Merhaba Ankara12,
Cem bey hastasına göre değiştiryor her kontrolü. Beni ilk 8 gün hiç çağırmadı, sonra tedaviyi uzattığında 3 günde bir, 2 günde bir çağırdı. Kan testi hiç istemedi baştan sona kadar. Kontrolleri Cem bey hastanedeyse kendisi yapıyor. Yurtdışındaysa Arzu hanım yapıyor.
Benim yumurta toplamam bu haftasonu olacak, o yüzdne sonrasındaki ilaçları henüz bilmiyorum.
Bu kadarı umarım yardımcı olmuştur.
merhaba alya, senin sayın çok güzel maşallah. senin transferin olmuş şimdi test gününü bekliyorsun sanırım. test yaptığında bize sonucu yazarsan seviniriz. inş. sen de pozitifi görürsün bu denemende.sana kaç tane embriyo transfer edildi. kaçıncı gün transferi yaptılar? transferden sonra ne kadar yattın hastanede? bir de gonal f mi prugon mu kullandın? çok sordum dimi? benimki de yeni başlayacağı için heyecanlıyım. senin kontrollerini cem bey mi yaptı arzu hanım mı? hastane bu sıralar kalabalık geldi bana. çok beklediniz mi kontroller için?
benimd pazar gunu toplanacak yumurtalarim herkez icin hayirlisi olsun
merhaba alya, senin sayın çok güzel maşallah. senin transferin olmuş şimdi test gününü bekliyorsun sanırım. test yaptığında bize sonucu yazarsan seviniriz. inş. sen de pozitifi görürsün bu denemende.sana kaç tane embriyo transfer edildi. kaçıncı gün transferi yaptılar? transferden sonra ne kadar yattın hastanede? bir de gonal f mi prugon mu kullandın? çok sordum dimi? benimki de yeni başlayacağı için heyecanlıyım. senin kontrollerini cem bey mi yaptı arzu hanım mı? hastane bu sıralar kalabalık geldi bana. çok beklediniz mi kontroller için?
merhaba canım 11 olgun yumurtadan 5.güne 4 tane kaldı 5.gün transferi oldu 1 tane transfer edildi 3 tanesini dondurmayı uygun gördü cem bey..test sonucum ayın 8.nde maalsef negatif olumsuz çıktı..transferden sonra zaten sıkışık olduğum için 20dk kadar yatıp lavaboya gittim sonra da lavaboya gittiğinize göre giyinip gidebilirsiniz dediler zaten transferden sonra da yürüyerek geldim odama sedye de falan değil basit bi işlemdi ben yumurta toplama gibi zor olacağını düşündüm ama öyle olmadı.benim bi kontrolümü ve yumurta toplama işlemini serkan bey yaptı transferi cem bey ve serkan bey birlikte yaptılar yarın cem beyle randevumuz var olumsuz olduğu için bundan sonra neler yapacağımızı konuşucaz biz vakit kaybetmeden dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyoruz ama bakalım cem bey ne diycek..
canım çok üzüldüm negatif sonuç almana. yarın cem beyle görüştükten sonra sana neler söyledi onları da yazar mısın? sebep olarak neyi gösterecekler merak ediyorum. transfer için çok beklettiler mi seni? yoğunmuydu o gün? bir de gittiğinde hastanenin başarı oranını da sorar mısın? gerçekten üzüldüm ama inş dondurulmuşlarla olumlu sonuç alırsın. sevgiler...
bizde üzüldük ama zaten ben hiç olcak gibi hissetmemiştim %40 şansınız var demişti inş.. diğerinde bizi yormadan çok uğraştırmadan üzmeden olurda bunu üzüntümüzü unuturuz tabi bu dileklerim bekleyen herkes için inş..
