kızlar vallahi muhabbet koyulmuş :) Esmeralda sakin ol evet bebeğin tutu ve emin ol kesende gözükecek artık endişelenmeye gerek yok ay hamileliğin tadını çıkar seeennn acık naz felan yap düşünme böyle şeyler :)))
tudemsu evet yaw sana demiştim ama biraz ismini uydurmusum kusura bakma artık :)) ay ne guzel hepiniz aynı zamanda başlıyorsunuz ve aynı doktorlara gidiyorsunuz tranfer gününde sıra sıra yatarsınız artık :))))
herasles sende hazır daha başlamışken bide cem beyle görüş hangisi daha çok sana ılımlı yakın içine sinen gelirse onla başlarsın . Sakın kafanda acabalarla başlama birşeye inan ki aklın karışık olmasın. Kaybedicek bişey yok bide Cem beyi gör konuş fikir al diğer doktoru ben bilmiyorum ikisinin konuşmasını tart ve hangisi seni daha rahatlatmış ise onla başla. Yoksa acaba ona mı gitseydim diye kendini yersin :))) Bu aralarda hep olumlu olmak kararlı olmak ve inanmak gerekiyor :)))
güzel haberlerinizin takipcisiyimmm yuppiiiii herşey çok güzel olacak :))))))))))))))
:) canım inşallah ya.
canım yarın başlıyorum,ilk gün bana neler yapılacak bilemiyorum ama çok heyecanlıyım...neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim.
Bizde uzun süredir istiyoruz uğraşıyoruz aşılamdır tüp bebekdir derken hamile kaldım en sonunda bukadar uğraşıdan sonra olduğu için çok endişeliyim elimde olmadan panik yapıyorum,Kese gözükcekmi kalp atışı duyulcakmı diye çok korkuyorum yatıyorum kalkıyorum onu düşünüyorum sonucda doğal yolla olmayan bir gebelik ve tüp bebek normal yolla olana göre düşük riski daha fazla olduğunu bildiğim için kese gözükene kadar korkum devam edecek sanırım..Kimii görüyorsam bana dua edin diyorum..Pskoljim bozuldu sanırım..1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama her ay uğraştık 1 ayımız boş gecmedi. sürekli yumurta takibi yaptırıdm her ay doktora gittim nerdeyse 1,5 yıl adetim bir gün gecse hamileyim sandım beta hcg yaptırdım...Artık utanıyordum hastaneye gidip beta yaptırmaya çünkü artık hemşireler tanır oldular..bu kadar sıkıntı ve stresden sonra tüp bebek tutunca panik oldum...Aklımda hep beta değerim çıktımı ? kese varmı korkusu var..Allah sonumu hayır etsin :)
seni çook iyi anlıyorum, buralarda gitmediğim eczane kalmadı benim de her ay gebelik testi almaktan bi hal oldum. biz de sürekli deniyoruz, bu ay rahim filmi çekildi onu biğle boş geçmedik :))) sen de artık gerçekten stres yapma pozitif düşün negatif şeyler düşünüp hormonlarını bozuyorsun bak kızıcam artık. arkadaş çok doğru söylemiş yat, uyu bol bol, mutlu ol, hayat herşeye rağmen yaşamaya güzel bunu düşün, bak allah bugünü de görmeyi nasip etti gerisi nasıl olsa gelecek, sen endişelensen de olacağı değiştiremezsin nasıl olsa, tam tersi kendini üzmüş yıpratmış olursun... bizden haberlerini sakın esirgeme dualarımız seninle :)))
canım yarın başlıyorum,ilk gün bana neler yapılacak bilemiyorum ama çok heyecanlıyım...neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim.
canım neler yaptın? ben yarın öğlen 2 gibi gideceğim. iğne falan verecek herhalde..
canım aynen dediğin gibi oldu muayene oldum. Kist oluşmuş. Geçmesini bekleyeceğiz. diğer adet dönemimi beklicez. Çok üzüldüm ama ne yapalım kısmet. Bunun için yapılabilecek bişey yok maalesef.Canım bugün seni muayne edecekler miyom kist,varmı rahim müsaitmi diye hemde bugün iğnelere başlıycaksın... günde bir kere oluyorsun..aynı saatlerde olmalısın..ona dikkat et..tedavin süresince kahve içmemeni öneririm okuduğum kadarıyla kahve yumurtanın kalitesini düşürüyormuş ve bol bol dinlen çünkü vucudun yumurta üretiyorken çok enerji harcıyormus...Cem beyin ve hemşirenin cep numarasını al ilacla ilgili takıldığın yerde sormak istediğin soruları sorarsın..Hayırlsı inşalah...
