Atandım ama mutlu değilim :( Kahramanmaraş nasıl bir yer?

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. İnşallah memnun kalırım. Bir de bu insanların hepsi benim tercih dönemimde ağızlarını açmayıp atandıktan sonra mırın kırın eden insanlar. Halbuki maraş'ı en başa yazdığımı biliyorlardı. Madem olumsuz düşüncelerin var önceden uyarsana dimi. Tamamiyle kötü niyetlilik başka birşey değil. Tekrardan teşekkürler:)
Tayinimin elbistana çıktığını en başta yazmıştım zaten :) Ama sonuçta maraş da avm vs için sürekli gideceğim bir yer olacak. Bir de maraş'tan ev kiralayıp elbistana gidip gelmeyi de düşündüm ama 1.5 saat her gün çekilmez sanırım.
Yaa çok teşekkür ederim. Aminn inşallahh Böyle yorumlar gerçekten gönlüme su serpiyor. Ve "keşke"lerim "iyiki"ye dönüşüyor. Güzel dillekleriniz için çok teşekkürler
Malesef merkeze aldırma şansım yok santralde olacağım çünkü. Ama ben de elbistanı sizin anlattığınız gibi canlandırıyorum artık kafamda. Çok teşekkürler
Bence mutlu olun. Bu da bir süreç geçecek. Maraştan bağımsız olarak nereye giderseniz gidin benzer sıkıntıları yaşayacaksınız.
evet haklısınız onu ben de düşünüyorum hep. Maraş olmasa da istanbul dışında bir yere gidecektim. İnşallah herşey güzel olur.

Bol bilgilendirici mesajınız için çok teşekkür ederim. Çok faydalı oldu gerçekten. Umarım güzel bir düzen oturturuz eşimle. İstanbul'dan hiç uzaklaşmasam da şimdiye dek, artık bu curcunadan kurtulma ihtiyacı hissediyorum. Bakalım nasıl olacak. Teşekkürler tekrardan

Çok teşekkür ederim Mühendislikte eş durumu tayini biraz daha zor malesef, o yüzden 2 yıl gözden çıkardık, inşallah süreç uzun sürmeden kavuşuruz.
önemli olan iş güç sahibi olmuş olmanız. Zaten hafta içi çalışırsınız hafta sonları gezersiniz. Milletin laflarına takılmayın.
Haklısınız. beni de en çok teselli eden şey haftasonu gezmeleri. İnsanların da yorumlarını ister istemez takmıştım ama buradaki yorumları okudukça geçiyor hepsi. Çok teşekkürler
Yaa gerçeken mii. Şu ana kadar beni en çok mutlu eden yorum Siz hangi sebeple bulunmuştunuz orada? Gerçekten çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Bu arada ben o kirliliğe sebep olan santralde çalışacağım
Kesinlikle tamamen ön yargısızım. Çünkü tercih yapabileceğim diğer büyük şehirler olmasına rağmen en başa yazdım elbistanı. Beni üzen insanların yerleştiğimi duyduktan sonra acırmış gibi yorum yapmaları. Sanki 50 puanla zar zor atanmışım gibi tavırlar vs. Ama biraz da buradaki yorumlardan sonra takmamayı deneyeceğim. Size de çok teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için.

Bence iciniz rahat olsun marasa hic gitmedim bilmiyorum ama elbistanli bi ogretmen arkadasim vardi hakkinda pek bi bilgim yok ama kendinizde bilirsiniz kpss stresi calismasi kadar hicbirsey agir degil bence o insanlari duymazdan gelin

Dusunun ki evimizde birsey aldigimizda bile her agizdan bir ses cikiyor boyle badit seylere dahi 1000 yorum duyorsak bunlar ne ki cok mutlu olmanizi dilerim insallah iyiki burasi olmus dedirttir Allah ve insallah iyi insanlarla karsilasirsiniz :)

Tatlım iç anadolunun ilçesi değil....
Doğu akdeniz de K.Maraş....

Malatya Havalimanı daha yakın elbistana, çok sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum, İstanbuldan sonra küçük gelecektir ama huzurlu, gitmek istediğiniz yere rahat gideceksiniz, İstanbuldaki gibi uçuk kiralar olmayacak , masraflarınız baya azalacaktır. Bi kaç ay denedikten sonra eşinizin mi sizin yanınıza sizin mi eşinizin yanına gideceğine karar verirsiniz. Ben o taraflara dönmek için sabırsızlıkla doktoramın bitmesini bekliyorum.

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Kpss topiğinden hatırlıyorum seni. Evlenmişsin de umarım çok mutlu olursun. ☺

Maraş'ın havası suyu iklimi çok güzeldir,evleri de çok güzeldir
Orda 5 yıl kadar yaşamıştık hala özlemle anarız
Hayırlı olsun

K.Maraş hava alanı merkezde canim çok uzak...k.maraşin ilçelerinin hepsi çok uzak canim türkoğlu ve pazarcik yakın....

