Atandım ama mutlu değilim :( Kahramanmaraş nasıl bir yer?

dfjgdlfkglşdfkgşklfdg ya dfşlkgşdfkg

Pardon da nerden neye baktınız :) taban puana bakmışsınız tavana bakın lütfen. Üşenmeden de araştırmışsınız tuhag geldi :))

bu aralar tam o konuyla ilgileniyodum hiç zor olmadı yani tercih robotuna yanlış düşmüş gerçekten 90 gözükmüyor o yüzden neyse Tebrikler tekrar art niyetle yapmadım hayırlı olsun : )

Atamalar çift yıllarda olmuyor mu ? Pek bilmiyorum da açıklar misiniz ?
Atamalar çift yıllarda olmuyor. B grubu Kpss çift yıllarda oluyor. Puan da 2 yıl geçerli oluyor. Toplamda her yıl 2 atama oluyor. Yani 4 atama boyunca geçerli oluyor puanınız.

bu aralar tam o konuyla ilgileniyodum hiç zor olmadı yani tercih robotuna yanlış düşmüş gerçekten 90 gözükmüyor o yüzden neyse Tebrikler tekrar art niyetle yapmadım hayırlı olsun : )
O zaman şöyle söyleyeyim. Afşin kadrosunun puanına bakabilirsin. Yer olarak afşin gözüküyor kadrom ama benim kalacağım lojman elbistanda. O yüzden elbistanı araştırıyorum.

O zaman şöyle söyleyeyim. Afşin kadrosunun puanına bakabilirsin. Yer olarak afşin gözüküyor kadrom ama benim kalacağım lojman elbistanda. O yüzden elbistanı araştırıyorum.

aaa evet obu farkettim tam şimdi ben elbistana baktığım için oyle bi hata olmuş : D kurum çok güzel değer yani bence

puanınızı tebrik ederim, tabii ki atamanızı da...
ben de 5 yıl kötü bir yerde çalıştım, üstelik bekardım, yapayalnız
sizi bekleyen bir eşiniz, ve es durumu atamanız var. 1 yıl nedir ki, sonunda memur olmak var

Sakinliği çok seviyorum aslında ama aynı zamanda gezmeyi de seviyorum. İstanbulu sadece gezilecek çok yeri olduğundan dolayı seviyorum. Yoksa curcunası beni çok bunaltıyor. Artık maraşa gidince de antep urfa malatya vs gezerim:) inşallah yani. Çok teşekkürler bu arada yorumunuz için.
aaa evet obu farkettim tam şimdi ben elbistana baktığım için oyle bi hata olmuş : D kurum çok güzel değer yani bence
Evet zaten özellikle kurum seçtiğim için ilk tercihimdi. Normalde batıda ankarada egede de alan kurumlar vardı ama ben hem eşimin çalıştığı kurum olduğu için biraz da şartları iyi olduğu için seçtim. Hayırlısı olur inşallah pişman olmam. teşekkürler:)
İçimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Siz peki şu an istediğiniz yere tayin olabildiniz mi

Valla az cok Turk insanindan bolgesel farkliliklardan haberiniz varsa istanbul ve marasin eninde sonunda denk olmayacagini biliyor olmalisiniz. Ama maras berbat yer yok kurumun berbat diye abartanlarada aldanmayin, bugun nerden baksaniz kpss ile muhendis olarak atanmis devlet memurusunuz gider calisirsiniz alisirsinizda bir kac sene sonra bakarsiniz baska ile gitmissiniz. Onemli olan uzun vadeli getirisine yogunlasmak olayin, sizin moralinizi bozmaya calisanlara hic takilmayin millet issizlikten surunuyor devlet memuru olacagiz diye kirk takla atiyor kpss den 90 ustu almak icin yillarca sinava hazirlamniyor ve ona ragmen atanamiyor. Kisacasi siz takilmayin, atandiniz mi evet artik maasli devlet memurumusunuz evet ... gerisi teferruat.

