atandım sevincimi yaşayamıyorum

bilmiyorum anne babası ölünce ne olacak onu da kendi düşünsün. yşları var çünkü

e siz varsınız niye düşünsün.
adam kendini baktırmaya alışmış.
krem peynirini benim küçük oğlum bile sürebiliyor.
mesela büyüğü (14 yaşında ) evde bir kaç gün yalnız bıraksam aç kalmaz. oturup ağlamaz da.
neyse eşiniz bakıcıya muhtaçsa yapacak bir şey yok anası gelip bakacak.
isterseniz siz ailenizi arayın dönüşümlü baksınlar.

Eşiniz büyümeden çocuk yapmasaydınız keşke. İki çocukla zor oluyordur ev düzeni.

Böyle adamlara nasıl saygı duyabiliyorsunuz, şu acizliği nasıl bu kadar normalleştirerek anlatıyorsunuz aklım almıyor.
Eşiniz sizi kandırıyor, "ben beceremem" diyerek kullanıyor. Nasıl görmüyorsunuz bunu?

Madem memnunsunuz halinizden, annesi gelip bakacak, yapacak bir şey yok. Yazık ağlamasın. Gözleri şişer uf olur

Atanmissiniz,derdiniz kocanizin yumurtasini kim soyacak mi? Tamam anasi soymaya geliyormus iste,ama bu sefer de camlar ve mutfak dolaplari silinmeyecek diye uzuluyorsunuz. Gercekten hayatiniz boyunca hic derdiniz olmamis,olmaz insallah da bu yazdiklariniza yarim saat sonra kahkahalarla gulersiniz ne diyelim

Eşinizin doğu görevi 2 yıldan fazla surecekse siz bence evi gözden çıkarın görüşmek için eşiniz sizin yanınıza gelsin çekirdek aile olarak zaman geçirirseniz. Siz çocuğunuzla yollarda sürünmek zorunda kalmazsiniz. Eşinizin doğu görevi bitince de o sizin yanınıza atanmaya çalışsın siz donecekseniz de başka bir eve geçin. Bunları kafaniz rahat gidin diye söylüyorum tavsiye niteliğinde. Ayrıca tek derdiniz bu olsun. Bu kadar kafaya takmayın insan hasta olur bu kadarcik şeyleri dert ederse.

Esiniz cok tuhaf, benim tekerlekli sandalyede yasayan bir arkadasim, evin bir cok isini kendi kendine goruyordu. Evde tek yasiyordu, sadece 1- 2 haftada bir yardimci geliyordu evine. Ev isleri cok zor degil ki, herseyin makinesi var nerdeyse. Yaprak sarmasi yiyecegine menemen yapsin yesin diyecegim ama ekmegine peynir suremiyormus henuz

Benim oglum 4 yasinda yumurtasini soyar kendisi yemegini yer odasini toplar corba karistirir keke ne konulmasi gerektigini bilir.
Ben ise giderken evet cok aglar uzulur onu atlatamadik..
Sizin esinizin ciddi bir gelisim problemi var bence..
Esinizin ailesini istemiyorsaniz ara sira temizlikci tutarsiniz o da artik bir yetiskin olarak en kotu ihtimalle internetten yemek tariflerine bakarak bir sure kendino idare edebilmeli..

Esinizde sizle gelsin orda batida kurun duzeninizi. Esiniz ne is yapiyoru memurluktan pek anlamiuorum ama es aile sebebinden kalamiyomusunuz. Bu arada cocugu ne yapacaksiniz onadami kayinvalidr bakacak

Esinizde sizle gelsin orda batida kurun duzeninizi. Esiniz ne is yapiyoru memurluktan pek anlamiuorum ama es aile sebebinden kalamiyomusunuz. Bu arada cocugu ne yapacaksiniz onadami kayinvalidr bakacak
hayır tabii ki o benimle geliyor ablam bakacak işteyken zaten esnek çalışma olduğu için çalışma saatim de az hem çok küçük sayılmaz 1 buçuk yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…