Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Hayır yönlendirmedi, memorialda daha yogunum isterseniz özelime gelin dedi ama onu da maddi anlamda düşünmüyorum. Doktor aramam devam, Anadolu yakasında özel hastanede doktor tavsiyesi olan varsa cok sevinirim.

Anadolu yakasinda kozyatagi acibadem hastanesinden cem onculoglu mukemmel otesi bir doktor ben surekli kendisine gidiyiyorum hatta telefonda ismini soylediginizde birdaha hic unutmuyor nezman arasaniz telefonu aciyor sikilmadan usanmadan hemen herseyi anlatiyor ben 3 yildir her sorunumda dis gebelik gecirdigimde ve herseyde cem beyi ariyorum hatta kendisi okadar iyiki bir kere muayne ucreti odeyince diger 2 muaneyende para bile odettirmiyor ben cok memnunum tavsiye ederim kendisi cok yogun ama herzman telefonu acar ve cvap verir ve iyi ilgilenir..

canım benim ben de telefon açtım ekip olarak herkesin çalıştığını söyledi, bayrama denk gelmesi de iyi oldu işten izin almak zorunda kalmayacağım bol bol dinlenirim :))

ah ah keşke benimde ikiz olsa, arkadaşlarının cinsiyetleri ne oldu??

tebriklerrrrrrrr ağrıları hiiiç merak etme, ben oğluma hamileyken düşük yapıyorum sanmıştım, acillere gitmiştik. ve 1 ay falan sürdü bu ağrılar. normal demişti doktorlar. kendini stres yapma bu yüzden sevin hatta rahme yerleştiği ve büyüdüğü için canını yakıyor annesi :)))

değerin düşük olduğu durumlarda tekrarını istiyorlar bildiğim kadarıyla. senin değerin gayet güzel... stres yaptıkça rahmini kasarsın rahat ol ve pozitif düşün maaaşalllahh

Esmeralda bilmiyorum senin için yazdığım mesajları görüyormusun, cevap alamadım senden ama usanmadan takip ediyorum, şu ahberi alabilmek için gözümü açtım koştum pc başına bugün esmeraldanın büyük günü diye, gece acile giidip olumlu sonuç aldığını duydum yaaa, sevinçten hemen eşime seslendimmm,,,koşşşş koşşş esmeralda hamile!!!!diye,,,,:))))allahım inşallah tüm isteyenlerin sevinci gerçek olsun....bende pzt.yada salı başlıyorum..bugün akşam Cem BEY'le konuşmaya gideceğiz..

Canım hayırlı olsun şimdiden...:))darısı bizlerin başına...bende başlıyorum pzt.yada salı bakalım kısmet olursa:))çok heyecanlıyım.
Sana çok mükemmel bir doktor tavsiye ediyorum Tolga Ergin. Önceden kadıköy acıbademdeydi. Cem beyin çok yakın arkadaşı. Ona gidersen böylece Cem beyinde kontrolünde kalmış olursun...onların klinikleri var caddde'de. Femical. Benim doktorum Tolga bey.. Onun tavsiyesiylede Cem bey'de tüp bebeğe başlıcaz. Nezaman istersen ulaşabilirsin...Ulaşamazsan mutlaka o sana döner. Ulaşamadığım zamanlarda hiç üzülmüyorum çünkü müsait olur olmaz mutlaka döner ve sorduğum her soruyu bıkmadan usanmadan yanıtlar...eşimlede arkadaş gibi konuşması,,,doktor sevmeyen eşimin pek hoşuna gidiyor:)))biz ailecek onu seviyoruz:)istersen sana irtbat numaralarını veririm, özelden.

evet canım bende kozyatağı acıbademde cem öncüloğluna gittim,ablam orda çalışıyor onu tavsiyesiyle devamettim,iyikide etmişim,benim herşeyimdi hamileliğim boyunca.30 kilonun üzerinde almamma rağmen normal doğum yaptırdı bana,beni düşündü,onun için herşey ticari değil.seviyorum onu,allah gönlüne göre versin..

cem bey tolga bey ve arda bey femıcalde calısıyolar ama fıyat yuksek dedıgı ıcın ben cem onculoglu demıstım..sen dedıgın doktorda cok ıyı bende gıtmıstım

,,

canım cok sagol ıcımı rahatlattın

canım benım tum mesajlaı okudugumu sanıyoum ama bazen sanıyorum atlıyoum heycanla okudugum ıcın bazen gomuyorum sanım benımle aynı sevıncı mutlulugu yasadıgın ıcın cok sagol darısı basınıza dıyorum p.tesı bızı bılgılendır bende az once cem beyın yanındaydım bana dıyorkı ben sana tutcak dedım tutdu bak dıyo sıra sende canım sımdı heycanla takıp edıcemn

Süperr,,,41 kere maaşallah,,,inş..sağlıklı bi şekilde doğum haberlerinide alacağız burdan,,,okadar mutlu oldumki, bilemezsin tarif bile edemiyorum...
Sanırım hepimiz aynı kaderi yaşadığımız için senden aldığım bu güzel habe rbüyük bir umut, heyecan oluyor bana...Mesajını yüksek sesle eşimede okudum..:))o da sizi tebrik ediyor...Bende burdan tüm gelişmeleri yazıp haberdar edeccem sizi...

esınede tebrıklerınden dolayı tesekkur ederım.. tamam canım haberlerını beklıyorum

esınede tebrıklerınden dolayı tesekkur ederım.. tamam canım haberlerını beklıyorum
Günaydın canım, eşime ilettim:) Dün akşam Cem Bey'le konuştuk, çok sevdik kendisini,çok profesyonel bir doktor bütün sonuçlarımızı dikkatlice inceledi...sonra başladık konuşmaya,, her yolu anlattı...ve en sonun da hepberaber tüp bebeğe karar kıldık. bugün yarın adet olacam,,,2.günde de başlıyoruz tedaviye...çok heyecanlıyım canım yaaaa..normal sanırım:)

slm canim ayni seyleri yasadigin icin sana sormak istedim,, ben yine bu gece 2 uykudan kalktim oldum agridan cok korkuyorum bu kadar siddetli kasik agrisi normalmi acaba seninkisi dahami azdiki acaba adet agrisindan daha siddetli miydi gunde kac kez oluyordu

Canım sana bişey soracam, sana transfer sırasında 2 embriyo mu konuldu? İkiside tutmuşsa eğer ikiz bebeğin mi olacak şimdi :)

slm canim ayni seyleri yasadigin icin sana sormak istedim,, ben yine bu gece 2 uykudan kalktim oldum agridan cok korkuyorum bu kadar siddetli kasik agrisi normalmi acaba seninkisi dahami azdiki acaba adet agrisindan daha siddetli miydi gunde kac kez oluyordu

Canım sana bişey soracam, sana transfer sırasında 2 embriyo mu konuldu? İkiside tutmuşsa eğer ikiz bebeğin mi olacak şimdi :)

Normal sartlarda 2 embiriyo koymak yasak fakat dr.gecmisine embiriyo kalitene bakarak yasina bakarak 2 tane koyabiliyor kendi insiyatfine kalmis fakat bunun icin senin ivf gecmisin onemli ....bana 2 tane kondu ama belli degil hangisi tutdu tutmadi belki 2 side tutdu bunu keseden sonra soyliycek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…