Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Ben hala reglimi bekliyorum bir yandan da sukrediyorum henuz baslamamis olmasina misafirim var cunku ve biraz zor misafirler...:))) bir yandan ignelere baslayip bir yandan tok agirlamasi zor olurdu herhalde:)) neyse:)) genetik test yapildi esime ve sonuc bekliyoruz, spermiogrem sonuclariysa nispeten mutlu etti biz, 0 morfolojimiz 4 e cikmis diger sonuclari yorumlayamadim, hastaneyi de arayamadim basimin kalabalikligindan:) son derece cahil durumdayim, tamamen teslim olmus bi durumdayim hatta cok savunmasiz ve yalniz hissediyorum dogrusu cunku kalabalik icinde yalniz olmak cok daha zor. acikcasi neler yasayacagimi ben de bilmiyorum, duaya devam simdilik. Allah her asamada her an yar ve yardimcimiz olsun artik o ne nasip ettiyse onu gorecegiz... Herkese sevgiler ve hayirli tedaviler diliyorum :))

canım benim opu'yu bu cumartesi (22 Eylül) olarak planlamıştık,ama yumoşlar hızlı gelişdi:)) cumaya aldık, kısmetse yarın sabah opum var
pazartesi veya çarşamba (3. veya 5.gün) transfer olacakmış...
size opudan sonra ve transfer sonrası yazarım...
dualarınızı eksik etmeyin lütfen....
hepimize bu yolda bol şans diliyorum...

Alah yardimcin olsun, melisdilek, hepimizle beraber senin de insaallah, yarin cuma bol bol ayetel kursi okumak lazim ve de hasbinallahi ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir... Bu dua benim her seyim... Zaten de baska neyim var ki...

canım sanırım ben yanlış anlamışım ben zannettımkı gecen cumartesı oldu opun. benım bugun oldu opum. bıraz karnım ve kasıklarım agrıyor. bugunu evde dınlenerek gecırdım. bırazda kanamam var ama normalmıs.bazı ılaclar verdiler. yarın embrıyolog arayacakmıs beklıyoruz. ıns hepımız olumlu sonuclar alır bebıslerımıze kavusuruz. gelısmelerı paylasmaya devam. sevgıler

canım benim hem heçmiş olsun hem hayırlı olsun... kaç yumurta toplandığını ve kaçının sağlıklı olduğunu ve transferin kaçıncı gün yapılacağını yazar mısın?
bende yarın opudan sonra gelişmeleri yazarım...
ayrıca acaba sana kaç embriyo transfer edecekler ? bu konuda bir şey konuştunmu canım?

Arkadaslar 35 yasindan kucuk ve ilk denemesi olan bayanlara tek embriyo transfer ediliyor, bu sadece devlet hastanelerinde falan mi boyle, yoksa ozel tup bebek merkezleri de ayni mi ben tam bilemiyorum... Bilen var mi?

Bende bugün itibari ile CEM beyin destegi ile aşılandımmmmmmmm eşimin sperm durumunu begendiğini söyledi hadii bakalım inşallah hayırlısıyla tutar bebişşşşşiiimizzzzzz
öpüyorum herkesiiiiiiiiii
allah yardımcımızzzz olsunnnnnnn

Ben de cem demirel dusunuyorum ama emin degilim kimileri cok ilgisiz oldugunu soyluyorlar. Merkez iyiymis ama cem demirel ilgisiz, umrunda bile degil durumumuz, psikolojik olarak hic destek vermiyosa benim psikolojim dusuk olunca moralim bozuk olursa sanki tedavim de bundan olumsuz etkilenir gibi geliyor. Bu konuda ne dusunuyosunuz? Genelde hamile olanlar memnun ama ya basarisiz olanlar? Onlar da yasadiklarini anlatsalar...

