Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

meliscim transferini cem bey yapacak dimi?saat kacda olacak? sana tavsiyem lutfen rica et ve biraz yat orda ve fazla idrara sikisik olma.benimki saat 4 de idi cem bey 6 da geldi ve bu sure zarfinda devamli su ictim kac kez wc ye gittim baya bir stres oldum hemsirelerde gicik ettiler beni gitme dediler ama zaten yumurtalar toplandi diye idrar tutmak zor oluyor iyilesmemis oluyorsun felaket bir baski oluyor.o yuzden bunada dikkat et optum.

melis merhaba, bayadır giremiyordum seni merak ettim nasılsın..transferin gerçekleşti mi kaç yumurtan oldu bizi biraz bilgilendirirsen sevinirim..

merhaba alyacım, sen bana transferin gerçekleştimi diye sormuşsun, ben onu opu gibi algılayıp henüz değil yarın diye cevap yazmışım. yeniden okuyunca farkaettim. daha benim opu olmamıştı sen sorduğunda, cumartesi günü oldu. 13 yumurta toplandı dedi drum ama bugün embriyolog aradı sadece 5 tanesi olgun çıkmış. bunlarında 3 tanesi döllenmiş. bugün o kadar üzüldüm ki anlatamam. niye böyle oldu hiç anlamadım. geçen sefer 10 tane embriyom vardı ve kaliteli demişlerdi. gerçi onlardan da geriye sağlam kalan olmadı ya neyse. birde pgt yapılacaktı ama bakalım gelişmelerini sürdürebileceklermi? çok üzgünüm anlatamam. transferin iptal olmasından korkuyorum. dua edin nolur o 3 tanesi 5.güne gitsinler ve içlerinden sağlıklı bulunabilsin.niye böyle oldu demekten kendimi alamıyorum. elimden birşey gelmiyor. gerçi kimseninkinden gemiyor. bir tek Rabbim ol derse işte ozaman olur. duadan başka birşeyim yok elimde. beni merak etmiş sormuşsunuz Allah razı olsun. dün cevap yazamadım opu olduğu için baya ağrım vardı. bugün nispeten iyi saylılırım.sizi merakta bırakmayayım dedim.

sizlerden yeniden başlayan var mı? alya sen başlayacaktın sanırım nasıl gidiyor hazırlıklar? belli oldumu başlangıç tarihin?

candost sana da transfer için önerilerine çok teşekkür ederim. ben de ilkinde çok su içmiştim o yüzden hemen wc ye gitmek istemiştim. aslında gerek yokmuş zaten beklerken geliyormuş.

neyse arkadaşlar görüşürüz inş. sevgiler....

canım merhabalar,nasılsın var mı ağrın sancın sıkıntın..canım kendini hiç üzme lütfen inş..o güne kadar en iyi olan yaşasın dualarımız tabi ki seninle sende pozitif düşün ki güzel şeyler olsun inş..hakkında en hayırlısı olsun bebişin seni hiç üzmeden bekletmeden bi an önce sağlıklı bi şekilde gelsin..
bende dün adet oldum arayıp randevu aldım bugün de görüşmeye gittim muayene etti 2 kutu estrofem verdi 10 gün sonra kontrol olacak kontrolden sonra ki 3 yada 5 gün içerisnde transfer dedi bende şimdilik bu kadar canım seni merak ettim inş..güzel sonuçlar alıp herkese umut olcazz..

canim benim,kendini uzme lutfen insanlar tek yumurta ile hamile kaliyor.pozitif dusun lutfen.ins hayirlisiyla senin guzel haberlerini alacagiz.sana tavsiyem lutfen transfer olduktan sonra kendine devamli mesguliyetler bul ve fazla bu siteye girme.gercekten ben pisman oldum.kendimi burda yazilanlari okudukca strese soktum.allaha emanet ol optum...

kızlar merhabalar,
kimseden ses soluk çıkmıyor uzun zamandır umarım herkes iyidir..öncelikle melis tedavin ne durumda canım inş..herhangi bi sıkıntı yoktur yazmadın merakda kaldım..
candost sen nasılsın doktorla görüşmeye gittin mi bundan sonrası için ne düşünüyorsun neye karar verdin..
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz sizler tedaviye başladınız mı yazın da topik canlansın biraz..

