu sevgilin veya ailesi için değil, kendin için yap. Sevgilinde ve ailesinde garanti iş düşüncesi var, belli. Başka bi işte çalışmana sıcak bakmamışlar. Sakın sevgilinin çalışmasan da olur demesine bakma. Yarın bi gün en ufak bi tartışmada bakarsın karşına getirir.

Son düzenleme:
Az yorulmami istiyormuş. Ben öğretmenim ve gerçekten çok zor çocuklarla uğraşmak. Ben hic bir zaman isyan etmedim ailem bile bu kadar üzerime gelmemişti. Ücretli öğretmenlik yapiyrdum ve mutluyum kisa sure de olsa. Ailesi buna rağmen calissa iyi olur diyor

Evt benim de korkum evlenince maddi sknti çekince yüzüme vurmasi. Aileler tanisacakti erteledim. Onu sevmemek rağmen mutlu degilim

Benim teyzemin kızıda atanamadı sonra oğlan tarafı ki oda öğretmendi evlendi çoğunu erkek kısmı yaptı durumları iyi diye şimdi teyzemlere hiç saygılı davranmıyormuş ailenin kaç tane düğünü oldu teyzemin kızı hiç birine gelmedi , sizin gidişatta öyle gibi teyzemleri sürekli küçümsüyormuş pek fazlada onlarda oturmuyormuş ki bunlarda eskiden tanıdıkları aynı köyden , kızın eli para tutmayınca düğüne bile gelemiyor , kızı eziyor resmen oysaki evlenmeden önce damadı çol övüyorlardı hepsi köprüyü geçene kadarmış

Sınava 5 gün kala burda gelen binbir türlü yoruma kafa yorup kendinizi harap etmek yerine son tekrarlarınızı yapıp bol bol soru çözseniz?

2010 yılında biriyle nişanlandım, bana da çalışma baskısı yaptı, illa çalışacan dedi.
Bende çalışmaya gönülsüzdüm, öyle bahaneler uyduruyorlar ki şaşar kalırsın neyse yüzüğü attım bitti gitti,
2011 yılında devlet memuru ve çalışmamı zaten istemeyen biriyle evlendim. O da psikopat çıktı.
Yani alnında ne yazılı ise onu yaşarsın, onun çalış demesi, çalışma demesi ailesi şu bu hepsi bişeye vesiledir.
Hakkında hayırlısı olsun inş.

Tavsiyen için tesekkur ederim canim. Oruçlu olduğum için gündüz pek calisamiyrm . geceleri ders calisiyrm.

Evt canim herşeyin kismet olduğunu biliyrm. Bu yüzdende ayrilamiyrm. Onu uzerim diye. Ben ondan abarti birşey istemiyrm mutlu olsak yetecek bana. Kendisi çocukken geçim skntisi cekmis simdi çekmek istemiyor.

Ne ogretmenisin? Atamasi olmayan bir bolumse yapacak birsey yok kpps gir puanini al. Uni mezunu olarak baska kuruma atan. Devlet devlettir. Ogretmenlik rahat ders saati az memur olma fln derler ama yerine gore ogretmenlik de cok zor. Bi sekilde atanmaya bak. Hayirlisi olsun

Tarih ögretmeniyim alim az puan yuksek. Bende bu sene hazirladindim ama atanmak çok zor bu devirde ya da bana öyle geliyor. Daha iki kere girdim sinava. Gecen sene öğretmenlik yaptigim için atanamadim. Bu senede yarim dönem calistim. İnş atanirim diyorum sanirim kismet bu işlerde

Erkek tarafinin calisan kadin istemesine çook şaşıyorum bu da yeni moda oldu gari...utanır insan demekki aldığınız gelin ev de aç kalacak ben de böyle düşünüyorum artık. Canim benim sen elinden geleni yaparsin baktin olmadi düz memur olursun sen zaten ucretli ogretmensin kolun da altin bilezigin var .

Daha iki kere girdim demissin canim iki az mi Allah askina.oturup keske bir seneni adam akilli su ise verseydin suan bunlari konusuyor dahi olmazdik.diger aile konusuna gelirsekte bu devirde malesef boyle gorucu usulu bile calisan kiz ariyor aileler cunku tek maasla yuva kurulmuyor,gecim olmuyor malesef eskide kaldi o isler.ben o yuzden aileyi hakli buluyorum erkek arkadasinin isi olmasa baban ne derdi is bulsun oyle gelsin senin durumda ayni sey.ama bunu kendin icin yapmalisin 4 yil okul okumussun copemi gitsin.birak evlilik islerini bence once kendini kurtar o sonra kismetse olur zaten.

sanki atamak çok kolay da her çalışan atanıyormuş gibi konuşmuşsunuz ayrıca tarih bölümü atanması en zor bölümlerden biri arkadaş ben atanmak istemiyorum demiyor zaten kendine göre emek te veriyordur ama tavır kötü arkadaşda tavsiyem ayrılmayı denemiş karşı taraf ayrılmamış bence şimdiden peşin konuş eğer atanmamı bekleyip evleneceksen herkes kendi yoluna gitsin desin iş anlaşmasımı yapıyosun evleniyomusun herkes kendine göre bulsun birini

Son düzenleme:

Sinir oluyorum çalış diye baskı yapanlara..
Tamam iyi bişey hoş bişey ama olmayınca da olmuyor kardeşimm...!
Bide bizim iyiliğimiz için, rahatımız için istediklerini söylerler ama psikolojik olarak çökertirler insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…