Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

aslında bnm catlak problemım var hemaorıdın bı cesıdı sanırım o yuzden problem yasıorum cok fazla ıse yaramıo hıc bıse ne yapcam bole bılmıorum :44:

bence doktorunla konuş en güzeli bu, çok acıdığında ılık duş tut o rahatlatır, çatlak için de krem veriyorlar bildiğim kadarıyla

merhaba,

3mayısta pozitif test sonucundan sonra 24mayıs taki ilk kontrolümüze kadar resmen günler geçmek bilmedi ama beklediğimize fazlasıyla değdi,veee ikizlerimizin kalp atışlarını duyduk !!!

ilk başta yaşadığımız şoku ve mutluluğu tarif edemem ,kelimeler kifayetsiz kalır benim resmen nefesim kesildi
nasıl yani iki tane birden falan derken hastaneden çıktıktan sonra eşimle kör'ün istediği bi göz Allah verdi iki göz diyerek gülmeye başladık :)))

Cem bey her ne kadar birlikte bakarız merak etme diye takılsada şu anda aslında eşimle tek düşündüğümüz bebişlerimizin sağlıkla doğdukları anı görmek ....

Cem bey'e ve ekibine müteşekkiriz!!! nasıl teşekkür etmeli ,ne demeli bilemiyorum bize hayatımızın hediyesini verdi

bu yolda uğraşanlara fikir olsun diye yazıyorum ,sabredin bizim gibi sizde negatif sonuçlarınıza rağmen bence Cem beyin bu konudaki tecrübesine güvenin elbet birgün sizede kalp atışlarını dinletecektir!!!

canım benim tebrik ederim seni Rabbim sağlıkla iki bebeğinide kucağına almanı nasip etsin inşallah

masallah dıyelım Allah tamamına erdırsınbayıldım bu habere ve bana ıyı moral oldu tebrık ederım sızın tecrubelerınızden yararlanmak ıstesem.bnm bugun 6.gunum transımın ama dogru duzgun belırtı yok su anda agrı sızı yok bu ıyı belırtımıdır kotumu:26:

benim de ilk transferimde çok ağrı sancı vs.olmasına rağmen sonuç negatifti ve tutunup sonrasında düşmüş olabileceği ihtimalinden bahsetti Cem bey o zmn ama bu benim 2.transferim ve hiç bir ağrı, sancı vs.olmadı hatta kan testinden 1gün öncesine kadar eşime kesin negatif bak hiçbir belirti yok diye söyleniyordum ki 12.gün mutlu haberi aldık !

Ah canımm yaaa ne mutlu bir haber bu böyle sonbahar da Cem Bey sayesinde ikizlerine hamile ve şimdide sen :13: çok çok mutlu oldum senin ve eşin adına Kendine ve iki bebeğine çok dikkat et bu mutluluğu sonuna kadar yaşa Allah sğlıkla kucağına alıp büyütmeyi, en güzel günlerini görmeyi size nasip etsin inşallah

cok sevındım sızın adınızaara ara belırtıler var hafıf ama.hıc yok degıl yanı halsızlık bas agrısı hafıf kasıkta batma ama hepsı cok az.ınsallah bende sızın gb olurum ne dıyım kendımı ıyı hıssetmeye cakısıorum fon cektırdım geldım sımdı banyomu yaptıktan sonra meselayemegımı yapcam bırazdan.normal yasıyorum hayatımı ıns pısman olmam

evet kesinlikle katılıyorum belirtilere hiç takılmamak lazım, benim adetten 3 gün öncesinde migrenim tutardı hep, test günüme 3-4 gün kala baş ağrılarım başlayınca ben de kesin olmadı bu iş demeye başlamıştım ama sonuç pozitif oldu asıl belirtiler 5. hafta başlıyor zaten 4. hafta hormonlar okadar düşük seviyede oluyor ki bu da vücutta tam bir belirtiye sebep olmuyor...

herkeze iyi akşamlar kelebekgs ordamısınnnn nasıl gidiyo 6 gün kaldıı dimi canımmm

sanada ıyı aksamlar sımdı gırdımevet 6.gunum kaldı 6 gun daha sımdılık ıyıyım cnm sen nasılsın

iyiyim canım tedaviye başladım ama hiç bişey anlamıyorum sadece ilaç içtiğim için sanırım ya da alıştım artık ne heyecan ne sevinç bişey yok ben dee çarşamba cem beyde görüşürüz inşallah gene senin heyecanını tahmin edebiliyorumm bence pozitif olacak bak görürsün

hem çatlak hemde hemoroid bendede var. Ama ben sıkıntı çekmemiştim. Çok sıvı tükettim çünkü. Herşeye ramen varsa sıkıntın doktoruna danış.

anlamaya calısıorum senıde...Allah guzel yuzune guler merak etmebende degısık yasıorum bı ıyı bı kotu.su an mesela hafıf adet agrısıyla uyanıorum sabahları bas agrısı nadıren var.ama gogus sıskınlıgı ve karnım yumusadı karnımda batma yok.ve etrafımdakı ınsanlar acayıp umutlandırdı benı.herkes olcak gozuyle bakıo ve butun bılen bılmeyen yakınlarım arkadaslarım ruyalarında gormuslersonu hayırlı olsun ne dıyım

slm canım nasılsın başlamışsın hayırlı olsun....umarım sorunsuz bi şekilde sonlanır.....dondurulmuşlarla başladın dimi...kaç tane vrcekler canım.....RABBİM yardımcımız olsun

hamişler asılsınız......................hamiş olacaklar bizde yi olalım.....bu gün neyse çok pozitif düşünüyorum...hayırdır inşlh............hepinize sevgiler....amannnnn saçmaladım mı yoksa kızlar ............

slm canım nasılsın başlamışsın hayırlı olsun....umarım sorunsuz bi şekilde sonlanır.....dondurulmuşlarla başladın dimi...kaç tane vrcekler canım.....RABBİM yardımcımız olsun

iyiyim pikocu sen nasılsın sen de 20 mayıs gibi başlıcaktın ne oldu canım evet başladım dondurulmuşlarla inş ölmezlerse 2 tane olacak çünkü 4.denemem

Canim cooook sevindim. Ne mutlu bir duygudur tahmin edemiyorum. Bebeklerinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Allah. Darisi bizlerin basina. Bu arada 3. Denemenmiydi?

Sevgili kelebekgs bende heyecanla bekliyorum seni. Olumlu olucak gibi geliyor bana. Sanki kendim icin istiyormus kadar cok istiyorum olumlu olmasini. Dualarim seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…