Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

hayırlı olsun canım. çok sevindim. gayet iyi embriyoların olmuş. transferine cem beyle serkan bey birlikte mi girdiler? bir de çok geç olmuş transferin 3 saat bekletmişler seni. sıkışık beklemek zor gerçekten.çok mu kalabalıktı merkez? sanırım artık tüm transferlere serkan bey de giriyor. sen sonucunu aldığın günlerde benim de tedavim başlamış olacak. haftaya başlarım diye düşünüyorum benim adet beni şaşırtmazsa. haydi hayırlısı bakalım. umarım bu sefer hepimiz için güzel ve mutlu sonuç olur.yine yaz senden haber almak beni mutlu ediyor sevgiler

sagol canim.evet cok kalabalikti.evet serkan beyle birlikte girdi cem bey.insallah iyi sonuc alirim canim dua et.hayirlisiyla seninde tedavin baslasin allah yardimcin olsunn insallah

candost merhaba, transferin hayırlı olsun inş..bebişlerin sana sımsıkı tutunur dualarmz seninle dikkt et kendine..

arkadaslar yat yat cok sikildim.hicbir belirti yok bugun 3.gun.

merhaba

3 gün olmuş artık yatmana gerek yok. normal hayatına geri dönebilirsin kendini çok yormamamk şartıyla. belirtiler bu günden sonra başlar. ilk 3 günde olmaz ki zaten. çok da takılma. herkeste aynı olmuyor. ama ara sıra yaz yinede. gözümüz kulağımız sende. vereceğin güzel haberlerde.

yatmak işe yarasa en çok transferin hemen sonrasında yatırmaları lazım. o zaman bile hemen kaldırıp odana yürüyerek gidiyorsun. en azından hiç kalkmadan 45 dk yatırsalar iyi olur ama yapmıyorlar. neyse. hayırlısı inş. bekliyoruz haberlerini sevgiler

Candost83, 3 günde belirti olması imkansız arkadaşım :) Tutunma bile 6. günde ancak başlıyor -ki onu da her kadın hissetmiyor. Herkeste farklı oluyor. Hissettiğimiz hafif kasılmalar ve yumurtalık ağrıları da hep prog ve östrojen yükleyen ilaçlardan. Hayatımızda hiç bu hormonları bu kadar yoğun almadığımız için, bedenin alışma aşamaları bunlar.
Benim de transferimin 6ıncı günü bugün. Bahsettiğim hafif kramplar haricinde hiçbişey yok. Olmaması da normal zaten.

Bol şans hepimize...

canım senin transferin de hayırlı olsun.demek 6 gün oldu transfer olalı. hiç haberimiz olmadı. sen de gelişmeleri bizimle paylaşır mısın? ne kadar doz hangi ilaç kullandın?kaç yumurtan toplandı?kaç döllendi ....gibi. opunu ve transferini kim yaptı? tedavi boyunca kontrollere hep cem beye mi gittin? ne çok sordum değil mi?inş herkes pozitif sonuç alır bu denemesinden. önce sen sonuç alacaksın arkandan candost. bakalım ben de yarın adet olmayı bekliyorum olursam çarşamba perşembe dr yolu gözükür bana da . herkese kucağına almak nasip olur. dualarım sizinle...sevgiler

merhabalar ben cem beyin hastasıyım..
önceki tedavilerimde cok iyi kalitede birden fazla birinci kalite embriyom oluyordu fakat hep kimyasal gebelik yaşıyordum..
son tedavimde 5 yumurtan olacak dedi cem bey ancak 2 tane olgun bir tane iyi olmayan yumurta cıktı..
ben kahroldum resmen...
sonra ertesi gün aradılar sadece bir adet embriyom oldugunu öğrendim..
ben tedaviyi iptal ettirip embriyoyuda dondurtmak istemdiğmi söyledim..
cem bey embriyolog gülsüm hanım buna müsade etmediler..
sonra düşündüm bunun kürtajdan bir farkı kalmaycaktı..
sonra tek embriyo transfer oldu ve ben 14 mayısta 45 sonucumu aldım bir gün önce baktırmıştım..
ertesi gün ki testte 90 cıktı şimdi kese için 4 hazirana gün verdiler umutla keseyi ve kalp atmını bekliyorum..
allah büyük hiç bir tedavi diğerine benzemedi..şimdiye kadar hep pozitif aldıgım için keseyi kalp atımını görmeden gebeymişim gibi hissedemiyorum..
korkuyorum çünkü...sadece sabır etmek tevekkül etmek lazım..öpüyorum hepinizi..

Son düzenleme:

sagol meliscik ins hayirli haber alirim sizede veririim.optum.

merhaba canim,icimi rahatlattin valla .seninde tedavin hayirli olsun aramizda uc gun var ins hayirli haberlerini aliriz.allahim herkese evlat nasip etain insallah hayirlisiyla senin kacinci denemen sendemi cem beyde yaptin denemeni?

merhaba canim,sende baya zor gunler atlatmisin.allahi m tamamini erdirsin insallah pit pit duy o kucucuk kalbini haberlerini bekliyoruz♥♥♥♥

candost hos geldin, nasılısn? bak ne güzel yalnız değiliz.sayımız baya coğaldı. inş hepimiz güzel haberler verebiliriz.

yeni gelen arkadaşımız sen de bize tedavi detaylarını anlatabilir misin?

sevgiler...

hepimiz birbirimize destek oluyoruz isde.herkesde bir umit var .birbirimizi teselli ediyoruz.ins hepimiz iyi haberler yazacagiz.

merhaba canim,icimi rahatlattin valla .seninde tedavin hayirli olsun aramizda uc gun var ins hayirli haberlerini aliriz.allahim herkese evlat nasip etain insallah hayirlisiyla senin kacinci denemen sendemi cem beyde yaptin denemeni?

canim tutunmanin 6.gun basladigini nerden biliyorsun merak ettim??

Şu linkte transferden sonra gün gün ne olduğu anlatılmış.
What Happens After an Embryo Transfer? | NYU Fertility Center

Burası New York Universitesi'nin sitesi, Infertilite merkezi'nin. Maalesef türkçe böyle bir kaynak yok..
Dileyenler için ben çevireyim..

Üçüncü gün transferinin ertesi gününü 1. gün sayarak, embriyonun gelişimi:
1 - Embriyo gelişmeye devam eder, 6-8hücreden, "morula" adı verilen yapıya dönüşür.
2. gün- Morula bölünmeye devam eder, "blastokist"e dönüşür
3. gün- Blastokist, kabuğunu kırmaya başlar.
4. gün- Blastokist, kabuğundan çıkmaya ve rahim duvarına temas etmeye başlar.
5. gün- Blastokist, rahim duvarına daha çok yaklaşır ve tutunmayı başlatır.
6. gün- Tutunma devam eder.
7. gün- Tutunma tamamlanmıştır, fetüs ve plasentayı oluşturacak hücreler gelişmeye başlar.
8. gün- HCG, annenin kan dolaşımına girmeye başlar.
9. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
10. gün- Fetüs gelişimi ve HCG salınımı devam eder.
11. gün- HCG seviyesi, gebeliği tespit edecek kadar yükselmiştir.

canim benim verdigin bilgi icin tesekkur ederim.benim transferim 5.gun oldu ozaman hangi maddeden bakmaliyim 5 .md den sonrami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…