meliscim sen cem.beydenmi aldin randevunu?
meliscim sen cem.beydenmi aldin randevunu?
kizlar bugun 9.gunum kahverengi akinti devam ediyor.ama ic camasirima degil sadece silince geliyor cok az .hani yumurtlama gununde saf bisi geliyor ya yine onun gibi bisi ama icinde kahverengilik var.cok uzuluyorumm:-((( yarin test gunum allahim hakkimda hayirlisi ne ise onu versin.
candost bence bu tutunma kanaması. iyi düşün. sen idrar testini çok erken yaptın. ama madem bu kadar moralini bozdun daha bekleme pazartesi git kan testi yaptır, pozitifi gör kendine gel. bebeğini de kendini de üzme daha fazla. ben hala senin için pozitif düşünüyorum.
bugün primubaggingsten bir haber var mı diye baktım ama hic birşey yazmamış. acaba o kan testi yaptırdı mı? bilen var mı?inş. senden de güzel haberler alırız. bu hepimize umut olacaktır.hadi nolur sende kendinden haberleri yaz.
ben de nihayet bugün hasta oldum. nasip olursa pazartesi başlayacağız tedaviye.bir aksilik çıkmazsa inş. alya sen de haziranda tedaviyebaşlayacağını yazmışsın, seninle aynı dönemde tedavide olacağız sanırım. belki hastanede karşılaşırız.
candost ve primubaggins inş sizler bize iyi haberler verirsiniz. inanın buna hepimizin ihtiyacı var. ve hepimize iyi gelecek.
burada paylaşmaya devam edelim. kalbim sizlerle. sevgilerimle...
Selam arkadaşlar
Benim maalesef negatifle sonuçlandı. Zaten 3 gün üstüste idrar testleri neg göstermişti, bugün de hastanede kan yaptırdım ve değer 0,100. Negatif yani. İlaçları bıraktım, haftaiçi doktorla görüşeceğim..
Sizlerin şansı açık olur inşallah. Benimki sonraki aylara...
candost merhaba, o gelen akıntının aynısı bana da olmuştu dediğin gibi sadece silince peçeteye geliyordu ve benimde 8.günüm de falan gelmeye başlamıştı sanırım..ama bu yerleşme kanaması olabilir diye çok yerde okudum ve ben negatifi sonuç aldığımda şule hanım arayıp sonucu bildirdiğinde ben hafif lekelenmem var dediğinizde çok ümitlenmiştim demişti bana yani bu yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum sende lüften olumlu düşün inş..yarın güzel sonuçlar alırsın melisin dediği gibi bize de umut olursun
kizlar ben kanimi verdim eve geldim.saqt 10.45 de verdim iki saat sonra ariycaz dediler.kahverengi akintiyi soyledim hemsireye olur bole dedi hemen uzulme dedi.allahimdan hakkimda hayirlisini istiyorum.suan cok stresliyim basimda agriyor.wc ye girdim dahada gelmeye basladi .ins olumlu sonuc alirim.sevgiler
Selam arkadaşlar
Benim maalesef negatifle sonuçlandı. Zaten 3 gün üstüste idrar testleri neg göstermişti, bugün de hastanede kan yaptırdım ve değer 0,100. Negatif yani. İlaçları bıraktım, haftaiçi doktorla görüşeceğim..
Sizlerin şansı açık olur inşallah. Benimki sonraki aylara...
kizlar sonuc sifir.cok kotuyummmmmm
candost merhaba
senin ve primubaggings in test sonuçlarını öğrenmek için girdim ama malesef her ikinizde negatif yazmışsınız. inana o kadar üzüldüm ki resmen kendim negat,f almış gibi üzüldüm. ne diyeceğimi bileniyorum. burada paylaşım son aylarda test yapan alya, sen, primu negatif aldınız. ben de şimdi umutsuzluğa kapıldım. acaba merkezde son zamanlarda herkes negatif mi alıyor? inan moralim çok bozuldu.
senin dondurulmuşların vardı değil mi? inş onlarla güzel haberlerini alırız. durmak yok, yola devam. yeniden denemekten başka şansımız yok. rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün. tüm iyi dileklerim ve dualarım da sizlerle.
ben de bugün ilk iğnemi oldum. hastanedeydim. hatta bir bayanı sen zannettim. ama sen erken gitmişsin. başka biriymiş demekki.
eğer haziranda dondurulmuşları denersen seninle inş karşılaşabiliriz hastanede.. sen yine buraya yaz. senden güzel haberlerini bekliyorum.
alya ve primubaggings sizlerden de bu yeni tedavinizde hayırlı haberler bekliyorum. sevgilerimle...
canim benim cok sagol.bizim yuzumuzden umutsuzluga kapilma.insallah senin haberinle bizimde yuzumuz gulecek.herseyin hayirlisi diyorum.senin tedavin insallah hayirli sonucla biter.evet dondurulmuslarim var ama ben kendimi hic hazir hissetmiyorum.once doktorla konusacagim bana bir neden sunmali kocamda sorun varken bende tutunamamasinin nedenini anlayamiyorum.ben ona dedim tedaviden once neler yapilmasi gerekiyorsa yapalim diye.rahim filmi v.s. oda gerek yok dedi.simdide sasiriyorum ozaman neden tutmuyor rahim gayet saglikli embiryolar gayet kaliteli .demkki vucudumda bisi var embiryolari kabul etmiyor.neden bunu arastirmiyolar kobay olarak kullaniyorlar.yasimda daha 30.desemki yasim var.cok uzgunum cokkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?