Atanamayanlar

Fırsat verildigi surece basvurular devam eder. İsletmeci sinif öğretmenleri ingilizceciler surer gider. Umarim ilerde ogretmenlik diplomasina bakmayip da kim dihi bisiirli isi ini iliriz demezler..

90 puanım var ama atanamıyorum branşımdan dolayı . Kendimi gerçekleştiremiyorum doyurucu bir maaşı olan işim olmadığı için. Ömür boyu keşkelerle yaşayacağım galiba hayatımda hep o iş kısmı boşluk

Hayırlı olsun sizinki. İşinize sarılın valla, çok zor şuan iş bulmak

Aynen onu demek istedim ben de. Hep bir yanım eksik gibi, bir şey yapmak bir adım atmak gelmiyor içimden. Sizde baya yüksek almışsınız ya yazık olmuş puana

İş konusunda ben de sıkıntılıyım. Kpss hazırlanacağım. Özel sektörde istediğim gibi bir iş bulamadım. Asgari ücretin yarısına bir yerde çalışıyordum ayrıldım. Bilmem iyi mi yaptım? Asgari ücret bile az, fiyatlar almış başını gitmiş...

Asgari in yarısı ise ayrıldığına iyi etmişsin bence onun yerine kpss ye vakit ayırman daha iyi olur. Hangi bölüm

Arkadaslar hakli. formasyonu hangi alanda aldiysan o alanda ogretmenlik yapmalisin.
Sera kursu acabilirsin. meslek edindirmeden kurs belgesi alip halk egitimde ogreticilik yapiyorlar senelerdir lise mezunlari. Daha yeni sistem getirdiler puanlamaya gore gorevlendirme yapiyor. Liseliler itiraz ediyorlar 'biz senelerdir emek verdik tecrubeliyiz bikbikbik' diye universite mezunlarini istemiyorlar. yuh diyorum ben de biraz utanma olur. Alana sahip cikmayinca tabi rahat konusurlar

Yazık ya eğitim sistemi o kadar itibarsızlaştırıldı ki.. ön lisans mezunları bile öğretmenlik yapıyor ve kendilerini bi şey sanıyorlar.. sizi tenzih ederek konunuzdan hareketle bunun yazmak istedim.. ve devlet yapıyor bunu, öğretmenler evde oturuyor öğretmen olmayanlar ücretli kadrolarını dolduruyor

Yanlış var o konuda haklısınız. Ama o hakkı herkese verirlerse afedersiniz ama 2 yıllık mezunu da mühendisi de yicek ekmek bulamazken iş bulamazken dur ben bunu yapmıyım demez. Mecburiyetler işte. Keşke herkese kendi iş i sunulsa da böyle yanlış şeyler çıkmasa ortaya

Ogretmenlik yapacaksan neden halk egitimi tercih etmiyorsun. Mecbur fln degilsin.

Ya valla her önüne geleni alıyorlar mı? 40 kişi mezun olduk 30 kişi şuan işsiz. Olsaydı bence o insanlar da yapardı
Bence bir basvur olmadiysa o zaman konusuruz. Senin yuksek lisansin var yanlis anlamadiysam. Puanlamada 1. Sirada olursun. Hem ucretli ogretmenlikten daha fazla derse girebilirsin, haftada 40 saat ucretlide 30

Bence bir basvur olmadiysa o zaman konusuruz. Senin yuksek lisansin var yanlis anlamadiysam. Puanlamada 1. Sirada olursun. Hem ucretli ogretmenlikten daha fazla derse girebilirsin, haftada 40 saat ucretlide 30
Yazında çalışılıyormuş sanırım o yönden de iyi. Ama zor alıyorlarmış öyle duydum daha evvel de kaç arkadaş söyledi biz uğraştıkta almadılar diye. Yine de başvururum

Yazında çalışılıyormuş sanırım o yönden de iyi. Ama zor alıyorlarmış öyle duydum daha evvel de kaç arkadaş söyledi biz uğraştıkta almadılar diye. Yine de başvururum
Agustosta basvurular oluyor. Oryantasyon egitimi veriyorlar 4 gun mutlaka buna kayit yaptirin. Bu egitim olmazsa gorev vermiyorlar. Duyurulardan takip edebilirsin, subatta vardi mesela gecti eylulde olur. Teknik ogretmenlerin yerini lise mezunlari dolduruyor gercekten cok sinir bozucu.
ilcelerde biraz farkli tabi direkt mudurle konusabilirsiniz oryantasyon egitimi beklemeden acabilirler. Kursiyer bulmanizi isterler buyuk ihtimal.

Tamam teşekkür ederim iyice araştırıp bakacağım, iyi olur

ziraat mühendisi neden ücretli öğretmenlik yapar inanın buna takıldım ne komik ben öğretmenlik mezunuyum yapamıyorum ama mühendisler yapıyor yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…