kızlar vallahi muhabbet koyulmuş :) Esmeralda sakin ol evet bebeğin tutu ve emin ol kesende gözükecek artık endişelenmeye gerek yok ay hamileliğin tadını çıkar seeennn acık naz felan yap düşünme böyle şeyler :)))
tudemsu evet yaw sana demiştim ama biraz ismini uydurmusum kusura bakma artık :)) ay ne guzel hepiniz aynı zamanda başlıyorsunuz ve aynı doktorlara gidiyorsunuz tranfer gününde sıra sıra yatarsınız artık :))))
herasles sende hazır daha başlamışken bide cem beyle görüş hangisi daha çok sana ılımlı yakın içine sinen gelirse onla başlarsın . Sakın kafanda acabalarla başlama birşeye inan ki aklın karışık olmasın. Kaybedicek bişey yok bide Cem beyi gör konuş fikir al diğer doktoru ben bilmiyorum ikisinin konuşmasını tart ve hangisi seni daha rahatlatmış ise onla başla. Yoksa acaba ona mı gitseydim diye kendini yersin :))) Bu aralarda hep olumlu olmak kararlı olmak ve inanmak gerekiyor :)))
güzel haberlerinizin takipcisiyimmm yuppiiiii herşey çok güzel olacak :))))))))))))))
canım aynen dediğin gibi oldu muayene oldum. Kist oluşmuş. Geçmesini bekleyeceğiz. diğer adet dönemimi beklicez. Çok üzüldüm ama ne yapalım kısmet. Bunun için yapılabilecek bişey yok maalesef.(
Sen nasılsın?
canım aynen dediğin gibi oldu muayene oldum. Kist oluşmuş. Geçmesini bekleyeceğiz. diğer adet dönemimi beklicez. Çok üzüldüm ama ne yapalım kısmet. Bunun için yapılabilecek bişey yok maalesef.(
Sen nasılsın?
esmeralda nasılsın? Çok fazla sıcak takviyesi yapma özellikle kasıklarına çünkü dr bana transfer sonrası ılık banyo önermişti sıcak zararlı heralde diye düşündüm bende senin bebişler çift geliyor heralde :)) İzin alma imkanın yokmu biraz izin al rapor al bu süreci dinlenerek geçirsen? Böyle ağrıları çok duydum belim kasıklarım ağrıdan geberiyorum diyenlerin şimdi kocaman cocukları var endişelen me kanaman yok en önemlisi yani bebeklerin seninle seninki biraz zor geçicek bir hamilelik olcak heralde birz naz yapıcaklar annelerine :) Öğlenden sonra merakta bırakma bizi yaz emi. Bayram da da öyle çok gezme sen yat annecin sana keyifle bakar zaten bak hazır tatil bunu değerlendir bol bol dinlen hadi geçicek bu zamanlar sen içini ferah tut arkadaşım.
Tugdemsu olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır belkim kist geçsin diye beklerken kendiliğinden kalıcaksın :))) Yaw okadar çok mucizeler oluyorki bazen bizimde mucizemiz birgün olur kim bilir diyorum :)) bi arkadaşım tüp bebek tedavisine başlamak için randevu alıp gün beklerken hamile olduğunu öğrendi.. Bi arkadaşım tüp denedi denedi artık olmaz mepoza giriyosun dediler menepoz ilaçları kullanırken hamile kaldı... Benim ablam düşük yaptı kürtaj oldu kontrol için dr giitiğinde meğer ikizmiş teki kalmış şuan 14 yaşında yeğenim var... Hayat mucizelerle dolu ... Bizim mucizemiz zmanını bekliyor sadece , ama fazlada bekletmesin dimiiiiiiiiii :)))
ayy ayy hayat bizede bir evlat ver artıkkkkkkkkkkkkkkkk
üzme kendini canım yaa. önemli olan geldiğin aşama, onca bekleyişten sonra artık 1-2 ay daha bekleyeceksin. insan kendini hazırlayınca çok zor oluyor tabi tahmin ediyorum. ben de aşılamaya aslında cem beye gelmeden kendi doktorumla başlayacaktım. tam gideceğim gün doktorumun babası öldü. ben tabii çok üzüldüm. ama o ay cem beyi duydum ve ona gelmeye karar verdim. bak her işte bir hayır var belki senin için de şu an bilemediğin bir hayır vardır mutlaka. bu ay bol bol kendine vakit ayır önümüzdeki aylarda hamiş kalırsan bir sürü şeyle uğraşman gerekecek inşallah öyle düşün :))
esmeralda nasılsın? Çok fazla sıcak takviyesi yapma özellikle kasıklarına çünkü dr bana transfer sonrası ılık banyo önermişti sıcak zararlı heralde diye düşündüm bende senin bebişler çift geliyor heralde :)) İzin alma imkanın yokmu biraz izin al rapor al bu süreci dinlenerek geçirsen? Böyle ağrıları çok duydum belim kasıklarım ağrıdan geberiyorum diyenlerin şimdi kocaman cocukları var endişelen me kanaman yok en önemlisi yani bebeklerin seninle seninki biraz zor geçicek bir hamilelik olcak heralde birz naz yapıcaklar annelerine :) Öğlenden sonra merakta bırakma bizi yaz emi. Bayram da da öyle çok gezme sen yat annecin sana keyifle bakar zaten bak hazır tatil bunu değerlendir bol bol dinlen hadi geçicek bu zamanlar sen içini ferah tut arkadaşım.
