Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Ben de Cem Bey'le tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu 3. Denemem pazartesi günü test yaptıracağım. İnş. Bu sefer olumlu olur. Herkese bol şans…

merhaba canım buraya yazmana çok sevindim. inş yarın senden pozitif haberini almak bizlere nasip olur.pozitif alırsın da bizlere de umut olursun. bu 3. denemem demişsin.ilk 2 denemeni de cem beyle mi yaptın? uygulanan protokolunu ve tedavi detaylarını da bizimle paylasırmısın? bir de kaç yasındasın? herhangi bir belirti yaşıyor musun? senden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum. sevgiler...

Maalesef yine olumsuz(((
Allah dermansız dert vermesin. Elden gelen bişey yok.
Bizm problemimiz eşimin sperm sayısı çok az ve hareketli değil. Tedaviye Cem Bey'le başladım. İlk denememizde sonucum pozitifti. Fakat gebelik devam etmedi. Sonra rahimde polip oluştu. Onu aldık histeroskopi yapıldı. Dondurulmuş embriyolarım vardı. Devamında 2 defa daha transer oldu. Maalesef 2si de başarısız sonuçlandı. Dondurulmuş embriyolarım da bitti. Şimdi başa dönmek gerekiyor. Ama maddi manevi gücüm yok. Uzun bi ara vermeyi planlıyorum. Bu arada otuz yaşındayım. Senin durumun nedir? Cem bey'e mi gidiyosun sen de?

Merhaba, geçte olsa cevap vereyim. İlk denemem yani mart-nisan da olan tedavim Eurofertilde oldu. Sistem işliyor ama doktorlarının yeterli olduğunu düşünmüyorum. Anlatırsam uzun sürer. Transferi yapan doktorun selam vermeden işleme başlayıp, "tamam-bitti" diyerek gidişini unutamadım. Eltim, raporlu ankara üni. de tüp bebek yaptırdı. Orada bile doktor asistanına rahatlaması için biraz sohbet et demiş, bitince de "Allah, kucağına almayı nasip etsin" demiş. Bunlar görünürde küçük ama aslında büyük şeyler. Tedaviden sonra 2-3 kere psikoloğu aradı neler yapıyorsunuz vs. diye ama faydasız.

Şimdi Bahçeci Fulya da Erbil beye gidiyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, umut ve fulya arasında çok fark var. Umutu tavsiye etmiyorum. Şuan Erbil beyde tedavisi süren arkadaşım umutta Ulun Uluğ un hastasıydı. Olumsuz tedaviden sonra "Daha yaşın küçük (29yaşında), 2 sene sonra yine deneriz " demiş. Bunları anlatıyorum doktorların bakış açısını göresiniz diye. Arkadaşım umuttan sonra fulyayı hiç istemedi ama memorial şişli deki doktorlarından biri doğum iznine, diğeri de tamamen ayrılınca, şartlar ve tavsiyemle Erbil beye geldi. Şimdi farkı görüyor.

İnşallah hepimiz de sonraki denemelerimizde bebeklerimizi çifter çifter kucaklarımıza alırız. Artık olumsuzluk düşünmüyorum ama, sonraki denemelerimde veya bebeğime kardeş istesem yine Erbil beye giderdim. Merkez değiştirmemin sebebi negatif almak değil; ilaçlardan, doktor yeterliliklerinden, laboratuvardan, merkez başarısından ve doktorun pozitif enerjisinden kaynaklanıyor.Şuan hergün, solgar omega3-950, solgar selenyum ve elevit kullanıyorum. Ağustos adetimle tedaviye başlayacağım. Eylülde opu, 1 ay sonra tahminen ekimde transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.

Evet canım ben de cem beye gidiyorum. benim de 2 taze bir dondurulmuş denemem oldu.ilk denemde transfer oldu ama negatif oldu. diğerlerinde transferim iptal oldu. benim yaşım 35. bizde de eşimde problem var ayrıca bende de genetik bir sorun var. pgt yapılması gerekiyor. eğer sen de 3 defa negatif aldıysan bir sonrakinde mutlaka pgt yaptırmanı tavsiye ederim. ayrıca sonraki tedaviye geçmeden önce eşin ve sana kanda kromozom testi ve sende pıhtılaşma testlerini yaptırmandır. sorun gözükmeyen kişilerde bile genetik sorun çıkabiliyor. ben de olduğu gibi. eşin içinde bu bekleme süresinde keçiboynuzu kürü + e vitamini+ bir ürologla görüşüp fsh değerine bakılarak fsh destekleyici ilaç kullandığı taktirde sperm dna sında düzelme yapılabiliyor. bu bekleme süresini iyi değerlendirmek lazım. ben de ankara arkadaşımızın yadığı gibi beklerken a c e +selenyum vitamin komplexi ayrıca antioksidan özellikli üzüm çekirdeği ekstresi kullanıyorum. bunlar da yumurta kalitesi için kullanılıyor.

