merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıp cem bey'i tercih edenlerdenim bizimde ilk denememiz olacak ve direk tüp bebek uygulanacak eşimin sperm sayısı az ve hareketsiz olduğundan dolayı cuma günü ilk görüşmeye gittik memnun da kaldık eşimden kromozm analizi istedi kendi kliniğinde yaptırdık sonucu görüp tedaviye öyle başlayalım bu sırada adetinizde olur dedi nisan ayında başlıycaz inş..ilk denemede pozitif sonuç alırızz..burada sizleri okudukça içim açıldı allahm bizi duysun ve isteyen herkese en kısa zamanda versin..
aslında bi kaç sorum olacak cem beye giden arkadaşlara ilk denemede tutan var mı yumurta toplama transfr işlemleriyle birebir kendisi mi ilgileniyor?
ekibi de ilgili mi?
herhangi bi sorun problem oldu mu ilaç kullanırken falan..
şimdilik kafama takılan sorular bunlar umarm yardımcı olacak arkadşlar vardı şimdiden çok teşekkrler..
burchak selam..
ben başlayamadım tedaviye. reglimin ikinci günü progesteronu fazla yüksek buldu cem bey, "önümüzdeki ay bekliyorum" dedi. insan epey demoralize oluyor. ben 2 gün ağladım. çok mu hazırlanıyoruz nedir...
şimdi reglime 15 gün filan var, bu arada doğal yoldan gebe kalmazsam 2. gün gideceğim yine. inşallah bu kez başlarız.
bu arada hastalığım (ankilozan spondilit hastasıyım ben, bir çeşit romatizma) nüksetti müthiş ağrılarım var, sırf yumurtlamayı etkilemesin diye ağrı kesici almıyorum, kıvranıyorum ağrıdan. o da epey bozuyor moralimi.
soğan kürüne başladım geçen hafta. incire devam. bu sabah da arı sütüne başladım. hayıt'ın hapını buldum, uğraşmıyorum çayla falan. çörekotu+bal devam. duyduğum her şeyi yapıyorum, inşallah sonuçlarını alırım...
sen nasılsın?[/QUOTE
ben uzun zamandır girmiyorum buraya,okuyup moral bozmim diye. biz haziranda karar kıldık tüp bebek için.fakat bugun söyle bi gelişme oldu,paylasmak istiyorum.görümcemin ısrarı ile bugu ibrahim saracoğlunu aradım,zor da olsa en sonunda görüstüm kendisiyle.bana bu amh degeri ile tüp bebek yapsamda tutmayacagını söyledi,tabi ki yıkıldım,canına yazık,önce bu degeri toparla dedi,embriyonun gelişimini bu hormon saglıyomus,kür verdi,üç aşamalı,yarın sipariş vericem,görümcem bu adam sayesinde hamile kaldım ben diyo.üç yaşında kızı var,çok sorunluydu,olmuodu,burdan kür aldı,çay içti falan filan,şimdi çocuğu var yani, kaybedecek biseyim yok ,deneyecegim bakalım, senınde insallah kısa zamanda yoluna girer işlerin,agrıların için geçmiş olsun diyorum....bu arada saracoğlu tum degerleri soruyo kafasına gore vermioo kürüü..
merhaba kızlar, bayadır siteye girip bakmıyordum neyse ki baya bi hareketlenme olmuş hepimizin derdi aynı olduğu için birbirmize teselli oluruz en azından :)) benim adetim baya yaklaştı tedaviye başlamak üzereyiz yani inş.. hepimizin bebişleri sorunsuz sıkıntısız bi an evvel bizleri yormadan gelir..bu sayfanın ilk yıllarını okudum ne güzel arkadaşlıklar dostluklar sohbetler olmuş öyle ya hayran kaldım umarm sonrasında gelecek olanlarda yani bizlerde öyle olabiliriz şimdilik yazacak çok şeyim yok tedaviye başladığım andan itibaren yazıcam ama görüşmek üzere..
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıp cem bey'i tercih edenlerdenim bizimde ilk denememiz olacak ve direk tüp bebek uygulanacak eşimin sperm sayısı az ve hareketsiz olduğundan dolayı cuma günü ilk görüşmeye gittik memnun da kaldık eşimden kromozm analizi istedi kendi kliniğinde yaptırdık sonucu görüp tedaviye öyle başlayalım bu sırada adetinizde olur dedi nisan ayında başlıycaz inş..ilk denemede pozitif sonuç alırızz..burada sizleri okudukça içim açıldı allahm bizi duysun ve isteyen herkese en kısa zamanda versin..
aslında bi kaç sorum olacak cem beye giden arkadaşlara ilk denemede tutan var mı yumurta toplama transfr işlemleriyle birebir kendisi mi ilgileniyor?
ekibi de ilgili mi?
herhangi bi sorun problem oldu mu ilaç kullanırken falan..
