Evt canim herşeyin kismet olduğunu biliyrm. Bu yüzdende ayrilamiyrm. Onu uzerim diye. Ben ondan abarti birşey istemiyrm mutlu olsak yetecek bana. Kendisi çocukken geçim skntisi cekmis simdi çekmek istemiyor.
o zaman evlenmicek canım ne demek sıkıntı çekmek istemiyorum sizde biraz dik durun karşısında atanamayıp evlenirsen çok başına kakr bu adam senin haberin olsun konuşsanda fayda etmez üzülsende ben ayrılmanı tavsiye ederim herkes kenine göre olanını bulsun
İnş Rabbim herkese gönlüne gore verir. İnsan sevince ve olayin içinde olunca karar veremiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmiyorum atanmak kolaysa millet neden yıllarca giriyor. Maalesef sıfir puanla atanamiyoruz. Bende istiyrm öncelikle kendim için artik sözleşmeli bakanliklari denicem. Ama insanin asik olduğu kişinin boyle bi talepte bulunması uzuyor.
Ben de 2013 mezunu edebiyat ogretmeniyim canim cok iyi anliyorum seni.Ben bu sene ilk kez giricem ve hic calisamadim formasyon sacmaligi yuzunden dershaneye zaten yazilamadim.Tarih bolumu cidden zor atamasi olan bi bolum.Her sene 350 kisi filan aliyolar sanirimBence gk gy puaninin iyi gelirse bu yil kpss b grubundan tercih yap yani duz memurluk.
merhaba kızlar uzun süredir takıp ediyordum kulübü. bana kısmette bu zamanaymıs. kızlar yardımınıza ihtiyacım var . ben baskalarının dertlerıne karsı olumlu düşünür onlara yardım ederken kendime yardım edemıyrm. kızlar benım 1.5 yıldır devam eden bır ılişkim var. kısmet olursa yazın sözümüz olacak. ama ben cok istedıgım hayalını kudugum seyı evlenmeyı ıstemıyrm. sebepse benım atanamamam. sevgılım atandı işe basladı ama ben okudugum bolumden dolayı atanamıyrm. sevgılımn ailesi çalışan bır eş istıyor. sevgılım benım için farketmez desede bana sureklı ders çalışmam konusunda baskı yapıyor. ben bır eğitimci olmama ragmen böyle bir baskı olması moralimi bozuyor. kendısıne atanmasamda baska bır ıste calısırım dedığımde onu işten saymıyorlar. bazen bu yuzdende kavga ettıgımızde oldu. ve ben böyle olunca benı sevmedıgını dusunuyorum. hersey atanmak mı. napacagımı bılmıyrm. hep alttan almaktan yoruldum. onu sevıyrm ama bu yaşananlarsa sevgımı yıpratıyor kendımı kotu hıssedıyrm böyle düşündüğum için. kızıyorum kendime sevmıyormuyum dıye. ama bana bazen öyle davranıyorkı kendımı zavallı gibi hissedıyrm. örnek verecek olursam ben bır gün matematık calısşmadım dıye kendısının benım için yaptıgı seylri yüzüme vuruyor. ve bana bu yuzden kızdıgı cocuk gıbı azarladıgıda oluyordu. bende karsılıgını terbıyemı bozmadan verıyrm ama onun için benım dusuncelerım önemlı degıl. bende üzülüyorum evlenecegım eşımın böyle düşünmesı canımı sıkıyor. ben aılemde böyle birsey görmedım. onun yaptıkları normal mı kızlar lutfen yardım edın .evlenecegımız eş nasıl olmalı.bırde kızlar sevgılım evlılıge erken dıyen bır kışiydi. benım yasım 25 kendısiyle aynı yaştayız. acaba bu yuzden dolayı sınavı bahane mı edıyor.
