Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Dogrusunu soylemek gerekirse cem bey ilk denemeizde insalah olur umutluyuz 2 tane blostasit koyduk iyi kalite ama bu bir deneme diyordu....Bu sefer dediki kesin tutcak dedi bana inan dedi..2 tane koyuyoruz dua edelim ikisi tutmasin biri tutsun dedi ve biz bukadar kesin konusmasina cok sasirdik..benmi yanlis anladim diyorum ama esim ve annem yanimdaydi bu sefer niye boyle konustuguna anlam veremedik...ama tutarsa demekki yaptiklari degisik birsey var diycem ama tutmazsada bize niye bukadar kesin konustugunu sorucam...hatta sorar gibi olduk cem bey belki tutmaz dedik bu sefer tutcak gororsun bak dedi

bugun sacma olcak belki ama idararda gebelik testi yaptim evde ama...cikmayacagini bile bile cunku bugun transferden sonraki 8.gun ama ben yine yaptim ve tek ciggi cikti...uyuyup uyansam ve c.tesi olsa ve beta hcg testi pozitif ciksa...allahdan isyerinde zamanin nasil gectigini anlamiyorum ve vakit geciyor evde olsam demekki hic gecmiycek surekli uyumak istiyorum ctesi olsun diye

kesin konuştuysa vardır bir bildiği değil mi? yaşın kaç canım?

Canım heyecanla sanki bana yapılmış gibi bekliyorum sonucunu, tüm dualarım senle ve bizim gibi bebek bekleyen herkesle....hiç aklıma gelmezde bu konularla bu kadar haşıneşir olacağım ama her sabah işe gelirgelmez ilk işim sizden gelen haberleri okumak. kısacası aynı senin gibi bende cumartesiyi dört gözle bekliyorum. idrar testi için çok erken bence,,,,o aptal çubuklardan al bir sürü pozitif çıkınca hepsinde yap koy evin sağına soluna...bende çok kez karşılaştım o tek çizgiyle...ondan ahtım var...hamile olursam...alıp 5-6 tane hepsinde çift çizgiye bakacam:))))))
bizi habersiz birakma tatlım..bende pazartesi yada salı başlıcam sanırım:)

Canım kendini herşeye hazırlamaya çalış ama 8. gün için gerçekten çok erken vücut hormonları 7. günden itibaren salgılamaya başlıyor değer ancak 10. günden sonra anlaşılabilir şekilde yükseliyor. Ben de Cem Beyin hastasıyım. geçen cumartesi hsg sonucumu göstermek için bekliyordum bir çift geldi saat 14:30 falandı galiba transferimiz var dediler yoksa o senmiydin?? senin için ben de dua ettim. Allahtan hayırlısını dileyelim.

ben de bugün progesteron testimi yaptırdım. Cem bey bunu da yaptıktan sonra yapacak birşey kalmıyor artık dedi. diğer bütün test ve filimler temiz, bir sorun yok. progesteron testi ile ilgili beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. ben aslında endişe etmiyordum ama adetimin 3. günü gittiğimde 4-5 yumurta vardı küçük küçük, 13. günü gittiğimde hiçbirşey göremedi doktor.

slmm kızlarrr bi aksilik olmazsaaa yani benım erkek doktorr korkum olmazsaaa bu ayın 25 dee cem beylee tedaviyee baslıyacamm ALLAH hepımızın yardımcısı olsunn AMİNNN

evet bize 3 de gelin dediler o saatde gittik gerci 5de yaptilar transferi siz suan ne asamadasiniz -

Arkadalar benim cok kasik agrim var geliyor 10 dakika kivraniyorum... cem beyi aradim kendini dinleme diyor ama...dinlemeyle alaksi yok agridan yerimden kipirdayamiyorum..tup bebek yaptiranlar boyle agri oluyormu acaba

evet bize 3 de gelin dediler o saatde gittik gerci 5de yaptilar transferi siz suan ne asamadasiniz -

okuyunca sen olduğunu tahmin etmiştim :))) ne enteresan değilmi çok heyecanlı görünüyordunuz allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, benim de ogün birde randevum vardı ama cem bey trafikte olduğu için acaip yığılma oldu, çok uzun süre bekledim, öyle olunca insan her geleni incelemeye başlıyor ) ben cem beye yeni başladım. benim 3 yıldır çocuğum olmuyor, 8 yaşında bir oğlum var, tamamen kaza ürünü ) 2 yıl önce 2 kimyasal gebelik yaşadım. onun dışında yumurta takibi ovulasyon testleri...vs ne denediysem olmadı. cem beyi ve memoriali kadınlar klübü sayesinde tanıdım ve güvendim. benden rahim filmi istedi bu ay onu da yaptırdım onda da hiçbir sorun yok. en son progesteron testi istedi onda da bir sorun çıkmazsa sanırım adetimden sonra aşılama deneyeceğiz. ben aşılamaya pek inanmıyorum ama denemedik demeyelim. sonrasında hemen tüp bebek denemek istiyorum

merhaba kızlar testimin sonucu iyi çıktı, cem beyle görüştük. adetimin 3. günü aşılama için start vereceğiz, aşılama olabileceğim günler bayrama denk geliyor (( ne olucak şimdi???

