Daha iki kere girdim demissin canim iki az mi Allah askina.oturup keske bir seneni adam akilli su ise verseydin suan bunlari konusuyor dahi olmazdik.diger aile konusuna gelirsekte bu devirde malesef boyle gorucu usulu bile calisan kiz ariyor aileler cunku tek maasla yuva kurulmuyor,gecim olmuyor malesef eskide kaldi o isler.ben o yuzden aileyi hakli buluyorum erkek arkadasinin isi olmasa baban ne derdi is bulsun oyle gelsin senin durumda ayni sey.ama bunu kendin icin yapmalisin 4 yil okul okumussun copemi gitsin.birak evlilik islerini bence once kendini kurtar o sonra kismetse olur zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt canim herşeyin kismet olduğunu biliyrm. Bu yüzdende ayrilamiyrm. Onu uzerim diye. Ben ondan abarti birşey istemiyrm mutlu olsak yetecek bana. Kendisi çocukken geçim skntisi cekmis simdi çekmek istemiyor.
o zaman evlenmicek canım ne demek sıkıntı çekmek istemiyorum sizde biraz dik durun karşısında atanamayıp evlenirsen çok başına kakr bu adam senin haberin olsun konuşsanda fayda etmez üzülsende ben ayrılmanı tavsiye ederim herkes kenine göre olanını bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?