Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

aşkolsun kimse bişey yazmıyor herkes şimdiden tatile mi çıktı yoksa ((( neyse kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum :)))

arkadslar sıze mesaj yazdıkdan sona doktoa gıttım cuma oglen benı hastaneye yatırdılar..kalan yumutalar cok buyumus ve patlama ıskı varmıs bu durumdada amelıyata gırmem gerekırmıs olusan gebelıgıde sonlandırıyolamıs....ama allahdan yumurtalar patlamadı...ama hala tehlıke var...sırtustu yattıcakmısım kıpırdamadan.. ve kesede gozukdu cok sevındım ....suan bıaz agım var..daha sonra gousuz

canım benim keseyi görmene çoook sevindim. çok şükür en azından ağrılarının nedeni kesinleşti ve müdahale yapıldı. içinden hep inan canım pozitif düşün yumurtaların şiştiği gibi inecek Allahın izniyle. böyle bir olayı da ilk kez duydum ve çok şaşırdım. Kendine çok dikkat et dualarımız seninler, iyi bayramlar :))

Canım çok geçmiş olsun. Hemde tekrardan hayırlı olsun,kazasız belasız küçülsün diğer yumurtaların. Bugün mü yattın hastanede. anlayamadım. Hangi hastanede, Cem bey mi müdahale etti. Aman aman kalkmadan yat dinlen güzelce...pc'yide al kucağına anlat bize..Bak ben burdayım bayramda,,,gidemedk biyerlere...

canimcim cem onculogluna gittim ben cem demirel cok yogundu ulasamadim... persembe ogelen yattim hastaneye cuma aksam ciktik..kistler cok buyumustu simdi dualarinizi kistler kuculsun diye bekliyorum..

Tugdemsu/suyasem sizler nasilsiniz tedaviler nasil gidiyor birazdan cem demirele gidicez biz oda gorsun bakalim kistlerimizi

Canım haberini bekliyorum,,,bende kistimin geçmesii bekliyorum. artık gelecek adet döneminde tekrar kontrol olacam, herşey yolundaysa başlıcaz inşallah.

Esmeralda cok gecmis olsun, umarim simdi daha iyisindir. Dualarim seninle.

Tugdemsu, kist icin ilac mi aliyorsun? Ben de seninle hastanede karsilasiriz diye dusunmustum.

Benim tedavim basladi, yarin sabah randevum var yine. Bu hafta OPU tarihimiz belli olacak. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Herhangi bir ilaç vermedi, kendiliğinden geçer dedi. o yüzden bekliyoruz. özelden telefonumu verecektim ama msj yazmama izin verilmedi.sen yazabiliyorsan, bana ilet ben ararım seni.

Herkese Mutlu Bayramlar arkadaslar.

Tugdemsu, ozel mesaj yazdim canim. Simdi hastanedeyim. Persembe OPU'm var, transfer de Sali gunu gibi dusunuluyor ama embriyolarin durumuna gore degisebilir. Kistlerini cok dert etme cabuk gidiyorlar. Sogan kurunun herseyi temizledigini biliyorum hic yapmis miydin?

Esmeralda, nasilsin?

Kızlar selamlar son tatil gününde hepinize iyi haftalar dilerim.Ben tedavimi önce memorial okmeydanında yaptırmaya karar vererek ılk gorusmeye gıtmıstım kasım ayı ıcerısınde.Fakat Prof.dr. Semra Kahraman ıle gorusemedıgım ve hastaneden cokta fazla memnun kalmadıgım ıcın Cem Demırel de tedavı olmaya karar verdım.Insallah kararım benim için hayırlı olur ve ılk denememızde pozıtıf sonucu alırım.Esmeralda arkadasımın bu kararı vermemde cok etkısı oldu.Insallah onunda sıkıntılı gunlerı gecer ve tehlıkelı gunlerı atlatır.

herkese Merhaba\

internete yeni kavusdum annemlerde yatmama gerekti ve yattim... Agrilarim azaldi arkadaslar...
Tugdemsu,kistlerin icin en hayirlsii boyle olmus bak bendeki kistler yuzunden hastanelik oldum aslina benim kistler kuculmeden transfer yapilmamaliydi hastanelik oldum 15 gunden beri hayatim zehir oldu dayanilmaz agrilar cektim..lutfen uzulme onlar kuculdukden sonra tedaviye baslaman en dogrusu...

Zarp deniz seninde hayirli haberlerini bekliyoruz..persembe gunu kac yumurta toplandigi hakkinda bilgilendir bizi

Cumertesi günü aşılamamı oldum, aşılama olan bayanlar aşılamadan kaç gün sonra adet olmuştunuz???

canım benim artık iyi olmana çoook sevindim. Bebişin içinde ne güzel bir duygu biraz stresli başlasanda allah som-nunda güldürür inşallah :))) benim için hep rahattı iyi olacağını biliyordum :))

Kıslaaar nolursunuz aşılama ilgili beni biraz bilgilendirirseniz çook sevineceğim :))) doktorla konuştuk negatif olursa 1 ay bekleyip tüp bebeğe geçeceğiz. Ama topiklerden okuduğuma göre çatlatma iğnesi adet gününün gecikmesine neden oluyormuş doğru mu bu??? Sizlerde nasıl olmuştu???

inşallah canım ben cem beyi çok sevdim biraz suskun ama çok şeker birisi gereksiz umutlandırmaları yok hiç, gereksiz tahlil ilaç vs de istemiyor, aşılamamı cumartesi oldum okadar kolaymış ki aynı muayene olur gibiydi şaşırdım doğrusu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…