Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

ben bu tedavide puregon ve orgutron tam dogru yazdimmi bilmiyom ama ikinci yazdigim yumurtalarin catlamamasi icindi.

candost, alya, primulabaggings.... dostlar nerelerdesiniz? 2 gündür kimse uğramıyor. biliyorum negatif sonuç aldıktan sonra kendini toparlamak biraz vakit alıyor. ama pes etmek yok. denemeye devam etmekten başka çaremiz yok. düşsekte yeniden ayağa kalkıp yola devam etmeliyiz. morallerimizi umutlarımızı yeniden çiçek açtırıp olacak inş deyip yeni tedavi için gün saymalar başlayacak. hadi bana yetişin. haziranda inş güzel haberler verebiliriz. hepinizi seviyorum....

candost sen gittin mi cem beyle görüşmeye? sana neler diyeceğini merak ediyorum. seninle aynı gün transfer olanlar nasıl sonuç aldılar acaba?bu topikte 3-4 kişiyiz hep negatif alınca üzüldüm gerçekten. pazartesi günü merkeze gittiğimde benimle aynı gün tedaviye başlayan en az 5 kişi gördüm. herkese cuma gününe 2. randevularını veriyorlardı. banada cuma dediler ama ben cumartesi olsun deyince olur dediler.hem oradan hem de ilaçları gelen kişileri görünce anladım . neyse..primulabagings sen gidecek misin cem beyle görüşmeye? senden de haberlerini bekliyorum. ne olur birbirimizi bırakmayalım. inş bebeklerimizi kucağımıza aldığımız müjedesini de buradan birbirimize vermek nasip olur. sevgiler..

ben kendimi toparlama calisiyorum meliscim.gezmeye calisiyorum arkadaslarla vakit geciriyorum ki dusunmiyim diye.biliyorsun bu denemeden cok umutluydum.dun hast tanistigim bir arkadasimla konustum telde.ben tedavi asamasindayken o transferini olmustu.ben transfer oldugum zaman onun hamile haberini aldim ve cok sevinmistim o beni dahada umutlandirdi.pozitifi gordukten sonra asiri kanamasi olmustu.ama simdi iyiymis kalp atislarini dinlemisler.bana haber ver demisti bende onu uzmemek icin pzt si aramadim onu dun beni aradi ve okadar uzulduki anlatamam .bana seni kiskanmistim dedi) okadar iyiydiki embiryolar ve tedavi sureci.onun dort yumurtasimi ne vardi.vede rahim amelyati falan olmustu rahimde sekil bozuklugu,sivi birikimi,tikaniklik hersey vardi.ameliyattan sonra ustune ustluk tekrar kapanmisti.ama rabbim ona bu mutlulugu taddirdi.ins bizde birgun tadacagiz bu duyguyu.
ben cem beye gitmedim canim kendimi hazir hissetmiyorum.aslinda gorusmek icinde araya zaman koymak istemiyorum.nasip nezamansa ozaman gidecegim.meliscim sana tavsiyem tedavi suresince ne olur burda vakit gecirme.ben beni cok etkiledigini dusunuyorum
sana arkadas tavsiyesi.optum seni sevgiler

melisdilek selam,

ben foruma zaten çok sık giren biri değilim, birkaç farklı sebepten dolayı yabancı forumlardan daha çok yararlanıyorum.. buraya sadece sizler soru sorduğunuzda cevaplamak için giriyorum. kendimi toplamakla vakit kaybetmedim yani, hemen ertesi gün toplanmıştım zaten.

benim bugün cem bey'le görüşmem var. artık sonraki tedavide ne yaparız, neler önerecek bugün öğreneceğiz.
daha önce de anlatmıştım ben bu ilk denemem olduğu için ve yumurtam çok az olduğu için cem bey'in de uyarısıyla hazırlıklıydım negatife. ne kadar hazır olsan da tabi büyük yıkım oluyor ama bi derece bekliyorsun o zaman.

evvelsi gece (progesteronu bıraktığımın ikinci günü) reglim başladı. bugün 3. günüm. sanırım bu ay ara veririz, hazirandaki reglimde başlarız ikinci tedaviye inşallah...

allah gönlümüze göre versin hepimizin..