transfer günüm pazar günüydü tek ben miyim bugün transfer olan dedim benimle birlikte 10 kişiymiş ama beklemedik sıkıştıysanız alalım sizi dediler baktılar ultrasonla tamam olmuş dediler girdim hatta ben su içmeye diye odamdan çıktım annemle eşimin içeri girdeğimden bile haberleri yoktu 6 dk sonra geldim eşim öyle söyledi bakmış ne kadar sürecek diye :)
başarı oranı iyi gibi duruo çok yoğun ve girişde ki pano da baya bi bebek fotoğrafı var :) zaten cem beyide araşıtırırsan alanında gerçekten iyi bi doktor ama burda şans da çok önemli bence. sen de cem beye mi gidiyorsun yoksa düşünüyomusun ilk mi seninde benim gibi inş.. bi an önce hepimiz olumlu sonuç alırızz
benim ilk tüp denemem de orada oldu. ben de negatif aldım. gecen sefer başka bir drla denemiştik bu sefer cem beyle başlayacağız inş. ben de negatif alınca beni cem beye yönlendirdiler. ben aslında süreci biliyorum ama bakalım değişiklik var mı diye sizlere soruyorum. benim transfer gününde çok beklemiştim ve akşam çıkış saatine denk geldi. o yüzden azıcık yattım hemen biz çıkacağız dediler beni kaldırdılar. cem bey alanında iyi bir dr.ben de aktılıyorum inş. dondurulmuşlarla başarılı sonuç alırsın. sevgiler... yarın yazacaklarını bekliyorum
anladım canım inş..bu sefer sende güzel sonuçlar alırsın negatifi aldıktan sonra regl oldun mu benim 8nden beri böle çok azcık değişik bişi oldu şimdi bide regli olmayı bekleyerek vakit kaybetmek istemiyorum bide ilkini ne zaman yaptırmıştın sizde ki sorun ne?
bende çok soru sordum dimi ben baya tecrübesizim bu konuda..bu arada bende doru düzgün yatmadım ama bi dahakine transferden sonra bile yürüyerek gelmiycem baya da yatıcam cem bey genelde herşeyi yapabilirsiniz hiç bi sakınca yok dedi bende öle çok sakınmadm kendimi çok fazla yatmadım ewde de ama bi dahakine öle yapmıycam (gerçi olacağı varsa olur bunlar bahanede yine de içimiz rahat etsin diye işte)
yarın söliceklerini bende çok merak ediyorum bakalım ne dicek neden olmadı dicek mutlaka yazarım sanada bol şanslar hayrlı olsn inş..
Merhaba Ankara12,
Cem bey hastasına göre değiştiryor her kontrolü. Beni ilk 8 gün hiç çağırmadı, sonra tedaviyi uzattığında 3 günde bir, 2 günde bir çağırdı. Kan testi hiç istemedi baştan sona kadar. Kontrolleri Cem bey hastanedeyse kendisi yapıyor. Yurtdışındaysa Arzu hanım yapıyor.
Benim yumurta toplamam bu haftasonu olacak, o yüzdne sonrasındaki ilaçları henüz bilmiyorum.
Bu kadarı umarım yardımcı olmuştur.
merhaba arkadaslar bugum sabah yumurtalarim toplandi hastanede iyiydim ama eve gelince.cok kotu oldum cok agrim var.mide bulantisi bas donmesi var.kac yumurtam toplandi bilmiyorum yarin ariycakmis ebrolog.insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur .bol dua edelimcandost inş senin de çok sayıda yumurtan ve kaliteli embriyoların olur. sen de opudan sonra gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim. yukarıda diğer arkadaşlara sorduğum sorulardan bildiklerine sen de cevap verirsen sevinirim. herkese hayırlı sonuçlar dilerim.
sevgiler...
merhaba arkadaslar bugum sabah yumurtalarim toplandi hastanede iyiydim ama eve gelince.cok kotu oldum cok agrim var.mide bulantisi bas donmesi var.kac yumurtam toplandi bilmiyorum yarin ariycakmis ebrolog.insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olur .bol dua edelim
anladım canım inş..bu sefer sende güzel sonuçlar alırsın negatifi aldıktan sonra regl oldun mu benim 8nden beri böle çok azcık değişik bişi oldu şimdi bide regli olmayı bekleyerek vakit kaybetmek istemiyorum bide ilkini ne zaman yaptırmıştın sizde ki sorun ne?
bende çok soru sordum dimi ben baya tecrübesizim bu konuda..bu arada bende doru düzgün yatmadım ama bi dahakine transferden sonra bile yürüyerek gelmiycem baya da yatıcam cem bey genelde herşeyi yapabilirsiniz hiç bi sakınca yok dedi bende öle çok sakınmadm kendimi çok fazla yatmadım ewde de ama bi dahakine öle yapmıycam (gerçi olacağı varsa olur bunlar bahanede yine de içimiz rahat etsin diye işte)
yarın söliceklerini bende çok merak ediyorum bakalım ne dicek neden olmadı dicek mutlaka yazarım sanada bol şanslar hayrlı olsn inş..
