Tüp Bebek Merkezleri Ataşehir Memorial Dr. Cem Demirel Hastaları

Ben de cem bey de 3 olumsuz deneym yaşadm. Ama doktorumla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Cem bey çok naif kibar ve samimi bi insan. Gereksiz testlere araştırmalara girmez. Çok fazla konuşmaz. Ama bu ilgîsiz demek değil. Benm 3 transferimde de aradı ilgilendi. Ama çok yoğun bi dr. Randevularında rahat 1 saat beklersin. Klinik olarak da hemşireler fln çok ilgililer yakınlar. Kısacası tavsiye ederim.bi randevu al bence yüz yüze bi görüş. İnş. Bu son denemen olur.
Önceki başarısız deneyimlerinde nereye gidiyodun? Tedavinle ilgili biraz detay verirmisn?

Saol cnm.
Öyle tabi allah dermansız dert vermesin. Yaa bu tedavi masrafları bu kadar ağır olmasa hemen yeniden deneyelim. Ama biraz toparlanmam lasm. 3-4 ay en azından düşünmüyorm. Hayırlısı allahtan. İnş. Bu süreçte burdan iyi haberler alırız. Bana da umut olur.

Bu islerde biraz şans, biraz da vakit saat, kader kısmet oluyor değil mi ?
bize de Dr bi ablamız çok önermişti hatta aracı oldu diyebilirim ..ablamıza güveniriz de işte insan bi arastırma , hakkında bilgi edinmek istiyor gideceği Dr için ..
Kişinin olumsuz deneyim yaşaması eğer ki dr una güveniyorsa, içi rahatsa bu kesinlikli dr tarafından olmuyor denilse de, ben bazen kendim için diyorum, "bize acaba yapılmayan eksik birsey kaldı mı?" da böyle yine eli boş döndük diyorum .
bizim önce ki 4 tüp te Ankra da oldu..
1.ve 2. Anatolia tüp bebek merkezi (8 yum. 3tanesi döllendi. 3 transfer 8 hücreli)(7yum.3tanesi döllendi.3transfer 8hücreli)
3. Maya tüp bebek merkezi (3 yum. 1tanesi döllendi. 6hücreli transfer)
4. Turgut özal üni. özel hastanesi (8yum. 4ü işleme alındı. 1 tanesi döllendi.fakat 2bölünmede kaldığı için transfer iptal)
artık bu son olucaksa İstanbul olsun istiyorm.
bizim yıllar geçtikçe epey sıkıntılı olmaya başladı tedavimiz..cünkü dr lar "zor vaka" diye tabir ediyolarmış, bunu da yeni duydum..eşimden yana sprem sorununa bi ilaç veremiyoruz diyolar, en sonunda asıl sebep sprem diyolar. ilk iki tüpü yaptırırken, sende birsey yok deniliyordu..ve artık bende de yaşım(34) ilerledikçe + lar - lere gidiyo.. yumurta rezervi azlığı zaten hep vardı.. en baştan beri 8 i geçmiyordu... son ki tüp de, FSH değerim 15 e çıkdığı için tüp için bu 10 un üstünde bi rakam olduğu için bunu da sebep gösterdiler... ha birde opumdan sonra alınan yumurtalarım için de, yumurta anomalisi görüldü denildi,. yani çok isteniler düzeyde değil demek oluyo..
şuan kendimde olan şu sıkıntılarımdan dolayı, 4. tüp de ki Dr um, fsh değerimi 10un altına indirmek ve yumurta kalite ve azlığı sorunu yaşadığım için, 3aydır kullanıyorum, Biosteron DEHA adlı ilaç verdiydi...ve haziran adetimde kontrol amaçlı ultr ve kan için gititğimizde, 5 yumurntam olduğunu ve kan sonucuma göre de Fsh değerimin 8 e düştüğünü söylediler..bu iyi bi sonuç dediler düştüğüne göre ilaç sayesinde, yumurtaların içinde gelişme göstereceğini umuyoruz dediler.. ve bize ne zaman bida düşünüyosunuz ?...dediler.. yani yumurtalarım için 5. tüp ü öneriyolar..artık bu kez kinde bnde istanbul olsun istiyorm.
sonuç olarak 4.tüp ün başarısızlığında bize ; en başta sprem konusunu, benden yana da şu saydığım 3 özelliği öne sürdüler.,
diyorum ki, hiç kendilerinde eksik, bir hata nebilim birsey yok muydu? hastanın - lerini söylemek kolay..
zaten hep merkezler olsun. hastaneler olsun hep başarı oranlarından bahsederler. hiç başarısız olduğu hastayı takip etmek yok, kendi haline bırakıyolar.
e tabi tüp yaptırmak kolay mı? madde-manevi çok yıpratıyor insanı. bir sonra ki ni yaptırmak için aradan zaman aleyhimize işliyor.. hele bayanı,... benim dayancak gücüm çok sınırlara geldi..birde maddi boyutunu düşünürsek, Allahım eşlerimize bol para nasip etsin ki,. üstesinden gelelim..
gerçi ne kadar çok paran olursa olsun paranın alamadığı tek şey "bebek"..
3. tüp de gittiğimiz merkez çok içim ısınmamısdı, ama esim karar verdiği için birsey diyememisdim . ve 6 hücreliyi transfer etmisler bana ki, zaten tutunumazmış bunu da sonradan öğrendim,..
diğer kilerde memnundum.. ama sonuç alamadık maalesef..
hele 4. cü tüp de, transfere girememenin acısı neymiş onu anladım..ben maafoldum..eşime de, Allah sabır versin her yenildiğimiz tüp te, bana destek olmaya çalısıyo, benim o halimi gördükçe..
her ne kadar her başarısızlığın ardından sonra ki tüp e insan cesareti kırılmış olarak gitse de, yine yumurtalarımı kaybetmemek için eylül den itibaren gitmek istiyorum. ama şuan için 4.tüp ün borcu bitmediği için, 5, tüp e nasıl kalkıcaz diyor eşim.napıcaz ne edicez bilmiyorum..çok doluyum Allahım yardım eylesin insaAllah ..

