melis merhaba, bayadır giremiyordum seni merak ettim nasılsın..transferin gerçekleşti mi kaç yumurtan oldu bizi biraz bilgilendirirsen sevinirim..
hayır canım, henüz gerçekleşmedi. nasipse yarın. duanıza ihtiyacım var. sevgiler
hayır canım, henüz gerçekleşmedi. nasipse yarın. duanıza ihtiyacım var. sevgiler
melis merhaba, bayadır giremiyordum seni merak ettim nasılsın..transferin gerçekleşti mi kaç yumurtan oldu bizi biraz bilgilendirirsen sevinirim..
merhaba alyacım, sen bana transferin gerçekleştimi diye sormuşsun, ben onu opu gibi algılayıp henüz değil yarın diye cevap yazmışım. yeniden okuyunca farkaettim. daha benim opu olmamıştı sen sorduğunda, cumartesi günü oldu. 13 yumurta toplandı dedi drum ama bugün embriyolog aradı sadece 5 tanesi olgun çıkmış. bunlarında 3 tanesi döllenmiş. bugün o kadar üzüldüm ki anlatamam. niye böyle oldu hiç anlamadım. geçen sefer 10 tane embriyom vardı ve kaliteli demişlerdi. gerçi onlardan da geriye sağlam kalan olmadı ya neyse. birde pgt yapılacaktı ama bakalım gelişmelerini sürdürebileceklermi? çok üzgünüm anlatamam. transferin iptal olmasından korkuyorum. dua edin nolur o 3 tanesi 5.güne gitsinler ve içlerinden sağlıklı bulunabilsin.niye böyle oldu demekten kendimi alamıyorum. elimden birşey gelmiyor. gerçi kimseninkinden gemiyor. bir tek Rabbim ol derse işte ozaman olur. duadan başka birşeyim yok elimde. beni merak etmiş sormuşsunuz Allah razı olsun. dün cevap yazamadım opu olduğu için baya ağrım vardı. bugün nispeten iyi saylılırım.sizi merakta bırakmayayım dedim.
sizlerden yeniden başlayan var mı? alya sen başlayacaktın sanırım nasıl gidiyor hazırlıklar? belli oldumu başlangıç tarihin?
candost sana da transfer için önerilerine çok teşekkür ederim. ben de ilkinde çok su içmiştim o yüzden hemen wc ye gitmek istemiştim. aslında gerek yokmuş zaten beklerken geliyormuş.
neyse arkadaşlar görüşürüz inş. sevgiler....
merhaba alyacım, sen bana transferin gerçekleştimi diye sormuşsun, ben onu opu gibi algılayıp henüz değil yarın diye cevap yazmışım. yeniden okuyunca farkaettim. daha benim opu olmamıştı sen sorduğunda, cumartesi günü oldu. 13 yumurta toplandı dedi drum ama bugün embriyolog aradı sadece 5 tanesi olgun çıkmış. bunlarında 3 tanesi döllenmiş. bugün o kadar üzüldüm ki anlatamam. niye böyle oldu hiç anlamadım. geçen sefer 10 tane embriyom vardı ve kaliteli demişlerdi. gerçi onlardan da geriye sağlam kalan olmadı ya neyse. birde pgt yapılacaktı ama bakalım gelişmelerini sürdürebileceklermi? çok üzgünüm anlatamam. transferin iptal olmasından korkuyorum. dua edin nolur o 3 tanesi 5.güne gitsinler ve içlerinden sağlıklı bulunabilsin.niye böyle oldu demekten kendimi alamıyorum. elimden birşey gelmiyor. gerçi kimseninkinden gemiyor. bir tek Rabbim ol derse işte ozaman olur. duadan başka birşeyim yok elimde. beni merak etmiş sormuşsunuz Allah razı olsun. dün cevap yazamadım opu olduğu için baya ağrım vardı. bugün nispeten iyi saylılırım.sizi merakta bırakmayayım dedim.
sizlerden yeniden başlayan var mı? alya sen başlayacaktın sanırım nasıl gidiyor hazırlıklar? belli oldumu başlangıç tarihin?
candost sana da transfer için önerilerine çok teşekkür ederim. ben de ilkinde çok su içmiştim o yüzden hemen wc ye gitmek istemiştim. aslında gerek yokmuş zaten beklerken geliyormuş.
neyse arkadaşlar görüşürüz inş. sevgiler....
kızlar merhabalar,
kimseden ses soluk çıkmıyor uzun zamandır umarım herkes iyidir..öncelikle melis tedavin ne durumda canım inş..herhangi bi sıkıntı yoktur yazmadın merakda kaldım..
candost sen nasılsın doktorla görüşmeye gittin mi bundan sonrası için ne düşünüyorsun neye karar verdin..