sonraki teadvinde yine cem beyle mi devam etmeyi düşünüyorsun? haberlerini bekliyoruz. sevgiler...

kizlar test sonucumu aldim heterozigot 677ct.cikti nedemek bu yaaa:-(((

canım bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum ama arzu hanımın cebi varsa ona whats uptan yaz sana döner. yada cem beye de yazabilirsin. yada test sonucunu tarayıp mail at. onlar sana dönerler mutlaka. pıhtılaşma sorunun varsa bile en azından sorunu öğrenmiş oldun. bir sonraki tedavide kan sulandırıcı ilaç kullanırsın sorun olmaz. ileri tetkik yapmakta fayda var. inş bu denememizde mutlu sona ulaşırız. sen bir daha ne zaman görüşeceksin cem beyle?

sevgiler

selam canim,bugun genetik doktoruna sonucu goturdum.normal hayatta bisi kullanmama gerek yok ama tup bebege baslamadan aylar oncesinden kan sulandirici igne coraspirin ve folik asit kullanmam gerekiyormus ayrica hamile kalirsamda doguma kadar igneye devam dedi.ve tutmamasinin sebebi kesinlikle bu sorun dedi.cem beye ilerleyen zamanlarda randavu alacagim biraz toparlanmam lazim.opuyorum sevgiler..

candost sen cem beye ne zaman gideceksin? senin dondurulmuş embriyoların vardı değil mi? onlar 5. gün dondurlmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam. çözüldüğünde embriyolarına pgt iste. hatta görüşmeye gittiğinde cem beyle bunu görüş. pgt istiyorum array hemde de.kan sulandırıcı iğneyi kafana takma. onu kullanırsan bir sorun olmaz. inş bu sefer bebişini kucağına almak nasip olur.

primula bugünlerde tedavi oluyordu o ne yaptı acaba? transferi oldumu? ne aşamada? burayı okursan bize cevap yaz olur mu? seninde inş bu son denemen olur yavruna bu tedaviyle kavuşursun.

alyaaaaa.... nerelerdesin? sesin soluğun çıkmıyor?

unuttuğum varsa kusura bakmayın. herkese hayırlı ramazanlar.

Tavsiyelerin için teşekkürler. Dikkate alıcam. Bana toplamda 5 embriyo transfer edildi. 5. Gün embriyosuydu ve çok umutluyduk. 5 i de tutmayınca acaba bende demi sorun var die düşünmeye başladım. Önerdiğin testlerle ilgileneceğim.

Sonraki tedavim içinde açıkcası biraz kafam karışık. Çevremde herkes başka bir tüp bebek merkezinden bahsediyo:) ama bu işin bi garantisi yokki. Cem bey'i seviyorum. Başarılı bir doktor. Yine en iyi dr. Bildiğim dr. Diye düşünüyorum. Ama yine de araştıracağım.

Sizlerin önereceği veya tavsiye etmeyeceği başka dr. / klinik var mı?

çevrende herkes kimi öneriyor? Merak ettim.acaba cem beye giden herkeste şans eseri kromozom bozukluğu mu var?o yüzden mi tutmuyor? son zamanlarda kimseninki tutmadı. şimdi tek umudum primula.inş ondan güzel haberler alırız. keşke daha fazla kişi yazsa da bize biraz umut olsa.buraya yazanların çoğu 2 - 3 kere deneyip sonuç alamamış kişiler. bir taraftan da doktorlar vesile, olacak olduktan sonra heryerde olur diyorum. şu an en iyi denen merkezde bile bu sıralar bir çok negatif alan oldu. orada da 2. -3.denemsinde kavuşanlar var. dediğin gibi bu işin garantisi yok. ben de cem beyi seviyorum sanıyorum o yüzden vazgeçemiyorum..

sevgiler...

Son düzenleme:

Slm,
Herkes başka bi merkezden bahsediyo derken cümlem eksik olmuş. Herkes başka başka merkezlerden bahsediyo demek istedim. Yeditepe hastanesi'nden bahsedenler var. Karşı tarafta brüksel tüp bebek merkezi'ne iyi diyolar. Ama karar vermek çok zor. Fiyatlarını araştırdım aşağı yukarı aynı fiyatları veriyorlar. Ama tabi tavsiye edenler memnun kaldı diye ben de memnun kalıcam diye bi kaide yok. Keşke olsa:)
Ben cem bey'e başlarken de tavsiye eden bi arkadaşım vardı ve ilk denemesinde ikizleri olmuştu. Ama gördüğümüz üzre bende aynısı olmadı
Çevre faktörü çok acımasız. Para almak için bilerek tutmasın diye hile yapıyolar mı acaba diyenler bile var. Ben düşünmek bile istemem! Bu kadar hassas bir konuda acımasız yorumlar gerçekten geriyo. Çaresizce güvenmek zorunda olmak doktor vesilesi ile Allah'a dua etmekten başka elden gelen bişi yok. Senin de deiğin gibi Allah verecekse dr// klinik sadece vesile. Ben biliyorum ve inanıyorum çabalarımız boşuna değil. Olacak ama zamanı var. Bizim bebeklerimiz nazlılar. Kendilerini ağırdan satıyolar.😄 Duygusala bağladım bugün:) hayırlısı olsun dileklerimle
Herkese iyi geceler....