Canım santral zaten elbistanin birazcık dışında kalıyo elbistandan bi ev tutarsin. Günlük Maraşa gidip gelmen imkansız sende soylemissin zaten çok uzak hatta o kadar uzakki elbistanlilar marasliyim demezler sorunca elbistanliyim derler:) ayrı bi şehir gibi yani gidince daha iyi anlarsın.. çok ucuz bi yer ama gerçekten kiralar çok uygun 250 liraya bile ev bulursun meyve sebze çok ucuz marketler de öyle... İstanbula gore bedava yasiyo gibi olursun:) sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum yakın çevrelerde de gezilecek güzel yerler var içini ferah tut sen kimsenin moralini bozmasına izin verme

istanbullular başka bir yerde tatmin olamıyorlar ya en azından ben görmedım sıkılırsın baya , benım arkadaşlarım ağlıyo kımı izmire kaçtı ya ızmır ya ıstanbul başka yerde yapamıyorlar , alışmak sanırım zor yıne de ekmeğin peşinde mecbur gideceksin olumsuz yorumları takma.

Elbistan da 3 yil gorev yaptim.buyuksehirde buyuyen biri olarak....

Kucuk bir ilce.sinema var gezilecek yerler var , magazalar vardi simdi daha da gelismis.guzel kafeler var.malatya ve darende cok yakin.haftasonlari oralara gezmeye giderdik.ozel hastane var.bir kac tip merkezi vardi simdi ne oldu bilemiyorum.cok temiz guvenli bir ilce.santral 25 km uzaklikta elbistana.servisler var orada calisanlar icin.marasa gidis gelis imkansiz.kisin yollar kar olur.ozellikle goksun tarafinda.

Insanlari cok iyidir.evet biraz daha dindar yasiyorlar diyebiliriz.ama kimseye karismazlar.yardimsever insanlardir.biraz da merakli!!elbistani ozlemisim yahu!!

Ocakbasinda etli pide ve sınırsız ayran; akciri da alabalik yiyin.promada guzel bir alisveristen sonra restoranda yemek yeyin.kale restorantta elbistan manzarasina nazir bir yemek yeyin.pinarbasinda piknik yapin gezinin...

Buyuksehirde hele de istanbuldan gidiyorsaniz fazla birsey beklemeyin.ama orasi kucuk seylerle mutlu olmayi ve carsida isin olunca bir iki caddede butun alisverisini isini tamamlamayi ogretiyor.ordaki kadar memnun olmadim hic bir yerden....

Evler ucuzdur.400 500 olmustur belki simdi.kaloriferli ev cok rahat bulursunuz.ve ev 30 ° olacak kadar sicak olur evin.temiz sicak bir ilcedir.santralden dolayi havasi biraz pistir belki ama rahatsiz etmez.afsine gitmeyi oralari gezmeyi unutmayin.iyi sanslar hayirli olsun goreviniz

Atamam oraya çıkmıştı Elbistan a.
Bi özelliğini daha eklemek gerekirse doğal yoğurt, peynir, zeytin, yumurtanın bulunduğu yerler var. İnşallah rast gelirsiniz.

Bulamazsaniz çok yakın köyler var oradan gidip alabilirsiniz.

Katılıyorum bu yorum tam Elbistani anlatmış ♡ yemekleri çok lezzetli ve uygun bir restoran vardı ,neydii?

Çok haklısınız. Dualarınıza da kocaman bir AMİN diyorum. Çok teşekkür ederim
Umarım biz de çok sever ve orada yaşamak isteriz. Çünkü gerçekten istanbul dışında yaşamayı koymuştuk eşimle kafamıza. Bu atama olunca da neden elbistan olmasın dedik. İnşallah güzel bir ortam ve güzel insanlarla karşılaşırız.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Kpss topiğinden hatırlıyorum seni. Evlenmişsin de umarım çok mutlu olursun. ☺
Yaa evet ben de profil resminden tanıdım. Çok teşekkür ederim canım güzel dilleklerin için
Maraş'ın havası suyu iklimi çok güzeldir,evleri de çok güzeldir
Orda 5 yıl kadar yaşamıştık hala özlemle anarız
Hayırlı olsun
Umarım bizim de çok seveceğimiz ve güzel anacağımız bir yer olur. Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız.Kurumun lojmanı var ama kiralar da uygun olduğu için ev mi tutsak lojmanda mı kalsak bilemedim Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler tekrardan
Gerçekten her açıdan en açıklayıcı yorum bu olmuş. Çok teşekür ederim, öyle güzel anlatmışsınız ki şimdiden gidesim geldi. Gitmem için tavsiye ettiğiniz yerlere gidip sizi anacağımdan emin olabilirsiniz. Tekrardan teşekkürler bu açıklayıcı ve bol bilgilendirici yorumunuz için.
İşte bu daha çok hoşuma gitti, istanbulda pastörize ve konserve yemekten gına geldi. Doğal şeyler yemeyeli çok oldu. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için:)

Küçük bi yer öyle gezecek pek bişey yok bende senin gibiym gezmeyi severim o yüzden atanmak için tercihlerimı yaşamak isteyeceğim şehir yazmıştım. Ama eş durumundan gidersn zaten . Haftasonu marasa yakin yerlere gezmeye gidersin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…