Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

İnş.annesine güzel sürpriz yapar 2 tane gelirler....o zaman süper olan bu olay dahada bi süper olur:)))Şimdi heyecanla bunuda bekleyelim:)))
Bu arada sen akapunktura da didiyordun değil mi? Nereye gidiorsun? Faydası oldu değil mi?Ücret ne kadar?Öptüm canım

Evet ama tavsiye etmiyorum paran bosuna gider biz 810 lira verdik.cem beyden illa akapunktur isteyince prof.ahmet usta diye doktor memorila benim icin geldi ve akpunktur yapti kendi sahsim adina soyluyorum ben faydasini goremedim cunku o kocaman igneleri karnina ve heryerine soktuklarinda daha cok sinirim bozuldu ve agalamya basladim zaten ignelerden karnin aciyor birde kendi istegimle gidip akapunktur yaptirdim..ama soyluyorum bu benim sahsi fikrim..bu denemem tutmasaydi parasiz akapunktur yapcaz deselerdi kabul etmezdim..

Çok saol canım,,bizde acaba yaptırmalı mı diye düşünüyorduk,,,daha doğrusu ben düşünüyordum eşim pek inanmıyor akapunktur olayına...Neyse bizzate deneyen senden bunları duyunca net bir fikrim oldu,,,yaptırmıyoruzz:))saol tekrardan...
Bu arada ağrıların ne duurmda....daha önce yaşamadığım için yardımcı olamıyorum ama normal yolla hamile kalan arkadaşlarım var onlar bile ilk aylarında normal adet olacakmışım gibi bi sancı,kasılma huzursuzluk oluyor diyorlardı...
Kötü düşünme sakın...bebek(lerin)in seninle annesi...üzme onu:)))(onları):13:

gun icinde cok hafif agrilarim var,,,ama gunde 2 kere ozellikle geceleri 2 kez uyaniyorum 10 dakika kivraniyorum ve cok korkuyorum..cok ama cok siddetli agri birde daha onceden dis gebelik gecirdim ya aklima geliyor.bugunde dershenem var,kadikoye gidicem insallah disarda agrim olmaz

Tugdemsu, tedaviyi baslatma karariniz hayirli ve bebisli olsun. Sanirim ayni zamanlarda tedaviye baslayacagiz. Ben de bugun reglimi bekliyordum ama henuz baslamadi, yarin Istanbul'da olacagim. Bana gecen hafta co-culture yapildi acaba ondan mi henuz regim baslamadi bir sekilde etkiledi mi bilemiyorum. Sanirim orada karsilasiriz.:13:

canım hiç endişelenme tüp bebekte dış gebelik riskin yok, yumurtalar tüplere değil direkt rahme yerleştiriliyor. o yüzden korkma. ağrıların bir süre daha devam edecek. gece olmasını sebebi de geceleri ağrı eşiği düşüyor ve ağrılar daha fazla hissediliyor. kendini dinleme artık sen endişe ettikçe gereksiz yere rahmini ve bebeğini kasarsın. ben adet sancısı nedir bilmezdim. gebeliğimde 2 ayım dolana kadar ağrılardan kıvrandım. rahmin duvarlarına gömülüyor bebek tutunurken ve büyüdükçe duvarları zorluyor bu da şiddetli sancılara sebep olabiliyor. herkesde olacak diye birşey yok ama bende olmuştu.

merhaba canım ben de bugün yarın reglimi bekliyorum. bizde aşılama tedavisine başlayacağız. bu konuda cem beye gidip olumlu sonuç alan var mı????

Yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Esmeralda seni kocaman kocaman tebrik ediyorum çok ama çok sevindim Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip etsin biz doğum anına kadar takip etmeye devam edicez :)) Bana da valla Umut ışığı oldun lambalarım tekrar yanmaya başladı :))) ağrıların için endişelen me artık belkim ikisi birden tuttu o yüzden daha fazla ağrı hissediyorsun kafanı ağrılara takma korkma korktukça üzerine çekersin anneliğin keyfini çıkar şuanda sen bir hamilesssiiiiinnnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

tanemse ve suyasem Allah yardımcınız olsun inaşşah bayramdan sonra da sizin güzel heberlerinizi alarak mutluluğumuzu 3 e katlarız :)))) Şubata kadar bana bol bol müjde lasım ki bende sizlerin müjdelerinin verdiği mutlulukla tekrar tedaviye başlayabileyim :))))

Hadi bakalım Annecikler ve Annecik Adayları hepinizi sevgiyle kucaklıyorum allah dualarımızla yanımızda olsun....

İçimi rahatlıyorsunuz çok sağolun dr.a sordum dış gebelik tüp bebekde olabiliyor ama çok nadir dedi..Rahime koyuyolarmış...Onlarda tüplere kaçıyorlarmış...ama çok nadirmiş..Bide bende 10 tane daha yumurta varmış onlarda büyümüş onlarda yaparmıs.ama inan gece uykumdan uyanıp 10 dakika kıvranıyorum

Canım cok ama cok sagol...Dua edin lütfen çok korkuyorum kese gözüksün cem beyle arife günü için konuşcam eğer ordalarsa ariffe günü gidip keseye bakıcaz ...Şuan bunları söylerken bile heycandan kalbim çarpıyor...

Selam arkadaşlar,

Ataşehir'de değil ama denemesini Okmeydanı Memorial'da yapmış ve yüzü gülmüş biri olarak, herşey gönlünüzce olsun, Allah ilk tedavilerinizle müjde almanızı nasip etsin demek için girdim ki Esmeralda'nın hamilelik haberiyle karşılaştım. Hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın olsun Esmeralda. Allah sağlıkla ve keyifle geçecek bir hamilelik nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Amin insallah keseyi kalp atışlarını sonrada 9 ay sonra kucağımıza almayı nasip etsin...

Arkadaşlar ben şimdi değerim,n artım artmadığını öğrenmek istiyorum doktor gerek yok diyor...ben şimdi eczaneden idrarda gebelik söyledim getircekler yapıyımda diyorum bakalım gözükücekmi pozitif.. transferden sonra sanırım 6 günde yapmıştım negatifdi..Şimdi bakıyım artmısda değer pozitif çıkar...

Doktorlar iki gün arayla bakılan kan testiyle artışın iki katına yakın olup olmamasını değerlendirerek, gebeliğin nasıl geliştiğine dair ön bir fikir ediniyorlar (dolayısıyla biz de). İdrarda pozitifi görmek elbette mutlu eder hatta saklayabilirsin de, senin gününü tam bilmiyorum ama erkense hiç idrar testiyle kafanı bulandırma derim. Çünkü idrara karışma kandan sonra oluyor, reglin geçmiştir tabii ki ama koyu mu açık mı bu ikinci çizgi diyerek, kendini gereksiz endişelere sürükleme derim.

ben bugün internette okudum, hormonlar kana 9. gün karışmaya başlıyormuş. o günden sonra da katlayarak artıyormuş. demekki doktorlar o yüzden 12. gün düyorlar. senin değerin oldukça iyi ve kanamanda olmadığına göre tekrar istememiş olması normal. için rahat edecekse git yaptır ben eskiden her ay gebelik şüphesiyle yaptırırdım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…