- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi PammukSeker
-
dfjgdlfkglşdfkgşklfdg ya dfşlkgşdfkgbuyrun içinizi rahatlatayım. Gerçi şimdi de 91 değil 90'49muş diyeceksiniz ama konu puanım değil ve buraya noktası virgülüne yazmak zorunda değilim. İşte aynı reeldeki insanlardan gördüğüm tepkinin bir değişiği oldu bu da :) ama puanımı araştıran olarak ilksiniz. Tebrikler:))
Pardon da nerden neye baktınız :) taban puana bakmışsınız tavana bakın lütfen. Üşenmeden de araştırmışsınız tuhag geldi :))
Atamalar çift yıllarda olmuyor. B grubu Kpss çift yıllarda oluyor. Puan da 2 yıl geçerli oluyor. Toplamda her yıl 2 atama oluyor. Yani 4 atama boyunca geçerli oluyor puanınız.Atamalar çift yıllarda olmuyor mu ? Pek bilmiyorum da açıklar misiniz ?
O zaman şöyle söyleyeyim. Afşin kadrosunun puanına bakabilirsin. Yer olarak afşin gözüküyor kadrom ama benim kalacağım lojman elbistanda. O yüzden elbistanı araştırıyorum.bu aralar tam o konuyla ilgileniyodum hiç zor olmadı yani tercih robotuna yanlış düşmüş gerçekten 90 gözükmüyor o yüzden neyse Tebrikler tekrar art niyetle yapmadım hayırlı olsun : )
O zaman şöyle söyleyeyim. Afşin kadrosunun puanına bakabilirsin. Yer olarak afşin gözüküyor kadrom ama benim kalacağım lojman elbistanda. O yüzden elbistanı araştırıyorum.
Sakinliği çok seviyorum aslında ama aynı zamanda gezmeyi de seviyorum. İstanbulu sadece gezilecek çok yeri olduğundan dolayı seviyorum. Yoksa curcunası beni çok bunaltıyor. Artık maraşa gidince de antep urfa malatya vs gezerim:) inşallah yani. Çok teşekkürler bu arada yorumunuz için.Eşimin askerliğinden dolayı 9 ayım orada Maraş merkezde geçti.. Küçük bir şehir İstanbul'a göre.. ama sakinliği Temizliği İstanbul'a bin basar.. Bende kira da oturdum..İnsanları çok yardımseverdir..Candandır..Havası güzel.. yazın çok sıcaktı.. kışında çok soğuk ve karlı idi.. 16 yıl önceydi tabi ben orada yaşadığımda.. Özledim valla.. Hele ki şu İstanbul'un kalabalıklığından sa öyle sakin bir şehir tercih ederdim.. Ama Elbistan'ı bilmiyorum.. Bence sakinliği seviyorsanız alışırsınız seversiniz sizde..
Evet zaten özellikle kurum seçtiğim için ilk tercihimdi. Normalde batıda ankarada egede de alan kurumlar vardı ama ben hem eşimin çalıştığı kurum olduğu için biraz da şartları iyi olduğu için seçtim. Hayırlısı olur inşallah pişman olmam. teşekkürler:)aaa evet obu farkettim tam şimdi ben elbistana baktığım için oyle bi hata olmuş : D kurum çok güzel değer yani bence
İçimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Siz peki şu an istediğiniz yere tayin olabildiniz mipuanınızı tebrik ederim, tabii ki atamanızı da...
ben de 5 yıl kötü bir yerde çalıştım, üstelik bekardım, yapayalnız
sizi bekleyen bir eşiniz, ve es durumu atamanız var. 1 yıl nedir ki, sonunda memur olmak var
Kızlar öncelikle herkese merhabalar.
Ben son haziran atamalarında kahramanmaraş elbistana mühendis olarak atandım. Normalde istanbulda oturuyoruz ve eşim de istanbulda bir kamu kurumunda çalışıyor. Puanım 91 olmasına rağmen 4 atamadır istanbulda kadro açılmadığı için el mecbur eş tayini olurum diye tercih yaptım. Eşimin istanbulda çalıştığı kurumla aynı kurum olduğundan maraşı yazdım birbirimizin yanına eş durumu isteriz diye. Ben atandım diye sevinçliyken gel gelelim ki insanlar resmen sevincimi kursağımda bıraktı. Tepkiler aynen şöyle "hıı maraşa mı atandın", "aa maraş mı, olsun canım hayırlısı" bunlar neyse de bir de maraşın insanlarından tutun, iklimine, çalışacağım kuruma kadar bir sürü olumsuz yorum yapanlar oldu. Tabiki de her yerde iyi ve kötü insan var onun bilincindeyim. Neymiş maraşlılar dışarıdan gelenleri sevmezmiş. Aksine maraş ve insanı bana çok sıcakkanlı, misafirperver ve samimi geliyor. Hatta ben istanbuldan uzaklaşmak istediğim için çok isteyerek yazmıştım. Eşim de tayinini maraşa ister, oraya yerleşiriz diyordum. Ama yine de içimde bir korku var. İlk defa istanbul dışında bir yerde yaşayacağım(üni'yi de istanbulda okumuştum). Özellikle kahramanmaraşlı ve orayı çok iyi bilenlerden yardım istiyorum. Maraş, elbistan, afşin nasıl yerler? Kiralar ne durumdadır? Gezmeye bayılan bir insan olarak gezilecek görülecek yerleri nerelerdir? Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Hepinize çok teşekkürler şimdiden
Evet zaten sanırım gittiğimde yapacağım ilk şey dondurma yemek olacak :))Valla az cok Turk insanindan bolgesel farkliliklardan haberiniz varsa istanbul ve marasin eninde sonunda denk olmayacagini biliyor olmalisiniz. Ama maras berbat yer yok kurumun berbat diye abartanlarada aldanmayin, bugun nerden baksaniz kpss ile muhendis olarak atanmis devlet memurusunuz gider calisirsiniz alisirsinizda bir kac sene sonra bakarsiniz baska ile gitmissiniz. Onemli olan uzun vadeli getirisine yogunlasmak olayin, sizin moralinizi bozmaya calisanlara hic takilmayin millet issizlikten surunuyor devlet memuru olacagiz diye kirk takla atiyor kpss den 90 ustu almak icin yillarca sinava hazirlamniyor ve ona ragmen atanamiyor. Kisacasi siz takilmayin, atandiniz mi evet artik maasli devlet memurumusunuz evet ... gerisi teferruat.