merhabalar, cevabın için teşekkürler birbirimize fikir alışverişinde bulunursak daha faydalı oluruz yaşadıklarını tecrübelerini iyi ki anlattın bizlerde bundan sonra gideceğimiz yerleri ona göre araştırırız..benim ilk denememdi Göztepe ssk hastanesinden bi doktorun tavsiyesiyle çok fazla yer araştırmadan cem beye başladık ilk denemeler olumsuz..2.için umutu düşünmüştüm ama melisde tavsiye etmedi sende o yüzden orayı tamamen kafamdan sildim..tekrar cem beye gidicem inş..dediğin gibi sonraki denemelerimizde hepmizin çifter çifter bebişi olur :) tedavin şimdiden hayırlı olsun inş..bu sefer nazlı bebişler bizi çok fazla üzmeden gelir..

candost merhaba, inş..bebişinin tutunmama nedeni budur ve bu sefer sana sımsıkı tutunur dondurulmuş bebeklerinle bize umut olursun inş..canım..cem beye bir an önce randevu al yaptır transferini bizde merakla heyecanla bekliyoruz güzel bi haber vermeni kendine iyi bak öpüyorum seni..

meliscim merhaba, bu hafta annemdeydim o yüzden buralardan biraz uzak kaldım yazılanları telefonumdan takip ettim ama giriş yapamadığım için yazamadım bi türlü..cem bey kongreden dönecekti pazartesi günü salı günü aradı beni saolsun yine neden tutmadığına dair pek bişi konuşmadık herşey çok güzel yumurtaların çok güzel ve sayısı çok iyi oldu embriyoların kaliteli oldu en önemlisi embriyoların 5.güne kadar gitti ve biz hem 5.gün embriyosunu taze ve dondurulmuş olarak kullandık bazen böyle olabiliyor kiminde 1. denemede tutuyor kiminde 4. denemede tutuyor bu kumar gibi bişey dedi açık açık :)
bende bu tedaviye daha iyi hazırlanıp yapılması gereken tüm tahlilleri yaptırıp öyle başlamak istediğimi söyledim embriyolara pgt yaptırmak istediğimi söyledim o da şuan için sana öyle bişeye gerek duymuyorum senin herşeyin normal görünüyor dedi (ama ben yine de bi tıbbı genetiğe randevu alıp yaptırıcam sanırım candostun yaptırdığı testleri) pgt olayına gelince embriyodan hücre alınması iyi bişey değil dedi pgt deneme sayısı fazla olupda tutmayan çiftlere yapıyoruz dedi..şunu unutma %100 olacak diyorum dedi (ki cem bey garanti vermeyen bi doktor kendi röbartajını okumuştum bi yerde tüp bebekde garanti yoktur demişti %100 demesi olacak demesine çok sevindim ama ne zaman :) ) ne zaman gelelim dedim ben bu süreçden çok yoruluyorum beklemek yoruyor beni dedim 2-3 ay dinlenin tatilinizi yapın görüşürüz dedi (senin dediğin gibi sanırım beni de görmek istemiyor 2-3 ay :) ) ama ben ağustos adetimde gidicem bişey çıkmazsa hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz inş..bi an önce kavuşuruz bebişlerimize benden bu kadar canım kendine iyi bak öpüyorum çokk

canım merhabalar, olumsuz olmasına çok üzüldüm ama kendimizi çok fazla üzmeden yıpratmadan beterin beteri var deyip toparlayıp bi an önce yeni tedaviye başlayalım inş..bu sefer burdan hepimiz güzel haberler vericez..

perşembe günü transferim oldu. 30 temmuz test günüm. 5 yumurtam çıkmıştı.cem bey iki embriyo transfer etmek istedi .ama teke düşürdük ikiz gebelik kaybından dolayı.4 yavrumda donduruldu....günler geçmek bilmiyor..kitap okumaktan bi hal oldum......

esracım merhaba, tedavin hayırlı olsun bol şanslar bakalım dualarımız seninle en zor bu günler ne yazık ki beklemek sabır napalım bebişlerimiz için herşeye değer..inş..sen bize güzel haber verirsinde umut olursun..

Selamlar ..

Bizim de 4 tüp yenilgisi var maalesef..
5. tüp için arastırmalarımızın sonucunda, bu merkez de ki Cem bey i dediler ..
memnun olan var mı, ilgisi, yaptığı işlemler fln.. nasıl, bilenler yazabilir mi ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…