selam kızlar
2 yıldır denediğimiz halde çocuk sahibi olmadık. eşimin morfolojisi %0 ve sperm sayısı az. artık bu konuda birşeyler yapmak istiyorum. memorial da arzu hanım direkt tüp bebek demişti. ama bir cem bey ile görüşmek istiyorum. tüp bebek sürecinde ilk adım nedir. benim hormon seviyelerimin tahlili ve eşim için yeni bir sperm sayımı mı sadece ? yoksa daha başka yapılması gereken şeyler var mı?
arzu hanımla 2-3 ay önce görüştüğümde yumurta reservi ile ilgili testi de yaptırmıştım, onda bir problem çıkmamıştı.
artık başlamak ve artık bir çocuk sahibi olmak istiyorum, ama nereden başlayacağım bilemiyorum....
kızlar bende bugün ilk kez Cem Bey'e muayeneye gideceğim, tüp bebek tedavisine başlamak için...
inşallah iyi sonuçlar alırım, hepimize umut olur...
kızlar bende bugün ilk kez Cem Bey'e muayeneye gideceğim, tüp bebek tedavisine başlamak için...
inşallah iyi sonuçlar alırım, hepimize umut olur...
ben cem beyib hastası değilim ama dun memorıal atasehirde tup bebeğe basladım.doktorum handan hanım
merhaba melisdilek öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....
ben de cumartesi öğleden sonra handan hanım ile görüştüm ( Cem Bey yoktu) reglimi bekliyorum (bu hafta içi) olunca tedaviye başlayacağız.
Senin yaşın kaç ? sorun nedir ? ayrıca senden istenilen tahlil, test vs oldu mu ?
Ben yaklaşık bir yıldır handan hanımın hastasıyım. bana bir yıl önce histeroskopi yapmıştı. ben de bir sorun görünmüyor. bizdeki sorun erkek infertilitesi.ben 34 yaşındayım. benim daha önceki tahlillerim olduğu için pek fazla tahlil istenmedi.sadece tüp bebek prosedürü olan bazı tahliller isteniyor hepatit b-hepatit c ve hıv testi isteniyor eşlerden. başka test istemediler. ben iğnelere başladım. çarşamba günü kontrolüm var. başladık bakalım hayırlısı Allah'tan. inşaallah hepimizin tedavisi hayırlısı ile sonuçlanır.
birde bu topikte merve02 diye bir arkadaş var memorial ataşehirde şuanda tedavide olan. ama o memoial gidenler topiğine yazıyor genelde. o da bize katılırsa deneyimlerimizi burada paylaşabiliriz.
savgiler...
kızlarrr ben de bu gün ilk iğnemi vuruldum...
hadi hayırlısı bakalım...
lütfen dua edin benim içinnn...
Hayirli olsun ben de reglimi bekliyorum arkadaslar cem demirel'le tedaviye baslamak icin hepimizin hakkinda en hayirli en guzel neticeler olsun insaallah.
inşallah arkadaşım tez zamanda göbişlerimiz bebiş dolar :))
Cem Bey iyi bir doktor biraz yoğun ama muayenelerimi falan hep ona oldum şu ana kadar, cumartesi opu m var onu yapmayacakmış ama kesin transferini ben yapacağım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?