Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

candost merhabalar, söylemek istedim bende melisle aynı şeyleri düşünüyorum nieyse senden güzel haber alcaz öyle hissediyorum bende :)

primu..cum, senin de 9.günün sanırım bugün. yarın test yaptırmayı düşünüyor musun? 9. cu gününde belli olan çok kişiyi okudum forumda. hadi yaptırda sevinelim biran önce. bekliyoruz. sevgiler...

Ben sabah idrar testi yaptım, hassas olanlardan (12 üzerini görüyor), negatif çıktı.
Eşim yarın ve öbür gün de test yapalım diyor ama benim umudum kalmadı. Çok üzgünüm. Ptesi kan testim var, gidesim yok.

bence bekleme hemen yarın sabah git kan ver. bazı kişilerde idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor. öyleleride çok var. yarın neyse çıksın sonucun.pztesiyi bekleyip kendini üzme. hadi yarın senden de hayırlı haberler bekliyoruz o zaman. bekletme bizi....sevgiler...

kizlar bugun 6.gunum bitmek uzere.bitaz once test yaptim tek cizgi cikti(((bugun cikarmiki .yaaaaa .tuttuysa sayet bugun daha kan dolasimina girmeye basliyormus acaba ondanmi cikmadi cok uzgunum kafayi yiycemnsonunda

kizlar bugun 6.gunum bitmek uzere.bitaz once test yaptim tek cizgi cikti(((bugun cikarmiki .yaaaaa .tuttuysa sayet bugun daha kan dolasimina girmeye basliyormus acaba ondanmi cikmadi cok uzgunum kafayi yiycemnsonunda

canım 10.günde bile idrarda çıkmayan oluyo sabırsız davranma daha çok erken hem kendini de üzme 12.gün diyorlarsa vardır bi bildikleri elbet sabrett

merhabalar, candosta yazdım az önce senin içinde geçerli pazartesi git yaptır tahlilini inş..olumlu olur dualarımız bu yönde tabi ki ama olmadıysa da kendimizi üzmüycezz sabırla duayla inş..sağlıklı bebişlerimiz olcak..

iyide canim benim 5.gun embiryosu test gunum 10 gun 12 degil.ins dedigin gibidir.sagol canim

canım benimde 5.gündü 28 nisan transfer günüydü 8 mayıs test günü yani transfer günüyler birlikte 11.gün test yaptırmam gerektiğini söylediler..
ayrıca bana göre şuan senin idrar testinde çıkmaması çok normal 6.günde yapmışsın..benim demek istediğim 10. günde bile değer düşük çıkmışsa bile 12. gün de yükselenler olmuş burda okuduklarıma ve araştırdıklarıma dayanarak söylüyorum..

haklisinn canim dogru soyluyorsun ben cok evham yaptim galiba:-((( beklemek cok zorr.

allah hepimize nasip edr işllh canm çok teşşkür edrm...peki sen hamilemisin şü anda..:)

kizlar bugun 8.gunum
ama hicbir belirti kalmadi.en son 6.gunde kasigima bir agri girdi.cok sabirsizlaniyorum.boslukta gibiyim.beni teselli edinnnnnn:-(((

kizlar biraz once wc ye gittim gunluk pede koyu birsey gelmis.peceteyede pembemsi kan geldi simdi ise bisi yok bu neydi ya cok uzuluyorum doktoru arasammi acaba.

kizlar biraz once wc ye gittim gunluk pede koyu birsey gelmis.peceteyede pembemsi kan geldi simdi ise bisi yok bu neydi ya cok uzuluyorum doktoru arasammi acaba.

candost bence bu tutunma kanaması. iyi düşün. sen idrar testini çok erken yaptın. ama madem bu kadar moralini bozdun daha bekleme pazartesi git kan testi yaptır, pozitifi gör kendine gel. bebeğini de kendini de üzme daha fazla. ben hala senin için pozitif düşünüyorum.

bugün primubaggingsten bir haber var mı diye baktım ama hic birşey yazmamış. acaba o kan testi yaptırdı mı? bilen var mı?inş. senden de güzel haberler alırız. bu hepimize umut olacaktır.hadi nolur sende kendinden haberleri yaz.

ben de nihayet bugün hasta oldum. nasip olursa pazartesi başlayacağız tedaviye.bir aksilik çıkmazsa inş. alya sen de haziranda tedaviyebaşlayacağını yazmışsın, seninle aynı dönemde tedavide olacağız sanırım. belki hastanede karşılaşırız.

candost ve primubaggins inş sizler bize iyi haberler verirsiniz. inanın buna hepimizin ihtiyacı var. ve hepimize iyi gelecek.

burada paylaşmaya devam edelim. kalbim sizlerle. sevgilerimle...

meliscigim icimde ümit oldugu kadar umutsuzlukda var.bugun 8.gun bitti.ve ogleden sonra gordugum pembsi kan ve daha sonrasinda halada devam eden kahverengi mukuslu bisi.ama peceteyi surdugum zaman oluyor.korkuyorum.pzt test gunum insallah iyi haber veririm sizeede diger ikisinde hic bole olmadi .testlerde negatif aldiktan sonra ilerleyen gunlerde basladi kanamam. ins yerlesme kanamasidir.primu dan haberim yok hicbisi yazmadi.senin icin cok sevindim ins tedavine baslar ve olumlu sonuc alirsin.

sen kan testini memorial da mı yaptıracaksın? pazartesi hastaneye gelirsen belki karşılaşabiliriz.ben pazartesi randevu aldım. hastaneye gideceğim inş. inş ikimizde pztesi güzel şeyler duyarız ve burada paylaşırız. inş primudan da hayırlı haber alırız.sevgiler

evet canim,pzt gidecegim .babamla birlikte .orda yaptiracagim testi hem ucretsiz hemde dondurulmuslarimin odemesini yapacagim.senin kacda randavun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…