Madem gezmeyi seviyorsunuz azicik da o bolgeleri gezersiniz sonucta ulkemizin her bolgesi farkli kulturel zenginlikler tasiyor onemli olan gozu kor burnu buyuk olmamak ve bunu bir meziyet saymamak. Iyi insanda kotu insanda bir bolgeye mahsus degildir gittiginiz her yerde hepsiyle illaki karsilasacaksinizdir.
hayirli olsun.
hem cok guzel dondurma yiyeceksiniz
evet, es durumu atamasıyla memlekete gelebildim :)Sakinliği çok seviyorum aslında ama aynı zamanda gezmeyi de seviyorum. İstanbulu sadece gezilecek çok yeri olduğundan dolayı seviyorum. Yoksa curcunası beni çok bunaltıyor. Artık maraşa gidince de antep urfa malatya vs gezerim:) inşallah yani. Çok teşekkürler bu arada yorumunuz için.
Evet zaten özellikle kurum seçtiğim için ilk tercihimdi. Normalde batıda ankarada egede de alan kurumlar vardı ama ben hem eşimin çalıştığı kurum olduğu için biraz da şartları iyi olduğu için seçtim. Hayırlısı olur inşallah pişman olmam. teşekkürler:)
İçimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Siz peki şu an istediğiniz yere tayin olabildiniz mi
Çok yanlış bir değerlendirme gerçekten. Kişiliğimi eleştirmek size mi kaldı. Ki ben orda dünyalar benim olur diyorum hayat bana cehennem olur diyen mi olduSirnak'i bile" derken fazla kucumsemis oldunuz nedense. Vanliyim ve yıllardır vanda yaşıyorum. Böyle ucuz kişiliğe yakışmayan cümleler kullanmayın derim. Sonuçta turkiyenin her yeri güzel ve her yerinde yasanilir.
Kızlar öncelikle herkese merhabalar.
Ben son haziran atamalarında kahramanmaraş elbistana mühendis olarak atandım. Normalde istanbulda oturuyoruz ve eşim de istanbulda bir kamu kurumunda çalışıyor. Puanım 91 olmasına rağmen 4 atamadır istanbulda kadro açılmadığı için el mecbur eş tayini olurum diye tercih yaptım. Eşimin istanbulda çalıştığı kurumla aynı kurum olduğundan maraşı yazdım birbirimizin yanına eş durumu isteriz diye. Ben atandım diye sevinçliyken gel gelelim ki insanlar resmen sevincimi kursağımda bıraktı. Tepkiler aynen şöyle "hıı maraşa mı atandın", "aa maraş mı, olsun canım hayırlısı" bunlar neyse de bir de maraşın insanlarından tutun, iklimine, çalışacağım kuruma kadar bir sürü olumsuz yorum yapanlar oldu. Tabiki de her yerde iyi ve kötü insan var onun bilincindeyim. Neymiş maraşlılar dışarıdan gelenleri sevmezmiş. Aksine maraş ve insanı bana çok sıcakkanlı, misafirperver ve samimi geliyor. Hatta ben istanbuldan uzaklaşmak istediğim için çok isteyerek yazmıştım. Eşim de tayinini maraşa ister, oraya yerleşiriz diyordum. Ama yine de içimde bir korku var. İlk defa istanbul dışında bir yerde yaşayacağım(üni'yi de istanbulda okumuştum). Özellikle kahramanmaraşlı ve orayı çok iyi bilenlerden yardım istiyorum. Maraş, elbistan, afşin nasıl yerler? Kiralar ne durumdadır? Gezmeye bayılan bir insan olarak gezilecek görülecek yerleri nerelerdir? Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Hepinize çok teşekkürler şimdiden
Deli gibi kiskanmis puani inanmak istemiyor : ))Pardon da nerden neye baktınız :) taban puana bakmışsınız tavana bakın lütfen. Üşenmeden de araştırmışsınız tuhag geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?