kelebek naber canım nasılsınn
ıyıyım hatta cok ıyı agrım yok dogru duzgun ıyımı kotumu bılmıorum ama:44:uzanıorum su ansen nasılsın?dondurulmusum hıc yok bılıomusun yaaa
iyi olmana sevindim canm ağrının olup olmaması bişeylerin belirtisi değil sakın boşu boşuna kafana takıyım deme bunları ben normal adeti başlayıp pozitif sonuç alan o kadar çok duydum kii dondurulmuşun olsa iyi olurdu canım ama olsun( benim de ilkinde olmamıştı) inşallah gerek kalmıcak zatenn ben de iyiyim istanbulda değilim ablama geldim bikaç gün kalıp dönücem inş. ilaçlara devam ediyorum kontrol günümü bekliyorum iştee sana zaman geçmek bilmez şimdi çok iyi bilirimmm
aynen hıc gecmıo valla:97:ama oyalancak seyler edıncem yarından sonra kendımene zaman gelıcen kontrole banada gel zamanın olursa kadıkoydeyım ben beklerım tellerımızıde almadık ben msj atamıorum sen at bana ben cagrı yaparım anlarsın ıstersen okiş (ben 1 hazıranda orda olcam)
ayyy cnmm merhabaa sevındım yazına sagolasınaynen panık yaptım cok agrılarımda vardıı ama su an hafıfledii hatta hıc yok agrım.ıyımı kotumu bılmıorum tecrubesız oldugum ıcın:26:bugun 3.gunum hep dınlendım ara ara ayaktaydım ama yarın daha cok hareketlenıcem.zaten zamanda gecmıo sen nasılsın nasıl gecıo
Sana söylemiştim ya bende de hiç belirti olmamıştı. Hatta moralimi bozmuştum bu seerde tutmadı diye. Aslında bu işler birazda şans işi. Herkes için dua ediyorum inan. İnşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız biran önce. Benim iyi yidiyor. Bulantılarım var hafiften. Bugün 2 aylık oldu :) Darsı tüm isteyenlere. Öpüyorum. Ha bide haşlanmış et, ananas ve tuzsuz kavrulmamamış kabak çekirdeği yemiştim bide ben ::)
Herkese merhaba:80:
Uzun bir süredir yazamadım ama yazılanları takip ediyorum.Herkesin heyecanına ortak oluyorum.Dua ediyorum tüm isteyenlere
kelebek [/B]inşallah sonucun güzel olur ve meleğine kavuşursun
bebekdls tedavin hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın.Heyecanlı bir süreç ben de senin gibi dondurulmuşlarla başlayacam.Bugün yarın bekliyorum başlamak için.İlk kontrolünü kaç gün sonraya verdi.Tedavinin süresi ile ilgili bilgi verdi mi
Seni çok iyi anlıyorum, ben toplamadan sonra sıvı toplanması için handan hanıma gitmiştim, çok tatlı bir doktor, ben histereskopi yaptırmadım çünkü aşılama denemeden önce rahim filmi çektirmiştim öyle olunca tekrar ona gerek kalmıyor. bu tip gecikmelerde bazen döllenme oluyor ama rahime fazla tutunamadan vücut atıyor o zaman da normalden biraz farklı zaman ve yapıda adet görülebiliyor ben 3 kere yaşadım. Bizde 3 sene beklemiştik sonunda 1 aşılamadan sonra direk tüp bebeğe geçmek istemiştim hamile görmeye bile tahammül edemiyordum o noktaya gelmiştim üstelik bir çocuğum olmasına rağmen her ay yaşanan tramvaları ancak yaşayanlar bilir akrabalarımdan herkes çifter çifter hamile kalıyorken insan kendini eksik hissediyor hatta zaman zaman evliliğine bile yansıyor bu... ama işte isteyince eninde sonunda oluyor burada bunun çok örneğini görebilirsin canım, sana da tedavinde bol şans diliyorum tedavi aralarında hiç olamayacağını düşünen ama hamile kalan arkadaşların sayısı bile hiç de az değil inan banaSuyasem çok güzel yazmışsın ellerine sağlık. ben de memorial ataşehirde handan hanıma gidiyorum. bu cumartesi günü histeroskopi yapacak inş. üç hafta önce de sulu ultrason yaptı bana. umarım tüpe gerek kalmadan olur diye dua ediyorum hep. sen de histeroskopi yaptırdın mı? bu sitede handan hanıma giden kimseyle karşılaşmadım. ama iyi yönde umutlarım var.
