selam arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum sanırım adetimle beraber 4.denemeye başlayacağım Diyarbakır memorialde takibim olacak ataşehir cem demirelde transfer falan....ataşehir memoriale yakın bir ordu evi varmı istanbulu hiç bilmiyoruz şimdiden sıkıntı bastı beni cevap verirseniz sevinirim
Tesadüfen okudum.Çevresinde ordu evi yok bildiğim kadarı ile.Fenerbahçe ordu evi var o yakada hastaneye yakın değil.Ataşehir memeroile yakın öğretmen evi var karşısında.Zübeyde hn öğretmen evi.Fiyatları uygundu.Birde hastanenin yanında (hastane anlaşmalı olabilir) otel vardı.
Hepinize sağlıklı güzel bebişler nasip etsin Rabbim.Allah emeklerinizi zayi etmesin.Tez zamanda kucaklarınız dolsun.
teşekkür ederim cevabınız için .bende bugün adet oldum .bir aksilik olmazsa yarın başlarım.
esracım diyarbakır memorialda tüp bebek bölümü yok mu? ilaç dozlarını diyarbakırdaki dr un mu belirleyecek? yoksa cem beyle görüşüp ona göre mi başlayacaksın? sizde sorun neydi? bir de mahzuru yoksa yaşın kaç?
sanırım seni memorial gidenler topiğinde de gördüm. şişli ile ataşehir arasında karar vermeye çalışıyordun. ataşehiri seçmende seni ne etkiledi? şişli ile de görüşmeye gittin mi?
aramıza hoş geldin tekrar. sevgiler...
selam bugün 4.denememize başladık.Ama yumurta rezervim azmış.Fsh yüksek çıktı.hayırlısı bakalım.
hayırlı olsun esracım. inş bu son denemen olur. ama keşke önce bir kere gelip cem beye muayaene olsaydın ve onunla ön görüşme yapsaydın belki daha faydalı olurdu. hangi ilacı kaç doz başlattılar sana? sen gelişmeleri yaz yine. merak ediyoruz seni. sevgiler....
merhaba canım nasılsın ben biraz sabırsız biraz üzgün biraz sevinçli karışık duygular içindeyim 3-4 gün öncesinde bende sana özel mesaj atmaya çalıştım ama olmadı henüz o sewiyeye gelememişim yollayamadım mesajnı görünce çok mutlu oldum içimi rahatlattın walla bende sana seni de hemen kaldırdılar mı falan diye sorucaktım..şişli memorial topiğine memorial hastaları diye düşünerek yazdım yani ataşehir hastaları da vardır diye ve burada çok fazla yazan yok ordan biraz daha bilgi sahibi olurum diye düşündüm..
testi erken yaptırmıcam dün şule hanım aradı nasılsınız var mı sıkıntı diye yok dedim heyecan var dedim bizde heyecanınızı paylaşalım diye aradık dedi herneyse ben aklıma takılan soruları sordum yatmayla ilgisi olmadığını merkezde böyle şeyler uygulanmadığını eğer olucaksa tutunmayı yatmak kalkmak yürümek etkilemez dedi test günüm bu sefer çok geç dedim hesapladı pazara geldiği için öyle yazmışlar dedi pazar günü hastanenin acilinde yaptırabilirsiniz dedi pazar günü yaptırıcam anlıycağın..
şişliyi ve bahçeciyi düşünüyorum bu da olmazsa eğer ama eşim yine cem beyden yana bende buda olmazsa umarım yeterli bi açıklama yapar ve yine ona dewam etmemizi sağlar diyorum bakalım inş..bu sefer olurda bunların hiç birine gerek kalmaz..
tutunma hakkında yazdıklarında gayet mantıklı haklısın aslında ama insan hep bi sebep arıyor olmayınca..
hakkımızda hayırlısı diyelim sende yeni tedaviye çok sıkı hazırlan inş..bu sefer olucak..
alyacım inş bu sefer pozitifi alırsın da son denemen olur. ben de en az kendim pozitif almış kadar sevineceğim inş. aslında yarın yaptırsan belli olur. en azından stresten kurtulursun. eğer olmazsa bahçeciyi hiç düşünme. bence yine de memorial içlerinde en iyisi. ben ataşehiri bilmeden önce umuta gitmiştim bahçecinin anadolu yakasındaki yeri. hiç memnun kalmadım. bizim merkez yine de iyi. ben memnunum aslında.benim eşim de cem beyle devam edelim diyor. şişliye gitsek mi dediğimde yok diyor. şişli de de 2. veya 3. denemsinde kavuşanlar yok mu var elbette. bu birazda kader. herkes ilk seferinde kavuşmuyor ki bebeğine.herşeyin bir zamanı var. Rabbim ol dedikten sonra drlar birer vesile zaten öyle görmek lazım. hadi bizi habersiz bırakma heyecanla sonucunu bekliyoruz. bizi sevindirirsin inş. ve hepimize umut olursun. sevgiler...
kizlar selammmmm okuduklarim kadariyla herkez iyi.bende iyiyim kosusturmaca halindeyim.birazda stresliyim biliyosunuz 27 mayisda negatif sonucu almistim.ondan sonra haziranin 25 inde adet olmam gerekirken olmadim cok sisim ve sikintiliyim bugun 5 temmuzu ve baya gecti.neden bole oldu anladim cok gecikti .sizce neden olmuyorrrrr???
alyacım candostum test yaptırdınız mı? hadi yazın sonuçlarınızı bekliyorum güzel haberlerinizi. sevgilerimle
alyacım candostum test yaptırdınız mı? hadi yazın sonuçlarınızı bekliyorum güzel haberlerinizi. sevgilerimle
ben daha yaptırmadım canım ısrarla yarını bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?