merhaba canım benim 13 yumurtadan 5 tanesi olgun öıktı demiştim.3 ü dçllendi 1 tanesi 5. güne gitti. o da pgt de sağlıklı çıkmadığı için transferim iptal oldu. anlayacağınız benim tedavi yarım kaldı. cuma gününden beri çok üzgündüm bugun ancak yazabildim size.

alya senin tedavin nasıl gidiyor?umarım sen bizi sevindirir umut olursun. candost sen ne yaptın gittin mi görüşmeye? ,

primula bagging sen nasılsın? ne zaman bailıyorsun_

arkadaşlar ben ataşehir hastanesinin eve canlı bebek gçtürme başarı oranını merak ediyorum. nasıl öğrenebiliriz acaba?

birbirimizi buran yine haberdar edelim.

sevgiler

canım benim ya çok üzüldüm vardır herşeyde bi hayır
doktorla görüştün mü bundan sonrası için nasıl bi tedavi uygulucak acaba..
benim tedavide ilaca devam perşembe günü kontrolüm var sonrasında tarih verecek sanırm transfer için..
eve canlı bebek götürme oranını da şule hanım bizi bilgilendirir diye düşünüyorum ben perşmebe günü gittiğimde yoğun değilse görüşmek istiyorum bu konuyu benimde kafama takılan bi şey bu..

alya kontrole gittin mi?nasıl gidiyor tedavin? transfer ne zaman?şule hanımla görüşebildin mi? inş bu sefer senden güzel haberler alırız.candost ve primulabaggingsten de hiç haber yok. artık kimse yazmıyor. transferim iptal olduğundan ilk zamanlar ben de kendimi kötü hissediyordum o yüzden pek yazamadım. ama sizleri takip ediyorum. inş herkes pozitif sonuç alır bu denemelerinde. sevgiler

kizlar merhaba,iyisiniz insallah?meliscim cok uzuldum ama ne olur umidini yitirme.ben bayadir yazamadim abimin nisan isleriyle ugrasiyorum baya yogun geciyor gunlerim.benim sonucdan sonra.cem bey aradi cok uzuldugunu soyledi ve en kisa zamanda gel.dedi.ama cok kararsizim dondurulmuslarla yapmaya.pgt sansi yok heralde bu konuyu doktora sorucam eger umut vermesse dondurulmuslari iptal etcem.bu yaz cok dugun var onlari atlattiktan sonra gicecegim ins.kasimi bulur gitmem.herkesicoptum.

candost merhaba, dondurulmuşlara pgt yapılabiliyor. ama embriyodan bir hücre alabilmek için embriyonun 5.günde blastosist aşamasına gelmesi isteniyor. yoksa biyopsi yapamıyorlar. benim ilk denememden 5 ad dondurulmuşum vardı, onlara pgt yapılacaktı. 4. gün dondulumuştu embriyolar çözdükten sonra 5. güne geldiğinde kimilerinin gelişimleri durdu kimilerinin gelişimi ise yavaşladı. blastosist aşamasına gelmediler. bırak pgt yapmayı yaşamadılar biler. o yüzden yine transferim iptal olmuştu. seninkiler kaçıncı gün donduruldu? eğer içlerinde blastosist embriyon varsa hemen biyopsi alınıp pgt yapılabilir. dondurulmuşların için ümitsiz olma. bak alya da dondurlumuşlarını deniyor bu ay. hem çok rahat geçiyor dondurulmuş tedavisi. 2-3 defa gidiyorsun hastaneye ve işin bitiyor. yeterki sağlıklı olsunlar. benimki gerçekten talihsizlik.sizlerinki öyle olmaz inş. dondurulmuşlarla ikizi olanlar bile var tanıdığım. sen yine yaz olur mu?ramazandan sonra dene bence. daha fazla erteleme. olmadı zaten yazdan sonra tazelerle denersin.onlardan vaz geçme sakın.hiç belli olmaz buz bebekler sana geliverirler. sevgiler.