Bende öyle düşünüyorum canim alanim iyi olmasına rağmen eğitim yapamiyrm. Formasyonu 1.5 yilda alinca pek beceremiyorum. İnş sende alirsin sana da atanmak nasip olur inş. Sizin alimlariniz güzel
Ben formasyonu aldim canim hatta uc ay gibi aceleye verilmis bicimde iki hafta once bitti.Ama belki duymussundur eylulde baslicakti guya sonra bi sacmaladilar verilmicek gibi konustular sonra uc aya sigdirdilar.Belirsizlikler yuzunden ne dersane ne ders calisma hak getire tabi :) Tam tersi alanda daha zorlanirlar hayret sen egitimde zorlaniyosun ???
Daha iki kere girdim demissin canim iki az mi Allah askina.oturup keske bir seneni adam akilli su ise verseydin suan bunlari konusuyor dahi olmazdik.diger aile konusuna gelirsekte bu devirde malesef boyle gorucu usulu bile calisan kiz ariyor aileler cunku tek maasla yuva kurulmuyor,gecim olmuyor malesef eskide kaldi o isler.ben o yuzden aileyi hakli buluyorum erkek arkadasinin isi olmasa baban ne derdi is bulsun oyle gelsin senin durumda ayni sey.ama bunu kendin icin yapmalisin 4 yil okul okumussun copemi gitsin.birak evlilik islerini bence once kendini kurtar o sonra kismetse olur zaten.
Bu iş öyle bir seneni adamakıllı vermekle olmuyor maalesef.. Sadece sizin için demiyorum yanlış anlamayın ama karşıdan konuşması gerçekten çok kolay. Siz o psikolojik baskıyı anlayamazsınız. Bu çalışmakla olacak bir iş değil resmen loto toto işi bu.. Maalesef gerçek bu..
Konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Ben de sınava 3. girişimde atandım. Bir öğretmen arkadaşım 9 yıl sonra atanabildi ve ben onun mesleğine olan aşkına hayranım. Şunu demek istiyorum, ilk senesinde atanan iyi öğretmen de atanamayan kötü öğretmen, tembel öğretmen olarak algılanıyor bizim millet tarafından, öyle bir şey yok. Sen hiç moralini bozma, onlara kulaklarını tıka, çok zor evet ama elinden geldiğince duymazdan gel. Rabbim sana da atanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda..
Son duyduğumda ales geldi geç aciklanmisti. İyi canim sevindim senin adina. Okulda derecem iyiydi yapabiliyorum ama tek basina yetmiyor maalesef. Ama senin sansin yuksek puanlarinizda çok düştü. sanirim sizin alanda zorluyorlar eski türkçe felan var dimi ?
Ah ah aynen canim bizi alan darma duman ediyor.Eski turk dilleri grameri filan var karahanlica kokturkce vs...Ogretmen degil bilim adami atiyolar sanki.Bi de tek alan olsa tamam gk gy basli basina derin bi calisma gerektiriyor.Egitim bilimlerine hic girmiyorum.Uc ayda ne gorduk sen dusun.Ki bu zamaninda bir bucuk sene suren bi egitim
Sinav sistemi degisecekmis canim tamamen alana yönelebilirler.
Aslinda en iyisi olur bence egitim ve alan olmali yalnizca.Gk gy tercihe gore girmek isteyen girmeli.Puani bagimsiz hesaplanmali.