Amiiin..

primula merhaba canım, bugün görüşmeye gideceğini duyunca çok sevindim. inş bir sonraki denemede daha tecrübeli olacaksın sen de dr da birbirinizi daha iyi tanıyor olacaksınız. bakalım cem bey sana nasıl bir tedavi programı çizecek? neler önerecek? senin de ilacını bu sefer değişik verecek mi? yaşayıp göreceğiz. eğer döndüğünde dr beyin görüşlerini bizimle paylaşırsan sevinirim. bize de belki bir faydası olur. senin adına heyecanlandım bende şimdi. bir an önce yeni tedaviye başlaman dileğiyle.

bir de yabancı forum sitelerinden daha çok faydalanıyorum demişsin. genelde hangi sitelere giriyorsun buradan ismini verebilir misin?

sen kaç yaşındasın?neden yumurtaların az dedi sana?

sevgiler

Takip ettiğim iki forum var,
Finding a Resolution for Infertility Support Community - Inspire
Infertility Forum - Infertility Discussions - FertileThoughts.com

Benim yumurtamın az olmasıyla ilgili özel bir sebep yok. En başta tahlillerimin sonucunu değerlendirirken bizi de bilgilendirdi Cem bey, yumurta rezervi az. Nokta. Bi sebep yok yani, bazı kadınlarda bu olur. 38 yaşındayım. "Yaşınızda sorun yok, sorun yumurta rezerviniz" diyor. Bugün de dedi aynı şeyi.

Bu ay bekleyip, bir sonraki reglimde ikinci denememizi yapmamızı önerdi. Yine "4-5 kez denemek durumunda kalabiliriz" diye takrarladı. Ama bütün bunlara biz baştan hazırlıklıydık zaten. En baştan söylemişti. Bu ay tatilimizi yapar biraz rahatlarız, Haziran sonu başlarız tekrar diyoruz.

Bol şans herkese...
Primula

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhabalar, nasılsınız umarım bu stresli dönemi atlatıp yeni tedaviye hazırlıklısınızdır..
meliscim senin tedavin nasıl gidiyor var mı sıkıntın kullandığımız ilaçları sormuşsun ben puregon ve orgalutron kullandım transferden sonra da progestan kullandım..
candost sen nasıl oldun doktorlara görüşmeye git mutlaka gerçi arar diye düşünüyorum benim randevum olduğu halde aramıştı..ama araya çok zaman girmeden git görüş bakalım yeni tedavide neler söylicek nasıl bi tedavi uyguycak umutsuzluğa kapılma daha dondurulmuşların var belki dondurulmuşlarla ikimizde güzel sonuçlar alırız..
bende adetimi bekliyorum haziranın 7-10 arası inş..bu sefer olur çok yıpranmadan çok üzülmeden çok umutsuzluğa kapılmada

alyacım merhaba, beni sormussun. ben iğneleri olmaya devam ediyorum. yarın kontrolum var. bakalım kac gün daha iğne olacağım daha. ama çnceki tedvimdeki gibi olursa çarşamba gibi opu olabilir diye düşünüyorum. tabi bu benim tahminim bakalım yarın cem bey ne diyecek. benim transfer zamanlarımda sen de tedaviye başlamış olacaksın inş. transferden sonra sadece progestan mı kullandın? estofrem kullanmadın mı? benim gecen tedvimde opudan sonra baslatmıslardı estefrem ve progestan başlatmışları. neyse yakında zaten ben de göreceğim. böyle meraklı oluyoruz işte ne yaparsın. başladığında sen de bize yaz olur mu? artık kimse buraya girip yazmıyor yine eskisi gibi sessizleşmeye başladı topik. görüşmek ümidiyle...sevgiler

hadi bakalım inş..bol bol yumurtan olsun güzel güzel sağlıklı embriyoların olsun tedavin güzel sonuçlansın güzel haberlerini alalım..ewet bende estrofem kullandım onu yazmayı unutmuşum..tedaviye başladığımda yazarım tabi inş..burdan hepimiz güzel haberler vericez..