şimdilik kafama takılan sorular bunlar umarm yardımcı olacak arkadşlar vardı şimdiden çok teşekkrler..
bizde bu ay tedaviye başladık ama benim sadece 1 yumurtam gelişti ve tedaviyi bıraktık önümüzdeki ay yeniden başlayacagız nasipse hayırlısı bakalım. ben hangi ilaçları kullandığınızı sormak istiyorum.
ben daha önce başka bir hastanede 2 tedavi süreci geçirdim ilkinde hamile kaldım tek yumurta ikizi oldukları için bebeklerimi 16 haftalıkken kaybettim, 2. tedavim negatif sonuclandı. 3. de yumurta oluşmadı bakalım nasip 4. tedavide inş. kavusuruz bebeğimize
Burçak selam,
Ben bu hekimin soğan kürünü yaptım geçen ay.. İyi gelmedi bana.
Aksine rahim duvarını inceltti bende, hani eskaza hamile kalmış olsam tutunamayacaktı embriyo. O yüzden her şeyi bıraktım, sadece doktorun verdiği ilaçları alacağım bundan sonra. Kür çay filan yok. Tıp ne diyorsa, o.
Spora başladım, diyetime başladım.. Çok kilom yok ama fit olmak için, kendimi iyi hissetmek için başladım.
Cem bey'in bu ay verdiği bi ilaç var, 15inci gün başla demişti. Yarın ona başlıyorum, reglim başlayınca bakıcaz duruma. Benden haberler böyle.. Umudum hala var, kimler neler anne oluyor allah aşkına.. Yumurtam az olsa da var, adetlerim hala vaktinde. Moral bozmuyorum. Olacak.
bende haftaya pzt si veya sali yani adetim nezaman olursa 2.veya 3.gunu tedaviye baslayacagim benim 2 kere basarisizntup bebek denemem oldu sorun esimde ergen yasda gecirmis oldugu kabakulak hastaligindan dolayi sperm sayisi dusuk.ben cem beye basarilarindan dolayi basliycam dunku gorusmemizi arzu hn ile yaptik hersey guzel gozukuyor dedi onceki raporlarimiza bakti.bakalimnhayirlisi allahim isteyennherkezin kucagini doldur yarabbim
merhaba primula baggins, sizin tedaviniz başladı mı? cem bey sana ne ilacı verdi? rahimi kalınlaştırmak için mi? ben de nasip olursa mayıs sonu haziran başı gibi başlayacağım. bu ay da kontroıle gideceğim. bakalım hayırlısı. belki hastanede sizlerle karşılaşırız.
alya merhaba
siz başladınız sanırım tedavinize. nasıl gidiyor? kaç yumurtan oluştu? transferin oldu mu? eşine kromozom testi yaptırdığınızı yazmışssın sonuç nasıl çıktı? herhangi bir translokasyon var mı? ben de translokasyon çıktı mesela. bir dahaki tüp denememizde pgt yapılacak. gelişmeleri yazarım demiştin ama bakıyorum pek girmiyorsun. merak ettim seni. yazılarını bekliyoruz. sevgiler...
merhaba melisdilek,
ewet tedaviye başladık iğneler bitti salı günü yumurtalar toplandı 30 yumurta toplandı dünde embryolg arayp 21 olgun yumurtamn olduğnu 11'nin döllendiğini söyledi cuma günü tekrar arayp bilgi verecekler pazar günü de transfer olacak hayrlısyla..kromozm testinde bişi çıkmadı cem bey sıkntı yok dedi..bende herhangi bi sıkntı yok yumrta toplandğı gün birz ağrm oldu 3 gündür de ewde dinleniyorum bunun yanı sıra yine ilaçlara devam tabi..
benden bu kadar canım sormak istediğin bişi olursa sorabilirsin şimdilik yaşadklrm bunlar..
Merhaba Ankara12,
Cem bey hastasına göre değiştiryor her kontrolü. Beni ilk 8 gün hiç çağırmadı, sonra tedaviyi uzattığında 3 günde bir, 2 günde bir çağırdı. Kan testi hiç istemedi baştan sona kadar. Kontrolleri Cem bey hastanedeyse kendisi yapıyor. Yurtdışındaysa Arzu hanım yapıyor.
Benim yumurta toplamam bu haftasonu olacak, o yüzdne sonrasındaki ilaçları henüz bilmiyorum.
Bu kadarı umarım yardımcı olmuştur.
benimd pazar gunu toplanacak yumurtalarim herkez icin hayirlisi olsunMerhaba Ankara12,
Cem bey hastasına göre değiştiryor her kontrolü. Beni ilk 8 gün hiç çağırmadı, sonra tedaviyi uzattığında 3 günde bir, 2 günde bir çağırdı. Kan testi hiç istemedi baştan sona kadar. Kontrolleri Cem bey hastanedeyse kendisi yapıyor. Yurtdışındaysa Arzu hanım yapıyor.
Benim yumurta toplamam bu haftasonu olacak, o yüzdne sonrasındaki ilaçları henüz bilmiyorum.
Bu kadarı umarım yardımcı olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?