Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

kizlar bugun 9.gunum kahverengi akinti devam ediyor.ama ic camasirima degil sadece silince geliyor cok az .hani yumurtlama gununde saf bisi geliyor ya yine onun gibi bisi ama icinde kahverengilik var.cok uzuluyorumm:-((( yarin test gunum allahim hakkimda hayirlisi ne ise onu versin.

candost merhaba, o gelen akıntının aynısı bana da olmuştu dediğin gibi sadece silince peçeteye geliyordu ve benimde 8.günüm de falan gelmeye başlamıştı sanırım..ama bu yerleşme kanaması olabilir diye çok yerde okudum ve ben negatifi sonuç aldığımda şule hanım arayıp sonucu bildirdiğinde ben hafif lekelenmem var dediğinizde çok ümitlenmiştim demişti bana yani bu yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum sende lüften olumlu düşün inş..yarın güzel sonuçlar alırsın melisin dediği gibi bize de umut olursun

melis merhaba, seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun benimde adetim haziran 8-10 arası bekliyorum dediğin gibi belki karşılaşırız belki aynı dönemde güzel haberler alırız :)

Selam arkadaşlar

Benim maalesef negatifle sonuçlandı. Zaten 3 gün üstüste idrar testleri neg göstermişti, bugün de hastanede kan yaptırdım ve değer 0,100. Negatif yani. İlaçları bıraktım, haftaiçi doktorla görüşeceğim..

Sizlerin şansı açık olur inşallah. Benimki sonraki aylara...

canim benim uzme kendini allhahim hakkimizda hayilisini versin.ins obur sefere olacak umidini yitirme sevgiler..

canim benim ins pozitif olur birazdan yola cikacagim .iki saat nasil gecer bilmiyorum valla .karnimda agriyorr adet sancisi gibi.bana dua et canim sevgiler...

kizlar ben kanimi verdim eve geldim.saqt 10.45 de verdim iki saat sonra ariycaz dediler.kahverengi akintiyi soyledim hemsireye olur bole dedi hemen uzulme dedi.allahimdan hakkimda hayirlisini istiyorum.suan cok stresliyim basimda agriyor.wc ye girdim dahada gelmeye basladi .ins olumlu sonuc alirim.sevgiler

canım az kaldı aramalarına hadi bakalım inş..güzel şeyler duycaz bende çok merak içerisindeyim dualarm seninle..

canım merhaba, herşeyde bi hayır vardır üzme kendini tekrar denersin..hem bakalım doktor neler söyliycek..inş..hepimizin şansı açık olur hepimiz birbimize umut oluruz..

kizlar sonuc sifir.cok kotuyummmmmm

canım ya bende çok üzüldüm ( ama cem beyin bana dediği gibi bu tedavi bitmiş sayılmaz daha dondurulmuşların var üzme kendini nolurr bende çok kısa bi süre önce böle bi sonuç aldım ama kendimizi toparlayıp yeni tedaviye daha sağlıklı bi şekilde başlamamız lazım :S

candost merhaba

senin ve primubaggings in test sonuçlarını öğrenmek için girdim ama malesef her ikinizde negatif yazmışsınız. inana o kadar üzüldüm ki resmen kendim negat,f almış gibi üzüldüm. ne diyeceğimi bileniyorum. burada paylaşım son aylarda test yapan alya, sen, primu negatif aldınız. ben de şimdi umutsuzluğa kapıldım. acaba merkezde son zamanlarda herkes negatif mi alıyor? inan moralim çok bozuldu.

senin dondurulmuşların vardı değil mi? inş onlarla güzel haberlerini alırız. durmak yok, yola devam. yeniden denemekten başka şansımız yok. rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün. tüm iyi dileklerim ve dualarım da sizlerle.

ben de bugün ilk iğnemi oldum. hastanedeydim. hatta bir bayanı sen zannettim. ama sen erken gitmişsin. başka biriymiş demekki.

eğer haziranda dondurulmuşları denersen seninle inş karşılaşabiliriz hastanede.. sen yine buraya yaz. senden güzel haberlerini bekliyorum.

alya ve primubaggings sizlerden de bu yeni tedavinizde hayırlı haberler bekliyorum. sevgilerimle...

Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın..

Bana Cem bey daha ilk görüşme muayenemizde bile demişti, "birkaç defa denemek gerekebilir" diye. O yüzden hazırlıklıydım ben olumsuz sonuca da.
Ki bu daha ilk denememdi. Sizlerin de bazılarınızın ilk denemesi biliyorum. Candost, şekerim bak iyi oku şimdi... Birkaç gündür yabancı site ve forumlarda araştırıyorum, sonraki denemelerde şansın hep arttığı söyleniyor.

Sebebi de şu: İlk IVF'de doktorlar vucudumuzun hangi ilaca ne tepki vereceğini biraz "tahmin" ederek başlıyorlar tedaviye. Yani ilk denemede pozitif yanıt almak çoğunlukla şans oluyor.
2. ve 3. veya sonraki denemelerde ise, doktorumuz bizim vucudumuzu ve tedaviye verdiğimiz yanıtı öğrenmiş oluyor, neyi neye göre ayarlayacağını daha net bilerek düzenliyor ilaçlarımızı. O forumlarda 2. ve 3. denemelerde şans %30-40 artıyor demelerinin sebebi buymuş.