Son düzenleme:

merhabalar,bende cem beyin hastasıyım.Tedavide ikinci günüm ilk denememiz,yazını okuyunca o kadar çok dua ettim ki paylaşmak istedim,Allah yardımcımız olsun...

merhabalar,bende cem beyin hastasıyım.Tedavide ikinci günüm ilk denememiz,yazını okuyunca o kadar çok dua ettim ki paylaşmak istedim,Allah yardımcımız olsun...

teşekkür ederim. burçak senin tedavinde hayırlı olsun. umarım daha fazla beklemeden sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz....

selam ...ne kadar zor gunler gecırmıssın bunları ancak yasayan anlar...bızde 4 tupbebek denemsın sonucunda oğluma kavustuk oncesınde cok zor gunler gecırdık...rabbım ınsallah en kısa zamanda senıde yavruna kavusturur...anatolıada doktorun kımdı bızde 3 kez oraya gıttık dr um bulent beydı...sımdı hangı merkeze gıtmeyı dusunuyorsun...

evt zor günler..
benim de 2 kez olan Anatolia da ki dr um bülent bey di. çok memnundum kendisinden.

smdi bu konusu olan yere kısmetse tabi

meliscim sana özel mesaj atamıyorum mesaj kutun doluymuş canım

Son düzenleme:

burchak merhaba

sen tedavideydin nasıl gidiyor? hangi aşamadasın? transferin oldu mu? gelişmeleri bizimle paylaşırsan seviniriz. sevgiler...

merhabalar,3 ağustosta yumurtalarım toplandı,6 ağustosta transferim yapıldı,bekleme sürecindeyim,19 ağustosta test yapıcam,en zoruymuş beklemek...

merhabalar, hayırlısı olsun inş..güzel haberlerini bekliyoruz bende tedaviye başladım iğnelere dewam perşembe kontrolden sonra yumurtaların ne zaman toplanacağını söylicek hakkımızda hayırlısı inş..bu sefer sımsıkı tutunur bebişlerimiz..

Allahım gönlümüze göre versin inşalllahhhhh....Dua edelim bol bol...

alya merhaba

sanırım dün kontrolün vardı. nasıl gidiyor tedavi? opu ne zaman olacak?

burçak sen de 19 ağustosta test yapacağım demişsin. erken yapmayı düşünüyor musun? yarın evde test yaparsan bize yaz olur mu? hepimiz senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz. sevgiler

merhaba, dün kontrolüm vardı ewet yarın yine kontrol pazartesi de opu olacak şimdilik bi sıkıntı yok dedi..

kızlarrrr sıkı durun,ha-mi-le-yimmmmm .testi bir gün erken yapabileceğimizi söylediler,yaptık ve sonuç çok şükür olumlu,hep başkalarının yazdıklarını okur Allahım birgün bende yazabilecek miyim derdim,tabi kalp atışını duyana kadar heyecan devam,bugünkü sevincim ömre bedeldi ama,darısı başınıza,ben derim ki cem beye sonuna kadar güvenin ve bol bol dua edinnnn,şimdilik bu kadar gelişmelerden haberdar ederim,hoşçakalınnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…