neden kimse ataşehir memorial daki doktor handan hanımdan bahsetmiyor? kimse ona gitmedi mi? buranın tek doktoru cem bey değil ki?handan hanımın hastaaları sizlerde yazarsanız sevinirim.ben bir kaç defa handan hanıma gittim muayene için. ama daha tüp bebek yaptırmadım. kendi düşüncem çok hoş bir bayan ve iyi bir doktor. bu topik uzun zamandan beri pek ilgi görmemiş. bu topiğin eski hızlı zamanlarına geri dönmesini diliyorum.
Cevabın için teşekkür ederim. ben önümüzdeki aylarda handan hanıma tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum. gerçi ben de daha önce bir kaç defa muayene oldum kendisine ve menun kaldığım için tercih ediyorum.histeroskopi yaptı bana. iyi geçti. ben erkek doktor istemediğim için handan hanıma gitmiştim ama bana çok iyi davrandı kendimi çok yakın hissettim. nasip olursa artık tüpe geçeceğiz. daha önce hiç aşılama yaptırmadım. acaba aşılama denesek mi yoksa direk tüp mü yaptırsam kararsızım. bizde sorun eşimde, her ay normal yumurtlamam oluyor.
sizler tüp konusunda benden tecrübelisiniz, bana süreçten biraz bahseder misiniz? kaç kere kontrole gittiniz, neler yaptınız? çalışıyorsanız işten izin almak gerekiyor mu?
bir de son zamanlarda memorialda ücretler ne kadar bilgi verirseniz sevinirim. tüp ve aşılama fiyatları . her ikisini de biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim. ilaçlar ne kadar tutar?
sevgilerimle
Cem bey bana asılama önermemişti genelde asılamayı erkekte problem olursa öneriyopruz demişti ama gene en güzel yönlendirmeyi dr lar yapar. Siz tüm bilgilerle onlara bırakın bence. sürece gelince adetin 3. günü sanırım ilk muayneye gidiyorsunuz ve ilaçlar başlıyorsunuz, ilaçların masrafı sizin alacağınız doza göre değişiyopr yani ben gün lüğk 100 ml yapsam farklı adet 150 ml yapsam farklı adette ilaç almak gerekli benim catlama iğnesi dahil 1000 tl ye yakın tutmustu daha sonra işlem sonrası progestoron kullanılacak insallah tutarsa 12. haftaya kadar o da pek birşey tutmuyor.
KOPntrollerse haftada 2-3 kere yumurta adet ve büyüklüklerini takip etmek için gitmek gerekiyor, ben calısıyorum ancak Cem bey aksamları Femical klinikte oldugundan randevularımın coguna iş cıkısı orada gittim, cok izin almama gerek kalmadı.
ben yumurta toplama yapılan gün izin aldım, işlem günümde tesadüfen ctesiye geldiği için hiç izin almadım. cem bey cok yatın aman kalkmayın dikkat edin diyen bir dr değil. dogal akısına bırakmaktan yana. ben kendimce dikkat ettim, cokta hayatıma etki ettirtmedim. daha önce yazmıstım okumadıysanız benim 30-35 gün kanamam oldugu halde ben rapor almadım sadece agır kaldırmamaya ve agır işler yapmamaya dikkat ettim. sonrasında mutlu haberi aldık ve kanamam da sona erdi. sürece gelince 15 temmeuz son adet tarihim, 27 temmuz yumurta toplama, 30 temmuz işlem tarihim yani 15 günde herşey bitiyor.
daha da ayrıntı verebilirim istersen. Fiyatlara gelince ben özel sigortalıyım, sigorta kurumumun anlaşmasına göre sadece hastane tutarı normal ve sezeryan epidural olarak değişiyor+ bebek bakım ücreti oluyor. Yaklasık bana verilen fiyat 4000 civarı+ Cem beye verilecek ücret ekleniyor. Oda sezeryan ve normal olarak farklı ücret alıyor onunda benim sigortamla anlasmalı fiyatı 4000-4500 arası.
daha ayrıntı istersen sorabilirsin, sevgiler
Canım çok sağ ol.çok yardımcı oldun.demek 30 gün kanaman oldu. benim de en büyük korkum bu. bende bir kanamaya başlarsa bir daha durmuyor-kesin düşer.
sen doğumu da cem beyde yapacaksın anladığım kadarıyla.
bu verdiğin fiyat doğum için mi?ben tüp bebek ve aşılama fiyatlarını merak etmiştim. eğer verdiğin fiyat tüp bebekse + cem beye verilecek ücret yazmışsın ya, hastaneden başka ek olarak doktora da ayrı ücret mi veriliyor?
biz kocaeli de oturuyoruz. o yüzden 15 gün için en az 7 kere dr a gitmem gerekecek galiba. artık izin alacağım ne yapayım? aslında ben kimseye söylemek istemiyordum tüp bebek tedavisi gördüğümüzü.ama nasipte bu da varmış elden ne gelir. iştekiler öğrenecek. zaten herkes akraba. yani duymaayan kalmaz.
tekrar teşekkürler. senin yazdıklarını da buradan okumaya devam edeceğim. bu topikte seninle yazışan chnb var. o ne yaptı acaba? umarım herkes kalbindeki dileklerine ulaşır. sevgilerimle..