Yani şu an işin en zor kısmını atlattık, öyle düşün!. Doktorumuz şu an bize nasıl tedavi uygulayacağını daha iyi biliyor, ve şansımız yükseldi. Bu müthiş olumlu bir şey hepimiz için. Umutsuzluğa kapılmak yok!

Ben progesteronumu bıraktım, reglimi bekliyorum. Şimdi o negatife üzülmeyi çoktan geçtim, ikinci tedavim için daha çok sabırsızlanıyorum çünkü bebeğime bi adım daha yaklaştım şansımın artmasıyla. Siz de böyle düşünün canlar, hepiniz.. Hadi gayret, bırakın ağlamayı üzülmeyi. Güzel banyonuzu duşunuzu yapın, saçınızı yapın hafif makyajınızı, eşlerinize güzel bir yemek hazırlayıp afiyetle muhabbetle bitirin bu günü. Yarın ola hayrola...

Sevgiler hepinize,
Primula.

Son düzenleyen: Moderatör:

canim benim cok sagol.bizim yuzumuzden umutsuzluga kapilma.insallah senin haberinle bizimde yuzumuz gulecek.herseyin hayirlisi diyorum.senin tedavin insallah hayirli sonucla biter.evet dondurulmuslarim var ama ben kendimi hic hazir hissetmiyorum.once doktorla konusacagim bana bir neden sunmali kocamda sorun varken bende tutunamamasinin nedenini anlayamiyorum.ben ona dedim tedaviden once neler yapilmasi gerekiyorsa yapalim diye.rahim filmi v.s. oda gerek yok dedi.simdide sasiriyorum ozaman neden tutmuyor rahim gayet saglikli embiryolar gayet kaliteli .demkki vucudumda bisi var embiryolari kabul etmiyor.neden bunu arastirmiyolar kobay olarak kullaniyorlar.yasimda daha 30.desemki yasim var.cok uzgunum cokkkk.

merhaba

herkes burada ne güzel. bende sizi görürümüyüm diye girmiştim. çok güzel yazmışsın primu..

sizler bir sonraki tedavinize ne zaman başlıyorsunuz? inş bu pozitif süreç benimle birlikte şimdi başlar ve hemen arkamdan sizler de pozitifleri görürsünüz. ben de bu sefer daha umutlu ve sabırsızım.

ben geçen tedavimde gonal f kullanmıştım bu sefer menopur diye bir ilaç verdi. dr a soramadım neden bu ilaç diye ama hemşireye sordum.ilk sefer negatif alanlarda ilacı değiştirip belik bu ilaç daha iyi sonuç verir diye denemek istiyorlarmış. aslında bu soruyu dr una sorsaydın dedi. ama cem bey bugun çok aceleciydi. hiç konuşamadık ben de sormadı. candost şimdi sen görüşmeye gideceksin o zaman sor bakalım sana ne diyecek bu ilaç değişikliği konusunda. çatlatma iğnesi dışında diğer ilaçları değiştirdi. gerçi hepsi muadilmiş ama ne bileyim biz drlardan daha çok ince eleyip sık dokuyoruz.

buradan birbirimizi bilgilendirmeye devam edelim.

candost, primu.., alya ...sizler hangi ilaçları kullanmıştınız?

sevgiler...

candost merhaba

benim de eşimin spermlerinde sorun var. gerçi sana 5.gün embriyosu koyılmuştu dböylece sağlıksızlar bir aşama daha elenmiş oluyor ama embriyolar sağlıklı gibi gözükseler bile dna yapılarında yani kromozomlarında sorun olabiliyor. benim de öyle oldu. o yüzden size pgt yaptırınn dedim. birde eşinizde sorun varsa eşinizin de bir ürolog kontrolünde kanında fsh testesteron, lh gibi değerlerine bakılarak spermlerde dna hasarı ilaç tedavisiyle düzeltilebiliyormuş. tabi bunun için en az 72 gün gerekli. benim eşim yaklaşık 3 aydır ilaç kullanıyor. biz ankarada prof. kaan aydosa gittik. eşimin spermlerinde dna hasarı çıktı. bunun tedavisi için bize ilaç verdi. birde sperm hasarlarını düzeltebilmek için e vitamini ve antioksidan takviyesi önerdi.senin eşin de bunları kullanabilir. embriyolarda mikroskopla bölünmeye bakıyorlar güzelse kaliteli diyorlar fakat genetik inceleme yapılsa belki kromozmları sorunlu. bunun için pgt yapılmalı.

bunlar benim geçmiş yıllardan edindiğim tecrübelerim. bir de bir sonraki tedavide embriyoskop kullanmak isteyebilirsin. ayrıca erkek infertilitesinde bir tabağa emdirilmiş hyoluronik asite spermler konuyor. hangi sperm buna bağlanırsa yada yönelirse o spermin daha sağlıklı olduğu görülümş. bu şekilde şekilden ziyade bir nebze spermin kalitesi ile ilgili bir eleme yapılabilir. bunları isteyebilirisinzi. ben açıkçası bu sefer bunları söylemek istiyorum inş tabi fırsat bulabilirsem. bize zaten pgt yapılacak inş. önceki sefer konuşmuştuk.

neyse ben çok konuştum yine.

sizlerde tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. burada birbirimizden öğreneceğimiz çok şey oluyor.

sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…