candost merhaba
benim de opu günü ve sonrasındaki 3 gün çok rahatsızlığım oldu. içimde birşeyler yer değiştiriyor gibiydi. kıpırdayınca bile cok acıyordu. genelde sayı fazla olunca boyle ağrı oluyor sanırım. bugun senin yumurta sayın için aradılar mı seni? senin doktorun da cem beydi değil mi?opuyu cem bey mi yaptı_ kaç tanesi döllenmiş.evet çokca dua edelim 3 aylara da girdik.inş bu ayların yuzu suyu hurmetine dualarımız kabul olur. gelişmeleri yazmaya devam.
canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim.evet bugun aradilar 23 yumurtam toplanmis 19 tanesi olgunmus carsamba bakicaz dedi.size haber vricez dedi bana 5.gum transferi yapilacak insallah iyi sonuc alirim.annemdeyim yatiyorum karnim cok sis midem de agriyor ilk gum cok kotuydum istifra ettiktennsonra rahatladim.bu benim 3.denemem digernikisinde de cok yumurta toplandi A grede olmasina ragmen embiryolar tutunmadi.muyanelere ilk arzu hn ile basladim sonra ki gunlerde cem bey muyane etti topmayi serkan bey yapti ama.gozumu actigimda serkan bey arzu hn ve cem bey karsimdaydi cem bey nasil oldugumu sordu.bizim sorun esimde sperm sayisi cok az.ve hareketsiz.insallah allahim hepiizin kucagini doldurrur.ins embiryolqrim besinci gune kqdar saglikli kalir.artsn olursa dondurtucaz.karnim coknfena yaa sisti iyice sendede oldumu afedersin baya gaz var.sen naptin ??
benim de karnım öok şişti fakat mide bulantısı olmadı bende. 3 gun karnım cok acıdı.kımıldayamadım bile.
5 gun transferı olması cok ıyı. maden cok ıyı kalıte olmasına ragmen olmuyor embrıyolarına pgt yaptırmak ıstedıgını soyle.şişli memorıala göndersinler pgt ıcın. benım de aynen senın gıbıydı bween negatıfı gorunce eşimle gidip kromozom testı yaptırdık ben de translokasyon tasıyıcılığı cıktı. eşimde de sperm problemı var.11 embrıyodan bır tanesı bıle sağlıklı değilmıskı tutmadı. sen de bu tedavınde pgt ıste. konus cem beyle. ıs ısten gecmedı henuz. sağlıklısı bulunup o transfer edılır. gelişmelerı merakla beklıyorum ınş hayırlı sonuclanır bu sefer. sevgiler
bize genetik test yapildi herhangi bisi cikmadi.buyuk ihtimalle imsi yontemi kullanilacak.ins tutucak bu sefer inaniyorum.pgt ile ilgili bir bilgim yok.sen suan tedavidemisin cem beyde.
mayıs sonu 23 mayıs gibi adetimle baslayacağız ıns.[/QUOTE allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin
Merhaba,
Cem Bey ile ilgili araştırma yapıyorum, bu başlık ile karşılaştım ancak tüp bebek işlemleri ile ilgili çoğunlukla bahsedilmiş. Öncelikle Allah herkesin yardımcısı olsun, Cem Bey' in sezeryandan çok normal doğum taraftarı olduğunu duydum. Kesinlikle zor durumda kalmadığı sürece sezaryan yapmıyormuş. Kendisi ile doğum tecrübesi yaşayan var mıdır? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
alya sen cumartesi günü cem beyle görüşmeye gidecektin. gittin mi? neler söyledi dr bey? merak ediyorum. sen mutlaka yazarım demiştin ama cumartesinden beri bakıyorum senden haber yok. sordun mu seninle aynı gün transfer olan arkadaşlar nasıl sonuçlar almışlar? kaç tane pozitif sonuç var sordun mu? hadi nolur yaz. inş senle ben bu denemelerimizde pozitif sonuç alıp yavrularımıza kavuşurız. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?