Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

selam kızlar
2 yıldır denediğimiz halde çocuk sahibi olmadık. eşimin morfolojisi %0 ve sperm sayısı az. artık bu konuda birşeyler yapmak istiyorum. memorial da arzu hanım direkt tüp bebek demişti. ama bir cem bey ile görüşmek istiyorum. tüp bebek sürecinde ilk adım nedir. benim hormon seviyelerimin tahlili ve eşim için yeni bir sperm sayımı mı sadece ? yoksa daha başka yapılması gereken şeyler var mı?
arzu hanımla 2-3 ay önce görüştüğümde yumurta reservi ile ilgili testi de yaptırmıştım, onda bir problem çıkmamıştı.

artık başlamak ve artık bir çocuk sahibi olmak istiyorum, ama nereden başlayacağım bilemiyorum....

ben de cem beyin hastasıyım ve memnunum ordan bilgi alabilirsin hemşiresi sule hanım cok yardımcı olurr...

yanlız şöyle bi durum var cem beyden randevu ala muayesnesi ücretli tedaviye başlayınca verdiğin muayene ücreti düşülüyo tüp bebek ücretinden...

Ben 3 deneme yaptım Cem Bey'de. Sonuca ulaşamadık ama çok iyi bir insan, güleryüzlü. Hatta geçen rüyamda gördüm. Gelsene diyordu bana :44:

ben foruma yeni üye oldum, Dr. Cem Demirel'in hastasıyım, kendisiyle mayıs ayında tanıştım ve ilk tüp bebek denememdi; şu anda
11 haftalık ikizlerime hamileyim. Kendisi az öz konuşan, tedavi ve sonuç odaklı, hasta dostu çok iyi bir doktor. Herkese bol şanslar.

kızlar bende bugün ilk kez Cem Bey'e muayeneye gideceğim, tüp bebek tedavisine başlamak için...
inşallah iyi sonuçlar alırım, hepimize umut olur...

kızlar bende bugün ilk kez Cem Bey'e muayeneye gideceğim, tüp bebek tedavisine başlamak için...
inşallah iyi sonuçlar alırım, hepimize umut olur...

merhaba canım bende ataşehir memoriale gitmek istiyorum fiyatlar nasıl acaba ve cem beye gitmek istiyorum acaba nasıl ilk muayene ücreti ne kadar biraz bilgi verirmisin

ben cem beyib hastası değilim ama dun memorıal atasehirde tup bebeğe basladım.doktorum handan hanım

merhaba melisdilek öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah....
ben de cumartesi öğleden sonra handan hanım ile görüştüm ( Cem Bey yoktu) reglimi bekliyorum (bu hafta içi) olunca tedaviye başlayacağız.
Senin yaşın kaç ? sorun nedir ? ayrıca senden istenilen tahlil, test vs oldu mu ?

Ben yaklaşık bir yıldır handan hanımın hastasıyım. bana bir yıl önce histeroskopi yapmıştı. ben de bir sorun görünmüyor. bizdeki sorun erkek infertilitesi.ben 34 yaşındayım. benim daha önceki tahlillerim olduğu için pek fazla tahlil istenmedi.sadece tüp bebek prosedürü olan bazı tahliller isteniyor hepatit b-hepatit c ve hıv testi isteniyor eşlerden. başka test istemediler. ben iğnelere başladım. çarşamba günü kontrolüm var. başladık bakalım hayırlısı Allah'tan. inşaallah hepimizin tedavisi hayırlısı ile sonuçlanır.

birde bu topikte merve02 diye bir arkadaş var memorial ataşehirde şuanda tedavide olan. ama o memoial gidenler topiğine yazıyor genelde. o da bize katılırsa deneyimlerimizi burada paylaşabiliriz.

savgiler...

evet canım benim de nisan ayında yapılan hormon tahlillerim vardı, bunlar yeterli dedi...
Hepatit b-hepatit c ve hıv testlerini de sonra yaparız dedi...
Bu sabah regl oldum :)) yarın sabah kısmetse benim de tedavim başlayacak...Cem Bey ameliyatta olacağı için yine Handan hanım'dan randevu aldım. Çok heyacanlıyım, regl olduğum için sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :)) bizde de sorun eşimde, morfoloji 0 ve sperm sayısı düşük...
Allah'ım inşallah nasip eder hepimize inşallah...

Hayirli olsun ben de reglimi bekliyorum arkadaslar cem demirel'le tedaviye baslamak icin hepimizin hakkinda en hayirli en guzel neticeler olsun insaallah.

inşallah arkadaşım tez zamanda göbişlerimiz bebiş dolar :))
Cem Bey iyi bir doktor biraz yoğun ama muayenelerimi falan hep ona oldum şu ana kadar, cumartesi opu m var onu yapmayacakmış ama kesin transferini ben yapacağım dedi...

Hakkimizda hayirlisi olsun arkadasim, Allah yardimcimiz olsun, ya aslinda biliyorum Rabbim nasip ettikten sonra doktorlar da bir vesile aslinda. Yani nasipte varsa kim yaparsa yapsin olur, kendiliginden bile olur. Dolu mucize hikayeleri okudum, neden olmasin ama iste ben merkezi de cok begendim, butun calisanlar iyi ilgili, diger doktorlar da iyi cem demirel'in de tecrubesi basarisi zaten tartisilmaz. Ben ozellikle ilk gorusmeyi ve ilk muayeneyi kendisiyle yaptim ki o yönlendirsin istedim, artik Allah bilir, neler yasayacagiz bakalim.

merhaba arkadaslar, kokocci arkadasımız cumartesı gunu opu olmus. nasıpse benım oopum da persembe gunu olacak. bana bıraz detaylı anlatır mısın? opunu kım yaptı?sonrasında neler yasadın? merve02 arkadasımızında transferı olmus dun gercı bazı olumsuzluklar yasamıs ama sanırım embrıyolog hatasından bahsetmıs. sonucta 2 embrıyo transferi yapılmıs ıns saglıklı bebıslero gelır. hepımızın hakkında hayırlı ve guzel sonuclar olsun ıns.

yenı arkadasımız sen de hos geldın. burada hepımız kader arkadasıyız. deneyımlerımız paylasıyoruz burada. bu degerı bıcılemez bır sey.

gelısmelerı paylasmaya devam edelım. ıyı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…