atanamadığım için mutsuzum :(

tabi ki herkes ister. en başta da sen istersin,eminim. kendini çok üzme lütfen. çünkü değmiyomuş ben bunu anladım. Allah muhakkak bir kapı açmıştır. bu kadar üzülerek hem kendini hem ilişkini yıpratırsın. umarım tez zamanda seni ferahlatacak gelişmeler yaşarsın :26:

Dualarin için tesekkur ederim inş herkesn gönlüne göre olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz beni anlamamissiniz bunlarla ugrasmak yerine oturup gercekten sadece bunu dusunseydi arkadas moralini toparlayip cok rahat olurdu.ben senenin basinda 60 65 aliyordum suan 88 in altina inmiyorum evet bende zor zamanlar gecirdim ama hep kendim icin toparlandim kendim icin calistim.bu kesinlikle emek ve calisma ici.arkadas suan kazanmayi bile evlenmek icin bir baskasi icin istiyor bu cok yanlis bu hayatta once ben demesi lazim.bunu dedigi an ve gercekten bir senesini adam akilli verdigi zaman zaten aylar oncesinde puanini garantilemis olucak cunku oylr kolay degil tarih bolumunu bitirmek biz zaten burda akilli bir kizdan bahsediyoruz.

Canım seni üzmek istemem ama bu örneği vermek istedim.
Benim bir arkadaşım 3 yıllık evli atanamamış bir sosyal bilgiler öğretmeni.
Onların ataması da zor:S
Evlenene kadar eşi ile bu konuda sorunlar yaşamamış, eşinin meslek sahibi olmasında bile
kızın desteği büyük.

Ama atanamadığı için kaç yıldır demedik laf bırakmıyor.
Sende kapasite yok herkes atanıyor sen atanamıyorsun falan diyormuş..

Ve şuan 7 aylık hamile bu haliyle sınava hazırlanırken bu sözleri duyuyor..
Üstelik başka konularda da huysuz, takıntılı bir adam..

Çok severek evlendi ama çok üzülüyor..

Bunu düşünerek karar vermeni, mutlu olmanı dilerim..

Maalesef üzücü çalışmayıp o adamın eline baktığını düşünebiliyor musun?

Arkadasim ben de kpssye girecegim ama hic calismadim bu sene. Bu sene 3. Girisim olacak. Ama ben dun gece kararimi verdim. Omrumu kpss ugruna harcayamayacagim daha fazla. Ticarete atilmaya karar verdim. :) esim de destekcim. Sana demem o ki destegini gormedigin biriyle zor olur. Kendisiyle acik acik konusup onun dusuncelerini ogrenmende yarar var.

az yorulcaksın ki bütün evi çekip çevireceksin ondan iş beklemeyeceksin
ailesi çalışsa iyi olur der çünkü gelini bankamatik olarak görürler
herkes kendi çıkarını düşünüyor anlaşılan

Yorumlariniz için tesekkur ediyorum kizlar. İnşallah sinavdan sonra güzel bir tatilden sonra saglikli bir şekilde düşünücem.

Ne güzel canim ya Allah hic bozmasin. Konustum canim ben her şekilde yanindayim diyor amaçlarından vazgeçme diyor. Sanirim ben rahat birisiyim ona gore. Bende tasarimci olmayi çok isterdim

eskiden ne güzel erkek evi geçindirirmiş kadınlar da eşlerine bakarmış çalışmak isteyen çalışır çalışmayana da laf edilmezmiş
şimdi herkes rahat yaşama teknolojiye alıştı çift maaş istiyor

