Atandım ama neden korkuyorum?

Yahu birde atanmışsın acı cekmeyi üzülmeyi mi seviyon napiyon kafa takacak birsey mi ariyon bnim gorumcem malesef kazanamadi cok üzgün şükür et şükür

Çok şükrediyorum zaten allahıma bin şükür dualarım kabul oldu niyetliydim birde bugün yarında niyetli olacağım hatta bu gece şükür namazı kılacağım öyle düşünün yani Ama düşünecek bazı problemlerde var tabi.

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için

Alışamadım henüz memurluğa Evet yeni atandım istanbuldayım şu an. Güvenlik soruşturması yok ne yazık ki artık.Muhtemelen 2-3 haftaya başlamış olurum.

Çok haklısınız. Allahtan sizin gibi insanlar da var. Tüm güzel dilekleriniz için sağ olun cümlemiz için dilerim hepsini

Çok teşekkür ederimBende o doğasına vurgunum zaten

Öncelikle teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için. Dilerim bende sizin gibi olmam çok dolmuşsunuz belli ki. Biraz karşına çıkan insanlarla da alakalı olabiliyor işte ne yazık ki. Şans artık.

Karadenizli olarak ve Karadeniz kültüründe yaşayan biri olarak yazıyorum asla bunda sağlıkçı istememek diye bir huyları yok bu algı çok saçma ...

Aslında karadeniz insanı için söylemedim. Ülke genelinde böyle bir korku ve algı var ya haliyle ben gidince de orada böyle bir problemle karşılaşır mıyım diye kendimi yedim.

Evet tek güvendiğim emlakçı ve ev sahipleri aslında onlar sanırım çok takılmazlar bu duruma diye düşünüyorum.
İnşallah her şeyi rayına oturtup şu hastalığı da bir def edersek karış karış gezmek istiyorum karadenizi

Çok teşekkür ederim.
Eğer ev konusunda sıkıntı yaşarsam bende otel yurt tarzı bir şey düşünüyorum en son çare bakalım.
Covid bir geçse zaten ülkecek rahata ereceğiz.

İlk etapta apart gibi bir yere yerleşip sehri biraz tanıdıktan sonra ev tutmayı dusunez misiniz, hem yazin daha cok kiralik ev olur, hem de oturacaginiz semt falan kafanizda netleşir

Apart tarzı yerler çok içime sinmeyeceği için muhtemelen ev kiralarım diye düşünüyorum. Ama baktım kimse ev vermek istemiyor yurt otel tarzı sağlıkçılara tahsis edilen konaklama yerleri var ise oraları değerlendiririm dedim.

Çok teşekkür ederim

Bende kısa bir süre sonra araba alırım diyordum ama yollarda zorlanırım gibi.
Evet biliyorum trabzon daha gelişimin bir şehir olduğu için gider gelirim sanırım.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…