güayndın herkeseeee ay az kaldı hadi bakalım çok stres yapma sakin olmaya çalış acaba diye düşünme var oldu tuttu şuan benimlesin bebeğim diye düşün stres herşeyin başı biliyosun bencede bu sefer müjdeli haberi alacaksın için rahat olsun :))) 3. gün tosunları seni bırakmıycaklar :)))) Cem bey neler söyledi ikincide farlı bir yol izledimi yada daha değişik ilaçlar falan verdimi? Yani be sefer tutması için extra bişey yaptılar mı? Bende ikinciyi orda denemek istiyorum da bazen de acaba amerikan bülent bey varmış ona mı gitsem diyorumKararsızımmmm hani ikincide daha extra yöntemler deniyorlarsa cem beyi tercih ederim hiç olmassa ilki başarısız oldu ikinci de daha gelişmiş bişeyler dener belkim diye..... Hayırlısı şurda şubata ne kaldı dimi :))) Gerçi bukadar bitkisel kürden sonra bakarsınız kendiliğinden olur :)))))))))))))))))
Esmeralda, bu bekleyisler esnasında insanın dakikası dakikasına tutamayabılıyor bazen.... Keske daha kısa surede ogrenme imkanı olsa. Biraz daha sabir diyecegim, bazen 10.gunde kan testini yaptirip sonucu gorenler var ama en iyi sonuc 12.gunde kanda cikiyor. Hayirlisi canim.
Herasles, tarihi belirlemis olmanız cok guzel, Istanbul size bebeklerinizi getirsin.
Can_Cano, bitkisel kurlerin yarasın.
kesin konuştuysa vardır bir bildiği değil mi? yaşın kaç canım?Dogrusunu soylemek gerekirse cem bey ilk denemeizde insalah olur umutluyuz 2 tane blostasit koyduk iyi kalite ama bu bir deneme diyordu....Bu sefer dediki kesin tutcak dedi bana inan dedi..2 tane koyuyoruz dua edelim ikisi tutmasin biri tutsun dedi ve biz bukadar kesin konusmasina cok sasirdik..benmi yanlis anladim diyorum ama esim ve annem yanimdaydi bu sefer niye boyle konustuguna anlam veremedik...ama tutarsa demekki yaptiklari degisik birsey var diycem ama tutmazsada bize niye bukadar kesin konustugunu sorucam...hatta sorar gibi olduk cem bey belki tutmaz dedik bu sefer tutcak gororsun bak dedi
bugun sacma olcak belki ama idararda gebelik testi yaptim evde ama...cikmayacagini bile bile cunku bugun transferden sonraki 8.gun ama ben yine yaptim ve tek ciggi cikti...uyuyup uyansam ve c.tesi olsa ve beta hcg testi pozitif ciksa...allahdan isyerinde zamanin nasil gectigini anlamiyorum ve vakit geciyor evde olsam demekki hic gecmiycek surekli uyumak istiyorum ctesi olsun diye
bugun sacma olcak belki ama idararda gebelik testi yaptim evde ama...cikmayacagini bile bile cunku bugun transferden sonraki 8.gun ama ben yine yaptim ve tek ciggi cikti...uyuyup uyansam ve c.tesi olsa ve beta hcg testi pozitif ciksa...allahdan isyerinde zamanin nasil gectigini anlamiyorum ve vakit geciyor evde olsam demekki hic gecmiycek surekli uyumak istiyorum ctesi olsun diye
kesin konuştuysa vardır bir bildiği değil mi? yaşın kaç canım?
Canım kendini herşeye hazırlamaya çalış ama 8. gün için gerçekten çok erken vücut hormonları 7. günden itibaren salgılamaya başlıyor değer ancak 10. günden sonra anlaşılabilir şekilde yükseliyor. Ben de Cem Beyin hastasıyım. geçen cumartesi hsg sonucumu göstermek için bekliyordum bir çift geldi saat 14:30 falandı galiba transferimiz var dediler yoksa o senmiydin?? senin için ben de dua ettim. Allahtan hayırlısını dileyelim.
evet bize 3 de gelin dediler o saatde gittik gerci 5de yaptilar transferi siz suan ne asamadasiniz -
Arkadalar benim cok kasik agrim var geliyor 10 dakika kivraniyorum... cem beyi aradim kendini dinleme diyor ama...dinlemeyle alaksi yok agridan yerimden kipirdayamiyorum..tup bebek yaptiranlar boyle agri oluyormu acaba
merhaba kızlar testimin sonucu iyi çıktı, cem beyle görüştük. adetimin 3. günü aşılama için start vereceğiz, aşılama olabileceğim günler bayrama denk geliyor(( ne olucak şimdi???
Merhaba, iş yerinden giriş yapamadığım için yazamadım, bir de burayı ilk defa kullanıyorum, pek keşfedemedim, kusura bakmayın lutfen. Benim 12 Eylülde toplama işlemim yapılmış, 15 Eylülde de transferim gerçekleşmişti. Şu anda da 10 haftalık hamileyim, Allah tamamına erdirir, darısı tüm isteyenlerin başına ihşallah Cem bey'in yoğunluğu ile ilgili tereddütlerim devam ediyor ancak, muayenelerde ne yemem gerektiği, bebegin detaylı durumu vb konularda hiç bilgi vermemişti. Geçen hafta denemek için Acıbadem Maslak hastanesinde Prof. Tansu Küçük'e gittim, yarım saat sıkılmadan bana en ince detayına kadar herseyi anlattı, ama bizim evimize cok uzak, doktor aramam devam ediyor. Sevgiler
bende cem beyde ilk aşılamamda hamile kaldım ve şuan kızım 5 aylıko zamanlar acıbademdeydi,hamile olduğumu öğrendikden sonra başka bir doktorayönlendirdi.öyle yapmadımı,o bildiğim kadarıyla doğumla ilgilenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?