Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Benım adet günüm bu perşembe günü normalde...Bana kısa protokol uyguladılar tüp bebekde yani 9 gün karnımdan iğne yaptım..10. gün yumurtaları topladılar 3 gün sonrada transfer ettiler..Yani normal şartlarda adet günüm perşembe günü...
Eczanaden sipariş ettim artık birazdan getirirler...

ay inşallah canım yaaa ben de tüpe gerek kalmadan olsun çok isterim. aslında bana kalsa hemen tüp denemek istiyorum :)))

Eğer eşinin sperm değerleri iyiyse aşılamada tutar..Ama sperm sayısı az ise biraz düşük ihtimal...yani 20 milyon ve üstüyse tutması çok yüksek ihtimal diye biliyorum...İnsallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım

Merhaba canım,
Teşekkür ederim iyi dileklerin için ben bugün hafif yollu adet oldum. Çarşamba sabahtan randevum var. Başlıyoruz kısmet olursa. Umarım karşılaşırız.

sanırım bana seslendin canım:))üstüme alındım tanemse dediğin için :))))Sana dilediğin haberleri verebilirz umarım:)

Canım Merhaba,,
Bugün akşam üstü hafif bir kanama ile başladı Arzu'yla konuştum çarşamba sabah başlıyoruz.
Sen hamilesin duaların kabul olur...bekliyorum:))ama eminim ediyorsunsundur:))

Emin ol hepinizi için ediyorum...İnsallah hayırlısıyla herkes bebeğine kavuşur canım

Arkadaşlar ben biraz grip gibiyim...Bu sabahda midem bulandı acaba hamilelikdenmi olur yoksa grip gibiyim ondanmı acaba bukadar erken başlamaz herhalde bulantılar ?

Arkadaşlar ben biraz grip gibiyim...Bu sabahda midem bulandı acaba hamilelikdenmi olur yoksa grip gibiyim ondanmı acaba bukadar erken başlamaz herhalde bulantılar ?

Esmeralda merhaba canım:)
Daha mıde bulantıların ıcın cok erken dıye tahmın edıyorum.2. aydan 3. aya kadar daha sıklıkla olur galıba.Canım sana danısacagım bırkac sey var.Ben suan Istanbul a geldım ve okmeydanı memorıalde ılk muayenemı oldum doktorum Güvenc Karlıkaya.bana ıstersen bugun bıle baslarız kısa protokole dedı ama benım kafam karıstı.Cunku Adana dakı doktorum uzun protokol senın ıcın ıcın daha saglıklı olu demıstı yas ve yumurta rezervıne gore dıye.guvenc beyde kısa da ıyı olur dedı.Aklım karıstı sence kısa mı uzun mu secmelıyım?Bır de atasehır memorıal nasıl sence bu konuda yanı aslında ben kararsız da kaldım ıkısı arasında anadolu yakası yenı merkez dıgerı daha eskı oldugu ıcın daha oturmus sıstemlerı dedıler ama hala secme sansım var sanırım yanı tedavının gerı kalanını atasehır dede devam ettırebılırım sanırım sence ne yapamlaıyım?

Bana kalırsa Ataşehir cem demirel derim..Cem bey yıllardır çok uzman ve bak ben hamile kaldım cem beyin sayesinde...İstersen cem beye birlikte gideriz seni tanıştırırım.Belki Güvenç beyde çok iyidir ama Cem demirel biliyorsun bu konuda ün yapmış bir doktor ve birebir herşeyine kendisi geliyor...Özelden msj atabilirscem cep numaramı atıyorum..İstediğin herşeyi sorabilrisin

kızlar vallahi muhabbet koyulmuş :) Esmeralda sakin ol evet bebeğin tutu ve emin ol kesende gözükecek artık endişelenmeye gerek yok ay hamileliğin tadını çıkar seeennn acık naz felan yap düşünme böyle şeyler :)))

tudemsu evet yaw sana demiştim ama biraz ismini uydurmusum kusura bakma artık :)) ay ne guzel hepiniz aynı zamanda başlıyorsunuz ve aynı doktorlara gidiyorsunuz tranfer gününde sıra sıra yatarsınız artık :))))

herasles sende hazır daha başlamışken bide cem beyle görüş hangisi daha çok sana ılımlı yakın içine sinen gelirse onla başlarsın . Sakın kafanda acabalarla başlama birşeye inan ki aklın karışık olmasın. Kaybedicek bişey yok bide Cem beyi gör konuş fikir al diğer doktoru ben bilmiyorum ikisinin konuşmasını tart ve hangisi seni daha rahatlatmış ise onla başla. Yoksa acaba ona mı gitseydim diye kendini yersin :))) Bu aralarda hep olumlu olmak kararlı olmak ve inanmak gerekiyor :)))

güzel haberlerinizin takipcisiyimmm yuppiiiii herşey çok güzel olacak :))))))))))))))

ZarpDeniz geldin mi? Sana özelden mesaj atayım telefonumu vereyim isterdim ama mesaj gönederme yetkm yokmuş. Sen geldiysen bana bilgi ver. Özelden telefonunu yaz ben ararım seni.Yarın sabah hastanede olcam. Bakalım nasıl başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…