Ben senin yerinde olsam bu adamla evlenmezdim. atanıp çalışıp beni okuyup büyüten aileme yedirirdim parayi. Ohh sizinkiler bulmuş yağlı kapıyı, o kadar eziyet çek sonra tam maaşını elime aldım derken yine eziyet çek geçim sıkıntısı falan filan.
Sakın sakin evlenmeyin. Paranızı kaynanan iz mi yiyecek? E tabi evlenirken borç yaptiracaklar hiç yardım etmeyecekler sonra eşşek gibi ömür boyu öde parayi. Ohh ne ala memleket.
Sakın evlenme. Atan ve hayatını yaşa, gez toz parani gönlünce harca. Bunca yıl boşuna mi eziyet çektin? Insan kendi param diyince bile huzurlu oluyor ama şimdiden bi ton ortak çıkmış paraniza.
Velev ki Allah gostermesin büyük bir hastalığa tutuldunuz ve calisamiyorsunuz ne yani bosatip çalışan kadın mi alacaklar ogullarina? Boylelerinden her şey beklenir. Önceden evlilik ne rahatmis ya şimdi bi de kadın calismazsa olmaz lafı çıktı. Valla kız evi naz evi ama mübarek onlar size naz yapıyorlar. Sizin aileniz ne diyor Allah aşkına bu duruma?

bence acele ediliyor gibi önce eline mesleğini al uğraş kazanmak için gerekirse 2 yılını ver atanırsan yap birikimini kurtar geleceğini ondan sonra evlen .Başkasına muhtaç olarak yaşamak iyi bir şey değil akşam eve geldiğinde paranın hesabını soran biri olmaz.Ayrıca erkek arkadaşının ailesi ile anlaşman zor erkek arkadaşında atanamasanda baskıları giderek artacaktır zor düşün taşın gelecek ile ilgili kararını ver ben olsam evliliği erteler kpss için gerekirse yıllarımı verirdim hayırlısı hakkında...

ben kendi açımdan düşünüyorum da çalışacaksın diye baskı yapan bi sevgili ve ailesiyle yapamazdım sanırım...bu yaşıma kadar çalışmışım zaten..evlenince evimde kahve içip keyf yapmak istiyorum.

Ailem tabi ki de bilmiyor istemezlerde benim bu duruma düşmeme .

Bazen bende düşünmüyor değilim . tam anlamıyla işlerim yoluna girsin ve yoluma devam edeyim. Artik sinavdan sonra belli olur herşey

bu hikaye o kadar tanıdık ki bana az dertleşmedik arkadaşımla .. ücretli öğretmenlik yapıyordu bizim okulda kazandığını düğün parası dye biriktirdi harcamalarına dikkat ederdı sırf katkım olsun diye aynı şeyleri yaşadı o da düğüne on gün kala bitti her şey çocuk hiç bişey demeden kayboldu ortadan resmen ( Allah korusun böyle olmasın inşallah,herkes aynı değil tabi ama yazmadan geçemedim,aklıma arkadaşımla konuşmalarımız geldi :/)
düşünüyorum da arkadaşım atanamadıgı yıllarda hep erkek arkadaşının baskısını düşünüyor hep üzülüyordu belki de o baskılar engel oldu ona..
aynı yıl ücretli çalışan 3 bayan arkadaşımız daha vardı ikisi de evlilik öncesi garanti bir iş istiyorlardı ama nasip oldu ikisi de o sene evlendi maşallah şimdi çalışmıyor çocukları ile ilgileniyorlar Allah bozmasın çok mutlu evlilikleri var el üstünde tutuluyorlar ,biri de şu an kolejde çalışıyor uzun yıllar atanamadı ve erkek arkadaşı hiç baskı yapmadı onların da yakında düğünü olacakmş.. yani diyeceğim arkadaşının ve ailesinin sana yaptığı baskı iyilik değil her şey devlette öğretmen olmak da değil..
erkeğin tavri ve sabri her ilişkide çok önemli diye düşünüyrm özellikle para konusu bir kere araya girince unutması çok zor oluyor..
kalan son günleri iyi değerlendir ve kendinden başka hiçbişey düşünme .. Allahın izniyle atandığında yeniden gözden geçirirsin her şeyi ..Rabbim senin ve bu yıl sınava girecek tüm meslektaşlarımın hakkında hayırlısını versin gönlünü ferah tut

Son düzenleme:

Yorumlarin için tesekkur ederim canim. İnş Rabbim herkes için hayirlisini verir.

Yorumlarin için tesekkur ederim canim. İnş Rabbim herkes için hayirlisini verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…