merhaba arkadaslar, kokocci arkadasımız cumartesı gunu opu olmus. nasıpse benım oopum da persembe gunu olacak. bana bıraz detaylı anlatır mısın? opunu kım yaptı?sonrasında neler yasadın? merve02 arkadasımızında transferı olmus dun gercı bazı olumsuzluklar yasamıs ama sanırım embrıyolog hatasından bahsetmıs. sonucta 2 embrıyo transferi yapılmıs ıns saglıklı bebıslero gelır. hepımızın hakkında hayırlı ve guzel sonuclar olsun ıns.
yenı arkadasımız sen de hos geldın. burada hepımız kader arkadasıyız. deneyımlerımız paylasıyoruz burada. bu degerı bıcılemez bır sey.
gelısmelerı paylasmaya devam edelım. ıyı geceler...
canım benim opu'yu bu cumartesi (22 Eylül) olarak planlamıştık,ama yumoşlar hızlı gelişdi:)) cumaya aldık, kısmetse yarın sabah opum var
pazartesi veya çarşamba (3. veya 5.gün) transfer olacakmış...
size opudan sonra ve transfer sonrası yazarım...
dualarınızı eksik etmeyin lütfen....
hepimize bu yolda bol şans diliyorum...
canım sanırım ben yanlış anlamışım ben zannettımkı gecen cumartesı oldu opun. benım bugun oldu opum. bıraz karnım ve kasıklarım agrıyor. bugunu evde dınlenerek gecırdım. bırazda kanamam var ama normalmıs.bazı ılaclar verdiler. yarın embrıyolog arayacakmıs beklıyoruz. ıns hepımız olumlu sonuclar alır bebıslerımıze kavusuruz. gelısmelerı paylasmaya devam. sevgıler
neden kimse cevap vermıyor
Nasil bu topikten ses seda cikmiyor, inanamiyorum:)) benim transfer gunumde en az 15 tane daha transfer islemi vardi, yogunluk diz boyu ama hastalar sessizlik yemini etmis sanki. Cem demirel hakkaten cok yogun ama yeterince ilgilendigini dusunuyorum ben sahsen hos bes etmek niyetinde hic degilim isim gorulsun ir an once, evime gideyim. Bu arada da tedavimde hicbir sey atlanmasin istiyorum ve bu istegim de karsilandi su ana kadar bildigim kadariyla....
Her ne kadar cevap gelmeyecegini tahmin etsem de tedavi gorenlere sormak istedigim bi sey var, transferden sonra merkezde be kadar yattiniz? Kafama takilan konu bu, baska yerlerde okuyorum, yatagina sedye ile goturulenler, tuvaletini yapmasi icin surgu verilenler, 2-3 saat yatanlar falan. Ben transferden sonra ayaga kaldirildim, odama yuruyerek gittim sonra on dakika sonra tuvalete gittim giyindim ve merkezden ayrildim, evde yatmak da ck anlamsiz geldi sonradan, gerci yattim ama yani mantiksiz degil mi? Yatilmasi gereken asil yer merkez bence de ama on dakika yeterli dedi bana hemsirem... Bu knu kafama takiliyor, tabii Rabbim ol dedikten sonra her sey bos, istersem maraton kosayim gene bisey olmaz... Yine de bi tek bana mi boyle oldu, merak ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?