Hayır yönlendirmedi, memorialda daha yogunum isterseniz özelime gelin dedi ama onu da maddi anlamda düşünmüyorum. Doktor aramam devam, Anadolu yakasında özel hastanede doktor tavsiyesi olan varsa cok sevinirim.
suyasem hayırlı uğurlu olsun :)) öyle aşılamaya güvenmiyorum hiç deme benim 2 arkadaşımın aşılama ile olan ikizleri var :)))) Yani enaz tüp bebek kadar oranı yüksek bir işlem. memoriel bayram da da bence IVF bölümü olarak çalışıyordur tedavini aksatıcak birşey yapıcaklarını sanmıyoruum Hadi bakalım dualarımıza seni de ekledik hayırlı haberlerini almak umuduyla dualarımız evlat isteyen herkez için kabul olsun :)
suyasem hayırlı uğurlu olsun :)) öyle aşılamaya güvenmiyorum hiç deme benim 2 arkadaşımın aşılama ile olan ikizleri var :)))) Yani enaz tüp bebek kadar oranı yüksek bir işlem. memoriel bayram da da bence IVF bölümü olarak çalışıyordur tedavini aksatıcak birşey yapıcaklarını sanmıyoruum Hadi bakalım dualarımıza seni de ekledik hayırlı haberlerini almak umuduyla dualarımız evlat isteyen herkez için kabul olsun :)
Arkadaslar bu gece sabah dogu saat 3de cok kotu agriyla uyandim 15 dakika kivrandim ve hemen apar topar acile gittik acilde beta testi/tam kan sayimi yaptilar ama beta cikmayabilir dediler cunku 9,gundu ama degerim 137 cikti fakat cok agrilarim var sevinmekle sevinmemek arasinda kaldim cem beyi aradim normal dedi ama bu kadar siddetli agri nasil normal olur sanki adet agrisinin 10 kati agri 15 dakika boyunca gecmiyor// ama cem bey bu sefer tutacak dedi ve tutdu.. yarin gidip muyane olmak istiyorum cem bey gelmene gerek yok suan kese gozukmez dedi ama icim rahat degil agrim var o yuzden gidicem.. darisi tum isteyenlerin basina diyorum 10 gun sonra kese gozukucekmi diye gel ve birdaha beta hcg yaptirma dedi...normlade 2 gunde bir deger artarnu diye bakmalari gerekiyor diye biliyordurm kafamda birsiru soru var
Arkadaslar bu gece sabah dogu saat 3de cok kotu agriyla uyandim 15 dakika kivrandim ve hemen apar topar acile gittik acilde beta testi/tam kan sayimi yaptilar ama beta cikmayabilir dediler cunku 9,gundu ama degerim 137 cikti fakat cok agrilarim var sevinmekle sevinmemek arasinda kaldim cem beyi aradim normal dedi ama bu kadar siddetli agri nasil normal olur sanki adet agrisinin 10 kati agri 15 dakika boyunca gecmiyor// ama cem bey bu sefer tutacak dedi ve tutdu.. yarin gidip muyane olmak istiyorum cem bey gelmene gerek yok suan kese gozukmez dedi ama icim rahat degil agrim var o yuzden gidicem.. darisi tum isteyenlerin basina diyorum 10 gun sonra kese gozukucekmi diye gel ve birdaha beta hcg yaptirma dedi...normlade 2 gunde bir deger artarnu diye bakmalari gerekiyor diye biliyordurm kafamda birsiru soru var
Merhaba, iş yerinden giriş yapamadığım için yazamadım, bir de burayı ilk defa kullanıyorum, pek keşfedemedim, kusura bakmayın lutfen. Benim 12 Eylülde toplama işlemim yapılmış, 15 Eylülde de transferim gerçekleşmişti. Şu anda da 10 haftalık hamileyim, Allah tamamına erdirir, darısı tüm isteyenlerin başına ihşallah Cem bey'in yoğunluğu ile ilgili tereddütlerim devam ediyor ancak, muayenelerde ne yemem gerektiği, bebegin detaylı durumu vb konularda hiç bilgi vermemişti. Geçen hafta denemek için Acıbadem Maslak hastanesinde Prof. Tansu Küçük'e gittim, yarım saat sıkılmadan bana en ince detayına kadar herseyi anlattı, ama bizim evimize cok uzak, doktor aramam devam ediyor. Sevgiler
Anadolu yakasinda kozyatagi acibadem hastanesinden cem onculoglu mukemmel otesi bir doktor ben surekli kendisine gidiyiyorum hatta telefonda ismini soylediginizde birdaha hic unutmuyor nezman arasaniz telefonu aciyor sikilmadan usanmadan hemen herseyi anlatiyor ben 3 yildir her sorunumda dis gebelik gecirdigimde ve herseyde cem beyi ariyorum hatta kendisi okadar iyiki bir kere muayne ucreti odeyince diger 2 muaneyende para bile odettirmiyor ben cok memnunum tavsiye ederim kendisi cok yogun ama herzman telefonu acar ve cvap verir ve iyi ilgilenir..
Canım hayırlı olsun şimdiden...:))darısı bizlerin başına...bende başlıyorum pzt.yada salı bakalım kısmet olursa:))çok heyecanlıyım.