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz sizler tedaviye başladınız mı yazın da topik canlansın biraz..
merhaba canım benim 13 yumurtadan 5 tanesi olgun öıktı demiştim.3 ü dçllendi 1 tanesi 5. güne gitti. o da pgt de sağlıklı çıkmadığı için transferim iptal oldu. anlayacağınız benim tedavi yarım kaldı. cuma gününden beri çok üzgündüm bugun ancak yazabildim size.
alya senin tedavin nasıl gidiyor?umarım sen bizi sevindirir umut olursun. candost sen ne yaptın gittin mi görüşmeye? ,
primula bagging sen nasılsın? ne zaman bailıyorsun_
arkadaşlar ben ataşehir hastanesinin eve canlı bebek gçtürme başarı oranını merak ediyorum. nasıl öğrenebiliriz acaba?
birbirimizi buran yine haberdar edelim.
sevgiler
canım benim ya çok üzüldüm vardır herşeyde bi hayır
doktorla görüştün mü bundan sonrası için nasıl bi tedavi uygulucak acaba..
benim tedavide ilaca devam perşembe günü kontrolüm var sonrasında tarih verecek sanırm transfer için..
eve canlı bebek götürme oranını da şule hanım bizi bilgilendirir diye düşünüyorum ben perşmebe günü gittiğimde yoğun değilse görüşmek istiyorum bu konuyu benimde kafama takılan bi şey bu..
alya kontrole gittin mi?nasıl gidiyor tedavin? transfer ne zaman?şule hanımla görüşebildin mi? inş bu sefer senden güzel haberler alırız.candost ve primulabaggingsten de hiç haber yok. artık kimse yazmıyor. transferim iptal olduğundan ilk zamanlar ben de kendimi kötü hissediyordum o yüzden pek yazamadım. ama sizleri takip ediyorum. inş herkes pozitif sonuç alır bu denemelerinde. sevgiler
kizlar merhaba,iyisiniz insallah?meliscim cok uzuldum ama ne olur umidini yitirme.ben bayadir yazamadim abimin nisan isleriyle ugrasiyorum baya yogun geciyor gunlerim.benim sonucdan sonra.cem bey aradi cok uzuldugunu soyledi ve en kisa zamanda gel.dedi.ama cok kararsizim dondurulmuslarla yapmaya.pgt sansi yok heralde bu konuyu doktora sorucam eger umut vermesse dondurulmuslari iptal etcem.bu yaz cok dugun var onlari atlattiktan sonra gicecegim ins.kasimi bulur gitmem.herkesicoptum.
alya kontrole gittin mi?nasıl gidiyor tedavin? transfer ne zaman?şule hanımla görüşebildin mi? inş bu sefer senden güzel haberler alırız.candost ve primulabaggingsten de hiç haber yok. artık kimse yazmıyor. transferim iptal olduğundan ilk zamanlar ben de kendimi kötü hissediyordum o yüzden pek yazamadım. ama sizleri takip ediyorum. inş herkes pozitif sonuç alır bu denemelerinde. sevgiler
alyacım merhaba
sanırım bugün transferin olacak .Allah yardımcın olsun. buz bebekler sana canlı bebek olarak geri dönsün inş. bu son denemen olur ümidyle....
asbelove arkadaşımız sen de cumartesi günü görüşmeye gidecektin. ne yaptın. gittin mi? nasıl geçti?
candost, primulabaggings sizler nasılsınız neler yapıyorunuz?
hepinizden hayırlı haberler bekliyorum. sevgilerimle...
merhaba canım, hastaneden şimdi geldim transferim yapıldı 3 tane dondurulmuşm kalmıştı çözündükten sonra 1 yaşamamış kalan 2si transfer edildi..temennilerin için çok teşekkürler canım umarım hepimizin bebişleri bi an önce sağlıkla gelir..
sen ne durumdasın yeni tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
Alyacım transferin hayırlı olsun. kaçıncı gün transferi olmuş oldu şimdi seninkiler? 5. günde mi dondurmuşlardı? eğer 5. gün ise inş şansın daha fazla Allah'ın izni ile. amin inş hepimizinki sağlıkla sıhhatle gelirler.ben yeni tedavimi eylül gibi düşünüyorum ama cem bey bana 3-5 ay dinlen dedi. 5 ay şimdi uzak geliyor ama bilmiyorum. bakacağız artık. yoksa cem bey bana 5 ay gözüme gözükme demiş olabilir mi?şaka şaka tabi. şimdi ben de bilmiyorum zaman ne gösterecek yaşayıp göreceğiz. sen yine gelişmeleri yaz buraya. güzel hayırlı haberlerini verirsin inş. dört gözle bekliyor olacağım. test tarihin ne zaman?
selam arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum sanırım adetimle beraber 4.denemeye başlayacağım Diyarbakır memorialde takibim olacak ataşehir cem demirelde transfer falan....ataşehir memoriale yakın bir ordu evi varmı istanbulu hiç bilmiyoruz şimdiden sıkıntı bastı beni cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?