Nasil bu topikten ses seda cikmiyor, inanamiyorum:)) benim transfer gunumde en az 15 tane daha transfer islemi vardi, yogunluk diz boyu ama hastalar sessizlik yemini etmis sanki. Cem demirel hakkaten cok yogun ama yeterince ilgilendigini dusunuyorum ben sahsen hos bes etmek niyetinde hic degilim isim gorulsun ir an once, evime gideyim. Bu arada da tedavimde hicbir sey atlanmasin istiyorum ve bu istegim de karsilandi su ana kadar bildigim kadariyla....

Her ne kadar cevap gelmeyecegini tahmin etsem de tedavi gorenlere sormak istedigim bi sey var, transferden sonra merkezde be kadar yattiniz? Kafama takilan konu bu, baska yerlerde okuyorum, yatagina sedye ile goturulenler, tuvaletini yapmasi icin surgu verilenler, 2-3 saat yatanlar falan. Ben transferden sonra ayaga kaldirildim, odama yuruyerek gittim sonra on dakika sonra tuvalete gittim giyindim ve merkezden ayrildim, evde yatmak da ck anlamsiz geldi sonradan, gerci yattim ama yani mantiksiz degil mi? Yatilmasi gereken asil yer merkez bence de ama on dakika yeterli dedi bana hemsirem... Bu knu kafama takiliyor, tabii Rabbim ol dedikten sonra her sey bos, istersem maraton kosayim gene bisey olmaz... Yine de bi tek bana mi boyle oldu, merak ediyorum....

bencede canım yatırılması gerekiyor bizler oaralara maddi manevi emek harcayarak gidiyoruz

bende 17 kasımda gidicem cem demirele zübeyde hanım öğretmen evınde kalmayı düşünüyoruz acaba cem bey mı memorial şişlimi daha ıyı yardımcı olursanız sevınırım

merhabalar arkadaşlar.eski bir üye olarak cem demirel topiğinde geçirdiğim zamanları özlemişim valla.
ben 2008 yılında cem beye gittim.onu tam bir yıl araştırdım ve gittim.
şimdi oğlum 3 yaşında.cem beyi şiddetle tavsiye ediyorum.kendisi çok iyi bir doktordur.tecrübeyle sabittir.
allah yardımcınız olsun canlarımm.

neden kimse cevap vermıyor

Valla canim ben gordum sorunu da kiyaslama yapamam memorial sisliye gitmedim cunku.mama atasehir'de ben bir olumsuzluk yasamadim simdilik. İyice arastir tabii ki bence de, oteki basligi da iyicene oku:))) hayirli olsun simdiden hangisi olursa olsun, bebegin seninle olsun insaallah:))

amin canım inşallah rabbim kımsenın umutlarını söndürmesın ve kucagını boş bırakmasın

Transfer sonrası en az 30 dk yatmak gerekir diye biliyorum en azından benim öyle oldu.Tuvalette kaldırmadılar sürgü verdiler biraz zor oluyor ama katlanıyoruz.Farklı bir yerde denedim ben bence her kliniğin uygulaması farklı şimdi iyi şeyler düşün

Merhaba Cem beye historoskopi, laparoskopi vs. olaniniz varmi acaba? Yorum ve tavsiyelerinizi paylasirmisiniz?

merhaba arkadaşlar.allah hepinizin yardımcısı olsun.önce allaha sonra cem beye güvenin alanında iyi bir drdur .Bende cem beyin eski hastasıyım sayesinde şuan çok tatlı bir kızım var inş rabbim sizlerede tattırır bu duyguyu. sabredin

Merhaba,

Ben yeniyim forumda. Cem bey'den (klinikten) randevu aldık, ctesi gideceğiz. Tüp bebek için ilk görüşmemiz olacak, biraz gerginim açıkçası... Nasıl bir prosedür izlenir, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Aklıma takılan sorular var da...
Normal bir jinekolojik muayene midir?
Birkaç yerde "rahim röntgeni" okudum, mutlaka yapılması mı gerekir, nerede yapılır?
Reglim başlamış olacak ctesi. Başlamış olursa muayeneyi ertelemek mi gerekir?
Hemen ilaca başlanabiliyor mu?

Teşekkürler şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…