esmeralda nasılsın ????? dün hiç bakamamıştım güzel güzel okurken kasık ağrım var mesajına gelince korktum Ya zaten böyle ağrılar olurmuş yani normal hamile kalan arkadaşlarım da söylerdi çok ağrım var gelcek gibi ama 3-5 gün geçti derlerdi bence normal dir. İzin alabilme imkanın varmı c.tesi çalışıyormusun biraz dinlensen???? Sakın ağrım var diye kendini olumsuz düşünüp üzme güzel düşün güzel olsun ... Yarın kaçta yapılacak test? Güzel haberlerini paylaş bizimle yarın akşam tekrar bakıcam müjdeni duymak için hepimizin duaları seninle Allah yardımcımız olsun İNŞALLAAAHHHHH :)

suyasem hayırlı uğurlu olsun :)) öyle aşılamaya güvenmiyorum hiç deme benim 2 arkadaşımın aşılama ile olan ikizleri var :)))) Yani enaz tüp bebek kadar oranı yüksek bir işlem. memoriel bayram da da bence IVF bölümü olarak çalışıyordur tedavini aksatıcak birşey yapıcaklarını sanmıyoruum Hadi bakalım dualarımıza seni de ekledik hayırlı haberlerini almak umuduyla dualarımız evlat isteyen herkez için kabul olsun :)

Arkadalar benim cok kasik agrim var geliyor 10 dakika kivraniyorum... cem beyi aradim kendini dinleme diyor ama...dinlemeyle alaksi yok agridan yerimden kipirdayamiyorum..tup bebek yaptiranlar boyle agri oluyormu acaba

esmeralda canım yenı olusan gebelıklerde kasık agrısı ve rahım ıcınde agrı oluyormus.Arkadasım hamıle suan 4 aylık oldu onunkı oda bı agrılardan sıkayet edıyordu.rahıme yerlestıgı ıcın embrıyo olurmus boyle agrılar sıkmasakın canını.Buyuk gun yarın degıl mı?Hayırlı haberlerını beklıyoruzzz:)))

Arkadaslar bu gece sabah dogu saat 3de cok kotu agriyla uyandim 15 dakika kivrandim ve hemen apar topar acile gittik acilde beta testi/tam kan sayimi yaptilar ama beta cikmayabilir dediler cunku 9,gundu ama degerim 137 cikti fakat cok agrilarim var sevinmekle sevinmemek arasinda kaldim cem beyi aradim normal dedi ama bu kadar siddetli agri nasil normal olur sanki adet agrisinin 10 kati agri 15 dakika boyunca gecmiyor// ama cem bey bu sefer tutacak dedi ve tutdu.. yarin gidip muyane olmak istiyorum cem bey gelmene gerek yok suan kese gozukmez dedi ama icim rahat degil agrim var o yuzden gidicem.. darisi tum isteyenlerin basina diyorum 10 gun sonra kese gozukucekmi diye gel ve birdaha beta hcg yaptirma dedi...normlade 2 gunde bir deger artarnu diye bakmalari gerekiyor diye biliyordurm kafamda birsiru soru var

merhaba kızlar testimin sonucu iyi çıktı, cem beyle görüştük. adetimin 3. günü aşılama için start vereceğiz, aşılama olabileceğim günler bayrama denk geliyor (( ne olucak şimdi???

canim hayirlisi olsun bayramdada calisiyordur merak etme pazar gunu bile calisiyorlar cunku cem beye guven ne dediyse oluyor inan

Merhaba, iş yerinden giriş yapamadığım için yazamadım, bir de burayı ilk defa kullanıyorum, pek keşfedemedim, kusura bakmayın lutfen. Benim 12 Eylülde toplama işlemim yapılmış, 15 Eylülde de transferim gerçekleşmişti. Şu anda da 10 haftalık hamileyim, Allah tamamına erdirir, darısı tüm isteyenlerin başına ihşallah Cem bey'in yoğunluğu ile ilgili tereddütlerim devam ediyor ancak, muayenelerde ne yemem gerektiği, bebegin detaylı durumu vb konularda hiç bilgi vermemişti. Geçen hafta denemek için Acıbadem Maslak hastanesinde Prof. Tansu Küçük'e gittim, yarım saat sıkılmadan bana en ince detayına kadar herseyi anlattı, ama bizim evimize cok uzak, doktor aramam devam ediyor. Sevgiler

bende cem beyde ilk aşılamamda hamile kaldım ve şuan kızım 5 aylıko zamanlar acıbademdeydi,hamile olduğumu öğrendikden sonra başka bir doktorayönlendirdi.öyle yapmadımı,o bildiğim kadarıyla doğumla ilgilenmiyor.

Hayır yönlendirmedi, memorialda daha yogunum isterseniz özelime gelin dedi ama onu da maddi anlamda düşünmüyorum. Doktor aramam devam, Anadolu yakasında özel hastanede doktor tavsiyesi olan varsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…