aslında bnm catlak problemım var hemaorıdın bı cesıdı sanırım o yuzden problem yasıorum cok fazla ıse yaramıo hıc bıse ne yapcam bole bılmıorum :44:
merhaba,
3mayısta pozitif test sonucundan sonra 24mayıs taki ilk kontrolümüze kadar resmen günler geçmek bilmedi ama beklediğimize fazlasıyla değdi,veee ikizlerimizin kalp atışlarını duyduk !!!
ilk başta yaşadığımız şoku ve mutluluğu tarif edemem ,kelimeler kifayetsiz kalır benim resmen nefesim kesildi
nasıl yani iki tane birden falan derken hastaneden çıktıktan sonra eşimle kör'ün istediği bi göz Allah verdi iki göz diyerek gülmeye başladık :)))
Cem bey her ne kadar birlikte bakarız merak etme diye takılsada şu anda aslında eşimle tek düşündüğümüz bebişlerimizin sağlıkla doğdukları anı görmek ....
Cem bey'e ve ekibine müteşekkiriz!!! nasıl teşekkür etmeli ,ne demeli bilemiyorum bize hayatımızın hediyesini verdi
bu yolda uğraşanlara fikir olsun diye yazıyorum ,sabredin bizim gibi sizde negatif sonuçlarınıza rağmen bence Cem beyin bu konudaki tecrübesine güvenin elbet birgün sizede kalp atışlarını dinletecektir!!!
merhaba,
3mayısta pozitif test sonucundan sonra 24mayıs taki ilk kontrolümüze kadar resmen günler geçmek bilmedi ama beklediğimize fazlasıyla değdi,veee ikizlerimizin kalp atışlarını duyduk !!!
ilk başta yaşadığımız şoku ve mutluluğu tarif edemem ,kelimeler kifayetsiz kalır benim resmen nefesim kesildi
nasıl yani iki tane birden falan derken hastaneden çıktıktan sonra eşimle kör'ün istediği bi göz Allah verdi iki göz diyerek gülmeye başladık :)))
Cem bey her ne kadar birlikte bakarız merak etme diye takılsada şu anda aslında eşimle tek düşündüğümüz bebişlerimizin sağlıkla doğdukları anı görmek ....
Cem bey'e ve ekibine müteşekkiriz!!! nasıl teşekkür etmeli ,ne demeli bilemiyorum bize hayatımızın hediyesini verdi
bu yolda uğraşanlara fikir olsun diye yazıyorum ,sabredin bizim gibi sizde negatif sonuçlarınıza rağmen bence Cem beyin bu konudaki tecrübesine güvenin elbet birgün sizede kalp atışlarını dinletecektir!!!
bence doktorunla konuş en güzeli bu, çok acıdığında ılık duş tut o rahatlatır, çatlak için de krem veriyorlar bildiğim kadarıyla
merhaba,
benim de ilk transferimde çok ağrı sancı vs.olmasına rağmen sonuç negatifti ve tutunup sonrasında düşmüş olabileceği ihtimalinden bahsetti Cem bey o zmn ama bu benim 2.transferim ve hiç bir ağrı, sancı vs.olmadı hatta kan testinden 1gün öncesine kadar eşime kesin negatif bak hiçbir belirti yok diye söyleniyordum ki 12.gün mutlu haberi aldık !
benim de ilk transferimde çok ağrı sancı vs.olmasına rağmen sonuç negatifti ve tutunup sonrasında düşmüş olabileceği ihtimalinden bahsetti Cem bey o zmn ama bu benim 2.transferim ve hiç bir ağrı, sancı vs.olmadı hatta kan testinden 1gün öncesine kadar eşime kesin negatif bak hiçbir belirti yok diye söyleniyordum ki 12.gün mutlu haberi aldık !
herkeze iyi akşamlar kelebekgs ordamısınnnn nasıl gidiyo 6 gün kaldıı dimi canımmm
sanada ıyı aksamlar sımdı gırdımevet 6.gunum kaldı 6 gun daha sımdılık ıyıyım cnm sen nasılsın
hem çatlak hemde hemoroid bendede var. Ama ben sıkıntı çekmemiştim. Çok sıvı tükettim çünkü. Herşeye ramen varsa sıkıntın doktoruna danış.
iyiyim canım tedaviye başladım ama hiç bişey anlamıyorum sadece ilaç içtiğim için sanırım ya da alıştım artık ne heyecan ne sevinç bişey yok ben dee çarşamba cem beyde görüşürüz inşallah gene senin heyecanını tahmin edebiliyorumm bence pozitif olacak bak görürsün
slm canım nasılsın başlamışsın hayırlı olsun....umarım sorunsuz bi şekilde sonlanır.....dondurulmuşlarla başladın dimi...kaç tane vrcekler canım.....RABBİM yardımcımız olsuniyiyim canım tedaviye başladım ama hiç bişey anlamıyorum sadece ilaç içtiğim için sanırım ya da alıştım artık ne heyecan ne sevinç bişey yok ben dee çarşamba cem beyde görüşürüz inşallah gene senin heyecanını tahmin edebiliyorumm bence pozitif olacak bak görürsün
slm canım nasılsın başlamışsın hayırlı olsun....umarım sorunsuz bi şekilde sonlanır.....dondurulmuşlarla başladın dimi...kaç tane vrcekler canım.....RABBİM yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?