canım merhaba,umarım iyisindir ilk günler zor geçmiştir tabi ki kolay değil ama bi an önce kendini topla yeni tedaviye hazırlan..
ben dün gittim görüşmeye bi sıkıntı yok estrofemin yanı sıra şimdi progestan verdi salı günü de transfer dedi kaç tane transfer edilcek dedim cem bey ilk denemede de 1 tane den yanaydı 1 tane transfer etti şimdi de 1 taneden yana ya 2 tane koyarsak ikiz olursa diye korkuyor bende hayırlısı olsun dedim zaten embriyolarımız çok güzel dedi transfer günü karar verelim buna dedi..
şule hanımla da görüştüm eve canlı bebek götürme oranı değilde tutma şansı kişiden kişiye değişir tabi ki dedi sorun ve yaş önemli dedi benim yaşımı sordu 25 dedim sizin şansınız %45-%50 dedi daha önce cem beyde aynı şeyi söylemişti..
candost bende melise katılıyorum dondurulmuşların varken vakit kaybetme git dene toplamda 2 kere hastaneye gittim bide transfer günü gidicem 3 herahangi bi zorluğu yok yani aksatmadan git cem beyle de görüş derim ben tabi en doğru kararı sen vericeksin..şimdilik bu kadar kızlar sizde buraları boş bırakmayın yazın arada bi hepinizi öpüyorum..

alyacım merhaba
sanırım bugün transferin olacak .Allah yardımcın olsun. buz bebekler sana canlı bebek olarak geri dönsün inş. bu son denemen olur ümidyle....

asbelove arkadaşımız sen de cumartesi günü görüşmeye gidecektin. ne yaptın. gittin mi? nasıl geçti?

candost, primulabaggings sizler nasılsınız neler yapıyorunuz?

hepinizden hayırlı haberler bekliyorum. sevgilerimle...

merhaba canım, hastaneden şimdi geldim transferim yapıldı 3 tane dondurulmuşm kalmıştı çözündükten sonra 1 yaşamamış kalan 2si transfer edildi..temennilerin için çok teşekkürler canım umarım hepimizin bebişleri bi an önce sağlıkla gelir..
sen ne durumdasın yeni tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun?

Alyacım transferin hayırlı olsun. kaçıncı gün transferi olmuş oldu şimdi seninkiler? 5. günde mi dondurmuşlardı? eğer 5. gün ise inş şansın daha fazla Allah'ın izni ile. amin inş hepimizinki sağlıkla sıhhatle gelirler.ben yeni tedavimi eylül gibi düşünüyorum ama cem bey bana 3-5 ay dinlen dedi. 5 ay şimdi uzak geliyor ama bilmiyorum. bakacağız artık. yoksa cem bey bana 5 ay gözüme gözükme demiş olabilir mi? şaka şaka tabi. şimdi ben de bilmiyorum zaman ne gösterecek yaşayıp göreceğiz. sen yine gelişmeleri yaz buraya. güzel hayırlı haberlerini verirsin inş. dört gözle bekliyor olacağım. test tarihin ne zaman?

canım teşekkür ederim öncelikle..5.günde dondurulmuşlardı embriyo çözülme kağıdında da dün çözüldüğü yazıyordu dün çözülüp transfer de aynı gün yapıldığına göre 5. gün oluyordur heralde..inş..dediğin gibidir şans bu defa benden yana olur..
sende yazı bi atlat bakalım hayırlısı neyse o olsun yine cem beyde mi düşünüyorsun?
tabi gelişmeleri yazarım canım inş..güzel haberler vermek umuduyla..test tarihimde 8 temmuz bu sefer 14 gün bekliycem zamanda geçmek bilmiyor bakalım napcam..

selam arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum sanırım adetimle beraber 4.denemeye başlayacağım Diyarbakır memorialde takibim olacak ataşehir cem demirelde transfer falan....ataşehir memoriale yakın bir ordu evi varmı istanbulu hiç bilmiyoruz şimdiden sıkıntı bastı beni cevap verirseniz sevinirim

canım merhaba öncelikle inş..bu denemende yüzün güler hayırlı olsun şimdiden..
oraya yakın kalabileceğin bi yer var hastaneye yürüme mesafesinde ama ordu ewi değil sanırım bende arabayla geçerken görmüştüm yanlış da bilgilendirmek istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…