3 hafta önce sulu ultrason yaptırdım demiştim ya bu ay adetim 4 gün gecikti. benim adetlerim hep gününde olurdu hiç gecikmezdi. ilk defa böyle olunca ben de çok ümitlendim tabi. ama adetim başlayınca yine yıkıldım her ay yıkıldığım gibi.2. ve 3. günleri çeşme açık kalmış gibi kanadı. normalde 9 gün süren kanamam sanki bugün yarın bitecek gibi azaldı. bir garip oldu bu ay. doktora da sordum aklında şüphe kalmasın diyorsan kan testi yaptır dedi ama ben daha yaptırmadım. sanki değilimdir gibi geliyor.çünkü ilk günler çok kanadı. bu kadar kana durmaz herhalde bebek falan.
neyse cumartesi günü histeroskopiye gideceğim inş. polip varmı bakacaklar. inş faydasını görürüm bu histeroskopinin. dua edin nolur. tüpe gerek kalmadan olsun. 5 yıllık evliyim. 3 YILDIR BEKLİYORUZ OLSUN DİYE. eşimin kardeşinin ve benim kardeşimin bizden sonra evlenmelerine rağmen oldu. artık herkesin sorularından fenalık geldi. buradaki tüm arkadaşların en kısa zaman isteklerine kavuşması dileğiyle...sevgilerimle
şekerler sizi heyecanla takip ediyorum, dualarım hepinizle.. benden 16 yumurta toplamışlardı sayı çok olduğu için maalesef karın boşluğuma kadar yayılan sıvı toplanması sorunu yaşamıştım. sayı 16 olmasına rağmen kala kala 2 tane hatta ben 1 tane iyi kalitede gelişimine devam eden olduğuna inanıyorum cem bey moralimi bozmamak için iki dedi gibi geliyor, embriyo kalmıştı geriye ve doğal olarak donduramamıştık ama bakın minik kızım 5 ayını bitirdi bütün bunlar kişiden kişiye değişiyor ve olacağı varsa her şekilde oluyor sayıya gelişime bakıp sakın moralinizi bozmayın bunları kafanıza takmayın. kabızlık için duphalac ben de kullanmıştım hiç bir zararı yok.. ben de bol bol dinlendim bebeğimin içimde tutunmaya çalıştığını hayal ettim ona kuvvetli olması için dua ettim hep, bol ananas yedim ve sıvı tükettim kan dolaşımı açısından yeterli sıvı alımı çok önemli, karnımı ve belimi hep sıcak tuttum, bilemiyorum bunlar işe yaradımı tabi ama aklımda birşey kalmasını istemiyordum. test tarihinize kadar sakın ne idrar ne kan testi yapmayın kimisinde erken yerleşiyor kimisinde geç, dolayısıyla hormonlar 10 günden sonra ancak yükselmeye başlıyor bunu unutmayın biraz sabırlı olun yıllardır bekliyorsunuz bi 12 gün beklemek bişey değil bu açıdan bakarsak Allah hepinizin yardımcısı olsun, sonuç negatif olsa bile bu hiçkimsenin çocuk sahibi olamayacağı anlamına gelmiyor buradaki herkes bi şekilde çocuk sahibi oldu ve olacak Allah'ın izniyle er yada geç bunu sakın unutmayın, hepinizi çooook öpüyorum
kabızlık ıcın duphalac verdı dr ben ıstedım fazla sıkayetım olmasada ıcebılırmıyım kıslar bılgınız varmı?yada ıcenınız oldumu
Sana söylemiştim ya bende de hiç belirti olmamıştı. Hatta moralimi bozmuştum bu seerde tutmadı diye. Aslında bu işler birazda şans işi. Herkes için dua ediyorum inan. İnşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız biran önce. Benim iyi yidiyor. Bulantılarım var hafiften. Bugün 2 aylık oldu :) Darsı tüm isteyenlere. Öpüyorum. Ha bide haşlanmış et, ananas ve tuzsuz kavrulmamamış kabak çekirdeği yemiştim bide ben ::)
Ben yumurta toplamadan sonra kullanmıştım. Ama transfer olduktan sonra hiç kullanmadım. Şikayetin çok değilsede kullanma bence. Bol sıvı tüket.
Ananas yemeğe transferden sonramı başladınız.?Başka arkadaşlar da ananas yemekten bahsetmiş dr.mu tavsiye etti.
valla bugun mecburen aldım bıraz almamaya calısıcam elımden geldıgınce :44:
Kayısı ve kuru erik te çok iyi gelir. Zaten transferden sonra bir miktar şişliğin olur onu kabızlıga bağlama. Yada sinameki çayı iç. Sonuçta ne kadar kullanılabiliyor olsa bile Dupalac bir ilaç ve içinde etken madde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?