kızlar merhabalar, nasılsınız umarım bu stresli dönemi atlatıp yeni tedaviye hazırlıklısınızdır..
meliscim senin tedavin nasıl gidiyor var mı sıkıntın kullandığımız ilaçları sormuşsun ben puregon ve orgalutron kullandım transferden sonra da progestan kullandım..
candost sen nasıl oldun doktorlara görüşmeye git mutlaka gerçi arar diye düşünüyorum benim randevum olduğu halde aramıştı..ama araya çok zaman girmeden git görüş bakalım yeni tedavide neler söylicek nasıl bi tedavi uyguycak umutsuzluğa kapılma daha dondurulmuşların var belki dondurulmuşlarla ikimizde güzel sonuçlar alırız..
bende adetimi bekliyorum haziranın 7-10 arası inş..bu sefer olur çok yıpranmadan çok üzülmeden çok umutsuzluğa kapılmada
alyacım merhaba, beni sormussun. ben iğneleri olmaya devam ediyorum. yarın kontrolum var. bakalım kac gün daha iğne olacağım daha. ama çnceki tedvimdeki gibi olursa çarşamba gibi opu olabilir diye düşünüyorum. tabi bu benim tahminim bakalım yarın cem bey ne diyecek. benim transfer zamanlarımda sen de tedaviye başlamış olacaksın inş. transferden sonra sadece progestan mı kullandın? estofrem kullanmadın mı? benim gecen tedvimde opudan sonra baslatmıslardı estefrem ve progestan başlatmışları. neyse yakında zaten ben de göreceğim. böyle meraklı oluyoruz işte ne yaparsın. başladığında sen de bize yaz olur mu? artık kimse buraya girip yazmıyor yine eskisi gibi sessizleşmeye başladı topik. görüşmek ümidiyle...sevgiler
Arkadaşlar
Bizim durumumuz erkek infertilitesi önceki testlerimizde sayılarımız ml.de 2milyonlardayken son testimizde sayımız 20milyona çıktı nerdeyse tüm dr.lar tüp diyor ama bir tanıdığımız bize Cem Demirel'i önerdi gerekmiyorsa tüp yapmaz dedi dr.lardan yana o kadar çok canım yandı ki artık korkuyla yaklaşıyorum her yeni dr.a sizlerin fikirleri benim için önemli yardımcı olabilir misiniz acaba Cem bey nasıl bir dr.?
Merhaba, bence de tanıdığınızın dediği gibi cem bey gerekmedikçe bir test bile fazladan yaptırmaz. bir kere olsun ön görüşme yap derim.cem bey iyi biri. dışarıdan soğuk gibi görünür ama soğuk değildir aslında. ben de önceden onu görür, yanımdan geçerken ne soğuk bir adam, ama bunca insan neden onu tercih ediyorki diyordum. onu tanıyınca bütün görüşlerim değişti.ben de önce aynı hastanaden başka bir dr a gidiyordum sonra cem beyle devam etmeye başladım. bizim de sorun erkek infertilitesi idi. eşimin değerleri 20 milyon civarıydı bir türlü olmuyordu. bir aşılama bir tüp denememiz oldu. her ikisinden de negatif sonuç aldık. sonra eşim ve bana kromozom testi yapıldı meğer benim kromozomlarımda translokasyon taşıyıcılığı varmış. eşimde sorun var zannederken ve bununla kaç sene kaybettikten sonra meğer ikimizde de varmış onu anladık.tabi negatif denemeleri yaptıktan sonra bu testler yapıldığı için sonradan anlaşıldı. sormak istediğin birşey olursa bizler yine sana yardımcı oluruz.
Merhaba, bence de tanıdığınızın dediği gibi cem bey gerekmedikçe bir test bile fazladan yaptırmaz. bir kere olsun ön görüşme yap derim.cem bey iyi biri. dışarıdan soğuk gibi görünür ama soğuk değildir aslında. ben de önceden onu görür, yanımdan geçerken ne soğuk bir adam, ama bunca insan neden onu tercih ediyorki diyordum. onu tanıyınca bütün görüşlerim değişti.ben de önce aynı hastanaden başka bir dr a gidiyordum sonra cem beyle devam etmeye başladım. bizim de sorun erkek infertilitesi idi. eşimin değerleri 20 milyon civarıydı bir türlü olmuyordu. bir aşılama bir tüp denememiz oldu. her ikisinden de negatif sonuç aldık. sonra eşim ve bana kromozom testi yapıldı meğer benim kromozomlarımda translokasyon taşıyıcılığı varmış. eşimde sorun var zannederken ve bununla kaç sene kaybettikten sonra meğer ikimizde de varmış onu anladık.tabi negatif denemeleri yaptıktan sonra bu testler yapıldığı için sonradan anlaşıldı. sormak istediğin birşey olursa bizler yine sana yardımcı oluruz.
merhaba, kromozom testi nasıl yapılıyor? kandan mı yoksa embriyoya mı? bir de ne kadar ödediniz ?
teşekkürler, benim 4. denemem de tutmadı da ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?