Hayirlisi olur inşallah millette sasirdi ne yapacagini . gecen sene alan geldi bakalim seneye ne olacak
merhaba kızlar uzun süredir takıp ediyordum kulübü. bana kısmette bu zamanaymıs. kızlar yardımınıza ihtiyacım var . ben baskalarının dertlerıne karsı olumlu düşünür onlara yardım ederken kendime yardım edemıyrm. kızlar benım 1.5 yıldır devam eden bır ılişkim var. kısmet olursa yazın sözümüz olacak. ama ben cok istedıgım hayalını kudugum seyı evlenmeyı ıstemıyrm. sebepse benım atanamamam. sevgılım atandı işe basladı ama ben okudugum bolumden dolayı atanamıyrm. sevgılımn ailesi çalışan bır eş istıyor. sevgılım benım için farketmez desede bana sureklı ders çalışmam konusunda baskı yapıyor. ben bır eğitimci olmama ragmen böyle bir baskı olması moralimi bozuyor. kendısıne atanmasamda baska bır ıste calısırım dedığımde onu işten saymıyorlar. bazen bu yuzdende kavga ettıgımızde oldu. ve ben böyle olunca benı sevmedıgını dusunuyorum. hersey atanmak mı. napacagımı bılmıyrm. hep alttan almaktan yoruldum. onu sevıyrm ama bu yaşananlarsa sevgımı yıpratıyor kendımı kotu hıssedıyrm böyle düşündüğum için. kızıyorum kendime sevmıyormuyum dıye. ama bana bazen öyle davranıyorkı kendımı zavallı gibi hissedıyrm. örnek verecek olursam ben bır gün matematık calısşmadım dıye kendısının benım için yaptıgı seylri yüzüme vuruyor. ve bana bu yuzden kızdıgı cocuk gıbı azarladıgıda oluyordu. bende karsılıgını terbıyemı bozmadan verıyrm ama onun için benım dusuncelerım önemlı degıl. bende üzülüyorum evlenecegım eşımın böyle düşünmesı canımı sıkıyor. ben aılemde böyle birsey görmedım. onun yaptıkları normal mı kızlar lutfen yardım edın .evlenecegımız eş nasıl olmalı.bırde kızlar sevgılım evlılıge erken dıyen bır kışiydi. benım yasım 25 kendısiyle aynı yaştayız. acaba bu yuzden dolayı sınavı bahane mı edıyor.
korelim merhaba. yaşadıklarını harfi harfine ben de yaşadım canım. şunu yap,bunu yap diyemicem ama sana anlatmak istedim yaşadıklarımı.
ben şu an 2 yıllık evliyim. nişanlıyken ben de atanamayan bir öğretmendim. eşim işe başlar başlamaz nişanlandık. nişanlandığım andan itibaren de hem eşim hem ailesi atanmam için tutturdular. kpss ye2 yıl boyunca çok çalıştım ama devlet o yıllarda sadece 10bin öğretmen aldıgı için bi türlü atanamadım. ücretli öğretmenlik yaptm iki yıl çünkü aileme destek olmak istedim düğün masrafları için. atanamadığıma ben de çok üzülüyodum ama napalım artık başka bi iş bulurum diye teselli ediyodum kendimi. ama eşim ve ailesi başka bi işi kabul etmiyolardı. illa öğretmen olmam gerekiyomuş. o kadar zoruma gitmeye başladı ki nişanlımdan ve ailesinden soğumaya başladım. tartışmaya başladık sık sık. oğullarının maaşına mı güvendiğimi düşünüyolar acaba ,diye kendimi yemeye başladım. 'senin güler yüzün bize yeter' diyen insanlar o zamanlar 'bir maaşla geçinmek nereye,iki maaşla geçinmek nereye' der oldular. 2 yılın sonunda süpriz bi şekilde devlet öğretmen alımı yaptı ve ben kıl payı çok ücra bir köye atandım.2 yıl tuvaletsiz,elektriksiz bi yerde çalıştım. halimden şikayet edince hemen beni susturup 'olsun kızım şükret,insan mutlu olmayı bilmeli, ilerde rahatça geçinirsiniz' diye salakça yorumlar yaptılar. atanınca onlar yeniden güllük gülistanlık oldular. ama bende hala onlara karşı bi soğukluk var ve bunu atamıyorum. eşime bile hala arada bir içten içe kızıyorum. ve görüyorum ki maaşım gerçekten onun için çok çok değerli,bu da beni kızdırıyo :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?