Merhaba,
Ben yeniyim forumda. Cem bey'den (klinikten) randevu aldık, ctesi gideceğiz. Tüp bebek için ilk görüşmemiz olacak, biraz gerginim açıkçası... Nasıl bir prosedür izlenir, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Aklıma takılan sorular var da...
Normal bir jinekolojik muayene midir?
Birkaç yerde "rahim röntgeni" okudum, mutlaka yapılması mı gerekir, nerede yapılır?
Reglim başlamış olacak ctesi. Başlamış olursa muayeneyi ertelemek mi gerekir?
Hemen ilaca başlanabiliyor mu?
Teşekkürler şimdiden...
Canım ben eylül ayında kendisinde ilk denememi yaptım, maalesef olmadı ama Cem Bey iyi bir doktor, 2000 euro hastane, ilaveten 1500 tl civarı ilaçlar tutuyor
cmt gunku durumunu benimle paylaşırsan çok sevinirim,çok heyecanlıyım,sana da başarılar....
Selamlar.
Ctesi günkü randevum muayeneydi, biraz da konuştuk. Ben 38 yaşındayım ve hayatımda ilk kez çocuk yapmayı deniyorum. Sadece 3 aydır denedik eşimle, vakit kaybetmemek için (malum yaş ileri) Cem Bey'e gittik. Reglim halihazırda 3 gün geçti, belki (inşallah!) doğal olarak tedaviye gerek kalmamıştır... Ama muayeneden gördüğü kadarıyla yumurta rezervimin azaldığını, ve sol yumurtalığımda iki ufak çikolata kistimin olduğunu söyledi.
"Reglinizi bekleyelim, ikinci gün tahlil isteyeceğim" diyip bir liste verdi. Hemen tedaviye başlamak taraftarı o da.
Eşimin de spermlerine bakılacak. Durum şu an bu.
Günlerdir bu forumdaki pozitif sonuçlanmış hikayeleri okuyorum, gün gün kullanıcıların heyecanlarını takip ediyorum, müthiş moral oldu bana. Hepsini tanıyorum sanki :)
Umarım birkaç sene önce olduğu gibi yine herkes sürekli yazmaya başlar. Belli ki çok güzel dayanışmalar ve paylaşımlar olmuş. Ne mutlu...
çok teşekkür edrim cevap verdiğin için,hakkında hayırlısı olsun insallah,ben 31 yasındayım,iki yıldır deniyoruz ama benim yumurta rezervlerimde azalma var o nedenle tüp bebeğe yönlendirdiler bizi,biz benim bu durumumu yeni öğrendik,herkes bana psikolojik diyodu,ama değilmiş.ilk etapta yıkıldım,ama şimdi teslim oldum yapacak bişey yok,takdir Allahtan.yarın görüşücez bakalım,yarın yazarım,hayırlısıyla bi, atlatsak şu aşamayı....
canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim,senin adına üzüldüm,bir dahakine olur inşallah,bisey daha sorsam sana ekstra masraf çıkarıyorlar mı???şimdiden teşekkür ederimmm...
arkadaslar merhaba ..
bazı merkezlerde muayene degıl de tedavıyle ılgılı danısma bılgı alma bakımından on gorusme ucretsız olabılıyormus ..
cem beyle veya tup bebek unıtesındekı herhanngı bı doktorla memorıal da boyle bır gorusme mumkun mu
gıden oldumu acaba
canım benim opu'yu bu cumartesi (22 Eylül) olarak planlamıştık,ama yumoşlar hızlı gelişdi:)) cumaya aldık, kısmetse yarın sabah opum var
pazartesi veya çarşamba (3. veya 5.gün) transfer olacakmış...
size opudan sonra ve transfer sonrası yazarım...
dualarınızı eksik etmeyin lütfen....
hepimize bu yolda bol şans diliyorum...
kokoci arkadasim seninle bir kac kez yazismistik sen opunu olmussun sanirim cem beyde ne oldu sonuc ne ve deneyinlerini duymak istiyorum yazarsan.bende cem bey ve semra hanimin hast arasinda kaldimda
Merhaba arkadaşlar,
Benim de tedavim yarın başlıyor inşallah. Cem bey "reglinin ikinci günü gel başlayalım" demişti, bugün başladı reglim. Sabah 9.45e randevu verdiler, sanırım iğnelere başlayacağız. Sonra 10. gün de toplama olacağını söylemişti Cem bey.
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza..
Bir arkadaş daha vardı Cem bey'le görüşen, Burçak sanırım..
Ne yaptı acaba merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?