Tugdemsu olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır belkim kist geçsin diye beklerken kendiliğinden kalıcaksın :))) Yaw okadar çok mucizeler oluyorki bazen bizimde mucizemiz birgün olur kim bilir diyorum :)) bi arkadaşım tüp bebek tedavisine başlamak için randevu alıp gün beklerken hamile olduğunu öğrendi.. Bi arkadaşım tüp denedi denedi artık olmaz mepoza giriyosun dediler menepoz ilaçları kullanırken hamile kaldı... Benim ablam düşük yaptı kürtaj oldu kontrol için dr giitiğinde meğer ikizmiş teki kalmış şuan 14 yaşında yeğenim var... Hayat mucizelerle dolu ... Bizim mucizemiz zmanını bekliyor sadece , ama fazlada bekletmesin dimiiiiiiiiii :)))
ayy ayy hayat bizede bir evlat ver artıkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlaaarrr ben geldim :)) çok şükür kontrolde bişey çıkmadı, hemşire ilk iğnemi yaptı, pazartesi yumurta gelişimlerine bakılacak tekrar gidicem, herhalde önümüzdeki haftasonu da işlem gerçekleşir tabii Allahtan bir mani çıkmaz ise..
ben de size bazı hikayeler anlatayım bari :)) ablamın bir arkadaşının çocuğu olmuyordu tüp bebek denemeye karar verdiler sperm sayısı okadar azmış ki doktorlar tüpte bile zor bir ihtimal dediler. ama tuttu ve 2 kızı oldu. kızları 1 yaşına gelince sürpriz bir şekilde kendiliğinden hamile kaldı. ama aldırdı bebeği ben çok kızdım ama kendi tercihi karışılmıyor maalesef, başka bir topikte bir arkadaşım aşılama tedavisine başlayacaktı ama yumurtalığında kist var diye doktor 1 ay erteledi, soğan kürü yapmaya başladı, adet gününe yakın kasıklarında batmalar oluyordu, kistim geçmedi diye üzülürken hamile kaldığını öğrendi ve çook sevindik :)) kuzenimin yumurta tembelliği var yılda 2-3 kez adet oluyor bu genç kızlığından beri böyle evlenince doktor 1-1,5 yıl bekleyelim olmazsa o zaman tedaviye başlarız dedi, zaten yeni evlilerdi beklediler 1,5 yıl olmadı. ben bu arada doktora nezaman gideceksin diye sıkıştırıp duruyordum. adetim gelsin 3. günü gidicem dedi. adet belirtileri oldu ama gelen giden yok. şüpelenip test yaptı sonuç pozitifdi. en son eylülde regl olmuş 3 ay sonra hamile kalmış 6 haftalıktı öğrendiğinde. şimdi bir oğlu var. Biz korunuyorduk ama buna rağmen hamile kaldım oğluma. Allah isteyince oluyor bu iş ben anladım. O nedenle biz üzerimize düşeni yapalım.. ama yine de takdiri ilahi... Ve hastanedeki hemşire de söyledi pozitif düşünmek çoook önemli... ben eninde sonunda olacak nasılsa diye düşünüyorum artık. Daha bir rahatladım böyle düşünmeye başladıktan sonra. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))
Canım hayırlı olsun şimdiden:)))çok sevindim,,,sen ordayken biz konuşup durduk arkandan baaaakk..dua ettim senin iiçin.İşteyim buraya girip bakmadan duramıyorum:)))
Mucizelere inanmak gerekiyor demekki. umutlanmıyorum ama denemeye devam edeceğiz bu ay da...hayırlısı allah'tan artık..[/QUOT
canııımmm... Allah razı olsun.. ben de seninle aynı durumdayım iki işle ilgileniyorsam bir buraya girip bakıyorum, işler aksıyacak diye korkmaya başladım artık :))) mucize her yerde gönlünden hep güzellikleri geçir bak senin mucizen de gelecek göreceksin... çocuk çook güzel ama anne için 5 yılın müthiş bir özveri ile geçirilmesi demek aynı zamanda o yüzden bu günlerinin de tadını çıkar bol bol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?