Madem gezmeyi seviyorsunuz azicik da o bolgeleri gezersiniz sonucta ulkemizin her bolgesi farkli kulturel zenginlikler tasiyor onemli olan gozu kor burnu buyuk olmamak ve bunu bir meziyet saymamak. Iyi insanda kotu insanda bir bolgeye mahsus degildir gittiginiz her yerde hepsiyle illaki karsilasacaksinizdir.
hayirli olsun.

hem cok guzel dondurma yiyeceksiniz

Evet zaten sanırım gittiğimde yapacağım ilk şey dondurma yemek olacak :))
İstanbul gibi olmasını beklemiyorum tabiki, hatta istemem de çok kalabalık vs. Biraz sakinlik iyi gelir belki de hem bana hem eşime. Yavaş yavaş alıştım bu fikre :)
Bu arada güzel düşünceleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Allah atanmak isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

evet, es durumu atamasıyla memlekete gelebildim :)

Çok yanlış bir değerlendirme gerçekten. Kişiliğimi eleştirmek size mi kaldı. Ki ben orda dünyalar benim olur diyorum hayat bana cehennem olur diyen mi oldu
*Hakkari *Şırnak klişeleşmiş yerlerdir büyük şehirde yaşayanların zorlanacağı ulaşımı zor olan çoğu köyünde az insan yaşayan yerlerdir. Güvenlik açısından çalkantılı yerlerdir bunu Türkiye de duymayan yoktur herhalde.
Ki ben hakkarili sirnakli insanlara mi dil uzattım da bu çirkin tavır? Hakkari de vatanımın toprağı Şırnak da. Siz anlamadıysanız demek istediğimi yapabileceğim bir şey yok diğer insanların anladığına eminim

Sirnaka da atanabilirdin biliyorsun degil mi?
Elbistanli arkadasim var istanbul kizlarina fark atar)
Marasi gordum biraz tutucu gibiydi. Bu kiza soyledim sizin ora tutucu gibi sen nasil biyle ciktin hayret dedim:) o da ben elbistanliyim ikisi cok farkli yerler dedi.
Canimi bile veririm ona:))

Insanlar konusmaya bayilir.Yarisi bir fikri olmadigi icin yarisi da kendi colugu cocugu atanamadigi icin kafani karistirip duracaktir.Es gecin.Benim icin de dagin basinda koydesin demek,cok zor,Allah yardimcin olsun,keske gitmeseydin diyen oluyordu.He he deyip geciyordum.

Benimde tayinim elbistana cikti ankaradan geldim sakin bi yere benziyo.tanismak istersen tanisabiliriz malum burda insan arkadasa ihtiyac duyuyo..

Milliyetçi ve muhafazakar bir yer Maraş ama Elbistan'ı bilmem, yakın Türkiye tarihi katliamlarına bakarsanız Maraş'ın adını büyük puntolarla göreceksiniz o yüzden İstanbul gibi düşünmeyin oraları. Ayrıca İstanbul'dan sonra zor olacaktır orada yaşamak ama eliniz mahkum artık yakın yerleri gezerseniz.Tebrikler ayrıca.

Hayırlı uğurlu olsun ataması yapılmayan bir dolu emekçi var ne mutlu sana, ilk kez gittiğin her yerde uyum sorunu olur alışamazsın başta ama farkında olmadan o şehir seni alır içine...ben 2 ay önce batmandan ankaraya geldim, 4 sene kaldık batmanda öf pöf nasıl geçecek derken geçti gitti geldik, şimdi de özlüyorum batmanı, terör, hizbullah, sempatizanlar ne ararsan vardı ama güzellikler de vardı,hakkında hayırlısı olsun seveceğine eminim ben, önyargılı olma

Hayırlı olsun.Şırnak,Batman,Hakkari v.b çıksa ne yapacaktınız.Şükredin

Puan icin tebrikler. Laflara kulaginizi tikayin. Ist rezil halde yasamaya alismis bosbeles bir kitle var.Bu laflarin onlarib uslubu. Bende istanbuldan kacmak istiyorum memurum ama esim degil. Marasin dondurmasi var daha ne olsun : ) 20 milyonluk bir sehirden sonra heryer sıkıci gelecektir. Bence cocuk yapin sıkılmaya vaktiniz kalmaz.

Bu devirde iş bulmuşsunuz atanmışsınız.
Dün öğretmenlik mülakatına girdim.5dk da bizi ölçüp puanlıyorlar
İnsanlar neler çekiyor atanabilmek için.
Sizi anlıyorum ama yine de şükretmelisiniz
İnşallah ben De kavuşurum öğrencilerime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…