kizlar merhaba,yazilarinizi okuyorum sanmayin ki sizi takip etmiyorum.meliscim insallah boll ve kaliteli yumurtalarin olur.allahim yuzunu guldurur insallah.alyacigim senide takip ediyorum tedavilerinizi iyi bir sekilde olup bebislerinize kavusun insalllah.ben yumurtlama doneminde puregon ve orgalutran kullandimbirde inofolic ve folidice diye iki folic asit kullandim (folicleri test gunune kadar kullandim)sonra catlatma ignesi adini unttum.opudan sonra estrofem ve prognex fitil 8 saatte bir iki tane fitil kullandim.ilaclarim bu kadar.sizi seviyorum bol sanslarrr

Arkadaşlar,

Bu günlerde kendimiz ve birbirimiz kadar, Taksim'de polis zulmüne direnmeye çalışan ana evlatlarına da dua edelim. Parkta oturmuş oturma eylemi yapan silahsız gencecik insanlara panzerlerle gaz bombalarıyla saldırdılar. Allah islah etsin...

Arkadaşlar
Bizim durumumuz erkek infertilitesi önceki testlerimizde sayılarımız ml.de 2milyonlardayken son testimizde sayımız 20milyona çıktı nerdeyse tüm dr.lar tüp diyor ama bir tanıdığımız bize Cem Demirel'i önerdi gerekmiyorsa tüp yapmaz dedi dr.lardan yana o kadar çok canım yandı ki artık korkuyla yaklaşıyorum her yeni dr.a sizlerin fikirleri benim için önemli yardımcı olabilir misiniz acaba Cem bey nasıl bir dr.?

Merhaba, bence de tanıdığınızın dediği gibi cem bey gerekmedikçe bir test bile fazladan yaptırmaz. bir kere olsun ön görüşme yap derim.cem bey iyi biri. dışarıdan soğuk gibi görünür ama soğuk değildir aslında. ben de önceden onu görür, yanımdan geçerken ne soğuk bir adam, ama bunca insan neden onu tercih ediyorki diyordum. onu tanıyınca bütün görüşlerim değişti.ben de önce aynı hastanaden başka bir dr a gidiyordum sonra cem beyle devam etmeye başladım. bizim de sorun erkek infertilitesi idi. eşimin değerleri 20 milyon civarıydı bir türlü olmuyordu. bir aşılama bir tüp denememiz oldu. her ikisinden de negatif sonuç aldık. sonra eşim ve bana kromozom testi yapıldı meğer benim kromozomlarımda translokasyon taşıyıcılığı varmış. eşimde sorun var zannederken ve bununla kaç sene kaybettikten sonra meğer ikimizde de varmış onu anladık.tabi negatif denemeleri yaptıktan sonra bu testler yapıldığı için sonradan anlaşıldı. sormak istediğin birşey olursa bizler yine sana yardımcı oluruz.

çok teşekkür ederim senin yazını okuyup eşime de okuduktan sonra hemen telefon açıp ön görüşme randevusu aldımmmmmm. Tabi Haftaiçi çalıştığım için cumartesi istediğimden randevumu ancak 22sine alabildim olsun bu da bizim için bir adımdır. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn

melis merhaba, bayadır giremiyordum seni merak ettim nasılsın..transferin gerçekleşti mi kaç yumurtan oldu bizi biraz bilgilendirirsen sevinirim..

merhaba, kromozom testi nasıl yapılıyor? kandan mı yoksa embriyoya mı? bir de ne kadar ödediniz ?
teşekkürler, benim 4. denemem de tutmadı da ......

merhaba, kromozom testi nasıl yapılıyor? kandan mı yoksa embriyoya mı? bir de ne kadar ödediniz ?
teşekkürler, benim 4. denemem de tutmadı da ......

kromozom testi kandan yapılıyor. eşine ve kendine ikinize de yaptırın. çok pahalı sayılmaz başarısız bir tüp denemesiyle karşılaştırınca ucuz bile denir. kişi başı 150- 180 arası yaptırabilirsin. ayrıca sen kendine trombofili paneli baktır bence. belki de pıhtılaşma sorunun vardır. o yüzden olmuyordur. trombofili paneli 1000 tl civarı ama kromozom testi ucuz. kesinlikle yaptrı derim. ben kendimden hiç ummazdım bende çıktı.bu denemem pgt ile olacak inş. pgt ile ilgili topik var oradan çok şey öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…