Sana çok mükemmel bir doktor tavsiye ediyorum Tolga Ergin. Önceden kadıköy acıbademdeydi. Cem beyin çok yakın arkadaşı. Ona gidersen böylece Cem beyinde kontrolünde kalmış olursun...onların klinikleri var caddde'de. Femical. Benim doktorum Tolga bey.. Onun tavsiyesiylede Cem bey'de tüp bebeğe başlıcaz. Nezaman istersen ulaşabilirsin...Ulaşamazsan mutlaka o sana döner. Ulaşamadığım zamanlarda hiç üzülmüyorum çünkü müsait olur olmaz mutlaka döner ve sorduğum her soruyu bıkmadan usanmadan yanıtlar...eşimlede arkadaş gibi konuşması,,,doktor sevmeyen eşimin pek hoşuna gidiyor:)))biz ailecek onu seviyoruz:)istersen sana irtbat numaralarını veririm, özelden.
,,tebriklerrrrrrrrağrıları hiiiç merak etme, ben oğluma hamileyken düşük yapıyorum sanmıştım, acillere gitmiştik. ve 1 ay falan sürdü bu ağrılar. normal demişti doktorlar. kendini stres yapma bu yüzden sevin hatta rahme yerleştiği ve büyüdüğü için canını yakıyor annesi :)))
Esmeralda bilmiyorum senin için yazdığım mesajları görüyormusun, cevap alamadım senden ama usanmadan takip ediyorum, şu ahberi alabilmek için gözümü açtım koştum pc başına bugün esmeraldanın büyük günü diye, gece acile giidip olumlu sonuç aldığını duydum yaaa, sevinçten hemen eşime seslendimmm,,,koşşşş koşşş esmeralda hamile!!!!diye,,,,:))))allahım inşallah tüm isteyenlerin sevinci gerçek olsun....bende pzt.yada salı başlıyorum..bugün akşam Cem BEY'le konuşmaya gideceğiz..
Süperr,,,41 kere maaşallah,,,inş..sağlıklı bi şekilde doğum haberlerinide alacağız burdan,,,okadar mutlu oldumki, bilemezsin tarif bile edemiyorum...canım benım tum mesajlaı okudugumu sanıyoum ama bazen sanıyorum atlıyoum heycanla okudugum ıcın bazen gomuyorum sanım benımle aynı sevıncı mutlulugu yasadıgın ıcın cok sagol darısı basınıza dıyorum p.tesı bızı bılgılendır bende az once cem beyın yanındaydım bana dıyorkı ben sana tutcak dedım tutdu bak dıyo sıra sende canım sımdı heycanla takıp edıcemn
Süperr,,,41 kere maaşallah,,,inş..sağlıklı bi şekilde doğum haberlerinide alacağız burdan,,,okadar mutlu oldumki, bilemezsin tarif bile edemiyorum...
Sanırım hepimiz aynı kaderi yaşadığımız için senden aldığım bu güzel habe rbüyük bir umut, heyecan oluyor bana...Mesajını yüksek sesle eşimede okudum..:))o da sizi tebrik ediyor...Bende burdan tüm gelişmeleri yazıp haberdar edeccem sizi...
Günaydın canım, eşime ilettim:) Dün akşam Cem Bey'le konuştuk, çok sevdik kendisini,çok profesyonel bir doktor bütün sonuçlarımızı dikkatlice inceledi...sonra başladık konuşmaya,, her yolu anlattı...ve en sonun da hepberaber tüp bebeğe karar kıldık. bugün yarın adet olacam,,,2.günde de başlıyoruz tedaviye...çok heyecanlıyım canım yaaaa..normal sanırım:)esınede tebrıklerınden dolayı tesekkur ederım.. tamam canım haberlerını beklıyorum
Bu arada iğnelerini sen kendin mi yaptın yoksa hastanye gelip yaptırdın mı? Çok acıtıyorum,,,tavsiye edecbileceğin bişey var mı?esınede tebrıklerınden dolayı tesekkur ederım.. tamam canım haberlerını beklıyorum
Bu arada iğnelerini sen kendin mi yaptın yoksa hastanye gelip yaptırdın mı? Çok acıtıyorum,,,tavsiye edecbileceğin bişey var mı?
tebriklerrrrrrrrağrıları hiiiç merak etme, ben oğluma hamileyken düşük yapıyorum sanmıştım, acillere gitmiştik. ve 1 ay falan sürdü bu ağrılar. normal demişti doktorlar. kendini stres yapma bu yüzden sevin hatta rahme yerleştiği ve büyüdüğü için canını yakıyor annesi :)))
Canım sana bişey soracam, sana transfer sırasında 2 embriyo mu konuldu? İkiside tutmuşsa eğer ikiz bebeğin mi olacak şimdi :)Dogrusunu soylemek gerekirse cem bey ilk denemeizde insalah olur umutluyuz 2 tane blostasit koyduk iyi kalite ama bu bir deneme diyordu....Bu sefer dediki kesin tutcak dedi bana inan dedi..2 tane koyuyoruz dua edelim ikisi tutmasin biri tutsun dedi ve biz bukadar kesin konusmasina cok sasirdik..benmi yanlis anladim diyorum ama esim ve annem yanimdaydi bu sefer niye boyle konustuguna anlam veremedik...ama tutarsa demekki yaptiklari degisik birsey var diycem ama tutmazsada bize niye bukadar kesin konustugunu sorucam...hatta sorar gibi olduk cem bey belki tutmaz dedik bu sefer tutcak gororsun bak dedi
tebriklerrrrrrrrağrıları hiiiç merak etme, ben oğluma hamileyken düşük yapıyorum sanmıştım, acillere gitmiştik. ve 1 ay falan sürdü bu ağrılar. normal demişti doktorlar. kendini stres yapma bu yüzden sevin hatta rahme yerleştiği ve büyüdüğü için canını yakıyor annesi :)))
Canım sana bişey soracam, sana transfer sırasında 2 embriyo mu konuldu? İkiside tutmuşsa eğer ikiz bebeğin mi olacak şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?