- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.815
- 798
- Konu Sahibi Parcali Bulutlu
-
Büyük bir ihtimalle. Sİyaset ne zaman açılacak acaba. Açıldıktan sonraki halini merak ediyorum.
15200 kişi bir anda atıldı ise ya onları kendileri yerleştirdi ya da birilerinin başı boş yere yandı...Ben hakli yere alinan icin konustum.
Kimseye haksizlik yapilmamis olmasi benimde tek dilegim.
bravo 15.200 kisiden biri dahil haksiz yere alindiysa vebali sen ve senin gobilerin basina olsun15200 meb personeli gorevden alindi.
Dilerim hakli yere alınmıştir hepsi, kimse haksizliga ugramaz.
Ve yillardir caresiz bekleyenler atanir bir an once...
15200 kişi bir anda atıldı ise ya onları kendileri yerleştirdi ya da birilerinin başı boş yere yandı...
Kadın kötü niyetle söylememiş ki.Başında da belirtmiş umarım kimse haksızlığa uğramamıştır diye.
Açılır mı bilmiyorum bana açılacak gibi gelmiyor.Siteyi şikayet ediyorlarmış bazı yorumlardan dolayı.
bravo 15.200 kisiden biri dahil haksiz yere alindiysa vebali sen ve senin gobilerin basina olsun
Ben inanıyorum kendime iyotsuzcum ya. Valla deli de ne dersen de. Henüz öğrenciyim ama bitse de göreve başlasam diyorum. Söz verdim kendime, yapabileceğimin en iyisini yapacağım. Ders saatlerimin 1 tanesinin bile verimsiz geçmemesi için çabalayacağım.
Biliyorum ben de atanmak sorun, yapılması da kolay değil, eleştiri okları hep üzerimizde olacak, üstelik son yıllardaki olaylardan ötürü itibarımız azaldı. Fakat seçtiğime pişman değilim, benim kumaşım bu yani, içimdeki his bu iş için varsın diyor.
Ya ekşide sabah akşam düz gidiyorlar. Sorun olsa orda olurdu diye düşünüyorum. Ama bilemiyorum tabi.
Böyle olsa yıllardır terör örgütü diye andığımız örgütün sempatizanları işlerinden olmuş olması gerekmiyor muydu ?kızlar illa eylem olması gerekmiyor.
yanlış bilmiyorsam terör örgütü olarak isimlendirildiği için sempatizanı olmak da yeterli olabilir açığa alınma sebebi olarak.
bir yerde övmüşse, bazı etkinliklerine katılmışsa vs yeterli görülmüş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?