Canım çok sağ ol.çok yardımcı oldun.demek 30 gün kanaman oldu. benim de en büyük korkum bu. bende bir kanamaya başlarsa bir daha durmuyor-kesin düşer.
sen doğumu da cem beyde yapacaksın anladığım kadarıyla.
bu verdiğin fiyat doğum için mi?ben tüp bebek ve aşılama fiyatlarını merak etmiştim. eğer verdiğin fiyat tüp bebekse + cem beye verilecek ücret yazmışsın ya, hastaneden başka ek olarak doktora da ayrı ücret mi veriliyor?
biz kocaeli de oturuyoruz. o yüzden 15 gün için en az 7 kere dr a gitmem gerekecek galiba. artık izin alacağım ne yapayım? aslında ben kimseye söylemek istemiyordum tüp bebek tedavisi gördüğümüzü.ama nasipte bu da varmış elden ne gelir. iştekiler öğrenecek. zaten herkes akraba. yani duymaayan kalmaz.
tekrar teşekkürler. senin yazdıklarını da buradan okumaya devam edeceğim. bu topikte seninle yazışan chnb var. o ne yaptı acaba? umarım herkes kalbindeki dileklerine ulaşır. sevgilerimle..
evet ben dogum fiyatlarını söyledim. tüp bebek tedavi fiyatı 1900 veya 2000€ idi. 2. denme 1700, 3.deneme 1500 € bilgin olsun. artı ilaç parası benim Temmuz ayında 6000 TL ye maal oldu. Cem bey için ayrıca bir ücret demiyorsun. Benim yumurtalarımı Arzu hn ve Serkan bey topladı ama yerleştirme işlemini Cem bey yaptı. Genelde sehir dısından gelenler direk o dönemde izin alıp tüm bu süreyi istanbul da geciriyorlar ancak seninki yakın bir sehir. CHNB den haberim yok bir iki kere sordum ancak cevap vermedi umarım hayırlı haberlerini alırız, tabii ki senin de... ben de elimden geldiğince seni ve gelişmelerini takip etmek isterim. herkes için hayırlısı olsun. sevgiler...
ZARPDENIZ sayesınde harıka bır doktorum oldu:) Cem bey cok seker guler yuzlu ve pozıtıf bır doktor.Dun hıstereskopı yaptı canım acımadı dersem yalan olur bagırdım cagırdım ama cok sukur rahımdekı yapısıklıgı hallettı. Sonra da CD ızlettı. Bayagı yapısıklık varmıs.. Sımdı regl olunca tekrar gıdecegım ve dusuk doz ıle 1 ya da 2 olan yumurtamı gelıstırecek... umarım kalıtelı saglıklı yumurtalarım olur ve gelısır ve toplanır ve sonrasında da embrıyo olur :)ıcımde bahar dıye mı bılemıyorum ama kıpırtı var nısan sonu mayıs bası bebısım gelecek gıbı hıssedıyorum:) ınsallah kızlar dua edın benım ıcın sevgıler
Canım sorunu görmemişim. Kusuruma bakma:)) Sen nasılsın? Doğum ne zaman? Tüp bebekten sonra benim korunmasız 2. ayım geçen ay olmadı. Kk dan Aytun Hanıma sordum durumumu. Amh değerim yüzümden doal da tüp bebek için de durumumun kolay olmadığını, bir an önce vakit kaybetmeden tüp bebek tekrar denemem gerektiğini yazmış. Yaza kadar doğal deneyeceğiz olmazsa yaza gideriz tüpe. Ama merkez konusunu eşime bırakacağım. Olmadı ya kendi bulsun bakalım bu sefer. Olursa da son kere denerim. Artık oğlum var nasipte yoksa tek çocuk o değil diyorum. Kayıplarım nedeniyle çok istiyorum yeniden anne olmayı ama kısmet tabi.
Sonrasını biliyorsun her ne şekilde olursa olsun takibi Arda Bey yapacak. Serklajımı o atacak. İnşallah...
ZARPDENIZ sayesınde harıka bır doktorum oldu:) Cem bey cok seker guler yuzlu ve pozıtıf bır doktor.Dun hıstereskopı yaptı canım acımadı dersem yalan olur bagırdım cagırdım ama cok sukur rahımdekı yapısıklıgı hallettı. Sonra da CD ızlettı. Bayagı yapısıklık varmıs.. Sımdı regl olunca tekrar gıdecegım ve dusuk doz ıle 1 ya da 2 olan yumurtamı gelıstırecek... umarım kalıtelı saglıklı yumurtalarım olur ve gelısır ve toplanır ve sonrasında da embrıyo olur :)ıcımde bahar dıye mı bılemıyorum ama kıpırtı var nısan sonu mayıs bası bebısım gelecek gıbı hıssedıyorum:) ınsallah kızlar dua edın benım ıcın sevgıler
inşallah en kısa sürede hayırlısı hamile kalirsin canım:)) benim doguma az kaldı 2 en geç 3 hafta icinde dogum olacak :) heycanliyim
inşallah en kısa sürede hayırlısı hamile kalirsin canım:)) benim doguma az kaldı 2 en geç 3 hafta icinde dogum olacak :) heycanliyim
Minminnoşh, 2 gün varadetime bugün test yaptım silik çıktı kanda baktırdım 144 çıktı.İnşallahs sağlıkla güzel bir hamilelik olur.Tüm isteyenlerin...
Ben ancak gördüm mesajı, çok çok tebrik ederim haber çok güzel. O tarihten beri gelişme nasıl? Bu arada ben dogum yaptım ve evet Cem bey yaptırdı doğumumu, doğru bir karar verdigimi bir kez daha anladım. Cem bey ile güzel bı takım calışması ile normal dogum ile kızımı dünyaya getirdim. Darısı tüm isteyenlerin basına tabi ki hayırlısı ile ve saglikla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?